fbpx

Kdo je lepa 18-letna Pamela, ki so jo sredi Evrope Nigerijci brutalno posilili, umorili in razkosali?

Brutalno umorjena 18-letna Pamela Mastropietro (vir: twitter)

Obdukcija je razkrila grozovite podrobnosti. 18-letno Pamelo Mastropietro so najmanj trije črnci iz Nigerije zverinsko posilili, jo brutalno pretepli, večkrat zabodli v trebuh in nato razkosali. Ostanke telesa so zložili v dva kovčka, ki so ju pustili ob podeželski cesti blizu Macerate v Italiji.

Lepo Italijanko so dva dni pogrešali. Zaradi težav z mamili je bila v centru za rehabilitacijo, saj je želela postati boljša oseba, osvobojena drog. Center v Corridonii je zapustila v ponedeljek, 29. januarja, dva dni kasneje so jo našli v kovčkih. Obdukcija je pokazala, da je bila umorjena 30. januarja in da so se morilci dolgo izživljali nad truplom.

Začel se je lov na morilce. Že v četrtek je policija aretirala Innocenta Oseghaleja, 29-letnega Nigerijca. V njegovem stanovanju so našli krvavo oblačilo, ki je pripadalo Pameli, in sledi, kako se je nekdo zelo trudil, da bi z varekino zakril sledi. Oseghalu je dovoljenje za bivanje že poteklo, morali bi ga že deportirati, a tega niso storili. Oblastem je bil znan kot preprodajalec droge.

Nekaj dni kasneje so aretirali še dva Nigerijca, povezana z umorom. Enega v trenutku, ko je poskušal pobegniti v Švico. Policija sumi, da je bilo v umor vpletenih še več črncev.

Več si lahko ogledate na spletni strani Demokracije.