Koalicijski partnerji Angelo Merkel stisnili v kot: Migrante bodo začeli pošiljati nazaj še danes, če ne bo …

Angela Merkel in Horst Seehofer. Foto: epa

Nemška kanclerka Angela Merkel bo očitno prisiljena v nujne pogovore z voditelji Evropske unije, saj njena vlada v nasprotnem primeru napoveduje popolno obstrukcijo, kar se tiče migrantske politike, kar lahko vodi v propad nemške vlade. Koalicijski partnerji CSU v celoti nasprotujejo njeni migrantski politiki odprtih vrat ter ji grozijo, da bodo izgnali vse migrante, ki so prijavljeni v drugih državah. Ta poteza bi lahko bila žebelj v krsto Angele Merkel, ki nemško vlado vodi že 13 let. 

Angela Merkel je prisiljena združiti evropske moči, da se skupno spopadejo z migrantsko krizo, ki je v številnih državah povzročila ogromno neprijetnosti. Poleg tega pa se nad njo vrši ogromen pritisk, saj večina njenih ministrov nasprotuje politiki odprtih vrat za valove migrantov, ki derejo v Nemčijo. Spomnimo se samo največjega leta 2015. Tiskovni predstavnik nemške vlade Steffen Seibert je v zvezi s tem na Twitterju zapisal: “Seveda ima nemška vlada pogovore v zvezi s tem z več državami članicami.”

Države Evropske unije naj bi bile sicer močno razdeljene, kako ravnati z ogromnim številom ljudi, ki pobegnejo pred različnimi neugodnimi razmerami, predvsem z Bližnjega vzhoda, poroča Daily Mail, ter za primer navaja ladjo z migranti iz Libije, ki ji Matteo Salvini ni dovolil, da bi se zasidrala v Italiji, prav tako so jo zavrnili na Malti. Tuji mediji ob tem pretiravajo, kako so ekonomskim migrantom iz Afrike tekle solze sreče, ko se jih je usmilil španski premier Pedro Sanchez in jih spustil v svojo državo.

CSU ima za Nemčijo svoje načrte, ki se očitno razlikujejo od tistih, ki jih ima CDU Angele Merkel. Sestrska stranka tako zahteva, da Nemčija nemudoma vrne vse migrante, ki so že registrirani v drugih državah Evropske unije.

Če bodo vztrajali na tem stališču, bo to pomenilo moralno spodkopavanje avtoritete Angele Merkel, pišejo tuji mediji. Eden njenih najbolj glasnih kritikov je notranji minister Horst Seehofer, ki nikakor ne soglaša s politiko odprtih vrat za migrante, zato ni čudno, da se v Nemčiji že ugiba, ali razkol glede migrantske politike pomeni konec zavezništva med CDU in CSU. Seehofer je za nedeljski Bild povedal: “Nihče v CSU noče uničiti kanclerke, razbiti parlamentarne zveze CDU / CSU ali razbiti koalicije. Želimo samo rešitev za vrnitev migrantov.” Merklova pa je že prosila CSU, da ji dajo dva tedna, v katerih bo lahko pripravila bilateralne dogovore z nekaterimi državami, kot sta Italija in Grčija. Dogovor naj bi bil podoben dogovoru med Turčijo in EU leta 2016.

J. G.

 • Franc Šink

  Žalostno, res žalostno je da migranti krojijo EU politiko in bodočnost.

 • Marija

  Upanje je samo da Merklova in Junker odideta takrat se bo veliko spremenilo. Samo bo že veliko prepozno Evropa je napolnjena z tujo vojsko.

  • Goran Hvala

   a te je strah?

   • Tom Žnidarčič

    Tudi mene je strah! Ti in tvoji somišljeniki ste pa v Trbovljah 41-ga praznovali 1.maj skupaj z okupatorji!

    • Steiermark

     +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

    • Goran Hvala

     pol pa ves vec kot jaz kje sem bil.. jaz ne vem kje sem bil 41 leta za 1.maj….sm se se pretakal fotru iz levega v desni jajc…pa kak a niso bli vasi z okupatorji? cela acetovna zgodovina mi to predvaja vsak dan na vseh moznih programih… sploh pa mi ni jasno ce so ze komunjare in nacisti sodelval, zakaj ste se pol raje odlocil za naciste? ce so bli vsi isti… verjamem da vas je premamilo boljse orozje itd….sam usjali ste na koncu… :-)… to je dejstvo…

     • WISKY 1000

      Komunajzar,vozi na 24 kurnik

     • slosin

      mišek, noben se ni odloču za naciste in nacizem. Uprli so se povampirjenim komunistom, ki so tolkli raje domače politične nasprotnike, kot pa okupatorjeve vojake…Dej preber še mal domače zgodovine, ne sam svetovne…

     • lojze

      Najbrz se se vedno pretakas “fotru” iz levga v desn jajc!

     • Goran Hvala

      a se ti ne zdi da sm potem hudo napreden da se ti pogovarjas z spermijem….jest bi sel na kaksen posvet ce bi bil na tvojem mestu… :-)

 • Morala

  Seveda, vabili so jih sami, sedaj bi jih vračali v druge EU države, ker jih je že preveč… denar pa jim hitro kopni za – socialne podpore in ugodje migrantov…

 • WISKY 1000

  PRAVILNO BABO V AREST

 • Tom Žnidarčič

  Vse, ki podpirajo okupacijo Evrope, bi že par let nazaj morali dat na sodišče! Danes se bojim , da je že prepozno. Za Trojo je bilo dovolj nekaj vojakov, mi pa imamo miljone, ki jih še hranimo!

  • Steiermark

   Ne hranimo jih samo, nudimo jim udobje, ki je odrečeno prav tistim, ki zanj, prisilno, skrbimo! Poglejmo, koliko revščine je samo v razvitih evropskih državah, kot je Nemčija, kjer pa ujčkajo posiljevalsko morilske muslije!

   • Tom Žnidarčič

    Zgodovina se ponavlja! Povojni kao zmagovalci so okupatorjem prirejali dobrodošlice! Brez njih, bi niti z nasiljem ne prišli do oblasti!

 • totex39

  Ne samo, da bo uničila Nemčijo s temi nazakonitimi priseljenci je uničila tudi vso Evropo, potrebno bi jo bilo takoj odstaviti in naj kazensko odgovarja za svoja dejanja.

 • Olga2345

  Ona tudi rabi čas, ne denarja…
  Treba je uvesti preiskavo na nivoju celotne EU in odkriti, zakaj je prišlo do islamoljubja raznih Fajonk! Treba je vse postaviti pred sodišča, jih kaznovati in jim onemogočiti nadaljnje delovanje v politiki, saj gre za korupcijo svetovnih razsežnosti, povezano s Sorosom! Vsi so odgovorni za smrti nedolžnih ljudi, tudi slovenskega policistal

  • WISKY 1000

   To rdečo fuj,fujonko,je tudi potrebno na hladno dati,uničuje slovenijo,parazit v EU in Slovenije.

 • Novakec1

  Pa pet žebljev v krsto slolandije.

 • Sonček

  → Živim po svojih pravilih – ostati upornik, ostati gnjiloba

  To je citat s Facebook profila Sörena Mojema, človeka, antifa, zaposlenega na Sorosovi NGO ladji Mission Lifeline, ki navaža migrante v Evropo in je, v imenu NGO, javno označil italijanskega ministra Salvinija za fašista — to so napisali na uradnem Facebook profilu Lifeline. (Vsi profili oz. Tviti so trenuno odstranjeni.)

  To je antifa upornik Sören Mojem, ki pomaga graditi prihodnost Evrope:
  https://www.google.de/search?q=S%C3%B6ren+Mojem&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjV75KE7NzbAhULiaYKHZi3C2kQ_AUICigB&biw=1664&bih=925#imgrc=LwkE26LWBLKMtM:

  # # #

  Vir: Coriere della Sera, Il Giornale

  https://www.corriere.it/politica/18_giugno_18/punk-tweet-capo-leghista-57fbb924-726d-11e8-845f-3f4efe05492d.shtml
  [ Sören Mojem, pankrt s Salvininega tweeta: “Jaz, upornik, živim v gnjilobi”
  Profil prostovoljca je izginil s spletne strani nemške nevladne organizacije Mission Lifeline, ki je v tweetu (kasneje odstranjenim) nazvala ministra za notranje zadeve “fašista”. ]

  http://www.ilgiornale.it/news/mondo/volontario-anti-salvini-io-antifa-e-vegetariano-rimango-nel-1542159.html
  [ Prostovoljec anti Salvini: Jaz antifa in vegetarijanec. Ostajam gnjiloba. ]

  • sprehajalec

   fašist postane vsak, ki se ne strinja z levičarjem in njegovimi nedeli. Zelo spominja vse na inštitut Inkvizicije pred 600 leti…..

   • slosin

    naši komunisti so se učil od inkvizicije…Kdor ni bil ta prave vere….šus v glavo (ups, njraje v hrbet), pa zaplemba premoženja…

    • sprehajalec

     Pravzaprav gre za univerzalen pristop v obrambi ene in edine ideologije.

 • garfi

  nora in grda baba pa še hitlerjeva hči

 • učko

  Tega kretena babjega je treba mal streznit. Prkolpit na 400kV omrežje !

 • antimur

  Ne vem kaj še opleta z repom ta grobarka Evrope. Je pač prišel čas obračuna za njena anticiviilizacijska dejanja, zato naj spizdi čimprej, nekaj takšnega čaka v kratkem tudi slovenskega zločinca No.1 Kučana in njegovo bando. Ali ti norci mislijo, da bodo lahko večno srali po ljudeh in da jo bodo odnesli kar brez kazni, kljub uničevanju celih narodov ne, prihaja ura računa.

 • črnaovca

  Da se ne bo pri nas zgodilo da bodo koalicijski partnerji stisnili Janeza v kot in sprejemali migrante. Se kdo spomni nekdanje meje na vzhodu, nekajkrat sem videl tisto med Čehi in Avstrijci ter med Nemčijama. Tehnologija obstoji, znanje je verjetno še tudi, torej gremo na delo

 • Artur

  Narodni izdajalci nekoč, Fajonke ipd. in njihova uzurpatorska novovladna novodobna zalega in njihovi blesavi očerupani Slovenclji v njihovi komunistični vukojebini danes in v prihodnje.
  https://www.dlib.si/stream/URN:NBN:SI:doc-40V2JMYB/1d1390cf-822d-46da-87d7-1e6061080f90/PDF

 • elh.

  Tile jih nameravajo vračati v južnejše države unije. Dobro zanje slabo za nas med drugimi. Babnica jih je priklicala, zdaj naj jih vse spravijo lepo nazaj v njihove države. Nemški problem, poberejo naj še tiste, ki se v Sloveniji hočejo šlepati, ker jih je sem prinesal val, ki ga je Merkla sprožila.

  Naj potem vsemogočni alah skrbi zanje. Evropejci nismo nikomur nič dolžni, pomoč ne more biti iz naslova davkov, ki jih Evropejci plačujemo. Kdor nezakonito vstopi se ga zavrne, čisto preprosto, kot bi bili mi zavrnjeni brez dokumentov povsod drugje po svetu in pri alahu še posebej. Ali smo enaki pred zakoni ali ne?

 • PIA PlA

  Pogovore imajo z večjim številom držav članic, Slovenijo pa nihče nič ne vpraša. Cerar in Pahor sta nam zbila ugled na minimum, naj že končno začne predsedovati Janša.

  Aja, Merklovo pa izvozit skupaj z migranti v njihovo domovino, naj ženska še kaj doživi pred smrtjo.

 • Osti jarej

  …krasno….ampak naj jih država dojčland kar z letali odvaža….na lastne stroške….al pa na angeline

 • Osti jarej

  ..poglej no,ta fris….samo brčice ji nalimaš,pa je cel ata

 • janez.pokoncni

  Redko kateri vojni zločinec je sam, lastnoročno, ubijal. Konec koncev tudi Hitler (za Stalina ne bi bil prepričan) ni sam osebno nikogar ubil.
  Ona osebno je med najbolj odgovornimi za islamizacijo Evrope in vsak zločin muslimaskih svinj v EU, gre na njen “račun”.

  • sprehajalec

   Za Kidriča, Mačka Matijo pa ostalo Tovarišijo jaz ne bi bil tako prepričan….

   • janez.pokoncni

    To že spada pod operativno drhal, Maček skoraj zagotovo (ne ljubi se mi zdajle raziskovati). Ni niti bistveno, point mojega posta je odgovornost glavnih, ki dajejo ukaze.
    Naj se sliši še tako ostro. Zame osebno – smrtna kazen zanjo bi bila edino primerna, na stadionsko predstavo usmrtitve bi povabil sorodnike žrtv teh ž’vali.

 • Jaka Sraka

  Skrajni čas….

 • Osti jarej
 • Franc Bizjak

  Ženska ni tako butasta, da se ne bi dobro zavedala vseh negativnih pojavov do najmanjšega, ki jih prinaša invazija migrantov v Evropo. Očitno je trdno odločena, da destabilizira Evropo. Pri tem se zaveda, da je predvsem po odhodu Anglije iz EU Nemčija daleč najmočnejša država v Evropi v vsakršnem smislu saj dominira na vseh področjih. Morda je to začetek 4. Reicha. Ob tem številu migrantov se Evropi splošni kaos, ki ga poznamo iz bližnjega vshoda zanesljivo pelje. Takrat bo morda marsikatera Evropska država sama poklicala in prosila teto Angelco, da pride na bratsko in prijateljsko pomoč s svojimi tanki, ki jih bodo ljudje zasipavali s cvetjem. Hitlerj je imel pri svojih okupacijah znatno več težav saj so se njegovim okupacijam ostro zoperstavili praktično vsi narodi, države in politične stranke po celotniEvropi (toplo in z odprtimi rokami so ga sprejeli le Titovi komunisti).

  • freedomfighter

   Pametno razmisljas…

 • Osti jarej
 • sprehajalec

  V Nemčiji našli novo truplo 16letnice v bližini šole, posiljeno, napol golo in s poškodbami glave.

  https://www.krone.at/1725088

  Hans? Jürgen? Walter?

 • macon

  Nemci so si zamislili, da bodo obdržali perspektivne migrante, ostalim v EU pa po kvotah razdelili kriminalce in socialce, ampak očitno je perspektivnih tako malo, da so v povprečju vsi le strošek.

 • tohuvabohu

  Migrantje bodo Merkelci v slovo zapeli tisto lepo “Don’t cry for me, Angelina”.

 • marker

  Iz Nemčije bodo izgnali migrante, ki so prijavljeni v drugih državah. To je pa za nas hud udarec, ker naši levičarji vse popišejo ob prošnji za azil, migranti pa med čakanjem nanj popihajo k Merklovi. Hrvati so bolj pametni. Oni jih samo pospremijo do naše meje brez popisovanja. Bravo Cerar, naredil si ogromno škode.Naši morajo sedaj takoj neprodušno zapreti meje, drugače bo vse pristalo pri nas..

 • Artur

  NWO globalistična žido cionistična satanistična taktika s pomočjo njihovih politikantskih hlapčevskih narodnih izdajalcev : problem- reaction- solution ali drugače rečeno socialni inženiring v njihovem namerno povzročenem kaosu z vzpostavljanjem NWO policijske fašistično komunistične diktature prasica Merkelca je samo njihova operativka za sprovajanje tega.: https://www.youtube.com/watch?v=twc_0a2nOWY&t=42s

 • totex39

  Grobarko Evrope z muslimani bi bilo potrebno zdravstveno pregledati, sigurno ima kakšno neozdravljivo bolezen in pol vse to počne zanalašč.

  • mona lisa

   Jebe se njej nima ne otrok in nikogar.

 • BolimeĐoko

  Pravilno, da so Angelo Merkel stisnili v kot.
  Že preveč škode je napravila vsej Evropi, nam Slovencem pa še posebej, ker smo mala, mlada država in v zelo neugodni poziciji – v samen središču balkanske poti in na robu šengenske meje.
  Merklca, odstrani se !

  • mona lisa

   Merklova se ne bo nikoli odstranila. Taki so kot klopi ki se ne spustijo in grabijo denar od naroda in delajo škodo. Morala bi biti že zdavnaj kaznovana za zločin nad lastnim narodom.

 • Osti jarej

  Vatikan je v zakulisju v resnici že zelo dolgo v rokah Jezuitov, ki z njim upravljajo na vseh področjih odločanja.
  Jezuiti so bili sicer ustanovljeni leta 1534 kot vojska za boj proti Muslimanstvu in Protestantstvu ali na kratko povedano krvava vojska za uresničitev ene svetovne oblasti, religije in denarja.
  Seveda jim to že dolgo uspeva in čisto vse je pod njihovo kontrolo.

  Nekaj pa ne moti ne Vatikana, ne vernikov kaj šele političnih nastavljenih voditeljev, da so bili Jezuiti izločeni iz 83 držav in mest po svetu, ker je njihova izdajalska, vohunska in uničevalna dejavnost zanje nesprejemljiva.

  To so vojaki, ki so si v Vatikanu zadali nalogo, da uničijo ZDA, kar jim tudi zelo dobro uspeva.
  Postavili so svoj glavni sedež za ZDA v New York, da se 9/11 ne bi zgodil kje drugje in se propad ZDA začne v največjem mestu, vodilni namestnik generala zadolženega za uničenje pa je Thomas Smolich.

  Da pa ne bo nerazumevanja in ugibanj, je namestnik glavnega generala Jezuitov, ki mu v Globoki državi s ponižnim čaščenjem pravijo Črni Papež, kar je zdaj Arturo Sosa Abascal.
  Seveda je za vse, ki se nočejo ukvarjati z resnico dogajanj v tem svetu, to pa je ogromna večina, Črni Papež teorija zarote, v resnici pa on že dolgo upravlja ta svet.

  Upravlja z Vatikanom, Rothschildi in Kraljevimi družinami.
  Recimo Angleška kraljica je njegova služabnica, zato tudi upravlja z Angleškim Parlamentom kot s svojimi copati.
  In Črni Papež kontrolira svetovne banke, torej Rothschildovo Federal Reserve, v kateri je drobtinica tudi Banka Slovenije, nadzira vse vohunske službe za namene novih vojn – CIA, MI6, Mossad, Scotland Yard in tako dalje, upravljajo s svetovno Prostozidarsko ložo.

  Torej nič na tem svetu se ne more in ne sme zgoditi brez njegovega ukaza ali soglasja.
  Njegovi so Vatikan, Washington in City of London.
  Več kot 100 let zato Papeški Rim preko 6 razredov nižjega Belega Papeža Vatikana upravlja z ZDA, ki delajo izključno po njihovih ukazih.
  In prikrito je kar 60% ozemlja Izraela v roki Vatikana, resnični voditelji sveta iz družin Orsini, Somaglia, Farnese, Aldobrandini in Breakspear pa imajo na Borgo Santo v Vatikanu svojo vojaško komandno pisarno, ki jo ščitijo z javnosti prikritimi vojaškimi raketami.

  In mogoče bo komu zdaj že bližje zgodba iz globokega ozadja, zgodba o NWO ali eni svetovni vladi, ki jo zares izvaja Črni Papež preko svojih najvišjih lutk, kajti on se ne bo neposredno izpostavljal saj ima med svojimi hlapci kot že rečeno tudi Angleško Kraljico, ki obvladuje najbolj zločinsko deželo zadnjih nekaj stoletij.

  Da ne bo ugibanja – samo 22 dežel je na tem planetu, ki jih Krvava Kraljevina na vojaški ali kakšen nekoliko bolj prikrit način zločinsko ni napadla.

  Samo v Avstraliji, Novi Zelandiji in Tasmaniji so ti zločinci pobili kar 90% vseh aboridžinov ali prvotnih prebivalcev teh dežel.

  Hitlerjeva Nemčija ni imela pojma o nasilju nad državami.

  Zato pa vas ne sme presenetiti, da eden od mnogih hlapcev, torej Papež Frančišek, ki je tako kot Črni Papež iz Latinske Južne Amerike tako ponižno prihaja na zelo redka srečanja s Črnim Papežem.

  Prihaja le po navodila in ukaze, kdaj in kako lagati, da množice lahkoverno nasedejo in bo Črni Papež lahko izpeljal vse zločinske zamisli brez nasprotovanja teh ovac! /vir HumansAreFree/

  http://www.publishwall.si/bozan.zabjek/post/400598/beli-ponizno-obiskal-crnega

  • BolimeĐoko

   Pa nehaj že širiti laži, kaj počne Vatikan in Jezuiti ” …Vatikan je v zakulisju v resnici že zelo dolgo v rokah Jezuitov” !
   To je samo v TVOJI BUČI.
   Verski nestrpnik, ki pojma nimaš o čem govoričiš – samo gledaš v luno in fantaziraš.

 • mona lisa

  Merklova je že naredila dovolj škode Nemcem in celi Evropi. sploh ne vem kako še lahko kaj praska v politiki. Morala bi biti kaznovana za zločine nad evropskimi narodi.

 • Hun

  jansisti…ne pozabt da je Merklca najbl zasluzna v 13ih letih za odlicno gospodarstvo Nemcije..najbl zasluzna je Merklca, da ima Mađarska polno nemske avtomobilne industrije in delovnih mest…to je delo Merklove ne populista Orbana

 • Tweety Bird

  Desnosučni, pripravite se na pozdrav Alahu Akbar… nič več hvaljen Jezus :)

  • garfi

   pripravi se na kletko

  • freedomfighter

   Tale garfi misli da bomo mi po kletkah hahaha…zgleda bo se enkrat treba ponoviti leto 45 da si bodo zapomnili tako kot so si recimo nemci

  • Zgornji

   A ti si se že naučila ? Alah snackbar ? :-P

 • Artur

  Undeniable Proof The UN is Officially Building The New World Order Through Communism
  https://www.youtube.com/watch?v=u1V6E6M2p0U

 • garfi
 • Tweety Bird

  (EKSKLUZIVNO)

  Pred svetovnim dnem beguncev se v Ljubljani danes začenja 9. Festival migrantskega filma, ki z raznovrstnimi pogledi in zgodbami osvetljuje različne obraze migracij, azila in življenja prebežnikov.

  Na otvoritvenem večeru bodo nocoj v Kinodvoru predvajali dokumentarni film Eldorado, v katerem režiser Markus Imhoof pod vprašaj postavlja sistem organizirane pomoči, ki begunce zapira v začarani krog, odvisen od ekonomskih interesov. Projekciji bo sledila pogostitev s sirsko hrano. Desnosučni tudi vabljeni:)

  • Tweety Bird

   (EKSKLUZIVNO)

   Festival bo v Ljubljano pripeljal osem filmskih ustvarjalcev in drugih gostov, ki bodo po besedah organizatorjev s svojimi filmskimi zgodbami in prispevki “opozorili na razloge, zaradi katerih so ljudje prisiljeni bežati, življenje na poti in težave, ki jih imajo v ciljnih državah ter na problematičnost migracijske politike”. Religija, ki jo velikokrat dojemamo kot dejavnik delitve, bo tokrat obravnavana kot most, potencialna povezava med kulturami… Recimo povezava med ISIS-om in SDS-om :)

   • Artur

    “Festival bo v Ljubljano pripeljal osem filmskih ustvarjalcev in drugih gostov, ki bodo po besedah organizatorjev s svojimi filmskimi zgodbami in prispevki prikazali njihovo tipično lažno solidarnost, demagogijo, licemerje , in sprenevedanje, ki nimajo nič skupnega z realnostjo , varnostjo države in pa blaginje državljanov in državljank” .
    Religije so eden taglavnih dejavnikov delitve in nimajo nobene veze z mostovi povezave med kulturami, prav brez teh inštitucij za indoktrinacijo in pranje možganov bi na tem svetu imeli večen blažen mir in harmonijo.

    • Zgornji

     Delno si prav povedal, delno pa si zašel v Drugo skrajnost , kajti ne ločiš med Religijo in “religijo” , kateri so Obe Zlorabljali Mnoga Stoletja in celo Tisočletja . Mohamedanci samo stoletja, ostali pa Tisočletja .

 • Tweety Bird

  Humanizem vs. zloraba religij !?!?… Levičarji smo humanisti…desničarji pa zlorabljajo islam kot religijo nasilja.

  • Dostmamrecesijeinpičkarije

   Skoči že enkrat v Dravo.

  • Dostmamrecesijeinpičkarije

   A vidš, da nobenga lajka ne dobiš. Res ne vem, kaj je s tabo.

  • Artur

   Ja res ste “humanisti” komunisti ali je kateri od vas tzv. levih “humanistov” že obsodil vaše ideološke prednike za vse svinjarije proti evropskim narodom ?
   https://www.dlib.si/stream/URN:NBN:SI:doc-40V2JMYB/1d1390cf-822d-46da-87d7-1e6061080f90/PDF

   • domovina mili dom

    Oni so humanisti do samega sebe s tujim denarjem.

  • xtc

   Tunnek Merlak je po vseh kategorijah izdajalec in agresor,ki mu je Krko raketo točno v r***** zapičil.

  • KP

   Kaj si hotel izjecljat?

  • Zgornji

   LEVUHARJI STE LAŽNIVI HINAVCI KI POD PRETVEZAMI HUMANOSTI PODPIRATE ZLOBNE ZLORABE ZLOBNIH “RELIGIJ” ZA POSILSTVA, ROPE, TATVINE, UMORE, IN OSTALA ZLODEJSTVA !!! ! !!! ZATOREJ STE ŠE SLABŠI OD MOHAMEDANSKIH MIGRANTSKIH ZVERI !!! ! !!!

 • Artur

  Citati novega svetovnega reda(brez citatov njihovih nekdanjih in sedanjih operativcev oziroma naših in tujih politikantskih hlapčevskih narodnih izdajalcev) :
  https://translate.google.com/translate?sl=en&tl=sl&js=y&prev=_t&hl=sl&ie=UTF-8&u=http%3A%2F%2Fwww.amerikanexpose.com%2Fquotes1.html&edit-text=&act=url

 • Dostmamrecesijeinpičkarije

  Lewuhi boste v kratkem videli, kaj pomeni biti komunist. Nič dobrega vam povem.

 • Dostmamrecesijeinpičkarije

  Kako ima lahko en begunc prednost pred mano??????

  • Zgornji

   SAMO ZARADI ZLOBNIH POKVARJENIH LJUDI KI SO SE PRIGREBLI NA VLADAJOČE POLOŽAJE !!! ! !!!

 • Srce

  Najbolj žalostno je to, da so vsi dobrotniki s tujim denarjem. Svojega nikoli ne poklinijo, nam pa ga preprosto vzamejo.

  • Zgornji

   TOOOČNO TKOOO !!! ! !!!

 • domovina mili dom

  Torej, izkazalo se je, da ima vztrajanje Višegrajcev za zaščito svojih držav pred migranti, za pravo pot.

 • xtc

  Ilegalne prehode ustaviti četudi z orožjem in potaplljanjem ladij,tega mora bit KONC.
  Narediti zbirne lagre v Aziji in Afriki in tam mora biti 4 leta do pet,kjer mora osvojiti EU jezik,obnašanje in še osnovno usposabljane za delo,tempo mora biti hud,da obstanejo le najboljši in uporabni ostali morajo izpasti.

  • BolimeĐoko

   Vem, grdo povedano, ampak dokler bodo ladje križarile po morju in pobirale migrante, tega ne bo nikoli konec. Pa ne mislit, da sem brez srca, ampak to ni normalno česa so ti ljudje sposobni, ko pridejo v Evropo in koliko so Evropo že stali in tudi ljudstva posilili in poklali.
   Treba je tu napraviti RED.
   Kdor je med njimi res pomoči potreben, mu je treba pomagat, KRIMINALCE PA NAJ IMAJO DRŽAVE DOMA IN JIM TUDI PRAVIČNO SODIJO, ČE SO SI TO ZASLUŽILI.

   • KP

    Saj ne križarijo po morju. Pobirat jih hodijo ob obalo Afrike.

 • Caetano

  Merklova mora pasti. Čim prej tem bolje!

  • BolimeĐoko

   In za njena nečloveška dejanja MORA tudi ODGOVARJAT.
   Nerazumno je, da tujci/kriminalci so v EU zaščiteni, domače prebivalstvo pa ne. TO NI NORMALNO.

   • Zgornji

    TO JE ZLOBNO, SATANSKO – HUDIČEVSKO – PEKLENSKO ZLOBNO , IN ZATO ŠE DALEČ OD NENORMALNEGA !!! ! !!!

 • ljubinica

  Merkla mora pasti.
  Ta zenska je katastrofa za Evropo.
  Povabila je Arabce, Afganistance …..v Nemcijo. Naj se torej sama ubada z njimi.
  Ne pa da jih vsiljuje drugim. V Grciji, Spaniji, Italiji so mnozice migrantov, ki hocejo k Merkli v Nemcijo. Zdaj jih pa Nemcija noce vec. Kaj naj Grcija in Italija z njimi?

  • xtc

   S Komunisti v Grčiji imenitno pašejo skupaj dvoji lenuhi in zabušanti.

 • Hribouc

  Adieu, rdeča hudičevka, uničevalka Evrope!

  • Peter

   STASIjevka, ni kaj, no.

 • xtc

  No baje bo naslednji velik korak CDU in CSU,ko bo Merckelca na tleh pokristjanjevanje,tisti,ki se bodo spokorili in spreobrnili to velja tudi za leve bodo lahko ostali ostali bodo šli doma skupaj z levimi podporniki,kjer se bodo lahko v miru do onemoglosti med sabo igrali šarijo in vlakec.

  • Zgornji

   AMENNN !!! ! !!!

 • branči

  koliko mladih,ki žal niso uspeli narediti mature, lahko dobi službo? koliko migrantov ima 5 razredov osnovne šole, mi jih pa uvažamo kot strokovno delovno silo! koliko slovencev zastonj išče službo, ki je ni, migrante bomo pa kaj? zavijali v bombaž, da se ne poškodujejo! dejte rdeča golazen že enkrat spoznat, da je avtohtoni slovenec, ki potrebuje pomoč bolj pomemben, kot uvožena afriška svojat!

  • Olga2345

   Nekaj tistih s 5 razredi nas je že v penziji. Novih s 5 razredi pa ni. Gospodarstvo jih potrebuje. Samo da bomo imeli mi večje pokojnine. Vlada pod vodstvom Janeza Janše nam bo vse to dala

   • Olga2345

    [email protected]_TTj1iGp3DT, 23 (!) Upvotes je udbaš in je priznal, da ima pet razredov osnovne šole, da dobiva priviligirano penzijo, za katero se udinja tako, da se lažno predstavlja in širi svoje sovraštvo in izključevanje!

    • Zgornji

     JA, TO JE MOŽNO SAMO OD TAKIH LEVUHARSKIH POKVARJENCEV , DA SE TAKOLE HINAVSKO SKRIVAJO ZA LAŽMI IDENTITETE OZIROMA POD PRETVEZAMI DRUGIH IMEN !!! ! !!!

   • KP

    Upam,da te doleti,kar tako lepo prosiš.Pizdek mali. Pritepenec z bog vedi kje.

  • Olga2345

   Nagnati je treba levičarje! Predvsem pa je treba spraviti v zapor Kučana, Fajonovo in Vajgla, ki uvažajo divjake in izčrpavajo slovenijo!

  • KP

   Bodi malo resen,no. Si edini še v Sloveniji,ki misli,da jih uvažamo,da bi tle delal. Ahaha,štos poletja,res.

   • Zgornji

    So tudi še nekateri drugi bedaki ki pa se res slepijo, da so te zlobne zveri prišle celo delat . Ja, delat že morda, AAAMPAK, SAMO ŠKODO + UNIČENJE , TER NIČ DOBREGA/KORISTNEGA !!! ! !!! Žaaal.

 • Peter

  Pa še fuzbal so zgubl, luzerji, no.

 • Jan Kovalski

  Zgodovina se ponavlja:
  Nemci so najprej začeli izgubljati v Rusiji, pozneje pa še na svojem terenu.

 • Peter

  Ni problema, mi bomo dali na meje Refjuđis velkam bejbe, na severne in južne, pa na vzhod in zahod tudi ne bomo pozabili, no.
  Sprejeli jih bomo s pesmimi borbe in dela, vi ste naša bodoćnost, bodo recitirali levičarji na ćelu sa tumpekom in to je to.
  Ob nedeljah pa bo na mizah kuskus z ovčetino, postrežen z dekleti v rutah in hijabih, da ne bomo užalili naših dragih gostov, no.

  • KP

   Priporočam Kurbinatke. Za velkam refjudžis. Menda so se že javle,prostovoljke.

   • Peter

    Baje jim tist fedr k tiši noge skup zlo popusti, k slišjo refjuđi…ja, tut take mamo, no.

   • šmentanamuha

    Kurbinatke … omg, lol …

    • tohuvabohu

     Konkubinatke …

 • Olga2345

  Vse skorumpirance, ki jih plačuje Soros, je treba spraviti za rešetke do smrti! Prepovedati jim je treba vsako delovanje v politiki!
  V evropskem parlamentu jih je preko dvesto!!!!
  V Sloveniji sta to Fajonova in Vajgl, ki s pomočjo Kučana rušita slovensko državo in uvazata divjake!

  • Zgornji

   SE STRINJAM !!! ! !!! AMENNN !!! ! !!!

 • KP

  Tle Švabi niso sedaj niti Š od Švaba. In vse to še vedno zaradi vcepljene kolektivne krivde zadnje vojne.

 • KP

  Mogoče se ne spodobi,pa vendarle. Pripravil sem mali kviz. Res čist kratek. Pa še brez glavne nagrade je. Ima pa tudi samo eno vprašanje. Saj ni pretežko. Torej~~ KDO JE NAJVEČJI BUMBAR TEGA PORTALA?

  • cosmosjasnovidec

   Tisti kateri je izmislil tale kviz ali se morda motim?
   ————————————————————————
   Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
   DR.Cosmosjasnovidec

   • KP

    Odgovor je napačen.

 • Vrhovni sodnik

  Merkelca mora odgovarjat za genocid nad EU.

  • Zgornji

   AMENNNNNNN !!! ! !!!

 • xtc

  Na ja,imam občutek ,da bodo “Bratrohren” ,kmalu sert v uporabi,Evropejci in Judje pa vertreiberji,oz Gescheftsfuhrerji.

 • plamen100

  V Sloveniji je bilo na tisoce regestriranih in nato poslano naprej v smeri Nemcije. Izgleda da bodo Nemci prebrali taboljse ostalo neuporabno pa bodo poslali nam!

  • David Hitler

   Glaub mir mein Kamerad alles was nach Deutschland kommt geht nie wieder weg die sind fünfmal rausgegangen und fünf mal wieder zurückgekehrt egal ob diese Penner kriminell sind oder nicht diese Fickfotze Merkel holt sie wieder alle zurück es ist immer so gewesen und wird auch immer so bleiben

   • cosmosjasnovidec

    Saj tudi iz Slovenije kamelotrajbarji ne bodo šli,ko se bodo navlekli v njo.
    Enako je bilo z bosanđerovsko ter ostalo balkansko sodrgo.
    Slovenija je sprejela tiste strahopetce kateri so iz bosne pobegnili namesto,da bi jo branili pred napadalcem začasno pozneje se pa muslimanska drhal ni več spravila iz nje kakor tudi ne šiptarska oziroma vsa ostala čefutarska.
    To so paraziti in teh se ni možno kar tako otresti.
    ————————————————————————
    Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
    DR.Cosmosjasnovidec

    • David Hitler

     Se jh pa likvidira do zadnega ko pride do upora

 • Peter

  A zdej te žo prvem editanju ven vrže?

 • pajac debeli

  Torej bo treba drzavam spet placvat, da jemlejo migrante. Ce so za Evropo ti migranti res tako nujni kot trdi levica, zakajj mora po tem evropa placevat, da se teh migrantov resi. To je isto kot, da bi nekomu placal da vzame zmagovalno loterijsko srecko. Resnica je ravno obratna in drzavljani euja nimajo od migrantov nobene koristi ampak samo stroske, skodo nasilje, terorizem, posiljstva, demografsko kolonizacijo z strani islama itd..

  • Zgornji

   TOOOOOOOČNO TKOOOOOO !!! ! !!!

 • Zgornji

  A SE NEDA TO POKVARJENO ČAROVNICO SKUPAJ Z MIGRANTIČI VRED POSLATI NA MESTO IZVORA ZLA !! ??? !!! A NI NOBENEGA KI BI TO BIL SPOSOBEN IZVESTI ??? A JE NEMŠKI NAROD RES TOLK POKVARJENOZABITOZLOBEN, DA TEGA NAJVEČJEGA PROBLEMA SPLOH NE VIDI ??? !!! ???

  • David Hitler

   Treba bi jo fukent v jećo k zamorcem da jo dobr prefukajo pofokajo nasekajo i požrejo potem pa naj rest izserejo!

 • koza

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!