Krvav spopad pijanih migrantov sredi Trsta: Najprej so letele po zraku steklenice in pepelniki, nato so pograbili nože …

Foto: Primorska24

Včeraj popoldne se je v središču Trsta, na Trgu svobode, zgodil oborožen nasilni obračun med približno 10 migranti. Po glasnem prerekanju, najprej v bližnjem parku, nato pa še pred lokalom, je vroče besede okajenih migrantov kmalu zamenjalo hladno orožje.

Po hitrem posredovanju policije so reševalci v bolnišnično oskrbo zaradi težkih vbodnih ran odpeljali tri Iračane. Sled za preostalimi nasilneži se je pred prihodom policije porazgubila.

Problemi z migranti v Trstu vse večji
Poročali smo že o migrantski problematiki na Trgu svobode, kjer je policija iz parka preganjala tam pohajkujoče migrante. Včeraj pa se je na trgu zgodil nov incident med migranti, ki se je najprej začel z verbalnimi napadi.

Skupina približno 10 migrantov se je najprej zadrževala v parku, okoli 16.30 pa je med njimi izbruhnil vroč prepir. Prepir se je kmalu iz parka premaknil pred bližnji bar, kjer so nekateri migranti v alkoholiziranem stanju začeli postajati vse bolj nasilni. Po zraku so sredi prepira zleteli pepelniki in steklenice, kmalu pa se je začel tudi oborožen spopad med migranti. Obračun se je končal zelo krvavo, kar si lahko ogledate tudi na posnetku, ki so ga na kraju dogajanja posneli novinarji Il Piccola. Po obračunu je posredovalo približno 12 patrulj italijanske policije, na kraj pa so prispele tudi reševalne enote za ranjene Iračane.

Tržačani ogorčeni
Včerajšnji oboroženi spopad med migranti je po Trstu sprožil nov val kritike nad reševanjem migrantske problematike. Tržačani se vse bolj nagibajo k nujnosti zaščite vzhodne meje, velika večina pa Salvinija kritizira, saj menijo, da njegova anti-migrantska politika še vedno ni dovolj zaostrena za zaščito Italije pred novim valom vdora nasilnih migrantov v državo.

Foto: epa

Zaostrovanje že tako napete situacije glede vzhodne meje s Slovenijo pa bo pred jutrišnjim obiskom italijanskega notranjega ministra Mattea Salvinija v Trstu še dodatno spodbudilo italijanske politike k zahtevam po dokončnem zaprtju meje s Slovenijo.

Primorska24

 • Franc Šink

  Pijani ? In muslimani ?

 • Antonius

  Tržačani se sploh ne zavedajo, kakšno sranje s šerijatarji bi šele imeli, če slovenska policija ne bi dosledno izvajala navodil na slovensko-hrvaški meji, ki jim jih narekuje policijski minister Poklukar.
  Salviniju bo seveda zaradi protesta Tržačanov z glave zagotovo padla krona, zato je pričakovati, da bo prestrašen nepropustno zaprl italijansko-slovensko mejo.
  Našega zunanjega ministra Cerarja bo Salvini zagotovo spravil v jok, solze mu bo pa lahko otiral kar policijski minister Poklukar.
  Šarčina je pa trenutno še brez besed, ker dogajanje za italijansko mejo pozorno opazuje in čaka na presenečenje, kaj se bo izcimilo. Višina obresti ga ta trenutek najbolj obremenjuje, ker bo moral do novega leta k skupnemu dolgu, dodati še nov mednarodni kredit.

  • Common Sense

   Šarec ( po lastnih besedah) nič ne misli. On opazuje kaj se dogaja, potem pa “reagira”. To je izrekel ob nedavnih dogodkih glede izbire nove komisarke EU. A ravno to je srž problema, verjetno se tega niti ni zavedal. Reaktivno namesto proaktvino delovanje je tipično Slovenceljsko. Torej se mora zgoditi prvi umor neposredno povezan z migranti ali pa se morajo začeti dogajati resnejši incident sredi Ljubljane, da bo “reagiral.” Zakaj že?

  • cosmosjasnovidec

   Hahahahaha.
   Res bi Italijanska policija morala vzeti načela SLO policije saj bi tako nemudoma imela pod nadzorom kamelotrajbarsko muslimansko gibanje.
   Takoj bi jih namreč vozili z SLO meje direkt v Italijo tako kot to dela Slo policija na hrvaški meji,ker jih ne upa in ni sposobna stirati nazaj na hrvatijo saj bi jih migrantska golazen pretepla kot bizone kar se je že neštetokrat zgodilo in so se naučili kakšen red morajo imeti pred musliči kateri so glavni na meji.
   Tej muslimanski golazni so namreč SLO policaji samo taxisti z prevozom v azilantske centre toliko,da jim ni potrebno pešačiti.
   Taka policija je sramota ne samo sama sebi ampak v posmeh celega sveta kjer se smejijo in norčujejo iz nje še najbolj pa hrvati sami.
   ——————————————————————————————–
   Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
   DR.Cosmosjasnovidec
   ——————————————————————————————

 • mare

  Pazljivo, da jih ne poškodujejo, ker so vendar ranljiva skupina

 • Den456

  Če pri nas kritiziraš ministra Pofukarja (pardon Poklukarja), da ne naredi dovolj za zaščito države, to takoj okarakterizirajo kot sovražni govor. Naši vladajoči bedujini so dobri le še za kameltrajbarje. S takim načinom bomo kmalu postali kalifat murgelskega Al Kucheinija.

 • šmentanamuha

  Mi to obravnavamo kot spopad in nasilje, pri njih doma je to stanje stvari in nihče ne zazna ničesar posebnega.

 • Andrej

  Nič več niso ilegalni, samo še migranti. Napredek.
  Naj dobijo sod slivovke, pa se bodo sami med sabo. Toliko o njihovem preroku in Islamu.

 • Goblin

  V kremarorij s to zgano golaznijo. Druzbo pa naj jim delajo tudi njihovi podporniki in zagovorniki. Bo svet takoj lepsi.

  • Steiermark

   Mislim, da se je peč v Solkanu že zaštopfala, od silnega kurenja njihovih nasprotnikov…..in tile izmečki , ne vem, če bi bili uporabni za malto, kot oni, ki jih je udba kurila od 50 leta, do 1991!

 • soc

  Gotovo so v Trst prišli preko Avstrije. Morda Francije. Poklukec res nima nič pri tem, ‘nda?

  • ZatonMesecnikov

   Čudna so pota gospodova. Ali pa iz Lampeduse v Trst. Od tam pa v Slovenijo, pa Avstrijo čez Madžarsko, do Skandinavije.

   Pa Levičarje bi še prepričal o tej zgodbi. Sedaj bomo pa Iračane dobili mi. Kriv bo pa Američan.

 • Garbage man

  V normalni državi tega ne bi objavili ( nič se ni zgodilo) , migranti ne obstajajo ………..HNO3+3 HCl………..

 • KAPIBARA

  …so reševalci v bolnišnično oskrbo zaradi težkih vbodnih ran odpeljali tri Iračane. ..
  Upam, da so se obnašali kot taksisti, in ubrali ta dolgo pot, pa še na ta rdeč interval nabasal..

  • Luiggi

   To bi se moralo narediti na Argentinski nacin,natovorit take izbeglice na roplan in na sredi Sredozemlja,odpreti vrata in ven z njimi,ampak brez padalov!

 • totex39

  Naše politike pa to res ne zanima, če se migranti tolčejo med sabo in to v drugi državi.

 • Common Sense

  Ni vprašanje ali žica oz. ograja bo, vprašanje je samo še kdaj. Seveda ne na slo-cro meji, pač pa na slo-it. Fajonka bo potem jamrala enako kot sedaj, ko jamra ker ubožica ni mogla z Adrio v Bruselj. Kar poslušajte še naprej levičarje, ki brijejo norca iz vas, pa boste na odlični poti v svetlo priložnost.

 • Van Der Waals

  PIJANI ČRNUHI NEGORIDI MUSLIMANI BODOČI KOMUNISTI OZ. VOLILCI LEVIH! SAMO NA SLABŠE GRE BO ŠLO!!! ZAPRET MEJE!!!!

 • est

  V tem primeru najbolj pomaga leskova mast, ki jo je potrebno “namazati” bolj na debelo. Deluje učinkovito in dalj časa.

 • Olga101

  Pustite, naj obračunajo med sabo! Kar preživi, poslat domov, saj očitno ne rabijo zaščite, ker sami s svojo agresivnostjo ogrožajo sebe in druge!

 • Hamid Begic

  Qu’ran prepoveduje pitje alkohola. :)

  PS: Kazen ——> smrt. :)

  • matjazr7

   Mah Hamid, ne nakladaj. Evropa je “dar al harb” oz. hiša vojne in zato lahko pravi islamisti počnejo karkoli želijo, jim koran nič ne preprečuje. Koran velja samo za “dar al tavid”, področje kjer je islam že na oblasti. Nismo vsi naivni, da je islam “Religion of Peace”. Da, takrat ko bodo islamisti na oblasti in bomo morali “kafirji” (tisti, ki nismo verniki islama) plačevati “jizjo” (od nevernikov izsiljen davek). In nekako sem prepričan, da večina novo naseljenih Evropejcev verjame, da je socialna pomoč, ki jo dobivajo od države davek, do katerega so muslimani kot nadvera opravičeni.

 • Clemen J.

  V italiji jih je največ tam kjer so socialisti najmočnejši, se komu zdi to čudno?!? Meni ne.

 • tramal

  Mi že imamo miličnike na Italjanski meji in nekaj na hrvaškem,jih pa še v Trst pošljite nekaj,saj doma so za samo zgubo.

 • Terminator

  Pa to res ne more nihče postrelit?

 • samsara

  Dobro futrani neuki in nevedni brezdelneži, polni energije in tu je priložnost, da izživijo nasilje in primitivnost, ki jih prežema, če to vedo ali ne.
  Enako kjerkoli jih je nekaj več na enem mestu. Tako kot pri njih doma.
  Bogatitev in plemeitenje Evrope in sveta po levičarsko in globalistično. Pa služenje denarja za pokojninske blagajne evropskih EU držav.

 • xtc

  Nasilne se pasivizira z stelnim orožjem

 • cosmosjasnovidec

  Skoraj ne vem,če bi verjel temu članku,ker musliči po njihovem zakonu niti v sanjah ne smejo uporabljati alkoholnih pijač.Hahahaha
  Sicer bi pa morala za vso muslimansko golazen veljati stroga prepoved prodaje alkohola v vseh državah,ker so že brez njega popolnoma usekani kar je tudi razvidno pri teh kateri se nahajajo v Sloveniji čeprav so večinoma bosanđerosi.
  ——————————————————————————————–
  Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
  DR.Cosmosjasnovidec
  ——————————————————————————————

 • Felikss_AH

  “Begunci v boljši life&fuk” na Zahodu se niti ne zavedajo da PRAV TAKO njihovo obnašanje rabimo – NUJNO in ČIM VEČ. Logika je preprosta… Euro-Islamofilom lahko priskutiš multidrekultizem šele takrat ko bodo okusili svoje multidrekoljubstvo v lastnih gobcih

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!