Levičarji povsem ponoreli: V boju proti Trumpu se zatekajo k satanizmu!

Datum:

Predvolilni boj med aktualnim predsednikom ZDA Donaldom Trumpom in njegovim demokratskim tekmecem Joe Bidnom dobiva povsem nove razsežnosti. Svetovni splet je obkrožila šokantna zgodba o liberalni materi, ki se je ob smrti demokratske vrhovne sodnice Ruth Bader Ginsburg odločila, da se bo pridružila satanistični sekti oziroma Satanovemu templju. To je storila zato, ker se je prestrašila, da bo s smrtjo sodnice, demokracija v ZDA dokončno ogrožena, in bodo ženske “prikrajšane” za umor svojih nerojenih otrok. Kot kaže se ob tem počasi odstira resnica – da gre v primeru boja med predsedniškima kandidatoma, za epski, apokaliptični boj med dobrim in zlim, med angelom luči in angelom teme. 

Morda se sliši smešno, a je povsem resnično. Svetovni splet je namreč povsem ponorel zaradi nenavadne zgodbe liberalne matere, ki se je odločila, da bo po smrti Ruth Bader Ginsburg postala satanistka. O tem je tudi napisala esej. Njena spreobrnitev v satanizem je po njenem prepričanju odgovor na smrt že omenjene liberalne vrhovne sodnice. Gre za Jamie Smith, ki sebe opisuje kot odvetnico in mati, ki jo skrbijo človekove pravice. Tako se je posledično pridružila Satanističnemu templju, vendar ne zaradi žalosti, temveč iz strahu. Njeno osebno  “verozipoved” so po poročanju RT sprva objavili pri Huffington Postu.

Satanistična spreobrnjenka je ob tem zapisala, da se boji, da življenje ameriških državljanov drsi v teokracijo oziroma diktaturo. Strah jo je, da družbene “varovalke”, ki so doslej to preprečevale, katastrofi ne bodo več kos.

Po prepričanju Smithove je ameriška demokracija postala krhka, saj je izguba enega izmed poslednjih varuhov “zdrave pameti” in “spodobnosti” v vladi, manj kot dva meseca pred ključnimi volitvami, ogrozila njihove državljanske in reproduktivne pravice kot še nikdar poprej. Gre za še en dokaz, da je levica satanizmu še kako blizu in, da so prihajajoče ameriške predsedniške volitve v resnici bojišče za epski, apokaliptični spopad med dobrim in zlim, med angelom luči in angelom teme.

Ob tem se liberalci poskušajo izgovarjati, da Satanov tempelj v resnici ne časti Satana, ampak gre za “odlično skupino” oziroma “posvetno posmehovanje” Kristijanom, sestavljajo pa jo ateisti, ki se borijo za osvoboditev izpod religije. Po prepričanju Smithove, Satanov tempelj uporablja radikalne in ustvarjalne strategije, da bi dosegel svoj namen. Po njenem gre za skupnost ljudi, ki se ne bo ustavila pred nobeno oviro, da bi zaščitila pravice njene družine. Sicer je znano, da so demokrati dolgo časa idolizirali sodnico Ginsburg kot feministično šampionko in jo imeli za eno največjih zagovornic abortusa.

Pred dvema letoma smo na Nova24TV že poročali, da je bilo v ameriški zvezni državi Arkansas, sklicano zborovanje v čast prvega amandmaja ustave, a so satanisti zborovanje izkoristili za postavitev 2,5 metrov visokega kipa Bafometa. Dejansko gre za spomenik Satanu.

Domen Mezeg

Sorodno

Zadnji prispevki

Ukrajinci v treh dneh zrušili kar šest ruskih letal

Ukrajinske sile so v zadnjih dneh zrušile kar šest...

Luka Svetina odhaja z nacionalne televizije

"Drži, odhajam iz RTV. Ko dobiš bolj mamljivo ponudbo,...

Mursko Soboto in Gornjo Radgono zasedli jezni kmetje

Danes vsi evropski, med njimi tudi slovenski kmetje, izvajajo...

Medvedjev o umoru ruskega pilota: “Pes umre kot pes!”

Nekdanji ruski predsednik Dmitrij Medvedjev se je odzval na...