“Ljudje so kar leteli po zraku” – v Avstraliji voznik zapeljal v množico ljudi!

Foto: Twitter

V Melbournu v Avstraliji je prišlo do hudega incidenta, v katerem je voznik belega avtomobila zapeljal v množico pešcev na ulici in jih vsaj 19 ranil, nekaj jih je v kritičnem stanju. Policisti so v povezavi z napadom prijeli dve osebi, njune identitete še niso razkrili. “Ljudje so kar leteli po zraku,” je razkrila priča po krvavem dogodku.
Do incidenta je prišlo v Melbournu v Avstraliji, v bolnišnico pa so odpeljali 19 oseb, nekaj ljudi je v kritičnem stanju. Dve osebi naj bi na kraju dogodka še oskrbovali, nekateri izmed ranjenih so v kritičnem stanju. Ena izmed njih je tudi mlada deklica. Policisti ocenjujejo, da je bilo načrtovanje krvavega napada namerno, vendar do motivov za napad še niso prišli.

Vozilo, ki

Priča dogodku je povedala, da je voznik avtomobila kar zapeljal v množico in začel kositi nedolžne ljudi. “Ljudje so kar leteli po zraku,” je razkrila priča. Neka druga oseba, ki je videla dogajanje, pa je izjavila, da je avtomobil v množico zapeljal s hitrostjo med 60 in 100 kilometri na uro, nekateri so poleteli precej visoko v zrak.

C. Š.