[Video] Zaradi objave tega posnetka v smrtni nevarnosti: Žalostna resnica Kitajke o novem virusu in brutalnem komunističnem režimu!

V javnost prihajajo grozljivi videoposnetki s Kitajske zaradi epidemije novega virusa, pri tem pa ljudje razkrivajo neverjetno brutalnost in represijo kitajskih oblasti. Mnogi so prepričani, da je stanje veliko hujše kot jih prikazujejo uradni podatki oblasti. V spodnjem videoposnetku Kitajka v agoniji pripoveduje, kakšno je dejansko stanje in razkriva podrobnosti kljub temu, da se zaveda, da bodo prej ko slej potrkali na njena vrata.

“Epidemija je dobro načrtovana v okviru določenih strategij in taktik, najbolj pa trpimo običajni ljudje. Moja družina, moji starši doma čakajo na smrt! Nikomur ni mar za navadne ljudi, saj ne moremo kupiti zdravil, niti če imamo denar!” je skoraj v solzah dejala Kitajka.

Koruptiven in hudoben režim
V nadaljevanju posnetka je razkrila grozote kitajskega komunističnega režima in dejala, da podpira neodvisnost Tajvana, Tibeta in drugih držav, “pojdite iz zlih rok kitajskega komunističnega nadzora! Režim poln korupcije in hudobne družbe. Nihče ne more svobodno govoriti. Takoj, ko nekdo svobodno spregovori, ga policija obišče na dom in ga povabi “na skodelico čaja”. Nato pa ga zaprejo in obsodijo, kakor se jim zazdi! Odvetniki so nepotrebni, saj nimajo pravice v tem zlobnem režimu.”

Za svobodo se je žrtvovala
Kljub temu, da se gospa zaveda, kaj bodo kitajske oblasti z njo storile, je objavila videoposnetek in dejala, da se ve, da revolucija zahteva žrtvovanje mesa in krvi. Kriče je dejala: “Želim se zavzeti za ljudi, vem, da sem sedaj izpostavljena, ampak se hočem žrtvovati za svoje starše in za prihajajoče generacije, da bi živeli svobodno! Ker sedaj to govorim, vem, da sem v nevarnosti ampak tega več ne prenesem!” je jokajoč dejala.

V bolnišnicah ni postelj za navadne ljudi
Na koncu videoposnetka je opozorila, da kitajske televizije poročajo lažne novice. “Vsa poročila so lažna,” je dejala in poudarila, da so njeni prijatelji v bolnicah, a za njih ni postelj, niti zdravil. “Želim spregovoriti zase, za ljudi iz Wuhana in za vse kitajske prebivalce,” je zaključila.

Lana Božič

 • Olga101

  Laž je nesmrtna duša komunizma! To je intimna opcija Tanje Fajon in Milovana! Dol s komunizmom in komunisti!

 • šmentanamuha

  Kaj ne bi tej pogumni ženski ponudili azila v Sloveniji, namesto Ahmada, ki si ga ne zasluži?

  • Felikss_AH

   Nima potrebnih “akreditivov”… ni muslimanka in tudi iz Črne Afrike ni

  • SALZ

   Zato ker govori čez komunizem taki pa pri nas ne dobijo azila

 • Unikatna

  Žalostno…morala je res zbrati pogum, da je objavila…

  • jan Gedli

   Vsega ji je dovolj. Morda bodo prodajali njene organe po eksekuciji.

 • Antonius

  Smilijo se mi Kitajci, partijski oligarhiji pa človek privošči, da se sreča s posledico svoje politične arogance in na 1 milijardi in pol utemeljeni vzvišenosti.
  Kdo se ne bo spomnil, da se vse virusno v svetu pojavi prav iz kitajske.
  Preden se Kitajci odpravijo denar zapraviti na luno, naj najprej poskrbijo za zdrave pogoje življenja, svojim državljanom na kitajskem.

  • Steiermark

   Če bodo “poskrbeli za zdrave pogoje življenja, svojim državljanom”, potem pa za njih nebo ostalo “dovolj”……. zločinski komunisti imajo, po marxu in v sodelovanju s sorošem, billom getsom in drugimi satanisti, načrtovano zmanjšanje populacije na zemlji, zato da bo več za njih in njihove komunistične kapitalistee, ostalo! Človeku se naježijo dlake ob spoznavanju, kaj počne ta drhal z nami – ljudmi!

 • Felikss_AH

  Sicer še daleč ni tako kruto kot na Kitajskem… a je nekaj podobnosti najti tudi v Sovjetizirani EU. Kitajce trenutno daje prepoved govora o Corona Virusu, na Švedskem, Anglostanu, Nemčiji in še ponekod je podobno strogo prepovedano JAVNO govoriti o virusih “prebežniki” in ilegalne “imigracije”. Vsak bolj javni odpor širjenju Marakeshkih “virusov” se v teh državah striktno preganja in kaznuje tudi s zaporom. Razlika je edino da ni “povabila na čaj”… če te tam takoj ne napadejo Antifa anarhisti in medijski manijaki… pride pa policija… celo SWAT team če je zadeva zanimiva za v “vzgojne” namene javnosti. “Z nestrpnostjo čakam” da vidim kako bo pri nas ko bomo enako inficirani kot naši “bolj napredni” Severo-Zahodno sotrpini.

  • jan Gedli

   Mislim, da bi se našlo kaj podobnosti tudi s stanjem pri nas.

 • Aton

  Po vzoru 1984. Državljani so nadzorovani, dobivajo pozitivne in negativne točke in temu primerno nagrajeni. Tako se rešijo Janše in podobnih.

 • SALZ

  Trump ima še kako prav kar se Kitajske tiče

 • xtc

  Komunizem žree laste otroke–upam ,da požre do zadnjega in-AMEN.

 • zaton

  Tako je bilo v Jugoslaviji, kdo je bil proti sistemu, ga je vzela megla.