fbpx

[Video] Zaradi objave tega posnetka v smrtni nevarnosti: Žalostna resnica Kitajke o novem virusu in brutalnem komunističnem režimu!

V javnost prihajajo grozljivi videoposnetki s Kitajske zaradi epidemije novega virusa, pri tem pa ljudje razkrivajo neverjetno brutalnost in represijo kitajskih oblasti. Mnogi so prepričani, da je stanje veliko hujše kot jih prikazujejo uradni podatki oblasti. V spodnjem videoposnetku Kitajka v agoniji pripoveduje, kakšno je dejansko stanje in razkriva podrobnosti kljub temu, da se zaveda, da bodo prej ko slej potrkali na njena vrata.

“Epidemija je dobro načrtovana v okviru določenih strategij in taktik, najbolj pa trpimo običajni ljudje. Moja družina, moji starši doma čakajo na smrt! Nikomur ni mar za navadne ljudi, saj ne moremo kupiti zdravil, niti če imamo denar!” je skoraj v solzah dejala Kitajka.

Koruptiven in hudoben režim
V nadaljevanju posnetka je razkrila grozote kitajskega komunističnega režima in dejala, da podpira neodvisnost Tajvana, Tibeta in drugih držav, “pojdite iz zlih rok kitajskega komunističnega nadzora! Režim poln korupcije in hudobne družbe. Nihče ne more svobodno govoriti. Takoj, ko nekdo svobodno spregovori, ga policija obišče na dom in ga povabi “na skodelico čaja”. Nato pa ga zaprejo in obsodijo, kakor se jim zazdi! Odvetniki so nepotrebni, saj nimajo pravice v tem zlobnem režimu.”

Za svobodo se je žrtvovala
Kljub temu, da se gospa zaveda, kaj bodo kitajske oblasti z njo storile, je objavila videoposnetek in dejala, da se ve, da revolucija zahteva žrtvovanje mesa in krvi. Kriče je dejala: “Želim se zavzeti za ljudi, vem, da sem sedaj izpostavljena, ampak se hočem žrtvovati za svoje starše in za prihajajoče generacije, da bi živeli svobodno! Ker sedaj to govorim, vem, da sem v nevarnosti ampak tega več ne prenesem!” je jokajoč dejala.

V bolnišnicah ni postelj za navadne ljudi
Na koncu videoposnetka je opozorila, da kitajske televizije poročajo lažne novice. “Vsa poročila so lažna,” je dejala in poudarila, da so njeni prijatelji v bolnicah, a za njih ni postelj, niti zdravil. “Želim spregovoriti zase, za ljudi iz Wuhana in za vse kitajske prebivalce,” je zaključila.

Lana Božič