fbpx

Maroški migranti surovo napadli 15-letno Danko: Zaradi napada oslepela na desno oko!

Foto: Facebook

Ko je Danka Nicole Zanlith čakala na taksi v španskem mestu Marbella, si niti v najhujših sanjah ni mislila, da jo bodo medtem napadli mimoidoči muslimanski migranti iz Severne Afrike. Očitno pa jim ni bilo dovolj, da so jo samo fizično napadli, ampak so se nato še norčevali.

Z razbito steklenico vodke so se spravili nad njo in jo z vso silo udarili v glavo. Zaradi hudega udarca, je komaj 15-letna Nicole na desnem očesu za stalno oslepela in pridobila brazgotine.

Nasilje muslimanskih migrantov nad Evropejkami je narasel z neverjetno hitrostjo. Ko človek pogleda Nicole, lahko nemudoma uvidi, čemu so se migranti spravili nad njo, saj jim je padla v oči zaradi svetlih las in lepote.

Foto: iStock

Migranti so bili maroški državljani
Kljub temu, da mediji pogosto prikrivajo poreklo napadalcev, ko gre za migrante, so v tem primeru saj navedli, da so bili napadalci maroški migranti, poroča Dailyarchives. Več podrobnosti pa zaenkrat še ni znanih. Mediji se namreč raje osredotočajo na druge teme, da s tem odvrnejo pozornost od resnične problematike.

Hana Murn