Mati o poroki hčerke Jovanke s Titom: “Lahko bi, hčerka, našla boljšega!”

Jovanka in Josip Broz.

V Srbiji pospešeno (za razliko od Slovenije) odpirajo arhive iz komunističnega obdobja in nekdanje državne skrivnosti prihajajo v javnost. Pred dnevi so bile tako objavljene tudi nekatere do sedaj neznane podrobnosti glede poroke Josipa Broza z Jovanko Budisavljević.

Poroko med jugoslovanskim diktatorjem in mlado partizansko oficirko (njemu je bilo 60 let, njej 28) je organiziral šef tajne policije Aleksandar Ranković, ki je bil tudi poročna priča. Poroka je bila v vili na Banovem brdu, ki je bila nekoč last bogatega judovskega poslovneža, ki je izginil med drugo svetovno vojno, njegovega premoženja pa se je po vojni polastila nova oblast, v konkretnem primeru Udba. Očitno je imela jugoslovanska partija poseben gušt za prilaščanje vil premožnih Judov, ki so izginili med vojno, saj so si tudi v Ljubljani na tak način pridobili več judovskih vil, v nekaterih se dediči krvavega komunističnega režima še danes bohotijo.

Poroko je skrbno načrtovala Udba
No, omenjena beograjska vila je bila zato, ker je bila nekoliko odmaknjena od drugih hiš v okolici, primerna za zasliševanja (beri mučenja) nasprotnikov komunističnega režima. In zaradi svoje odmaknjenosti je bila tudi primerna za poroko med Brozom in Jovanko. Ranković, ki je vso zadevo organiziral, se je bal, da bi velika javna poroka lahko ponudila možnost za atentat, nekoliko pa se je tudi bal, da bi poroka med precej starejšim diktatorjem in mlado partizanko v delu javnosti sprožila negativen vtis. Zanimivo pa je, da ta poroka ni bila nikjer uradno registrirana, zato se nekateri sprašujejo, če je bila sploh pravno veljavna.

Po tako rekoč tajni poroki so le organizirali sprejem za ožjo suito, za kar so uporabili počitniško vilo Dunavka pri Iloku, zaseženo hrvaškemu grofu Eltzu. Na tem sprejemu bi bilo prisotnih tudi nekaj Jovankinih sorodnikov, med njimi pa ni bilo njene mame, ki je nevesti poslala sporočilo: “Lahko bi, hčerka, našla boljšega!”

Več si lahko ogledate na Demokraciji

 • FUCK COMMUNISM

  Vsak grd desnicarski kripelj je boljsi od vsakega komunajzarja, pa ce je se tako vpliven in kvazi postaven. Problem je v njihovi povampirjeni, primitivni in pokvarjeni komunajzarski mentaliteti…

  • Vojteh Dovč

   TO SEM PA OPAZIL ODKAR KLIKAM NA TOLE “NOVA tv”

   • FUCK COMMUNISM

    Kva pa si opazil? A si koncno ugotovil kaksno govno so komunajzarji?!

    • KIKI

     To bo! Fant prihaja k sebi!

 • Kosobrin

  Vedno je tako, da bi si lahko vsaka našla še boljšega …. ali vsak še boljšo.

 • Olga_10

  Slabšega kot je bil ta kurbir in zločinec, ne bi našli nikjer!

 • Vojteh Dovč

  KAJ MATI JE SPIZDILA U ARGENTINO.SAMO VPRAŠAM ,ALI SE ŠE RAZISKUJE

  • sprehajalec

   Redkokdo Vojc je uspel zbežati pred Komunizmom v Argentino. So ga prej likvidirali Komunisti. Čehi 1968 in Madžari 1956, ki so iz istega razloga bežali na Zahod, so imeli več sreče. Komunist pri nas je bil bolj krvoločen. Oziroma je še.

   • FUCK COMMUNISM

    Vampir Macek je rekel, da je bila baje “nasa revolucija v primerjavi z drugimi se zelo nezna, ker so bile druge veliko hujse”… Preklet pizdun, ce bi njemu familijo umorili, bi drugac cvilil…

 • Veritass

  Vsaka mama reče svoji hčerki nekaj takega. Razen če ni “bajno “bogat. Ker v tej družbi samo še denar nekaj pomeni.
  Razprave na tej strani so najprimitivnejša stvar, kar jih lahko vidiš. Kar pri srcu me stisne, ko preberem koliko je sovraštva v vas ljudeh (skupina ljudi, ki zavestno neti sovraštvo na tej strani). Ali vas zgodovina, ki jo mimogrede tako radi pregrevate, ni nič naučila. Po toliko gorja, kot ga je pretrpel naš narod, vam še ni kapnilo kam to pelje. Vseh so vas polna usta o boljši prihodnosti, spotoma pa bi “likvidirali” še tisto nekaj slovenskega naroda, kar ga je ostalo. To pa pomeni novo gorje in potem zopet iz začetka.
  Uredniki in admin tega portala se lahko zamislijo nad to stranjo. Kje imate opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Seveda, vi ste v prvi vrsti tisti, ki vas ta člen zadeva.

  • KIKI

   No, če mi lahko prestajamo to komunistično svinjarijo
   že celo svoje življenje, boste pa še vi, herojski levaki,
   prenesli kakšno kritiko….Pa če te zaradi tega srce boli,
   se oglasi pri ministrstvu za zdravje, tovarišici Celarci!
   Boš prej na vrsti!

   • Veritass

    Nisem ne levi ne desni, imam pa levo in desno roko s katerima delam, da preživim. Ideologijo pa si zataknite nekam, kjer bo škodila le vam. Očitno ste tukaj taki kritiki ideologije, ki ste premladi, da bi sami doživeli polpreteklo zgodovino. Zagrenjeni strici in tete so vam jo predstavili na svoj način. Če bi imeli malo soli v glavi, bi morali vedeti da stvari niso samo belo in črne ampak je med njimi neskončno mnogo odtenkov sivine. Tudi v zgodovini. Samo paradoks v Slovenistanu je ta, da rek zmagovalci pišejo zgodovino ne drži, izdajalci in poraženci jo želijo na novo spisati.

  • Kosobrin

   Bravo, Veritass, toda to je kot glas vpijočega v puščavi!

 • Rožle

  Tito ..na 100 i jedan način … !!!

 • sprehajalec

  Mati o poroki hčerke Jovanke s Titom: “Lahko bi, hčerka, našla boljšega!”

  Mislim, da je v resnici rekla “mlajšega”. Pa da je šlo za staro mamo.

 • Olga_10

  NOB je bi ena sama kurbarija!

  • KIKI

   Baje so se nekateri imeli prav “fajn” ! Že takrat o odžirali ljudem
   vse, kar je bilo boljšega! Če niste dali, so pa vzeli, tako kot nam
   danes grozi nova “semolićka” …

  • Jan Kovalski

   Torej kratica NOB pomeni: Naroda obilno buzeriranje.

 • Jan Kovalski

  Mati o poroki hčerke Jovanke s Titom: “Lahko bi, hčerka, našla boljšega!
  ==================
  Spomin na poroko balkanskega ključavničarja je to. To nam je že moja prababica povedala, ko sem bil še čisto majhen otrok. Nič novega, vendar ni slabo če se obnavlja stare legende, saj to počnejo levičarji vsak dan, zakaj jim ne bi pomagali. Dodala je še to, da je njeni prijateljici iz Maribora naredil otroka in pobrisal. Naš sosed pa se nam je hvalil: “Naš dedek je bil skupaj z njim v službi v kamniškemu Titanu”.
  Veličastna ključavničarska kariera, delanja nezakonskih otrok, potem bežanja od odgovornosti do teh otrok in množičnega morilca in pedofila.

  • Vera

   Ključavničar je bil Joško Broz ne tito iz Rusije ! Jovanka pa je nosila pod bujno frizuro ” prisluškovalno napravo “, zato jo je Ranković odstranil od tita .

  • KIKI

   Zgodovina se ponavlja, samo, da imajo današnji ključavničarji
   in drejarji doktorate….

 • milanček

  tudi od štefe mama je rekla, kje je dobila ta madžarskosrski gnoj, namesto, da bi vsaj dostojno zrastel v višino , je samo v leninovo-stalinovo teorijo, lopov, kriminalec, uničevalec slovenskega naroda! Štefa, največ boš naredila za slovenski narod, če mu daš kaj enkratnega za popit!

  • KIKI

   Priporočam Boom efect ! Malo bo pozelenel,
   potem pa v trenutku dokončno uvenel!

 • sprehajalec

  Fascinanto je, kako se je Jovanka prelevila v debelo bombo, veliko pred svojim časom. Ko so bile vse še v glavnem suhe. Seveda nihče ni smel tega komentirati. Udobno življenje in dobra prehrana….

  • KIKI

   A ni delala za tekočim trakom v kakšni fabriki, ali vozila
   “šajtrge” kot tovarišice brigadirke na gradbiščih ?
   Ni! Bila je surova, polna sama sebe, po domače -¨primitivna!

   • Steiermark

    Kakšna pa naj bi bila neka srbska kurb…..na oz. prostitutka, ki si je “služila” pri primitivnem psihupatu titu? – šajtrgo so pa drugi vozili z njo…..

  • Steiermark

   Morala se je “utrditi” (zdebeliti), ker ji sicer nebi tistega minaret – turbana na glavi, bilo mogoče nositi

 • totex39

  Razen tega, da je bil zločinec je bil tudi spolni sprevrženec, zato ga imajo socialisti za svoj vzor.

 • Jan Kovalski

  Jovanki niso dovolili, da bi nastopala v javnosti, ker je imela, baje, tako grd glas, da bi njeno nastopanje pomenilo antireklamo.

  • KIKI

   Bo kar držalo, ker razen bebavega režanja nismo
   videli in slišali prav nič drugega ! ….
   Pa tudi v kopalkah je nismo nikoli videli, ker je imela
   tako grdo postavo, da ji bikini ni pristajal….
   Imela pa je ego ene liške pastirice, ki se je s svojo debelo
   ritjo zavihtela naravnost na Jugoslovanski rdeči prestol !
   Tudi to je nekaj, a ne, tovariši!?

   • Steiermark

    Ja, kaj boljšega bi pa lahko dobila čobanica, je pač dobila psihopatskega čobana, pedofila, posiljevalca in množičnega morilca – gliha vkup štriha!

 • lado

  EJ TLAČANI!!!!BLABLA naredte ka ne pa blaaaa!a čakate na radarje bedaki!!!!!!!!!!!!!!!!

 • Sale

  Kakšen psihopat in zenomrzec je Janša če novinarke zmerja z p……je kaj dela šele Urši .psihično maltretira fizično zlorablja celo posiljuje.ko ga vprašajo zakaj ni prišla z njim je verjetno boga doma pretepena in krivi sebe da ni zadosti dobra žena .bogica

 • Sale

  Ne vem, kaj naj recem Crtomirju, se je debelo zlagala Urška Bacovnik Janša. Soproga prvega obsojenca v državi ima smisel za humor!

  Janez je na službenem potovanju! Se strinjate z Urško, da to drži?

 • Sale

  Janez Janša ruši to državo, krade in pusti krasti. Janez to ne pocne zasebno oz. v prostem casu. Ruši, laže, krade in unicuje v službenem casu. Politika je njegova služba, službena pot na konferenco lopovov pa delovna obveznost. Urška torej ne laže starejšemu sinu! Ocka je na službenem potovanju!

 • Sale

  Kdor Janeza zares pozna!? Ce Urška misli, da ga pozna, je njena težava. Zares poznamo ga redki izbranci. Janez ni vceraj po Savi priplaval, Urška Bacovnik. Njegova toplina je res neizmerna. Sploh, kadar tepe ženske.

 • Sale

  Rosvito Pesek je na vrtu hotela Turist udaril pred ostalimi gosti. A zakaj? Ker mu je težila, da je noseca z njim. Sedem mesecev kasneje, je rodila sina Filipa. Ocka je Janez Janša!

 • Sale

  Nika Dolinar, ta vdana in zaslepljena ženska, bi lahko kaj vec povedala o toplini Janeza Janše. Nika Dolinar je veckrat okusila težko roko in tanke živce predsednika SDS-a.

 • Sale

  Špela Predan mi je sama zaupala, da jo je Janez Janša pretepal.

 • Sale

  Nina Orel je obrnila hrbet stranki in predsedniku Janši, ko ji je slednji poskušal storiti silo. Prav ste prebrali, Janez Janša je na starem sedežu stranke SDS na Komenskega, poskušal posiliti Nino Orel. Pri poskusu je ostalo samo zato, ker se Janezu ni dvignil.

 • Sale

  Janezu se ni dvignil.v učbenikih psihiatrije.so spolnosti nesposobni sociopati psihopati posiljevalci pedofili

 • Sale

  Odvetnica Nina Zidar Klemencic je kolegu Janezu Stušku zaupala, da je ljubezensko afero z Janšo prekinila, ko jo je prvic udaril. Udaril pa jo je, ker je zagovarjala delo svojega soproga Gorana Klemencica. Klofuto ji je namenil, ko sta se zvecer skrivaj sestala v sobi, ki so jo sicer uporabljali Janševi varnostniki.

 • Sale

  Sicer pa je Janez picka po duši. Mlahav, pomehkužen in brez kondicije, je lahek plen. Znaša se nad šibkejšim spolom, pred svetom pa se obdaja z varnostniki. (usekaj ga nazaj)

  • lili pili

   Je siptar po rodu, drzi ali ne

 • Sale

  Janez je heroj, zapomnite si to, je rekel Pojbic in usekal babo poleg!

 • Sale

  Nika Dolinar, ta vdana in zaslepljena ženska, bi lahko kaj več povedala o toplini Janeza Janše. Nika Dolinar je večkrat okusila težko roko in tanke živce predsednika SDS-a.

 • Sale

  Lani je v intervjuju predsednik SDS Janez Janša dejal, da je nekoč trdno stranko NSI po odstopu dr. Bajuka »prevzel aparat glavnega tajništva, prek njega pa nato sčasoma v dobršni meri prikrit homoseksualni lobi, ki ima močne lovke v Katoliški cerkvi, delu gospodarstva, državni administraciji in represivnem aparatu.«

 • Sale

  Homofob Janez.Fob marsicesa

 • Sale

  Premier Janša, katerega sodelavci radi poudarijo, da si sam piše govore za velike državniške prireditve, naj bi za potrebe proslave 15. obletnice razglasitve državnosti priredil kar Blairov govor.

 • prdo

  Boga Urška s kakšnim kretenom živi

 • Sale

  Hahaha po moje mu je črt napisal knjigo

 • Sale

  Anton Peinkiher: »Janša je razoroževal Slovenijo«
  »Ko se je pod preprogo pospravilo reči, ki jih je počel Janša, je umrla pravna država,« je prepričan nekdanji vodja obveščevalnega oddelka na ministrstvu za obrambo.

 • Sale

  Politika SDS je politika Janeza Janše. In v 25-letni zgodovini te stranke je to, predvsem v obdobju Janševega vodenja, politika razlik, razdora in v zadnjem času tudi zanikanja pravne države. Volivci so to že davno spregledali. Stranka še ima del »vernikov«, ki pa jih je vse manj. To je ključni razlog za poraz SDS na teh volitvah. Dovolj jim je maltretiranja, diktature, dovolj je bilo štetja kosti, odkrivanja udbomafije, pogrevanja komunizma. Potrebujemo delo, pravno državo in boljše življenje.

 • Sale

  Da, kot predsednik vlade in šef takrat največje stranke v državi. LDS je vladala dvanajst let, korenine sedanjega položaja Slovenije pa segajo v to obdobje. Znano je, da je bil Janez Janša kot obrambni minister interpeliran šele, ko se je na Drnovška zgrnil ogromen pritisk LDS, javnosti in tujine. Popustil je.

 • totex39

  “Sale”kaj ti je dolg čas ko tukaj trobezlaš brezvezne stvari.

  • Steiermark

   izgleda, da je ćefutarska drhal prevzela tudi novo 24 ur………vsepovsod so, bojim se, da so tudi v WC školjki, od koder lezejo ven….

   • totex39

    Saj tako se začne, če se ne upremo pravočasno.

   • lili pili

    Pojdi na wc in daj glavo v skoljko, drzijo jo noter 20 minut in klici milana, ce je povezava z murglami aktivna, ti bo odgovoril z glasnim prdecem direkt v glavo.

    Tako bos potrdil svojo teorijo v paksi, pa sporoci kako je bilo….

 • Sale

  Janša je z neverjetnim manipuliranjem in izkoriščanjem položaja obrambnega ministra za politične namene prekršil vse standarde demokratičnega civilnega nadzora nad vojsko, zlorabil je službe in del vojske za popolnoma politične cilje, a Drnovšek mu je takrat celo omogočil, da kaznuje nekatere vodje in šefe v vojski in upravnem delu, s tem pa reši sebe. Tega ni storil.

 • Sale

  Tudi Urša ni glih cvet inteligence.povzpetnica

 • Sale

  Zlorabe Janše v funkciji ministra za obrambo segajo v leto 1990, ko je postal sekretar in pozneje minister, za kar je najbolj odgovoren njegov šef, Drnovšek, pred njim pa tudi Lojze Peterle, ki je bil predsednik vlade do pomladi 1992. Ko se je pod preprogo pometlo reči, ki jih je počel Janša, je umrla pravna država. Drnovšek je pozneje z delom parlamenta tudi praktično preprečeval razčiščevanje in klicanje k politični odgovornosti.

 • Sale

  Prijavite me zdaj mlohavo pedofilski tiči desni cerkveni .si berete diagnoze Janeza z mlohavem posušenimi

  • Steiermark

   Glej srbski čoban, preveč trpiš zaradi pomanjkanja titovega posušenega in mlahavega tiča ter bi z njim, neuporabnim – svojim, rad kar udrihal po drugih, predvsem Slovencih! Zatakni si ga kamor hočeš, pa domov se odpravi, ker si v naši Sloveniji, tako ti, kot tvoja predrzna roparsko titoistična brača, nezaželjeni! Preveč zla ste že naredili! Ali bomo morali resnično, pripeljati kakšnega sposobnega eksorcista, da izžene hudiča iz vas, drhali?

 • Sale

  Vplival je na parlamentarno komisijo in njenega predsednika Rudija Mogeta ter na druge, manj znane načine.

 • Sale

  Sam sem bil leta 1999 pred Mogetovo komisijo zaslišan kot priča v zvezi z dogajanjem na ministrstvu za obrambo. Ker sem bil državni uslužbenec, se mi je zdelo normalno, da odgovorim na vprašanja, ki so mi jih postavili, in da nanje odgovorim po resnici. Ta je bila očitno tako moteča in huda tudi za Drnovška, da je takrat izginil posnetek mojega zaslišanja.

  • Steiermark

   drnovšek je “vaš”!

 • Sale

  Ne pravim, da ga je osebno izbrisal. Toda edini, ki je imel takrat tako veliko moč, je bil predsednik vlade. Uradna razlaga je bila, da zaslišanje ni bilo posneto, češ da je tehnik pozabil vključiti magnetofon. Očitno je bilo moje pričanje moteče, posebno za Drnovška, ki je takrat ščitil Janšo.

 • Sale

  Temelj političnega spopada v Sloveniji je boj med liberalno in konservativno linijo politike po letu 1990. To je normalno, saj je v Sloveniji po 45 letih socializma vladajoča elita izhajala še iz prejšnjega sistema. Po volitvah leta 1990 so novi oblastniki hoteli čim več moči, tu pa so bile stare zamere. Ko je bil Drnovšek leta 1989 kot neizbranec partije izvoljen v predsedstvo Jugoslavije, to takratni slovenski eliti ni bilo všeč.

 • Sale

  Očitno sta bila, kar zadeva ta cilj, na istem bregu. Cilj je bil maščevanje. Janša se še danes maščuje Kučanu, ker meni, da je on najbolj odgovoren, da so ga leta 1988 zaprli in da mu ni bila omogočena kariera v zvezi komunistov ali v ZSMS, da ni bil izbranec elite.

 • Sale

  Ubogi.ne joči janez

 • Sale

  Prva velika afera po letu 1991 je bila najdba orožja na mariborskem letališču. Po mojem védenju je bilo teh 120 ton orožja pripeljanih v Slovenijo v organizaciji CIE prek agenture v arabskem svetu, katere operativec je bil tudi Osama bin Laden, ki je prek Sudana organiziral finančno konstrukcijo za nakup orožja kitajskega izvora

 • prdo

  Janez ti si skala na kateri bom sezidal sekret

  • Sale

   Ko je šlo za arbitražo, je Janša morda prehitro popustil Sanaderju. Da ne govorim o nekaterih nesmiselnih kadrovskih potezah

   • Slobodan Penezić

    Kolindi prej. Je njegov tip, rabi samo še črno kapico z U.

 • “Lahko bi, hčerka, našla boljšega!” :-))))
  Mama že ve. Seveda ji je šlo v nos, ker se je hčerka šla poročit z enim ostarelim ključavničarjem ….
  Seveda si je jovankina mama, tako kot vsaka mama želela, da bi se hčerka poročila s kakšnim uglednim človekom. Razni zdravniki, pravniki, inženirji, inddustrialci, … so pravi “material” za poročit se. Ne pa en 3x ločen ostareli šlosar z nedokončano osnovno šolo …..

  • Sale

   Janez Janša je demagog.
   V politiki nesramen in rad podtika.
   Ne izbira sredstev, je hudoben in brezobziren.
   Ne išče svetovalcev, ampak vernike.
   Ne išče sodelavcev, ampak služabnike.
   Janšev načrt je spraviti slovenske oblasti v težave, pa naj nas stane kar hoče.
   Njegov cilj je Sloveniji povzročiti čim več zmešnjav in sporov.

   • Steiermark

    Res je “vun s hudiča ta Janša”, od 5 let, kolikor je bil na oblasti je tako nesramno poskrbel za rast BDP, mislim, da je bila kar 8 % letno, 25 % zvišanje penzij in plač,( proti čemu s je boril vaš specialist za pralne stroje na hodnikih, pred vrati sosedov), srečno nas je popeljal v EU in Nato, zvišal naš standard in nam uspel pokazati svetlo bodočnost, ki ste jo pa vi, s pučem in nazornim prikazom, z vešenjem lutk pod dravski most, prekinili, ker za vas je “sit kmet in delavec” nekoristen, ker mu nimate drugega, kot revščine in terorja za nudit! Ja, bača boy sale, hudo je hudo, ko te že leta in leta zlorabljajo tvoji rdeči gospodarji, s posušenimi penisi ali pa kar z lesenimi koli….

  • Sale

   Ko ste se pred meseci razšli s stranko SDS, se je zdelo, da ste izstopili, ker vas niso imenovali v strateški svet. Pa je šlo zgolj za funkcijo, ugled?

   Izstopil sem, ker so me zavajali in ker mi tega ni treba prenašati. Mimogrede: članstvo v strokovnem svetu bi imelo »praktičen« pomen, če bi SDS na volitvah dobila absolutno večino v državnem zboru. Če bi imela relativno večino, bi najbrž morala položaj zunanjega ministra ponuditi koalicijskemu partnerju (kot leta 2012 Desusu), če ne bi bila prva stranka, pa bi zunanji minister najbrž želel postati predsednik SDS. Glede na to, da članstvo v strokovnem svetu nima »praktičnega pomena«, gre očitno za to, da me v stranki niso potrebovali. Da bi se ponujal, pa ni v moji naravi.

  • Sale

   Janša se je nekoč razšel tudi z Jožetom Pučnikom, čeprav danes o njem govori v superlativih.

  • Vera

   Jovanka ni bila poročena z Joškom Brozom, temveč s titom iz Rusije ( Stalinov odposlanec ), ki je imel vse prste na rokah , zato je nosil rokavice , da ga narod ne bi prepoznal . Toda ušteli so se vsi , saj sta Joškova teta in mama to takoj ugotovili, enako kot Kumrovčani !

   • Slobodan Penezić

    Tista Jovanka je bil predelan ustaša, ki sta ga obdelala Ribičič in Milija.
    Tito je bil pa moja cipa, s katero sem zamenjal Rusa, ki sem ga zaklal in sem ga moral potem zagrebsti poleg ostalih vohunov. Vsak dan sem pobijal KGB in CIO in iskal rezerve Tite.

  • Sale

   Ne samo z njim, tudi z Miho Brejcem, Petrom Jambrekom, še nekaterimi.

   Brejc je poseben primer, ker je tast Gregorja Viranta. Virant je Janši naredil nekaj slabega, za hrbtom mu je ustanovil stranko, jaz pa Janši nisem naredil nič slabega.

   • Slobodan Penezić

    Gregor Virant se bo vrnil in s seboj bo pripeljali tisoč Arkanov.

    • Sale

     Pa saj je Janša to želel, saj je zato začasno prevzel Delo, vi pa ste bili del njegove politike. Ne sprenevedajte se.

     Vi pa bodite vljudni. Dejstvo je, da je slovenska medijska scena defektna. Janša si je prizadeval za ravnotežje. Problem ni, če neki medij napada oblast, ampak kadar skupaj z oblastjo navija proti opoziciji ali proti resnim argumentom.

     • Slobodan Penezić

      Virant bo počistil z nesnago.

    • Sale

     Janez Janša ni priznal ponarejanja, ki je bilo včeraj dokazano – saj je Arhiv Slovenije pokazal originalne dokumente in ne te, katere so skupaj zložili pri SDS, Janez Janša pa je to komentiral, seveda po znani Grimsovi logiki – s papirji v roki, katere za trenutek pokaže proti kameri in komentira

    • Sale

     arhivu so dokumente poiskali strokovni sodelavci, nato so jih skenirali in dali na spletno stran. Morda je bil vrstni red takrat nekoliko drugačen. Jaz nimam nič proti temu, da se zadeve raziščejo.

    • Sale

     n potem se je začelo z obračanjem besed in izmikanjem – to so dokumenti, ki smo jih našli pred enim letom…. itd.. Nekdo je zelo očitno izgubil kompas!!

     • Slobodan Penezić

      Zamenjal sem lažnega Tita pa tega ni nihče opazil. Niti Stalin, ki sem vse njegove podpornike zaprl na Goli otok.

    • Sale

     Ustaljena praksa, ki smo jo navajeni iz prejšnjih primerov in s katero operirajo proti vsakomur, ki jim ni po godu. In ko se zgodba odvija, ko novinarji ugotovijo, da ne držijo njihovi dokumenti, da so stvari izmišljene, se začne z drugačno taktiko – Danilo Türk je lagal, ker je dejal, da je o teh dogodkih izvedel samo o medijih. Nič več ni govora o dokazih iz arhiva, ampak laž je laž in laž je laž – če bodo to ponovili vsaj 100krat, potem bodo ljudje temu tudi verjeli in bo držalo, da se je predsednik RS lagal.

     • Slobodan Penezić

      O če je lagal Danilo? Da Vito ni njegov brat?

    • Sale

     Kako preprost in kako dobro poznam scenarij, ki ga poskušajo vedno znova uporabiti, predvsem pa jim vedno znova uspe razdvojiti javnost, ki se postavlja na eno, ali drugo stran.

     Kljub temu da brcajo v temo in da so njihovi dokumenti sestavljeni in ne prikazujejo ničesar, mi je zanimivo brati komentarje pod članki, ki se postavljajo na stran Janeza Janše (vir):

    • Sale

     Vi cefurskegacezika ne razumete kaj pa sele slovenskega ki vam govori da je Janša psihopat ki ga je treba ustaviti.prijava hahahha

     • Slobodan Penezić

      Kdo je koga prijavil?

     • Sale

      Meni ti desni retardi grozijo zprijavami

     • Sale

      Ne znajo drugace kot ovajati kot njihovi predniki vaški domosralci ovaditi župniku on pa svabom.potem pa jokcajo ne joči Janez a si ti tud not padu

     • Bača

      Župnik rabi migrante, da bo lahko legaliziral bača dečke.

     • Steiermark

      tebe, kot izgleda, so še v časih pedofila tita, uvedli v obrt bača dečka! nabavi si vazelin, da neboš toliko trpel in tukaj svinjal , da si ublažiš bolečine…..bača boy

     • Sale

      Reče lajdra Urša sinu črtu ti pa fukas bolje kot sipecjanez vem to mi je že retardiran brat Jakob povedal

     • don Fernando Zeta

      Ona dva nista nora, ker sem jih jaz naredil.

     • lili pili

      Ja menda drzi, ivan drugje poriva…..

     • Bača

      Zakaj hočejo uvesti BAČA dečke?

     • Steiermark

      zato, da se jim nebo potrebno več skrivati na seksualnih potovanjih, po indiji in tajski, kjer jih lahko kupijo za 5 dolarjev…..

     • Slobodan Penezić

      Misliš, da se kifeljcem ljubi iskat en IP. Nora naj zaposli moderatotja, da kdo prej ne ugotovi, da je kdo od SDS poročen z moškim oblečenim v žensko.
      No Jovanka je bil peder, Tite sem pa stalno menjal, ker so imeli Rusi polno dvojnikov.

     • Steiermark

      res je, tako ruski diktatorji, kot smrdlivi pederajzl tito – ljubičice bijela, so imeli ob vsaki priložnosti vsaj enega dvojnika, za porinit ga med množico – ko so bili tako “ljubljeni” od ljudstva, da so se morali zaščititi, pred njihovo “ljubeznijo”, ki bi mu , titeku tudi marsikdo, če ne bi bil tako zavarovan pred ljudmi, tudi “izkazal”! Tako so bili prilubljeni, da so se bali izkazovanja njihovih čustev, do njih!

     • Steiermark

      retardirancu, da “grozijo”, to je pa res hud zločin, saj retardiranec, kot si ti, nemore kontrolirati svojega početja….

   • Slobodan Penezić

    Virant je genij. Strokovnjak za vsako stvar. Če bi ubil Mio in vanjo problekel Grega še Zoki in Jurček ne bi ugotovila.

   • lili pili

    To so sami intelektualci, ki so zapustili butalca ivana-jovana jansho

    • Luiggi

     Na sliki izgledas se kar,ampak slika ne pove kasen butl si!

     • lili pili

      Tega nikoli ne izves, ce me ne srecas, ko pa me bos te bom brcnil v gob….

   • Steiermark

    še vedno nemoreš brez Janše – ti živeti ni…… ampak prej se boš spoprijaznil z resnico, prej ti bo boljše – Janša, za razliko tvojih bebcev, nikoli ni bil “ljubitelj” pedrčkov in otrok, katerih je največji predstavnik, največji “kurbin sin” tito!

  • Steiermark

   pa še peder po vrhu in pedofil, množični morilec, ropar in vse kar je najslabšega, na tem svetu!

  • lili pili

   Podobno je mislila tudi urskina mama, ded brez las, samo fdv, cel kup nezakonskih otrok, ona pa zdravnica….

 • Slobodan Penezić

  Nora24 najprej dokažite, da Jovanka ni bil v resnici peder Jovan iz Like. Tak kot je bil tudi tisti Nenad, ki je potem postal super lepa Salome.

  • sprehajalec

   Pravoslavci se ne hecajo z imeni. Peder ne bi nikoli nosil imena Jovan. Ne bi upal. Ponavadi imajo nekrščanska imena, kot naprimer Slobodan….

  • Steiermark

   Najprej ti dokaži, da si “normalen”!

 • ĐĐ Style

  Le kaj so si mislili Urškini svojci ko je domov pripeljala čelavega starčka.

  • Slobodan Penezić

   Jovanka je bil v resnici Jovan.

  • lili pili

   Ivan je starejsi od urskinega ateka, cebele gredo na med picke pa na denar, pleh in slavo….najbolj neumne pa na stare dece

   • ĐĐ Style

    Včasih smo rekli pleh pičke, danes pa instagram zvezde

 • Slobodan Penezić

  Ob dveh zjutraj sem svojo cipo preoblekel v Tita, to je bila neumnpst, ker sem moral potem sam počistiti vso Rusko kri in še pokopati Stalinovega agenta.

  • lili pili

   Je bo te krcun…

 • tramal

  Bandit tito.Imaš še veliko bedakov podpornikov ki te še sedaj podpirajo ,čeprav si v peklu .Saj se ti bodo kmalu pridružili.

  • lili pili

   Ja kje ba mislis, da so tvoji iz turjaka, sv. Urha, iz domobranske politicne policije, vsi so pri titeku
   Na solanju, skupaj svicajo…

 • Caetano

  Pravzaprav bi bil skoraj vsak boljši.

 • Valter BraniSlav

  Tito ljubimo te in te castimo, Dan na dan na veke vekomaj AMEN

  • macon

   Odrasti že no, sirota.

   • Valter BraniSlav

    Jaz imam Tita ki bdi nad menoj in me vodi skozi labirint zivljenja.

    • milanček

     a ti tudi ženo nabija, ker ti ne moreš, si sfuzlan do amena!

     • Valter BraniSlav

      Tito lahko pocne karkoli hoce

 • lili pili

  Ce bi tito vedel kaka butara bo postala jovaka jo nikoli nebi porocil..

  Kar pa se tice judovskega premozenja, je zanimivo, da jim ga tudi nemci niso vrnili niti prezivelim judom, ki so se pravocasno zbezali. Pa tudi z svicarskim bankam se judi niso do koncno dogovorili… tako, da je omenjanje udbe v tem kontekstu cisto zavajanje in sprenevedanje v okviru celotnega problema judovskega premozenja, saj jih niti udba ni pobila…..

  • Vprašam

   Židom so bili dolžni, so pa upnike – ubili.

   • lili pili

    Koga imas v mislih…

 • Krtača 20

  Madonca desni ste spet najdl za pol češplje mrzle vode.

  • Luiggi

   Krtaca,ti sploh cesplje nimas,na mest scegetavcka imas kar sirkovo krtaco!

 • Valter BraniSlav

  Tudi Melanija bi lahko nasla boljsega vendar sem jaz is leta 1977 porocen.
  Skoda.

  • Luiggi

   Prokleti vol,Melania se nate se poscala nebi,ceprav se hvalis kolk gnara imas!

   • Valter BraniSlav

    To kaj Melanija hoce me ne zanima. EDINO kar mene zanima sem jaz sam in tisto kar JAZ hocem.
    Call me egoist, it is ok w me.

 • hle

  Kaj pa naj reče pametna mama ko izve da bo hči Hrvata domov pripeljala

  • xtc

   Si mislil pedofolskega Rusa?
   Ja res je to ena sramota.

   • hle

    Ups a sem ti na žulj stopil a je tvoja tašča enako mislila

    • Tom Žnidarčič

     Ne, nič mu nisi na žulj stopil! Tito ni Josip Broz! Samo to je hotel povdarit.

     • Tone

      “Tito ni Josip Broz”
      Ampak nekdo drug z enakim imenom.

    • xtc

     Vidim,da ti je tašča torej zaupala,kaj si misli o tebi zato to ponujaš drugim,glede Tita pa še kako drži.

  • Vprašam

   “Skrij vse, kar se da ukrasti.” To je rekel Heinz, ko je hči Helga uvozila – Hrvata.

 • xtc

  Hja prav je imela slabšega ni mogla najti,zločinca,ovaduha,pedofila ,skratka “sanje” vsake mame.

  • VERRZIFIKATOR

   Največ, kar sta zmogla mama, ata,
   dva iz mešanega pač zakona,
   on Hrvat in pa Slovenka ona,
   dala sta nam vélikega brata.

   Ko se pari, kar je res izvržek
   narodov dveh in se to pomeša,
   celima se narodoma zmeša,
   je na dlani danes ves iztržek.

  • Valter BraniSlav

   TITO HEROJ!!!

   • xtc

    Če so zate pedofili heroji potem to pove o tvojem mentalnem zdravju veliko več kot misliš.

 • milanček

  Slovenci, raje se pobrigajmo za današnji čas, imamo prekletstvo nad seboj, kućan, zemljarić, kocjančić, skratka, F21 ter še jugo mafi9jo pod jankovićem, vso to svinjrijo je treba odstranit na keteri koli način!

 • VERRZIFIKATOR

  J. B. Mito

  NEREGISTRIRAN

  Starec se mladenke je oklepal,
  matičarja zlepa od nikoder,
  bil je kum poročni kajpak moder,
  ko se nični zakon bil je sklepal.

  Rekel Marko je, poročna priča,
  naj se starec prav nič ne sekira,
  tak se zakon zlahka anulira,
  stari z drugo se potem oddriča.

  Ni papirjev treba za poroko,
  to ni kakor v tretjem rajhu padlem,
  kjer je firer Evo pri propadlem
  matičarju prosil sam za roko.

  Tu se postori kar po domače,
  Marko priča vse izvede tajno,
  ve, da zakon ne bo trajal trajno,
  ve, pri hiši kdo bo nosil hlače.

  Zakon starčev je neregistriran,
  ni bilo ga, je v celoti ničen,
  konzumiran, a ne uresničen,
  skratka zakon je z banaliziran.

  Zakon ta v resnici ne obstaja,
  čist je starec kajpak tudi pravno,
  pravo zanj velja samo naravno,
  kakor primitivcem pač pristaja.

  • Valter BraniSlav

   No potem je dobil Tito 18 let staro maserko Grgic.
   TITO MOJ HEROJ!!!

  • Vprašam

   Pa je bila res punca?

  • VERRZIFIKATOR

   Hotel napisati sem primatom,
   pa se mi je drugo zapisalo,
   kar sem pisal, to bo pač ostalo
   za notoričnim resnice tatom.

 • Valter BraniSlav

  TITO vrni se in poroci mojo hci.
  CE hoces poroci obe.
  V cast bi mi bilo biti Titov tast

  • xtc

   Biti ti v čast tast pedofilu,je umsko bolno dejanje.

   • Valter BraniSlav

    Biti tast Josipu Brozu je castno dejanje.
    Resil nas je pred Hitlerjem in Stalinom. DOLZNI SMO NAJGLOBJE SPOSTOVANJE NAJVECJEMU SINU NASIH NARODOV IN NARODNOSTI.
    SLOVENSKE MATERE MARIJE JAVERSEK SIN KRALJUJE NA VEKE VEKOMAJ AMEN

    • Luiggi

     Vosu,bedak!!!!

  • Rožle

   Kwa pa nakladaš …ti nimaš nobene hčere …!!

   • Valter BraniSlav

    Dve hcerki, dva sina

  • Luiggi

   S tem postom si dokazal,da si za v nornhaus!

 • ĐĐ Style

  Tito je bil pravi playboy (jebač)

  • sprehajalec

   Ni mu več stal, za časa našega spomina, viagre pa tudi ni bilo takrat. Imeli so celo pregovor za njegovega: Dva ga vuku a četiri tuku. Pa ni vstal.

   Potenca je večni problem levičarjev, zato izumljajo sedaj brezspolnost….

   • Tone

    Španska muha se je pa že takrat dobila.

    • sprehajalec

     Samo draži sluznico in željo, ne vpliva pa fizično na oneta. Hefner iz Playboja je pravijo vzelpo dve viagri pa dve starleti, pa je bilo veselo še pri 80tih.

     • Luiggi

      Jaz jih imam 81 na pukli,pa samo da vidim cicke moje drage in ze skoci pokonci kot pravi korenjak!..Se nikoli nisem videl viagre!

     • sprehajalec

      Ti pri 81 ne vidiš nobenih cickov več, ker ti vid ne dopušča. Pa ne pomniš več, kdaj ti je na zadnje stal Luidži.

 • Hribouc

  Mati je vedela kaj je hudič v človeški podobi.

 • Valter BraniSlav

  Nasa presvetla dolznost je LJUBITI MARSALA TITA NASEGA NAJVECJEGA SINU NASIH NARODOV IN NARODNOSTI MARSALU TITU NAJVECJEMU SINU SLOVENSKE MATERE MARIJE JAVERSEK

  • herman

   also sprach junge Johann Janscha.

   • Valter BraniSlav

    Tocno tako. No potem , ko od lizanja marsalovega anusa ni bilo vec koristi, je obrnil plosco…

  • Luiggi

   In oceta Mayrje JUDA iz Beca,samo to ni pravi,pravi je padel v bolseviski revoluciji,samo ti kot namisljeni bolnik slavis nekaj za kar sploh ne ves kaj!!

 • Božobožo

  Vi v izrojeni desnici ste največji verniki Tita in komunizma. Vsak dan pišete o njima, podobno kot Donko o gejih. Vsi vemo da je on tudi gej in tako ste tudi vi največji verniki komunizma. Ostali smo to že pozabili in živimo v sedanjosti vi pa ste še vedno vsaj 50 let zadaj.

  • Valter BraniSlav

   Milijonkrat podpisem. Danko je obseden od kurcev in (moskih) anusov saj je to skoraj vse o cem pise. Desnicarji nove pa pisejo kar naprej o Titu, Kardelju, NOB, in komunizmu.
   PLJUVAJO 24 UR NA DAN, IN POTEM SO PRESENECENI KER IZGUBLJAJO VOLITVE.
   S PLJUVANJEM SAMO ODBIJAJO POTENCIALNE VOLILCE.
   NOVI NI TREBA PREPRICEVATI JANSISTOV KER BODO TI TAKO ALI TAKO VOLILI SDS.
   NOVA MORA PRIDOBITI VOLILCE VMES, NEOPREDELJENE, TAKE KOT JAZ.
   SEVEDA SE MI ISLAMIZACIJA EVROPE UPIRA, VENDAR ZA PLJUVALCE VOLIL NE BOM

   • Luiggi

    Ti kurac laznjivi,neopredeljen,bedak!!Zakaj ne spokas in s svojo ljubleno odjebes v Venezuelo!

    • Valter BraniSlav

     Sva v Miamiju in se imava super

 • Slovenka

  Nisem občudovalka Jovanke, vendar jo po svojem razumem, da je poleg tovariša Tita zgubljala živce in včasih tudi zgrabila za pištolo. Le kakšna bi bila zgodovina naše nekdanje države, če bi ženska izstrelila par metkov na pravo mesto? Pri vsem razkošju je bilo njeno življenje grozljivo prazno.

  • Soave

   Uau. . . . . veliko manj gorja bi bilo ?
   Vendar pa vidimo sedaj pri nas, da so nasledniki lahko veliko hujši.
   V takem hinavskem, v ” demokracijo ” zavitem načinu.
   Morda pa je Juga potrebovala diktatorja . . . .

   • Slovenka

    Kaj pa vem.

 • Rok Radej

  Pa vi niste normalni nobeden na nova24 niti vi ki pisete sram vas je lahko gamad domobranska! Fuj izdajalci fasisticni! Pride cas ko se bote cvrli na golem otoku spet! Zivel tito zivel komunizem. Smrt fasizmu smrt domobranstvu fuj gamad

  • Grobar

   Prekleta golazen komunistična! Nisi vreden drugega, kot kroglo sredi čela, da ti tisto eno možgansko celico razmaže po tleh. Ne bo dolgo, ko se bo to tudi zgodilo. Vsak rdečuhar bo dobil, kar si zasluži. Tudi ti ne boš ubežal težki usodi, ki te čaka, gnoj komunajzerski smrdljiv!

   • Rok Radej

    Mislim da bo kar obratno da bote izdajalci kratko potegnl ni narod vec tko neumen sploh zdei k hocete domobranstvo prikazat kot nekaj dobrega vsi vemo kaj je res!.,kar skrivaj se za fake profilom gamad izdajalska

    • Grobar

     Domobranec ti bo odtrgal svinjsko komunistično bučo in ti jo posadil v rdečuharske kremplje, da si jo boš lahko ogledal.
     Že sam pomen besede domobranec pove vse. Domobranci so se zavzemali za svobodno in demokratično povojno Slovenijo in ne kot komunistični banditi, ki so uvedli enopartijsko komunistično diktaturo in jo vzdrževali z hudo represijo in terorjem nad lastnim ljudstvom.

     • Rok Radej

      Haha umrl bom od smeha! Domobranski gnoji izdajalci morilci lastnega naroda zavezniki hitlerja prisegli hitlerju posiljali svoj narod vbnjegova taborisca vsi ste fasisti ki je najbolj kruta vrsta diktature! Aja osvobojeni? Pred kom? Partizani in tito so nas osvobodili nemcev vas je pa prmal pobil pa zdei iz usake lukne lezete pa se skrivate za fake profili v javnosti pa vsi tiho da mi je kdaj kerga srecat pa da dokazem da vas ni nc u hlacah izdajalci se gnoj uzalim ko recem da ste gnoj

  • cosmosjasnovidec

   Pasjejebec buzerantski malo se ohladi driska ničvredna in si raje daj dol zašiti svojo pedrovsko rit buzerant nekulturen.
   Da te ni sram pisati takih komentarjev nesnaga zahojena primitivna komunajzerska.
   Crkni svinja čobanska,ker tako ali tako ne veš kdo od vseh čefutarskih naskakovalcev tvoje stare prostitutke te je spocal skupaj saj so jo nategovali vsi po vrsti od ciganov naprej.
   ————————————————————————
   Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
   DR.Cosmosjasnovidec

   • Rok Radej

    Se en ki se skriva! Pride ce upas ne samo lajat! Prek tvoje mame pa sam se vlak ni sel ker ce bi te neb bilo! Ti kar lajaj pes ki laja ne grize! Jajc pa itk nimas da se pokazes. Tebe lahko sram ker podpiras fasizem in umore lastnega naroda! Pa lahko noc son of the bitch

 • cosmosjasnovidec

  Ne vem katera mati bi sicer bila zadovoljna,če bi se njena hčer možila z pedofilskim iztirjencem po domače med prijatelji imenovanim “posušeni kurac”,ker se mu je zraven plantave noge tudi posušil penis.
  Posušenost penisa je bila posledica spolnih bolezni kakršne so bile in so še danes prisotne pri komunajzerjih ter večina levakih,ker so potomci te golazni in so jih podedovali.
  ————————————————————————
  Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
  DR.Cosmosjasnovidec

  • Rok Radej

   Pedofili so v vasih cerkveno domobranskih vrstah pobit zupnike in vas pa nebo vec pedofilije izpirjenec domobranski sramota slovenije da ni vecje!

   • cosmosjasnovidec

    Gnida pasjejebska,da boš vedel jaz nisem nikakršen domobranec niti njihov privrženec saj po mojih raziskovanjih glede njih vidim,da imaš delno prav in je veliko resnice kar si pisal tam spodaj.Morilci in izdajalci svojega ljudstva so bili vsi tako kot domobranci tako komunisti.
    Vse kar je nisem na strani komunajzerjev ter levakov,ker nisem slep,da ne bi videl kaj se dogaja.
    Vsekakor bi te pa rad nekje srečal in videl koliko je tebe v hlačah,ko bi ti nabil svoj čevel v tvojo butasto zahojeno prazno betico.
    In ne nakladaj mi z takimi pridi se pokazat kreten osmojen,ker se milijon % ne bi pokazal.
    Imam izkušnje z takimi strahopetnimi posranci in sem že bil enkrat bedak,da sem na tako finto nasedel.Zato odjebi in naskakuj še naprej tvoje koze,kokoši oziroma vse domače živali izprijenec gnusni saj si tam zraven na varnem pri meni bi pa imel nabito kanto za smeti v tvojo pedrovsko rit.
    ————————————————————————
    Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
    DR.Cosmosjasnovidec

    • Rok Radej

     Ocitno si ker jih branis in slepo nasedas. Komunisti niso na oblasti ze od smrti tita! To so vsi le kvazi komunisti btw tut jansa je biu. Nevem tolk govoris o pedrih pa o ritih pa o zivalih da se sprasujem ce si izpirjrnec ocitno bi rad kaksno kokosko nategnu ne? Ce sm pa na kmetiji doma ni pa to nc slabga vs kmetje poskrbijo da ti lahk kej v usta das da neumres od lakote! Ja ja ti bi se pokazu se tle se skrivas kaj sele v javnosti

    • Rok Radej

     Pa se to zavedaj se da tebe nebi bilo ce nebi bilo tita in partizanov ker je hitler rekel izdajalce pobit ce so izdali svojo drzavo kaj bojo sele nam naredil taako da bi slovenci izumrli in tebe danes nebi bilo

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!