Melania Trump meni, da morajo prišleki v Ameriki govoriti angleško

Melania Trump je v intervjuju, ki ga je dala za ameriški tabloid People razkrila marsikaj zanimivega. Med drugim, kako je bila priča padcu komunizma, bržčas pa je najbolj zanimiv njen odnos do angleškega jezika, ki pa se ni spremenil. Povedala je, da morajo tisti, ki pridejo v Ameriko, govoriti angleško. Melania je tudi sicer znana po tem, da s sonarodnjaki ne govori v materinem jeziku.

Opisala je tudi svoje občutke glede soprogovega potegovanja za predsedniški stolček v Beli hiši. Zaenkrat se tam še ne vidi, saj da je to še precej oddaljeno, je pa zato njen soprog toliko bolj gotov: »Bila bi odlična predstavnica naše države. Lahko bi se veliko ukvarjala z vprašanjem zdravja žensk … Je zelo elegantna oseba z zelo velikim srcem. Je umirjena in samozavestna, topla in zelo lepa«.

Bralci so dobili tudi vpogled v zasebno življenje Trumpovih. Zakonca imata v luksuznem stanovanju ločeni kopalnici, tudi televizije ne gledata skupaj. Morda pa je to skrivnost uspeha zakonskega življenja.

Ž.K.

 • Nata

  Da bi vsak moral znati govoriti jezik države , v kateri si služi kruh , je pa samo po sebi razumljivo !! S tem pokažeš tudi spoštovanje do sodržavljanov .
  Pa tudi sam imaš nekaj od tega- več ko znaš – več veljaš ………
  In , za otroke je to sijajno – doma uporabljaš svoj materni jezik , drugega se naučiš izven doma !!

  Saj je težko…….človeku je nerodno , ko ga lomi , vendar se iz napak največ naučimo.

  Spominjam se srednje šole . Ena sošolka je bila Nemka in smo ji najraje skrili torbo, da smo jo slišali ” kaj je moja kuferček ” ??

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!