Melanija Trump ne more postati prva dama, “lahko bi bila vohunka”

Donald in Melanija Trump (Foto: epa).

Bitka med predsedniškimi kandidati v ZDA je vsak dan hujša. Ted Cruz je napadel Donalda Trumpa, češ da Melanija ne more postati prva dama. Sprašuje se, ali je sploh legalna. V štabu Cruza so prav tako prepričani, da predstavlja Trumpova Združenim državam hudo varnostno grožnjo.

“Žena Donalda Trumpa predstavlja velik problem,” so prepričani Cruzovi sodelavci. Po njihovih besedah prva dama ZDA ne more postati ženska s tujim potnim listom, kaj šele Slovenka, ki slabo govori angleško. Sprašujejo se, ali bi morali intervjuji z Melanijo potekati kar v slovenščini. “Na ta vprašanja bi moral Trump odgovoriti, preden prosi ameriško ljudstvo za glasove na volitvah,” trdijo v štabu Teda Cruza.

“Melanija Trump bi lahko bila vohunka”
Cruzovi Trumpu očitajo, da – ko je govoril o svoji ženi – ni bil vedno odkrit. Sprašujejo se, ali predstavlja Melanija varnostno tveganje za Združene države. “Lahko bi bila vohunka. Enostavno ne moremo biti prepričani, kaj je res,” trdijo v Cruzovem štabu. “Kako je Trump spoznal ženo, bo za vedno ostala skrivnost. Ta zgodba ima namreč več lukenj kot švicarski sir,” so še dodali.

Kdo je Melanija Trump?
Portal The Centrist Word se je odločili raziskati, kdo za vraga je Melanija Trump. “Rojena je bila v Sevnici v takratni Jugoslaviji. Njen oče Viktor Knavs je prodajalec avtomobilov, mama Amalija pa modna oblikovalka. Odraščali so v skromnem stanovanju,” so med drugim zapisali. Dodali pa so tudi, da se je Melanija v New York preselila leta 1996, dve leti kasneje pa je na “tednu mode” spoznala Donalda Trumpa.

Hči komunistov je postala uspešna manekenka
Kako je lahko dekle iz Sevnice, hči staršev komunistov, pristalo na vrhu modnega sveta v New Yorku, se sprašuje ameriški strokovnjak za vzhodnoevropsko politiko. Glede na to, kako deluje vzhodna Evropa, je po njegovem mnenju tak vzpon po družbeni lestvici nemogoč. “To je potrebno raziskati, preden damo Trumpovim ključe od Bele hiše,” je še dodal. Boji se tudi, da bi Trump ženi lahko izdal nuklearne kode.

Trumpu priporočajo ločitev od Melanije
V Štabu Teda Cruza so prepričani, da bi bila najboljša rešitev za Trumpa ločitev od Melanije. “Odločitev je sicer na njem, vendar bi bila glede na njegovo zgodovino ločitev čisto možna. To bi bil plus za Trumpa,” so dejali. “Mislim, da bi za Ameriko to storil,” je zatrdil eden izmed njegovih podpornikov. Dodal je, da Trump ljubi Ameriko, zato bi bilo na mestu, da zapusti svojo “tujo nevesto”.

N. K.