fbpx

Migranti brutalno pretepli Švedinjo, ji skušali zlomiti vrat in ukradli pasje mladičke!

Fotografija je simbolična. (Foto: iStock)

Rejka psov na Švedskem je bila prejšnji teden žrtev nezaslišanega napada s stani migrantov. Pri tem so jo napadli trije zamaskiranci, ki so ji po napadu ukradli šest pasjih mladičkov.

Švedska je bila ponovno priča nezaslišanemu napadu s strani migrantov, tokrat je bila žrtev 51-letna Eivor Nilsson. Rejko psov so trije zamaskirani migranti napadli, ko je želela spustiti svoje pse, napad pa se je začel s tem, da so ji obraz popršili z rdečo barvo, ob čemer si je nemočna žrtev mislila, da bo umrla. Kmalu zatem je izgubila zavest, ko pa je bila ponovno pri zavesti, ji je eden izmed migrantov skušal zlomiti vrat, poleg tega pa so ji z lepilnim trakom prelepili usta, oči, roke, noge, pogovarjali pa so se kar v polomljeni švedščini.

Ukradli so ji 6 pasjih mladičkov, splet že preplavljen z oglasi za pse v polomljeni švedščini
Nilssonova je po poročanju portala Voice of Europe prepričana, da je bil napad skrbno načrtovan, kot je prepričana, pa so jo našli, ker je po internetu oglaševala svoje pse. Ko je zmogla, je najprej poklicala svojo mamo, ki je poklicala policijo in reševalce. V napadu so ji migranti poškodovali glavo in polomili nekaj kosti. Da so migranti resnično sprevrženi, kaže tudi dejstvo, da so odšli s šestimi mladički pasme zlati prinašalec, z oglasi za njihovo prodajo pa je že preplavljen švedski internet. Vsem novo objavljenim oglasom je skupna nizka cena ter to, da so napisani v polomljeni švedščini.

Zlati prinašalec (Foto: Facebook)

J. Ž.

Komentarji so onemogočeni.