Migrantske krize še zdaleč ni konec: Samo v aprilu je v Grčijo prispelo skoraj 4.000 migrantov!

Nezakoniti migranti (Foto: Twitter)

Potem ko so na strani Voice of Europe pred enim mesecem opozarjali na prihod nezaslišane mase migrantov, ki so bili opaženi ob iransko-turški meji, so prav tako poudarili, da bodo vsi ti migranti prišli v Evropo. Že v istem mesecu pa so opozorila postala resničnost – grški spletni medij Protothema namreč poroča, da je nov masiven val migrantov že prečkal grško-turško kopensko mejo. 

Natančneje, samo aprila je bilo na območju Evrosa blizu grško-turške meje opaženih kar 3.986 novih migrantov. Pri tem pa je potrebno opozoriti, da je bilo marca opaženih 1.658 novih migrantov, lokalne oblasti pa so pričele opozarjati na nezaslišano število prihajajočih migrantov. Na istem območju pa je bilo aretiranih 38 trgovcev z ljudmi.

Foto: Twitter

Več kot jasno je, da se Evropa sooča z novim valom migrantov, pri čemer pa je potrebno dodati, da migrantska kriza še zdaleč ni končana.

N. Ž.

 • samotoje

  Migrantske krize ne bo konec, dokler ne bo izpolnjen islamski cilj- uničiti nevernike in uvesti islamsko (ne)civilizacijo. Vse drugo je nakladanje.

 • Čokolinoti nas bodo čist preplavili.

 • Olga_10

  Volimo desnico in zaprimo meje!

 • xtc

  Dejstvo je ,da je treba meje EU zapreti,vse ki so vstopili nelegalno pa izgnat nazaj ali kamor koli.
  V EU se lahko vstopa le legalno,kdor vstopi ilegalnio ne more zahtevati nič niti azila in mora biti deportiran takoj kot je to v Avstraliji.

  • Waltter

   Ne pozabit večinoma Avstralci deportirajo tiste ta normalne in izobražene ter delovne Evropejce, tiste aziate pa jih je vsak dan več in uživajo nekakšen poseben status. Avstralija in njena migracijska zakonodaja funkcionira predvsem pri izobraženih in normalnih predvsem so tu v slabšem evropejci.

   • Clemen J.

    Pa kaj lazes, avstralija ima za njih posebne otoke, obkrozene z belimi morskimipsi in ostali najbolj nevarnimi zivalskimi vrstami. Ce kej vedel so se ne dolgo nazaj indonezijski muslici pritozevalii da ne morejo na celino.

 • WatsonForus

  minska polja na mejo med Grčijo in Turčijo !

 • twintop1

  Ne vem zakaj naslavljate invazijo z besedno zvezo ;migrantska kriza.

 • Adolf Hitler

  Zamorski peščen smrad

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!