“Miroljubni” Koran: Vse, ki ne verujejo v Alaha, je dovoljeno obglaviti, terorizirati, zasužnjiti in zasmehovati!

Foto: Youtube

Med branjem Šeriatskega prava za nemuslimane se je nemogoče izogniti izrazu kafir, ki pomeni nevernika. Pri tem pa se je potrebno zavedati, da ima beseda kafir globlji pomen, saj izvorno beseda pomeni utajevalca, torej nekoga, ki taji resnico islama. Glede na to, da Koran navaja, da je proti kafirju dovoljeno kovati zaroto, ga sovražiti, prevarati, zasmehovati, zasužnjiti in mučiti, ni čudno, da smo v Evropi ob prihodu horde muslimanskih migrantov priča porastu džihada. 

Ob tem je potrebno zavedanje, da beseda kafir predstavlja najbolj žaljivo, s predsodki nabito besedo v arabščini, medtem ko je prevod besede “nevernik” nevtralne narave. Islam večino Korana (64 odstotkov) namenja nevernikom, namreč skoraj vsa sura (81 odstotkov), tako imenovano poglavje v Koranu, obravnava boj Mohameda z neverniki.

Musliman sovraži tisto, kar sovraži Alah, in ljubi tisto, kar ljubi Alah
Muslimani izvajajo religiozni islam z namenom, da bi si zagotovili pot v raj in se izognili peklu. Seveda pa tisto, kar je Mohamed storil kafirjem, ni religiozne, ampak politične narave. Kafirji se namreč zanimajo za politični islam, ne pa za religijo. Povedano drugače: nemuslimani se ne zanimajo toliko, kako bodo muslimani opravljali bogoslužje, ampak kako se bodo ti do nas obnašali. Šeriatski citat navaja, “da je potrebno biti do kafirjev nepopustljiv, strog, jih je potrebno prezirati, medtem pa sprejemati usodo, ki jo je namenil Alah”. Od muslimana se tako pričakuje, da sovraži, kar sovraži Alah, in ljubi tisto, kar je Alahu ljubo. Torej glede na to, da so kafirji osovraženi s strani Alaha …

Foto: YouTube

V Koranu je mogoče prebrati, da Alah in muslimani sovražijo tiste, ki razpravljajo o verzih Korana, a zanje niso dobili pooblastila. Kafirjem je prepovedano dajati miloščino in jih je dovoljeno sramotiti. Med drugim se kafirje lahko obglavi, saj Koran navaja: “Ko srečate kafirje na bojišču, jim sekajte glave, dokler jih popolnoma ne porazite. Nato ujetnike trdno zvežite.” Poleg spletkarjenja je kafirja mogoče terorizirati (Koran 8:12), rekoč: “Nato je vaš bog rekel svojim angelom: ‘Z vami bom. Vernikom dajte moč. V srca kafirjev bom vsadil grozo, odsekajte jim glave in celo konice njihovih prstov!'”

Džihad ima univerzalno in večno naravo
Musliman po Koranu ne more prijateljevati s kafirjem, saj kdor to počne, naj ne bi bil povezan z Alahom, razen v primeru, ko se hoče zaščititi pred njim. Kafirja se lahko sramoti, saj ta po Koranu velja za zlobnega, nadenj pa se prav tako kliče prekletstvo. Ob tem pa je potrebno poudariti, da sestavni del šeriata predstavlja džihad, tako imenovano vojskovanje proti kafirjem, katerega cilj je vzpostavitev islamskega šeriatskega prava. Celoten svet se mora po navedbah Korana podrediti islamu, zato kafirji veljajo za sovražnike, saj niso muslimani. Poleg tega, da velja prepričanje, da se do mira pride s podreditvijo islamu, velja tudi, da je džihad univerzalne in večne narave.

Sicer pa džihad predstavlja del dolžnosti skupnosti, pri čemer velja, da če ga izvaja dovolj ljudi, za preostale člane ni več obvezen. V džihadu so se dolžni bojevati prištevni, telesno sposobni moški od pubertete dalje. V Koranu piše, da kalif (duhovni poglavar islamske vere) vodi vojno, uperjeno proti kristjanom in judom. Na začetku jih povabi v islam, nato k plačilu džizja (davka za kafirje), če pa povabilo zavrnejo, jih napade.

V okviru džihada velja, da lahko vsakdo, ki onesposobi ali ubije kafirja, zapleni vse, kar je v njegovi moči.

Ob vsem tem pa je za džihadiste pomembno, da ubijajo čisto in posvečeno samo Alahu, saj jim je s tem obljubljen raj ali pa jim bo omogočen odvzem bogastva kafirja.

H. M.

 • večni srb

  Alah akbar!

 • Ana Job

  Škoda, da fajonnka ne zna brati, da bi prebrala kakšen tak prispevek.

  • večni srb

   Verjamem hrvatom!

 • Stric iz ozadja

  “Miroljubno” Sveto pismo:

  5 Mojzes 13,7-11
  Če te tvoj brat, sin tvoje matere ali tvoj sin ali hči ali žena tvojega naročja, ali prijatelj, ki je kakor tvoja duša, na skrivaj zapeljuje in pravi: »Pojdimo in služimo drugim bogovom,« ki jih niste poznali ne ti ne tvoji očetje, izmed bogov ljudstev, ki so okoli vas, najsi bodo blizu ali daleč od tebe, od enega do drugega konca zemlje, ne vdajaj se mu in ne poslušaj ga! Naj se ne smili tvojemu očesu, ne prizanašaj mu in ne skrivaj ga, temveč ga neizprosno ubij! Tvoja roka naj se ob usmrtitvi prva vzdigne proti njemu, potem pa roke vsega ljudstva. Pobij ga s kamenjem, da bo umrl, ker te je skušal odvrniti od GOSPODA, tvojega Boga, ki te je izpeljal iz Egipta, iz hiše sužnosti.

  4 Mojzes 21,17
  Zdaj torej pobijte vse otroke moškega spola; prav tako ubijte vsako žensko, ki je že spoznala moža in ležala z moškim!

  2 Mojzes 31,14
  Praznujte torej soboto, ker je za vas sveta! Kdor jo skruni, naj bo usmrčen; kdor koli opravlja ta dan kako delo, bodi iztrebljen iz srede svojega ljudstva!

  3 Mojzes 20,27
  Če ima kdo, moški ali ženska, v sebi duhove umrlih ali duha zarotovanja, naj bosta usmrčena: s kamenjem naj ju posujejo; njuna kri pade nanju.

  5 Mojzes 21,18-21
  Če ima kdo trmoglavega in upornega sina, ki ne posluša ne očetovega ne materinega glasu in ju ne uboga, čeprav ga strahujeta, naj ga oče in mati primeta in peljeta k mestnim starešinam, k vratom njegovega kraja. Rečeta naj starešinam njegovega mesta: »Ta najin sin je trmoglav in uporen, ne posluša najinega glasu, požrešen je in pijanec.« Potem naj ga vsi možje njegovega mesta posujejo s kamenjem, da umre. Tako odpravi zlo iz svoje srede! Ves Izrael naj to sliši in se boji.

  • večni srb

   Stara zaveza Biblije je temelj tako krščanstva kot tudi islama. Nastala je pa iz afriške Kabale.

   • čopkovseved

    Vendar so kristjani v EU svoje življenje prilagodili etičnim načelom in vrednotam svobodnega človeka, muslimani pa živijo še po dobesednih načelih Korana, v tem je razlika, ti lolek! Biti kristjan ali pa musliman je razlika nekaj tisoč svetlobnih let!

  • Valter BraniSlav

   In kateri kristjan danes resno jemlje old testament?
   Musliji smrtno resno jemljejo Koran.

   • Goran Hvala

    ja tisti ta zahojeni… tradicionalni. ..in tisti pumpajo potem se tiste neizibrazene ki nimajo nic…jasno da jim verjamejo…poglej kaj vse verjame ‘nacitan folk iz osrcja evrope’ …in potem imas med kristjani tud ekstremno tradicionalne….verjetn so njihovi pogledi ful drugacni od ekstremnih muslijev…:-)..

   • Clemen J.

    Kristjani nimajo nic s staro zavezo, to je zidovska knjiga.

  • murgl

   Stric, zelo dobro. Zbral si citate is Svetega pisma
   (SP) stare zaveze. To so dejansko navodila stara 3000 let in več, ki so
   veljala v judovskem ljudstvu tiste dobe. Če bi pogledal v zgodovino še kakšnih
   1000 let nazaj bi videl tudi, da je bilo v tistem času žrtvovanje ljudi nekaj
   običajnega. V SP je opisana zgodba kako Abraham žrtvuje Bogu sina Izaka in le
   božji prst ga je zaustavil, da do tega ni prišlo (pomensko se s tem dejanjem
   ustavi žrtvovanje ljudi).Ne vem pa če si prebral v Svetem pismu to kar se je
   zgodilo takoj po Jezusovi smrti ; “In glej, zagrinjalo v templju se je pretrgalo na dvoje od vrha do tal”.
   Pomensko pa se to nanaša na ločnico med staro in novo zavezo. Torej v novi
   zavezi se prekine z mnogimi praksami, ki so veljale v stari zavezi. Preberi si
   novo zavezo in najdi samo en citat, ki ga lahko primerjaš s temi, ki si jih
   navedel. Boš v zadregi,

  • Clemen J.

   Se vedno manj krvavo kot koran. Je pa to stata zaveza, ki je popolnoma drugacna kot nova zaveza ali sveto pismo kot ga omenjas.

 • Valter BraniSlav

  Se Fajonka, Mesecnik, Kordis, Hanzek in drugi levaki zavedajo da so kefirji?
  Se tega zaveda papez Francisek ki muslijem poljublja noge?
  Je ze kdo predlagal Francisku da bi za konec uprizorili se njegovo obglavljanje???

  • murgl

   levaki zelo dobro vejo kaj je kefir saj ga v marketu lahko kupiš

 • Dragan Krstič

  Samo še pogumni in resnicoljubni politiki kot je ORBAN lahko rešijo Evropo. Če levičarski drhali uspe uničiti Orbana in Višegrajsko skupino je Evropa že kratkoročno obsojena na propad. Španija bo na veliko uvažala
  Afromuslimane, Francija želi uvesti učenje arabščine v osnovne šole, nemški mediji lažejo ljudstvu da AfD in Pegida pripadniki po ulicah napadajo migrante.

  • Goran Hvala

   se strinjam z orbanom. . naj dela kar hoce kakor hoce. sam naj ne jemlje denarja iz evrope ce jo sovrazi in ga nateguje baje….al kak je s tem?.. a ni tip ful posten pa to…a prijeme ima iste kot neposteni levaki….tulit kolk trpis pa s prstom kazat kdo je kriv..zgleda da so bli migranti ze ene 50let nazaj na madzarskem….ce sklepam po tem kolk klosarjev ima madzarska…tip naj zapre meje in se izolira…sam kes naj vrne pa ne sprejema vec kesa od levaske evropske unije….a bi slo al ne? verjetno ne…a ukrajinci so ze placali plin rusom? oni so tud trpeli ko so placeval plin za pol cene…no sej se tisto ga niso…sam trpijo ko hudic….tolk da more cel svet branit njihovo neplacevanje…vsi neki nakladajo pocnejo pa isto kot vsi ostali.. in kdo je boljs? tist kateri ti zepe polni. men jih ne nobeden zato nimam favorita…nekateri pa imajo ocitno veliko ce so tolk zagrizeni v svoje liderje. :-)

   • Dragan Krstič

    Po tvoji rdeči “logiki” sta si Orbanščina in islamizem pravzaprav sorodni ideologiji. Orban vleče denar iz Bruslja, muslimani prav tako samo še z malo pripombico da v imenu svoje ideologije po Evropi pobijajo, ropajo, posiljujejo in pretepajo staroselce ter želijo v končni fazi Evropo spremeniti v islamistično orbanščino po Mohamedovi zamisli. Saj ni velike razlike, a ne cepec Goran Hvala.

  • Darth Vader

   khm….ne zganjaj panike….jebe se Poljski za EU…. ”

   Politični projekt Intermarium za vzpostavitev tampon zone med Nemčijo in Rusijo, ki bi varovala integriteto držav centralne in vzhodne Evrope je še zelo živ na poljskem in vpliva na miselno naravnanost tistih, ki oblikujejo zunanjo politiko Varšave. Josef Pilsudski, ki je vodil državo po WWI je bil pri vzpostavitvi tega projekta neuspešen. Načrt je bil, da vzpostavio proti-rusko zavezništvo, ki bi bilo pod pokroviteljstvom Poljske, baltskih držav, Finske, Belorusije, Ukrajine, Češko-Slovaške, Madžarske, Romunije in Jugoslavije in bi se razprostiralo med Adriatikom, Baltikom in Črnim morjem. Leta 2005 je Jaroslaw Leszczynski dobil idejo o vzpostavitvi četrte poljske republike – naddržavni skupni prostor, ki si ga delijo Poljska, Ukrajina, Belorusija in Litva in je zasnovan na osnovi Rzeczpospolita. Obeti vzpostavitve takšne povezave držav centralne in vzhodne evrope združene pri svojih proti-ruskih politikah so se pregovarjali že lansko leto na forumu bivših predsednikov Poljske, Ukrajine, Moldavije in baltkih držav, ki je bil 9-10.3.2017 v Kaunasu. Obisk predsednika Trumpa v Varšavi leta 2017 je ponovno ogrel pogovore o Intermariumu. Poljska, skupaj z baltskimi državami je postala neke vrste mini vzhodno-evropski NATO, je 100% pro-ameriška in pripravljena postati baza za grozilne operacije Rusiji. Poljska je
   postala goreč nasprotnik Nord Stream 2 plinovoda, ki bi Evropi dobavljal poceni ruski plin, hkrati pa se ponuja za vozlišče za dražje dobave, ki prihajajo v vzhodno evropo iz ZDA. Večvtem blogu: https://ambasador21.wordpress.com/2018/06/02/poljska-zeli-stalno-amerisko-vojasko-prisotnost-in-je-pripravljena-placati/

 • Djuro Sumar

  Vera je največje zlo človeštva, saj so vse veroizpovedi v svoji osnovi nasilne in usmerjenje k nadvladi, kar naj bi dosegle z uničenjem, ubijanjem svojih nasprotnikov.
  Na zahodu imamo to srečo, da se širi ateizem in da so napredni levičarji zaustavili kristjane, ki so tako kot muslimani želeli s pobijanjem nasprotnikov zavladati planetu.
  Pravzaprav se moramo komunistom zahvaliti, da v Evropi živimo relativno mirno in varno.

  • traktor

   Zahvaljujem se komunistom, da v Evropi in po svetu živimo mirno, ker so pobili tam nekje med 100 in 200 M svojih političnih nasprotnikov. Bedak nori.

   • Goran Hvala

    sam je pa mir….drugac bi meu se zdej vojno….:-)…

    • murgl

     Si zapisal; “vse veroizpovedi v svoji osnovi nasilne in usmerjenje k nadvladi, kar naj bi dosegle z uničenjem, ubijanjem svojih nasprotnikov”. Razumem, ateizem pa je kreator miru. Pobije svoje nasprotnike, potencialne nasprotnike zapre dolgoročno-pač za vsak slučaj, poskrbi za čistke še v svojih vrstah, …. in ustvari raj na zemlji. Zelo dobro si to povedal, to kar sem pravzaprav že vedel sedaj še bolje razumem.

   • Djuro Sumar

    Preberi še enkrat. Sem napisal, da živimo mirno na zahodu, ne pa povsem svetu. Tam imperialisti še kar ubijajo in siromašijo množice, verniki pa se pobijajo med seboj.
    Kar se mrtvih tiče pa se odloči koliko jih je, saj 100 milijonov razlike ni majhna številka.
    Obsojam sicer vsako nasilje, ampak verjetno v tistih strahotnih časih ni šlo drugače. Res ne vem zakaj jih je toliko moralo umreti. Tebi je lažje, ker pač vse veš. Krivi so komunisti in pika, kajne. Zelo preprosto razmišljanje.

  • slosin

   đurice, ne vem če si opazu, po Evropi se širi islam….a boste tudi tega ustavili ‘napredni’ levičarji, nekam slabo vam kaže….In kaj se jajcate, če vam hočejo desni pri tem pomagati…Al ste pa napredni levičarji usmerjeni samo k zaustavljanju kristjanov…nekam sumljivi ste mi…

   • Djuro Sumar

    To se boste morali pa verniki sami dogovoriti med seboj, saj to kar se dogaja je spopad dveh religij.

 • Goran Hvala

  pisete pravljice take kot so v bibliji….kqk si pa kdo predstavlja kaj pa spet druga pesem….vi si predstavljate zadevo tocno tako kot tisti ekstremno usekani musliji. tak kot imas takih ki furajo biblijo v ekstreme se danes polno ameriko. sploh podezelje na jugu amerike…posluste kdaj kake lokalne ameriske novice… najprej sm mislu da poslusam zajebancijo…neko zrezirano zajebanstko postajo. ..pol pa ugotovis da oni to resno… :-) te pa kar srat prime…pa tolk napredni in demokraticni. in vi se zgrazate nad enmi “divjaki neizobrazenmi” :-). ste pa res pravi janezi….ce nebi 3/4 svojga zivlenja prezivel v tujini med vsemi moznimi kulturami vam bi se verjel. ..nekak tak kot olgica….tak pa vidm da pise o stvareh kar dobite na googlu..1001 varijanta pa poberete najbolj ekstremno…:-)..no ce ste ze ekszremisti…iste povesti vam jest pripopam iz biblije. sam imena druga…:-)

  • tarantela

   To zgoraj so fotke iz neke naj demokratične zahodne države. Imajo še vedno zaprte nedolžne jetnike!!! Sem zapisala iz katere, pa mi ven vržejo!!!

 • Olga2345

  Islamizem=komunizem! Tudi komunistom je bilo dovoljeno, da so vzeli premoženje zločinsko ubitim ljudem v imenu komunistične ideologije!

 • čopkovseved

  Kako nizkotne in sredenjeveške poglede do žensk ima islam si lahko preberete na islam.si, kjer med drugim piše, kaj je naglavna ruta za žensko; pokrivalo inr zaščito pred zasužnjevanjem s pogledi in strastmi.!!!!!!!!!!!!!!!!!!ki Biti narkoman je za islam svoboda, NE to je degradacijai ki je potrebna zdravljenja, tako kot islam!!!!!!!!!!!!!!!!!! ,Očitno je zato med muslimani toliko narkomanov! V 21. stoletju, leta 2018 je ženska po njihovo ničvredni objekt, ki si ne zasluži ljubečih pogledov!!!!!!!!!!!!!!!! Popolnoma naravno je, da s i ženska zasluži lep pogled in tudi samostojno obojestransko izbero svoje ljubezen. SRAMOTA, bravo 24 nova, še osveščajte ljudi o pogromu islama nad svobodno mislečimi ljudmi!

 • totex39

  A nimata, miroljubni koran- islamizem in miroljubni partijci oziroma udbovci podobne, če ne iste oprijeme.

 • Joža

  Fuck you, koran. Napisan s strani nepismenega, na palmove liste, pisal pa je kar je naokoli po vaseh slišal. Zdaj pa nas bo kdo s tem ….l?

 • mona lisa

  Ja to je islam.

 • althar

  Jaz skoraj vsak dan uničim enega nevernika. Aja, tisto je kefir.

 • BlackOpsSystem

  Morali bi zaposliti ljudi, ki rišejo karikature….da ilustriramo to njihovo vele religisko slikanico!!!!!

 • Jožef

  Ljudje, preberite ta članek še enkrat. Vedite, da smo mi vsi na tej slovenski zemlji kafirji. Tudi tisti, ki muslimanom pomagajo vključno s Sorosom. Tudi ateisti, marksisti, komunisti in jugoslovanski borci so kafirji. In, ko bo v naših krajih šarija, nam niti ljubi Bog ne bo mogel pomagati.

  • BlackOpsSystem

   Jožef, iz tvojega komentarja je razbrati, da si klonil in se počasi privajaš na spremembe. A ti res misliš, da kristjani al pa ateisti neznajo glav rezat???!!! Husquarna in Stihl……to je vse kar bom natipkal!!!!

 • Antonius

  Bog domuje v neskončnem vesolju, svete knjige vseh ver so pa plod razmišljanj človekove zemeljske pameti.
  Koran je *sveta* knjiga zahtevanega nasilja in zločina nad vsemi svobodno mislečimi, zato bi jo z *alahom vred morali obvezno, povsod preganjati in prepovedati.
  Kakšna neki je to vera, ki ženski pripisuje polovično vrednost moškega? Muslimanka po veri diplomira medicino, specializira kirurgijo, operira slepič *alahovemu fanatiku in je vredna samo polovico operiranega norca. Celo v avto se ne sme sama usesti.

  Zagledal sem se v zgornjo sliko, pa me je odneslo v takratno poslednje razmišljanje teroriziranih nesrečnikov. En sam strel je nekoga odrešil strahotnih muk pričakovanega, ostali živi in okameneli od groze pa čakajo in trpijo naprej, ker je tako zapisano v navodilih knjige nekega *svetega* norca in njegovega korana*.

  • BlackOpsSystem

   “bog” je bil rojen oz izmišljen v kameni dobi, če ne še pred njo….ker so si takratni “ljudje” tako razlagali bliskanje, grmenje in strele na nebu oz. iz neba!!!!!!!!!

   • Antonius

    Bolj razgledani vedo, da obstajata dva Boga. Zemeljskega so si izmislili tisti, ki so skupaj spravili svete knjige, drugega poznajo pa astrofiziki pod imenom Higgsov bozon.
    Meni je blizu Bog pod imenom Higgsov bozon. O zemeljskem Bogu iz vesolja pa ne bom zapisal nobene, ker spoštujem vse, ki verujejo v svojega Boga, če le ni *alaha in njegovih med njimi.

    • BlackOpsSystem

     bolj razgledani??? Ne, bolj omejene boječke verjamejo v to. George Carlin je dobro razložil kaj in gdo je “bog”!!! Toliko lačnih, tolko smrti, pa mi boš ti verjetno tudi “utemeljil” to svinarijo?!!! Potres v mehiki….porušila se je cerkev v kateri so molili k temu ali onemu “bogu”….umrlo 200 ljudi….samo “bog” jih ima rad vse enako.

     • pajot

      Ko bomo umrli,nam bo postalo vse jasno.

     • Antonius

      Sestopite s piedestala vaše vsevedne prepričanosti, Boga prepustite vesoljskemu sodišču, zemeljske svinjarije sklicane na Boga pa pripišite tistim, ki so v njegovem imenu po svetu morili. Vera v bloga ni isto kot institucija cerkev. Poizkusite ločiti med enim in drugim.
      Od francoske revolucije naprej so v imenu revolucionarnega Boga morili ateisti. Komunistični Bog jih je v skupnem številu vseh revolucionarnih prizadevanj pomoril za okroglih 300 milijonov.
      Poleg vseh ostalih in morilskega Tita, da jih ne naštevam, tudi rdečega Pol Pota ne izpustite.
      Bog naj bi bil kriv vse zgodovinske človeške morije?! Najbolj glasno ga morije obsojajo najbolj krvavi. Od francoske revolucije naprej so to komunardi, kasnejši komunisti.

 • Jože Bože

  izgovarja se brez i…kafr,kufr…od tu tudi pride beseda čefur. Bill Warner – Political Islam priporočam , imate tudi na youtube

 • xtc

  Miroljubni ISLAM po Nevzetu Puriču in Grabusu in še kom.
  Sicer pa tudi socialisti trdijo ,da so verniki religije miru-ki je v slabem stoletju poslala v raznih oblikah in derivatih stanjih na oni svet okrg 220 miljonov ljudi.

  • pajot

   Na drugem svetu vlada mir. Najbrž. Zato pa so religija miru.

 • Gr Enze

  FAJONKA JE KAFIRKA KURBA JASNA

 • skorpijon93

  v državah višegrajske skupine ni muslimanov, jih ne marajo, so rasisti, nacionalisti kot pravijo levičarji, hvalabogu, imajo dolgo življenjsko dobo ! tudi hrvati imajo dolgo življenjsko dobo, vidite vse države okoli slovenije so domoljubne, nacionalistične, slovenija pa osamljen otok, praznina,čudaštvo in nelogičnost . Hlapčevski sindrom

 • Andrej

  Želja vsakega muslimana (moškega) je priti v vsaj enega od 7 nivojev Alahovega raja. Višje kot je, večje užitke se mu bo nudilo. Te užitke mu bodo nudile ženske. Raj po Alahu je namenjen le tistim ženskam, ki bodo kot spolni objekti moškim na razpolago. Sicer za ženske tam ni mesta. Več si lahko preberete v ALAMUTU.

  • pajot

   Nič ne bo s tem. Vsakemu muslimanu,ki se razstreli,raznese tudi prostato. Brez nje pa ni užitka.

   • Andrej

    Saj pravim, da je pri muslimanih vse drugače. Mi to ne razumemo. Oni tudi ne, a se o tem ne smejo spraševati, ampak slepo verjeti. Če ne jim res “prostato” odrežejo.

    • Nicolas Lalos

     Se strinjam, isto kot člani stranke SDS, se jih ne sprašuje, le slepo verjamejo…
     Le še kraljica je dalj časa na neki “politični” funkciji v Evropi kot prištinski doktor, še Lukašenko je manj…..
     Demokratično….

   • tarantela

    Tole si oglej, pa boš videl, od kje so fotke:
    https://www.youtube.com/watch?v=KzM4RdBmkDo

 • Wqx Htr

  fajonko treba vršt med dihadiste.

 • tarantela

  Fotke so iz Guantanama.

  • čopkovseved

   Naj bodo, očitno so med njimi same nedolžne ovčice, a nje, ampak res je, vsi so na tronu zaradi islama . Le kje se v tej množici nahajajo kristjani,Tarantela povej!

 • Jaka kranjski

  Držimo se Višegrajcev, tu bo obstala civilizacija, za zahod to ne moremo trditi, za vshod pa sploh ne !