fbpx

Mit idealne pederske/lezbične družine: Lezbijki sta dekle mučili, posiljevali in izstradali ter to posneli!

Slika je simbolična (foto: iStock).

Objavljamo pretresljivo tragično izkušnjo 20-letne Francozinje Cassandre, ki je v največjih slovenskih medijih ni bilo dovoljeno objaviti, saj ruši mit o dveh lezbijkah kot za otroka najboljših možnih materah (starših). 

Svet je pretresla šokantna zloraba lezbičnega para in sostorilcev, ki so dober mesec mučili, posiljevali in izstradali 20-letno Cassandro z motnjo v duševnem razvoju. Grozljiv zločin se je dogajal februarja in marca 2015 pri Verdunu v Franciji.

V Verdunu, na severovzhodu Francije, so vložili obtožnico zoper lezbični par in štiri druge ljudi, ker so v njunem stanovanju – v drugem nadstropju bloka – mučili, posiljevali in izstradali Cassandro, 20-letno dekle z motnjo v duševnem razvoju. Cassandro so v stanovanje zvabili z zvijačo in s pomočjo njenega nekdanjega šolskega prijatelja.

(Foto: iStock)

Zaukazan mit Društva psihologov Slovenije: “Vsakdanje življenje kaže, da v mnogih t. i. “pravih” družinah prihaja do zlorabe otrok, da pa je v nepopolnih in enospolnih lahko njihovo življenje lepo in prijazno.” Dve ženski materi sta po mnenju tega društva najboljše, kar se otroku lahko v življenju zgodi: “Iz vidika naložb v starševstvo in starševskih veščin dve ženski materi v povprečju opravljata enako dobro ali celo boljšo starševsko vlogo kot moški in ženska pri tradicionalni delitvi starševskih vlog.”

Cassandra, vase zaprto dekle iz mesta Rarécourt nedaleč od Verduna, se je v mesto preselila zaradi službe. Delala je kot pomočnica v restavraciji s hitro prehrano, stanovala pa je v hostlu za mlade delavce. Po tistem, ko so jo mučitelji zvabili v svoje stanovanje in jo tam zadržali, ji je zaradi daljše odsotnosti z dela grozilo, da jo bodo odpustili. Naposled jo je našla in rešila socialna delavka.

(Foto: iStock)

Izživljanje nad mladim dekletom sta lezbijki celo posneli
Mlad lezbični par, Caroline in Laëtitia, katerih “poroka” je bila prva legalizirana homoseksualna skupnosti v Verdunu, kakor tudi njun prijatelj, znan po imenu “Le Manu”, ki je z dekletom živel v istem bloku še z dvema drugima moškima, starima 19 in 27 let, so med drugim prisilili Cassandro, da je morala popolnoma oblečena v ledeno reko Meuse nedaleč od bloka in se potem gola vrniti v stanovanje lezbičnega para. Pri tem so ji grozili s smrtjo. Cassandro so mučili več kot mesec dni; od začetka februarja do sredine marca. Prisilili so jo, da je spala na tleh, jesti je morala mačje brikete in ni se smela tuširati. Na Cassandrinem telesu so mučitelji ugašali cigarete in jo opekli z žarečo konico noža. Nekatera dejanja spolnega nasilja so napadalci celo posneli.

Socialna delavka je zlorabljeno in poškodovano Cassandro našla 14. marca 2015. Imela je “postrižene lase” ter “izmaličen in otečen obraz”. Deklico je takoj odpeljala v bolnico in primer prijavila policiji. Več kot mesec dni Cassandrinega ujetništva sosedi v bloku niso opazili nič sumljivega. Tožilka Camille Mianson je potrdila, da je lezbični par priznal storjena kazniva dejanja, prav tako tudi ostali storilci.

24kul.si