Muslimanski migrant posilil 12-letnico, ker ni vedel, da je to v Evropi prepovedano?!

Foto: iStock

Mladoletni migrant muslimanskih korenin je bil obsojen na 6 mesecev zapora za mladoletnike, potem ko je na Švedskem posilil 12-letno punčko. V policijskem zaslišanju je namreč Sirec dejal, da ni vedel, da je nezakonito posiliti otroka. Sicer pa je bil že pred tem obsojen zaradi drugih hudih kaznivih dejanj, a deportiran ne bo.

Grozljivo je dejstvo, da se je preiskava o tej zadevi začela šele potem, ko je švedski novinar Joakim Lamotte razkril, da je tamkajšnja policija posilstvo mladoletnice enostavno spregledala in ga potisnila na stran. Migranta iz Sirije je nato sodišče v mestu Uddevalla spoznalo za krivega, a je dobil le šest mesecev bivanja v mladoletniškem zaporu. Ta kazen pa se hkrati nanaša tudi na grožnje, ki jih je migrant izrekal uradni osebi – policistu in na šoli. Žrtvi – 12-letni deklici – pa bo moral plačati tudi odškodnino v višini 13.300 evrov.

Migrant je na sodišču zatrjeval, da ni vedel, da je na Švedskem prepovedano imeti spolni odnos z osebo, mlajšo od 15 let. Sodnik ga je ob tem opozoril, da nepoznavanje zakona ni izgovor, zato to ni vplivalo na kazen, ki je smešno nizka.

Jihad Watch razkriva, da je bil sicer mladoletni muslimanski migrant v času posilstva že na pragu polnoletnosti. Star je namreč 17 let, na Švedsko pa je prišel iz Sirije leta 2014 kot mladoletni migrant brez spremstva.

M. S.

 • pajot

  Zelo dvomim,da so današnji Švedi potomci Vikingov. Zelo dvomim.

 • Zgornji

  NEBO DEPORTIRAN NAZAJ ??? TOREJ ŠVEDISTANCEM OČITNO PRIJA DA IMAJO POSILJENE BABE . OČITNO. KAJ NAJ PA DRUGEGA SI ČLOVEK MISLI OB TEM ?

 • Olga_10

  Starši naj vzamejo pravico v svoje roke, če je v državi ni!

 • Grenze

  DREKAČI ŠVEDSKI ZATO TASPODNIM MI PRAVIMO ŠVEDI !!!! A J VAM JASNO ???

 • Franc Popndekl

  Tiča bek, potem pa buren maratonski aplauz okoli kepe…

 • xtc

  Skopljenje nasuho javno in izgon.

 • plamen100

  Kaj je sploh za razmisljati??? Najti crnuha, da se mu vrne, nato mu odrezati one potem pa nazaj v pesek saj je brezveze da bi davkoplacevalci placevali se prezivljanje tega nepomembnega crva!

 • Sadako

  V Siriji bi dobil najmanj 5 let. Tako, da ni vedel, to je laž.

 • bisabre

  Je pa ta svinja posiljevalska vedela, kje v Evropi se najbolje in zastonj živi, a ne?

 • Jan Kovalski

  “6 mesecev zapora za mladoletnike”
  ====
  To je švedsko norčevanje iz ljudi, v bistvu povabilo podobnim naj nadaljujejo s takimi zločini.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!