fbpx

Na poroki v Rusiji škandal: svetovno znani športnik pretepel svojo nevesto, ko je skupaj s 500 svati na telefon prejel njene gole fotografije in videoposnetek “v akciji”

Svetovno znani ruski rokoborec na poroki pretepel nevesto, ko je ta izvedel, da je bila prostitutka. (Foto: Youtube)

V Rusiji se je na poroki znanega rokoborca pripetil škandal, ki nikomur od vpletenih ni bil v čast. V času poročnega obreda je namreč na telefon skupaj s 500 svati prejel njene gole fotografije in videoposnetek, na katerem se je njegova nevesta predajala strastem z drugim moškim, na kar je z njo fizično obračunal. Končala je v bolnišnici, poleg nje pa še njen oče, ki je doživel srčni zastoj.

Nekaj kar bi moral biti najlepši dan v življenju dveh mladoporočencev, še zlasti za dvakratnega svetovnega prvaka v rokoborbi Zaurbeka Sidakova, se je sprevrglo v nočno moro. Ob tem je najkrajšo potegnila prav njegova izbranka. Slavni rokoborec se je znašel v središču pozornosti zaradi scene, ki se je pripetila na poročnem obredu. Slovesno vzdušje je pokvaril nekdo, ki očitno ni bil naklonjen temu, da se rokoborec poroči z Madino Piljevo, poroča BLIC.

Ruski športnik je v času poročnega obreda prejel sporočilo na svoj mobilni telefon, v katerem je pisalo, da je njegova nevesta v resnici prostitutka, zatem pa je prejel še njene gole fotografije pa tudi video, na katerem se je predajala strastem z nekim drugim moškim. In kar je bilo še huje: gole fotografije in videoposnetek je prejelo tudi vseh, okoli 500 gostov na poroki.

Šlo naj bi za maščevanje
Sidakov je ob tem besen odhitel po nevesto, ki je bila v sosednjem prostoru, od koder jo je za lase odvlekel s proslave. Piljeva je zaradi poškodb pristala v bolnišnici, hospitaliziran pa naj bi bil tudi njen oče, ki je zaradi tragedije doživel zastoj srca. Po poročanju medijev, naj bi za vsem skupaj stala ženska, ki se je Piljevi želela maščevati, ker je bila dolgo časa ljubica njenega moža, sicer ruskega poslovneža.

Svetovno znani športnik Zaurbek Sidakov še preden je izvedel, da je bila njegova izbranka prostitutka. (Foto: Youtube)

Domen Mezeg