Nemci pretreseni: Na Bavarskem nasilni migranti poškodovali 5 nemških policistov

Slika je simbolična (Foto: epa)

Nasilje migrantov v Nemčiji se stopnjuje. V nedavnem spopadu z nasilnimi prosilci za azil je bilo namreč na Bavarskem ranjenih kar pet policistov. Statistični podatki tudi sicer vedno nazorneje kažejo na to, da kriminalna dejanja migrantov postajajo vse večji problem sodobne nemške družbe.

V petek zvečer je bila nemška policija zaradi poročil o izgredih tamkajšnjih prosilcev za azil napotena v begunski center, ki se nahaja v majhni bavarski vasici Stephansposching. Po poročanju spletnega portala Voice of Europe so se policisti, ko so prišli na prizorišče, soočili s skupino približno 40 nasilnih migrantov.

Nasilni migranti so se policistov lotili celo s kolesi
Migranti so že takoj po prihodu policistov na prizorišče te začeli nadlegovati in jim pljuvati v obraz, nasilje pa se je v nadaljevanju le še stopnjevalo. Ko so policisti želeli pridržati vodjo migrantske skupine, so namreč prosilci za azil fizično napadli častnike, pri čemer so se jih lotili celo s kolesi. Red v migrantskem centru je policija uspela vzpostaviti šele potem, ko so na prizorišče prišle številčne okrepitve. Skupno je posredovalo 20 patruljnih avtomobilov in 50 policistov.

5 ranjenih policistov in le 6 aretiranih migrantov
V nasilnem izgredu v Stephansposchingu je bilo ranjenih pet policistov, ki so utrpeli različne poškodbe, med drugim ureznine ter poškodbe oči in reber. Štirje izmed njih so bili sprejeti v bolnišnico. V akciji je policija ne glede na vse aretirala le 6 oseb. Vodji migrantske skupine je zaradi vsesplošnega kaosa sprva celo uspelo pobegniti, a so ga pozneje izsledili s helikopterjem, po čemer se je predal policiji. 

Slika je simbolična. (Foto: epa)

Nasilje migrantov v Nemčiji se stopnjuje
Omenjeni primer je le eden izmed mnogih, ki jasno nakazujejo na to, da integracija številnih migrantov ni in ne bo mogoča. To potrjuje tudi nedavno objavljeno poročilo nemške policije, iz katerega je razvidno, da se številno kaznivih dejanj, ki jih v Nemčiji zagrešijo migranti, v zadnjih letih drastično povečuje. V letu 2018 so bili tako migranti v Nemčiji odgovorni kar za 102 tisoč od skupno enega milijona kaznivih dejanj, ki so zabeležena v kazenski evidenci. Število zločinov, ki so jih migranti in prosilci za azil zagrešili proti Nemcem, se je tako lani v primerjavi z letom pred tem povečalo za kar 7 odstotkov.

M. D.

 • RATATA

  Le šest pridržanih pomeni, da so dobili še dodatno spodbudo, še bolj z anduhtjo bodo rovarl!

 • Franc Šink

  Samo poglejte njihove obraze.Polni sovraštva so.

  • samsara

   So materializacija in poosebljenje sovraštva.

   • Zgornji

    AAAMEEENNN !!! ! !!! Žaaal.

 • pajot

  begunski center, ki se nahaja v majhni bavarski vasici Stephansposching.
  V majhnih vasicah,da so. Lepo. Ste mislili,da se jih boste na ta način rešili? pejte vsi skupaj v krasni cura…c! Sterat nazaj odkoder so prišli,je edina varianta.

 • totex39

  Seveda so jih poškodovali, če se policisti nimajo pravice braniti, da bi jih z orožjem lahko onesposobili.

  • stane

   Potem naj bo policist vsak dan tepen. Potem pa se ubit.

 • pajac debeli

  Pa zakaj imajo policisti orozje? Ulezi se z faco obrnjeno proti tlem in ne mrdaj ali pa takoj toco metkov v njih. Bi bil hitro red na en ali pa drug nacin.

  • Morala

   Ne rabijo orožja, samo pendreki bi zadoščali. Nalomiti bi jih morali…

   • Waltter

    ah ves tote bi morali malo drugace obravnavati so ze iz doma utrjeni tako da jim kak palca pa pendrek nich vec ne naredita.

    • stane

     Na kratko,sus v betico,resi vse dolgorocno. Vse ostalo je brez koristi.

  • samsara

   Očitno so jih nemški policaji premalo fasali.
   Bo drugič drugače.

 • PLavi-mil

  Zahvalijo naj se Merkelci.

  • stane

   To se nas caka oz.nase policiste v vecjem obsegu.

 • Waltter

  Torej enako kot pri nas policija gleda ne naredi pa prakticno nicesar, ne glede na to da so vasi srali po njih vsevprek so jih samo 6 pridrzali? Torej gladko malo pomani da so za 6 osebkov rabili 50 policistov?

  • stane

   Voda na mlin divjakom po vseh zasedenih drzavah Evrope.

 • tomnidari

  Če nočemo postat migrantski žep, bo verjetno treba res zakurblat Mariborsko letališče.

  • Zgornji

   Zakaj pa bi to pomagalo ?

 • samsara

  Pa naj jim, ubogim revežem, ki bežijo pred nasiljem, že vendar podelijo politični azil, da bo mir v hiši.
  Ja, ljudje postajao nekako napeti, v pričakovanju tako želenega dogodka, po katerem se bodo zagotovo s podeseterjeno vnemo še naprej in intenzivneje integrirali, izpopolnjevali nemščino, se izobraževali, študirali, delali, služili za penzije starajoče nemške populacije, bogatili in plemenitili evropsko civilizacijo…
  Kako da Nemci tega ne razumejo? A bo morala Angela Smrkel spet osebno poseči v dogajanje in narediti še kakšno zgodovinsko potezo?

 • šmentanamuha

  Kera komedija, jao ….

 • ZatonMesecnikov

  #Nemci pretreseni: Na Bavarskem nasilni migranti poškodovali 5 nemških policistov#

  verjetno obstaja potem zakulisje. Ko se kamere ugasnejo in levičarski pogledi umaknejo…

 • Zgornji

  HA, HAAAAAAA, … SPLOH JIM NI JASNO, DA SO “UVOZILI” ZVERI V ČLOVEŠKI PODOBI, KI SO SVOJE IZVORNE POKRAJINE ŽE SPREMENILI V PEKEL, IN BODO SEDAJ ISTO NADALJEVALI ŠE PRI NAS, Z UNIČENJEM NAŠIH POKRAJIN , KER DRUGEGA ITAK NE ZNAJO KER TUDI NOČEJO !!! ! !!! AMPAK ZLOBNI IN SLEPI VODITELJI SE DELAJO NEUMNE IN NAM JIH ŠE NAPREJ PODTIKUJEJO … VSE DO POPOLNEGA RAZPADA SISTEMA , …

 • ZatonMesecnikov

  Europa je skozi 2000+ letno zgodovino zgradila sistem obvladovanja izgredov za Europejce. Na dva poziva in grožnjo, se oseba ustavi.

  Europa ni razvila orožja za primer, če se osebek po dveh pozivih ne ustavi, ampak napade. Ker potem že pade v sfero zaščite človekovih pravic po resoluciji OZN. Proti kateri pa policija nima protiorožja.

  Ravno v takšnih primerih se pa potem vsilijo levičarji in njihovi aktivisti…

 • milanček

  jutri, pojutrišnem se boste spraševali kako je možno, da je poškodovanih, Bog ne daj, mrtvih 100 Bavarcev, danes bavarcev, jutri moji Slovenci, kasneje-jutri 1000! Zavedni Slovenci, kurvinska politika nas hoče uničiti, dovolj je kućanove svinjarije, zakaj ne bi ti musliči poklali vso to kućanovo golazen!!!!

 • matjazr7

  Kdaj bo jasno vsem, da tile begunci niso prestrašeni ubožci, temveč je večina takšnih, ki so že doma terorizirali okoliš (kaj mislite odkod jim denar za pot in recimo telefone?), pa je že tisti okoliš doma na bistveno višji ravni nasilja kot pa karkoli v Evropi. Policistom se niti ne sanja s čim se spoprijemajo. Mi Evropejci imamo že vzgojo takšno, da pač policijo ubogamo (jih preklinjamo ipd, a ko dobimo ukaz praviloma ubogamo, kdo od nas bi se recimo šel pretepat s policistom? še policistke nas brez težav obvladajo). “Ubogi begunci” pa nimajo niti približno te mentalitete. To so ljudje, ki ne priznavajo nobene avtoritete razen nasilja, proti takšnim pa današnja policija nima nobenega vzvoda. Kot demokrat bom napisal stvar, zaradi katere mi je malo slabo, a žal nas je ravno demokracija pripeljala na točko, kjer Evrope ne reši nič drugega kot evropsko naravnan diktator. Že Sokrat je rekel, da ne moreš vsaki budali dati možnost glasovanja …

 • xtc

  Gospodje?
  Tole je avadno otroško kibicanje.
  Ko pride posebna enota na kraj razgrajanja-najprej opozorilo prenhanje razgrajanja in odložitev vsega iz rok in stanje mirno.
  Kdor ne upošteva rafal-pa da vidimo potem heroje.

 • Terminator

  Te opice je potrebno iztrebiti popolnoma, tudi v državah od koder prihajajo.

 • Drago