Nemci v strahu za svoje življenje: Dvema ženama borcev Islamske države dovoljena vrnitev v Nemčijo

Foto: YouTube

Dvema ženskama in njunim trem otrokom je bilo dovoljeno, da se vrnejo iz severnega Iraka v Nemčijo, ob tem pa so jim še obljubili, da ne bodo aretirani. Ženski sta namreč poročeni s pripadnikoma Islamske države.

Nemško zvezno vrhovno sodišče je zavrnilo tožilce, ki so opozarjali, da ženski z njunim podmladkom lahko pomenita resno grožnjo za Nemčijo. Vendar pa sodišče očitno meni, da ženski ne podpirata terorizma.

Medtem pa številni strokovnjaki v Nemčiji opozarjajo, da so ženske, ki so v zadnjih letih živele na območjih, ki jih je zavzela Islamska država, pogosto radikalizirali. “Tako tesno se te ženske identificirajo z ideologijo Islamske države, da jih lahko upravičeno imenujemo džihadistke,” pravi Hans-Georg Maasen.

Omenjeni strokovnjak je spregovoril tudi o otrocih, katerih starši so borci Islamske države, in ob tem poudaril, da imajo ti otroci oprane možgane. “Pomisliti moramo, da so ti otroci lahko žive časovne bombe.”

Grozljivi pa so tudi podatki, ki jih je pridobila nemška obveščevalna služba: več kot 960 islamistov je zapustilo Nemčijo, da bi se pridružili teroristični skupini Islamska država v Siriji in Iraku, a se jih je približno ena tretjina že vrnila …

J. G.

 • xtc

  Butli zahojeni politični.

 • bojan

  nemška pametna vlada, vlečejo si terorizem v državo in v eropo … upam da se te budale sodniške zavedajo, če bokaj narobe takoj z vsemi ki so tako dosodili na veje in obest

 • Ana Job

  Če ste se kdaj spraševali kdo je najbolj zabit človek na svetu ste ga našli to je A*ngela Mer*kel, ki svojo migrantom in teroristom prijazno politiko ogroža evropsko prebivalstvo!

 • Ana Job

  Prihajajoče migrante v Slovenijo (večina jih je brez izobrazbe, ve se, kaj so za njih ženske….) čaka komfort na Debelem Rtiču, v bungalovih. Idila!

  SLOVENCI (policisti v pokoju) so vzdrževali te objekte, obnovili kuhinjo, vse:

  – z enodnevnim zaslužkom
  – s samoprispevkom pri regresu
  – z delovnimi akcijami !

 • Olga_10

  Volimo desnico in naredimo konec nezakonitim migracijam v Slovenijo! Nemci pa naj se pustijo pobiti, če želijo!

 • Olga_10

  Te babe me spominjajo na Srbe v Sloveniji! Najprej niso želeli slovenskega državljanstva, danes pa zahtevajo odškodnine zase in status “narodne” manjšine za vse, ki so se privlekli v Slovenijo po osamosvojitvi! Celo za oficirje zločinske JLA, ki molzejo Slovenijo s priviligiranimi pokojninami!
  Te babe so se pridružile morilcem, ki so pobijali vse, celo otroke, danes pa želijo varnost in blaginjo zase in svoje otroke…Kmalu se bo ta nora Nemčija usmilila celo njihovih morilskih mož, češ da “mora biti druzina skupaj”????! Sramota!

 • cosmosjasnovidec

  Teroristični prasici poročeni z morilskimi đihadisti katere sta obgljavljale nedolžne ljudi ter imata z morilsko muslimansko đihadistično golaznijo pankrte kateri bodo slej,ko prej izvedli teroristične incidente ne podpirata muslimanskega terorizma.
  Torej opozoril in dejanskega stanja glede te đihadistične drhali levuharski izrodki tožilcev ne poslušajo niti upoštevajo.
  Torej ne ostane drugega kot,da jih švabi pobijejo na lastno roko prej preden bo kdo od te golazni katerega švaba.
  ————————————————————————
  Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
  DR.Cosmosjasnovidec

 • spet-sam-jest

  Ja več k bo mrtvih, prej se u jo stvari pošlihtale!

 • spet-sam-jest

  Ja suoer ne, jih bo mrbit le pamet srečala, k bo parkrat ornk treščl in bo kup mrtvih!

 • mona lisa

  Ti Nemci so res debili. Te ženske in njihovi otroci ne bi nikoli smeli več stopiti na evropska tla. So tempirane bombe.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!