Nemci zgroženi: 17-letni afganistanski migrant posilil in ubil 19-letno nemško študentko medicine

Maria Ladenburger (foto: FB)

V nemškem mestu Freiburg so iz reke Dreisam potegnili truplo Marie Ladenburger, ki je v tem mestu študirala medicino, v prostem času pa je bila prostovoljka v migrantskem centru. Forenziki so s pomočjo lasu dokazali storilca, ki je bil sicer že prej osumljen tega dejanja. Storilec je 17-letni migrant iz Afganistana, ki je dejanje priznal, sojenje se bo pričelo naslednje leto. To je že drugo posilstvo in umor na tem področju.

Glede dogodka ni jasno, če je Maria že kdaj prej srečala storilca ali ne. Preiskave so pokazale, da je bila posiljena in nato vržena v reko. Med pomembnimi dokazi, ki so vodili policijo, sta bila njen črni šal in delno pobarvan las, najden na grmu borovnice. Pri odkrivanju storilca so jim pomagali tudi odtisi nog na obrežju reke in nenavadna migrantova pričeska – primerjava las je potrdila, da se je zadrževal na kraju dogodka.

Mariin oče Clemens Ladenburger, ki je desna roka visokega uradnika EU, je popolnoma pretresen. V osmrtnici je zapisal, da je Maria predstavljala edini sončni žarek v življenju njegove družine in njegovo edino upanje je, da je Maria pri Bogu.

David Müller, šef posebne enote pri policiji, je za medije povedal: “S pomočjo intervjujev in preiskav na internetu smo lahko rekonstruirali Mariine zadnje ure življenja. 19-letnica je bila na zabavi, ki jo je zapustila ob 2.37. Nato se je domov odpeljala s kolesom, kot je to počela običajno.”

Policija preiskuje storilca, afganistanskega migranta, če ni morda on kriv tudi za smrt drugega dekleta, ki se je zgodila v začetku novembra. Tudi 27-letna Carolin G. je bila posiljena in ubita, ko je šla teč v Endingu, ki je le 28 kilometrov oddaljen od Freiburga. Na splošno se je kriminaliteta zoper ženske, ki se gibljejo brez spremstva, močno povečala.

Ali bodo novice o posilstvih in umorih le prepričale volivce, naj ne volijo Angele Merkel?
Strašne novice o posilstvih in umorih so objavljene pred konferenco kanclerke Angele Merkel, ki napoveduje ponovno kandidaturo za to mesto. Nemiri v nemških mestih, umori, zlasti pa še zadnji primeri so povečali jezo zoper politiko odprtih vrat Merklove.

A. B.

 • Caetano

  Ubogi Nemci… Zdaj bodo res reveži.

  • elh

   Volitve. Seveda Merkla prej ni kazala simptomov norosti in ni tako čudno, da so jo izvolili. Zdaj pa vedo in upam, da ne bodo še enkrat šli na led.

   • Adolf Hitler

    MERKEL IE SAMO ŠE HISTORIA VE SE SAMO TO DA I BO SOIENO TE ŽIDOVSKI PRASICI IN NIENIM PRASCEM SAMO TEGA ŠE NEVE O BO TO LEP PRIZOR

  • Adolf Hitler

   NE SE SEKERAT KO SE BO MIHEC PREBUDIL POTEM KAMELO FUKARIEV IH TUDI BOG NEBO VEČ SKUPI SESTAVIL

   • McBobo

    Čakajte, da se nemški geni spet prebudijo.

 • indijanka

  Koliko deklet in otrok bo še žrtvovanih, preden bo politika priznala svojo napako in nehala prikrivati svojo nemoč?

  • if

   Glede migracij politika ni nemočna, je vsaj malomarna, celo naklepna.

  • sornik

   SVOJE POKVARJENE ZAMISLI.

 • elh

  Strašna tragedija. Žrtev skorumpirane, bebave politike. Vprašanje, če ni bil njen oče enako bebav do nedavnega, glede nato, da je delala kot prostovoljka on pa v službi EU politike. Upam, da se streznijo preden bo takih nedolžnih žrtev divjakov, ki iz divjine rinejo in so prerinili v Evropo še veliko več.
  Samo da so evropski hanžki zadovoljni s svojimi prizadevanji za še večji uvoz teh kriminalcev.

  17 let in take tretirajo kot otroke!

  • McBobo

   Saj res, kje se pa kaj hanžek skriva? Pa luka in ostali? A so sploh še živi?

   • sornik

    Sedijo, sedijo v parlamentu, pa čisto nisko, da jih je težko opaziti, pa tiho so kot riti.

    Neki dan sem jih z očmi iskal po parlamentu pa sem našel vse.

 • totex39

  Nemci so z svojo dobrodošlico predsednice migrantom dobili v svoje vrste morilske klavce, ki se jih ne bodo znebili in tega bo vedno več.

 • Olga

  Kaj je vredno te cene? Pomoč komu? Zločincem?!!!
  Ljudje bomo morali sami vzeti stvari v svoje roke! Kot prvo nagnati skorumpirane politikante! Upam, da dobi Merklca nogo! Svojci žrtev bi jo morali osebno tožiti in spraviti doživljenjsko za zapahe! V poduk ostalim, tudi Slovenskim levaškim politikantom!
  Take “otroke brez spremstva” spravljajo v slovenske dijaške domove in ostale ZAVESTNO ogrožajo politikanti in “pedagogi”!

  • domovina mili dom

   Ironično, morda bomo morali celo splave dovoljevati. kajti namen levičarjev je, posilstvo avtohtonih deklet od čim več multi kulti homo sapiens prišlekov.

 • Egon83

  Multikulti v vsej svoji lepoti. Prepričan sem, da so krivi Nemci, ker temu afganistanskemu turistu niso dali dovolj ljubezni. Niso dovolj častili njegovega alaha, niso se mu dovolj klanjali, niso dali dovolj nog narazen. Pa si je postregel sam. Žal nikoli ne nastradajo tisti, ki so uvedli genocid nad Evropejci. Tega bo čedalje več.

 • črnaovca

  ladeNemke plačujejo za zmote svoje Mutti, sicer pa bi kazalo musliče soditi na njihov način po šeratskem pravu ali pa sprejeti zakon po katerem ja za kaj takega kazen kastriranje

 • bednick

  Sem Indijanec .
  Pa to ni res.

  • indijanka

   Hmm..ja. Da si? Kaj neki me je zapeljalo, da te nisem prepoznala? Že vem. Iniciacije še nisi prestal, kajne.

   • bednick

    Jaz Wicaŝta wičašta.
    Ti Wiƞyaƞ.
    Houk.

    • indijanka

     https://youtu.be/QD4j3jF0TAk …ime pa že imam. Dobila se ga tu. Všeč mi je.

     • bednick

      Jaz Winnetou, ti Ribanna.
      Ti IDRIJA, jaz BEGUNJE.

     • indijanka

      Ego says, Once everything falls into place, I’ll feel peace. Spirit says, Find your peace and then everything will fall into place. Ko boš razumel to, boš prijaznejši do sebe.

     • bednick

      Winnetou says:
      and the operator says, ’40 cents more for the next 3 minutes.

 • senorita

  No, morda se bo sedaj kakšen izmed teh EU birokratov malce bolj zamislil, kaj so privlekli v Evropo.

  • McBobo

   Več posiljenih in umorjenih otrok EU poslancev bo, več je možnosti, da se kaj spremeni v smeri hermetičnega zaprtja EU meja in odvoz (…….) nazaj, odkoder so se privlekli.

 • domovina mili dom

  Dokler narod ne vzame vile v roke, bodo ti zblojeni levi politiki še kar naprej sesuvali svoje države.

 • Slovenija moja dežela

  Kako krvave roke ima Merklova in ostali blazneži ko spuščajo to drhal noter.

 • dež

  Drugo leto imamo volitve. Računam na SDS, da sproži zakonsko predpisane postopke za razpis sočasnega referendum o sprejemu migrantov. Je zadnji čas za to. In nobenih migrantskih domov do takrat, kdor jih želi, naj jih naseli pri sebi doma in poskrbi za njihovo oskrbo.

 • Mihilus
 • Adolf Hitler

  ZAKAI NE PRIDE KAK PRIMEREK BLIZU MENE ODJEBU BI MU NJEGOVO KAMELO FUKARSKO GLAVO

 • Vrhovni sodnik

  Zid na Kolpi in izgon vseh emigrantov, tista stranka, ki bo imela to zapisano v svojem programu bo premočno zmagala na volitvah.

 • Jim Doe

  Rtv Slo,24ur,Večer,Cerar in njegovi rdeči so sokrivci, ker propagirajo in uvažajo kriminal pod pretvezo begunstva.
  Samo psihopati še podpirajo te kriminalce.

 • upornik22

  jst bi ga obesil sredi berlina javno da ga vsi vidijo kako visi

  • Jefferson Vendski

   jest bi ga pa še rajš sredi Meke

 • Adolf Hitler

  TREBA BO VZETI MAČETA SEKIRE KOSE IN VILE PA ŠE MOTORKE NE POZABIT POTLEI MISLIM DA SE BODO ŽELELI EVROPO ZELO HITRO ZAPOSTITI NE OVIRAI LEVA DOKLER OKLEVA

 • centurion

  Leftardirani komiji vabijo in odpirajo meje divjakom iz arabije potem
  sledijo šoki, ki ne izučijo nikogar.
  Kaj imajo naivna dekleta iskati kot volunterke v migrantskih centrih?
  Problem, da centri in migrantski divjaki so, je v levih vladah in t.i. nevladnih
  organizacijah.
  Edina rešitev- zapreti meje z arabijo, musliče nagnati nazaj v spremstvu komijev,
  oboje z enosmerno karto.
  Naj levaki na njihovem terenu uvajajo multikulti eksperimente

 • if

  Za take dogodke so odgovorni pozicijski in opozicijski multikulti politiki, v Nemčiji iz tabora Mreklmultikulti, v Sloveniji je odgovorna aktualna oblast vključno z opozicijsko ZL.
  Zakaj so odgovorni?
  Ker mimo mandata volivcev glede migracij in mimo zakonodaje uvažajo masovne migracije. Tega mandata nimajo, to počnejo zavestno, uzurpatorsko, malomarno, nekaj kazalnikov razkriva tudi naklep.

  Vsem odgovornim je potrebno soditi za kriminalna in veleizdajalska dejanja zoper državo.

 • Adolf Hitler

  ZAKAJ OBSTAJAJO BORILNI PSI KOD ROTWAILLER BANDOG KANAKORSO ARGENTINKA BORDOIKA IN OSTALE RASE MISLI DA BI IMIGRANSKIN DREK LAHKO ISKALI SAMO ŠE V PASJIH IZTREBKIH KER TO TUDI SO!

 • senorita

  Ne vem kdo vidi v migrantih multikulti obogatitev, kajti jaz vidim samo grožnjo. Berem promigrantske članke, v katerih nas obtžujejo nesmiselnega strahu, rasizma, fašizma in podobnih oslarij, po principu: “Kdor ni z nami (ali prevedeno – kdor ni za migrante)….je slab človek, desničar, antisvobodnjak, egoist itd..
  In ja, zakaj nas pa ne bi bilo strah? Še najmanj gre za naše službe, tu nimam nobenega strahu. Terorizem, kriminal, ropi, umori, posilstva, kraje, bolezni, življenje na sociali…to so razlogi zaradi katerih jih nočem videti tu! Si želimo takega okolja za naše otroke, jim bomo zapustili takšno državo, sesuto, naseljeno z migranti, arabci, zamurci, islamisti?
  Mislite, da v Sloveniji nismo ogroženi? Samo za začetek je dovolj, da nam nosijo bolezni tretjega sveta.
  V sobotnih Slovenskih novicah piše, da so morali zaradi migrantov, ki so jih polovili na Vranskem razkužiti policijsko postajo v Žalcu in vse ostalo od avtobusa dalje, saj so bili migranti, Afganistanci in Pakistanci vsi garjavi in ušivi, pri enem od organizatorjev pa so našli tudi hepatitis C, ki se lahko hitro prenese.
  Kaj pa vsi ostali migranti, saj se ve, da so jih našli kar precej, tudi v okolici Kopra, čeprav se o tem ne piše ravno na veliko.

  Upam, da se zavedate, kaj to pomeni? To so prenosljive, tudi nevarne bolezni, proti katerim se je potrebno obvezno cepiti pred potovanji v kakšno “eksotiko”.
  Dodaten problem je, ker so uši, ki jih imajo migranti drugačne od tistih “naših” v vrtcih, so namreč prenašalke tifusa.
  Z ušivimi in garjavimi migranti imajo precej težav tudi v Srbiji, Bolgariji, kjer se tudi precej piše o tej nevarnosti. Marsikje jih zaklenejo v centre, da ne hodijo naokoli. V Bolgariji je to zahtevalo prebivalstvo samo.
  Žal pa jim na tisoče še vedno uspe priti v EU kjer potem širijo vse od garij, uši do hepatitisa in verjetno HIV, pa še kaj, tudi tuberkoloza ni redka.
  Zanimivo bi bilo tudi izvedeti ali jih pri nas testirajo tudi na HIV. Znano je, da je ta virus v Afriki zelo razširjen, ravno sedaj pa naši zdravniki bijejo plat zvona zaradi velikega porasta novih okužb. Je to kaj povezano z migranti? Lahko tudi posredno.

  • macon

   Če jih bodo nekje nastanili par sto, bodo okolico obrnili na glavo.

 • Adolf Hitler

  NJAM NJAM MUSSLEMS NEGER FLEISCH

  • McBobo

   Vse gre v smeri novega Dolfeta.

   • Adolf Hitler

    a si sploh že prečital Mein Kampf orginal knjigo ne ponared od pofukanih židov
    potlej ti bo pa vs kristalno jasno kod beli dan! moj kamerad ali si pa en od tistih ko vse verjamejo elektro židu in njihovim židovskimi sekret usranimi propagandami!

    • McBobo

     Nisem ga še, očitno je že čas, da ga preberem.

   • Razocarana

    Glede na to da je Dolfe delal genocid nad Židi, ter da so mu bili muslimani tako pri srcu, da je imel več nacističnih enot sestavljenih iz samih muslimanov, ena iz med nijih je bila sestavljena iz bosanskih muslimanov in dejavna na ozemlju Jugoslavije, ter da je Dolfe obračunal z vsemi ki so bili proti njegovi politiki in da je uporabljal MSMje za manipulacijo ljudi, lahko rečemo da v tem trenutku Evropa že ima par novih Dolfejov: Markel, Juncker, etc.

 • AlojzZ

  “Na splošno se je kriminaliteta zoper ženske, ki se gibljejo brez spremstva, močno povečala.”

  Brez komentarja … pravzaprav ga imam: “Treba se bo organizirati, dokler ne bo prepozno. Dokler so številčno še dovolj majhni.”

  • ent’č

   Le, kaj imajo tile EU “komandosi” v betici, da ne spregledajo realne nevarnosti za Evropejce ?

  • macon

   Levičarke ne rabijo spremstva, saj vendar vedo, da so migranti isti kot mi in jih torej nikakor ne ogrožajo. Tako so jim povedali na družboslovnih faksih in v levih medijih, marksistična teorija je vse prav razložila.

  • slosin

   …vigilante po vzoru iz Divjega zahoda…

 • centurion

  Ko so se horde začele valiti proti Evropi so nam Merkel
  in vsi evropski multikulti zasvojenci prepričevali, da prihajajo
  zdravniki, inženirji,arhitekti, profesorji, delavni, pridni, kulturni
  prijazni….., ki bodo dvignili ekonomijo Evrope, da bodo obogatili
  evropsko kulturo, maltene, da bodo gensko popravili evropskega človeka….

  Danes, 04.12.2016 nekaterim še ni prišlo, kar smo vsi na desnem volilnem
  krilu že lani vedeli in povedali.
  Prihajajo zločinske horde, z nizkim IQ rejtingom, neizobraženi, umazani, smrdljivi,
  delomrzneži,degenerirani sifilitični ter garjavi psihopati s šeriatskim vgrajenim čipom in
  vodeni iz arabije.
  Če se motim, naj me kdo popravi. Pravzaprav naj me prepriča s tem, da
  odpelje te primerke na svoj dom, v svojo sobo.
  Kar pa je te drhali po centrih po Sloveniji, naj za njih poskrbijo in jih peljejo domov
  poslanci Državnega zbora. Razen poslancev SDS, ki jih niso vabili med nas.

 • samsara

  Domnevno mladoletne bratrance tega primitivnega posiljevalca, je naša levičarska slamnata vlada nastanila v dijaška domova v Postojni in N.Gorici. Poleg ostalih domačih dijakonj in dijakov.
  Koliko nedolžnih žrtev invazivnih brutalni muslimanskih primitivcev bo še moralo plačati ceno veleizdajalske politike evropskih levičarskih političnih oportunistov. Koliko sorodnikov, prijateljev, znancev, sodelavcev žrtev, bo še moralo trpeti? Zakaj!?!?!?

  • centurion

   Ampak tejle v Sloveniji so pa čisto drugačni.
   Bo res, ker je etični Cerar tako rekel. Vprašaj ga …..

   • samsara

    Tega slamnatega nameščenca udbokomunistov?

 • AlojzZ

  Se še spomnimo tedaj šokantnih izjav:
  Vstopnica v Slovenijo naj bo krstni list, je menila Lejla Irgl na tviterju. Dopolnil jo je Sebastjan Erlah: beguncem bi dovolil približanje slovenski meji zgolj na 500 metrov, sicer bi jih postrelil. https://www.portalplus.si/1054/kako-bi-nas-sestra-poslanke-sds-eve-irgl/

  Kaj pa danes menite o teh izjavah?

  • centurion

   Nič.
   Popravil bi mejo streljanja- 1000metrov.

  • Anton

   Ježek je predlagal zid na hrvaški meji zaradi hrvatov, kaj bi predlagal danes?

  • McBobo

   Del zapisa iz linka:

   “””Če za trenutek odmislimo osebnostne motnje, s katerimi si morda lahko
   razložimo takšne izjave, nas seveda zelo zanima, kako se lahko kristjan
   in katoličan sploh znajde v takšni situaciji, ko razmišlja, da bi
   nekoga ubil ali umoril zaradi barve kože, veroizpovedi ali načina
   oblačenja.”””

   Vprašajte komunistične morilce, kako so lahko klali nedolžne Jeseniške deklice med 2.sv., vprašajte novejše komuniste, kako so lahko ubili Krambergerja zaradi drugačnega razmišljanja ali celo nekulturno oblečenega?
   Kdaj bodo šli pravi morilici za zapahe; pri tem so pa še nedolžnega obsodili in zaprli?
   A boste komunjazerji do konca stali pokončno in vzklikali, migranti radi vas imamo, ko vam bodo vratove rezal?

   • AlojzZ

    Uf! Nekdo je ilegalen prestop meje brez dokumentov prekvalificiral v drugačno mišljenje? Nekdo je posilstvo in uboj ženske prekvallificiral v drugačno mišljenje (s spolnimi sužnjami se dela, kar se pač hoče). McBobo, kdo je avtor teh prekvalifikacij?

 • macon

  Taki dogodki bodo seveda naivnim in neumnim levičarkam v pomoč, da bodo ozdravljene bedarij, da smo vsi enaki in vse družbe enakovredne. Kar naj gredo med prostovoljke v migrantske centre in se že končno naučijo kak je svet in v kaj lahko napelje testosteronskega islamskega zaostaleža, ki neznane ženske v svoji domovini ni smel niti nagovoriti, če je do njega prijazna. Pa še domov naj jih vabijo, da bodo še malo več izvedele o kulturnih razlikah.

 • Nada

  Edina dobra stran te strašne zgodbe je, da je “Mariin oče Clemens Ladenburger, ki je desna roka visokega uradnika EU,”, ker drugače bi jo bili spet medijsko zamolčali kot v primerih, ko gre za otroke ne tako visoko pozicioniranih staršev.
  Piše, da je bila Marie: “v prostem času pa je bila prostovoljka v migrantskem centru.”
  Torej tudi žrtev neprestanega pranja možganov mladim in otrokom o “ubogih beguncih”, namesto, da bi starejši v invaziranih državah svarili mladino in otroke, da se iz varnostnih razlogov drže čim bolj stran od teh centrov.

  • cosmosjasnovidec

   +++++++++++++++++
   Sem hotel napisati enako.
   Tudi ti levaki kateri spravljajo kamelotrajbarsko posiljevalsko muslimansko gamad v europo niso nikakršne izjeme in to bodo še pa slej,ko prej tudi spoznali.
   Tudi tale Ladenburger se sedaj verjetno tolče po betici,da je tem musličem zaželel dobrodošlico v nemčijo namesto,da bi jih fentali na licu mesta,ko so se privlekli.
   “Vsaka rit pride na svoj sekret” pravi star pregovor.
   Škoda,da še par teh posiljevalcev ni nategnilo Merklce v rit.

   • McBobo

    “Škoda,da še par teh posiljevalcev ni nategnilo Merklce v rit.”

    Ta še pride na vrsto, na koncu jo bodo pa še obglavili in razčetverili. Za vsako rit se palca najde-pravi drugi pregovor.

    • slosin

     Tej gravži bi mogoče celo uslugo naredil, če bi jo…

   • pokvarjeniSvet

    problem je ker bo ona spizdila pravi čas ven iz Evrope tako kot ostali izdajalci saj imajo denarja kot smetja,… kam bo pa šel revež in navaden smrtnik ? soočit se bo moral s situacijo katere ni sam ustvaril ampak ti izdajalci ki bodo takrat ko bo resno poknilo bili nekje na varnem izven EU.

 • garfi

  prostovoljcem se je neumna dobrota maščevala
  merkelca in co verjetno nič in rtvmurgle
  levaki trobezljajo, da smo vsi begunci in enaki
  kje se bo to ustavilo
  http://www.express.co.uk/news/world/739620/Maria-Ladenburger-murder-EU-official-daughter-killed-by-refugee-Aghan

  • McBobo

   “Mariin oče Clemens Ladenburger, ki je desna roka visokega uradnika EU, je popolnoma pretresen”.

   Kot smo že pisali; nobeden ni imun in tudi najvišjim politikom EU (in njihovim otrokom), ter tudi komunajzerjem bodo ubogi muslimančki rezali vratove.
   Kar se jim ne da dopovedati zlepa (komunajzerjem), bo šlo in že gre zgrda.
   Ampak saj očitno si želijo skupinskega EU umora in samomora.

   • garfi

    multikulti tepec ima kar je iskal
    niti lastne hčerke ne zna zaščititi
    kaj se je ukvarjala s temi zaostalimi nasilneži

   • macon

    Komunajzarji bodo v večji meri neposredne žrtve migrantov, desni se ne bomo kaj prida družili z njimi, ker vemo, da z njimi nimamo nič, razen stroškov za njihovo socialo.

 • Slovenija moja dežela

  Če malo pomisli človek,so morda to barabo še naši na meji futrali in ga naši mediji morda kje kazali kot ubogega begunca,…WTF kaj se dogaja

  • cosmosjasnovidec

   Ja to pa 100%.
   Ubogega nedolžnega svinjaka je pa seveda iz njega naredila kokodakarska 24.kurja stran in Rtv.

 • Sloven”c

  prov je,pika.

 • FreedomAndDemocracyNOT

  glede nato, da je vecina nemcov dusevno motenih, me ne bi presenecal, ce bi se kar naprej volil merklovo…

  • radames

   Glede na to, da je večina Nemcev povsem normalnih, me ne bi presenečalo, da je to storil omenjeni Afganistanec.

 • montyamp

  Adolf je poznal zdravilo .

  • Anton

   Se strinjam s tabo ampak meni so tak komentar zelo hitro zbrisali…..

  • Anonimni_Profesor

   A sta vidva hodila v prilagojeni program, da se ne moreta spomnit druge alternative?

  • Razocarana

   Hitler je imel zelo dobro mnenje o muslimanih, za katere je trdil da so bližje Nemcem kot na primer Francozi: “In speeches, Hitler made apparently warm references towards Muslim culture such as: “The peoples of Islam will always be closer to us than, for example, France”.[1] (vir: Wikipedia)

   Nacisti so imeli tudi več muslimansko nacistično legij, in ena iz med njih je bila sestavljena iz Bosanskih Muslimanov: The 13th Waffen Mountain Division of the SS Handschar, ki je bila zadolžena za to da naredi red v Jugoslaviji: (vir: http://rarehistoricalphotos.com/muslim-waffen-ss-13th-division-1943/).

   Tako da Hitler je delal genocid samo nad Židi in Slovani, medtem ko je imel zelo dobre odnose z Muslimani.

 • Sloven”c

  le poglejte kako se jih uvaža v evropo, če to ni nklepno potem res ne vem kaj !…odgovorne žive odret s kože …https://www.youtube.com/watch?v=TbIc1LZqIAw

 • Anton

  V novicah bo jutri članek o tem* kako se je mladi migrant do ušes zaljubil v Nemko*…

 • RATATA

  Čisto nič bolj nisem nestrpen do migrantov po branju tega prispevka.
  Nestrpnost že vseskozi naravno vzdržujem na najvišjem nivoju.

 • lauraas

  IZVOLITI DESNICO, kot je na Madžarskem, to je edina rešitev za Evropo!!!

 • Resnica

  Čakam da nazizem pride spet na oblast v Nemluji, to je edina rešitev za evropo…

 • Resnica

  Adolf prihaja…

 • Dušan Ripoten

  Prostovoljka v migrantskem centru mi zveni nekako tako, kot bi piščanci čuvali in skrbeli za lisice. Če so situacije neumno postavljene, so tudi rezultati običajno taki. Kar še naprej ujčkat uboge mladoletne migrante…

  • Anonimni_Profesor

   Vendarle smo Slovenci bolj pametni od Nemcev, ki so v glavnem zarukani in asocialni.

   Ata te punce je bil visok uradnik. A mu bo zdaj kapnilo, da mu je njegova politika ubila otroka?

   • Razocarana

    Glede na to da je ata izkoristil osmrtnico svoje hčerke da je povzal ljudi da donirajo sredstva za Bangaleš (ali nekaj podobnega) verjetno ne.

 • WatsonForus

  zakaj kdo ne obdela Angelce ?

  • Pevec

   Je preveč znucana.

  • janez zorman

   Je še nedolžna !

 • Feriss.H

  Nemci zgroženi” – ??? – Kateri Nemci, a tudi tiste kuzlice ki vihtijo transparente – WILLKOMEN LIEBE MIGRANTEN

  V normalnih okoliščinah bi moja reakcija bila – GROZNO – a v času multikulti norosti je moja reakcija – BRAVO, KATERA bo NASLEDNJA!

  Mala kuzlica je bila PROSTOVOLJKA v beznici “migrantskega” centra in je hvala bogu dobila lekcijo za kolaboracijo z sovražnikom od samega sovražnika. Tudi za njenega očeta nimam nobenega sočutja, ker je tudi on (zagotovo Levičar) soodgovoren za dogodek. Stavim da je hči rinila med to drhal z njegovo privolitvijo če ne celo spodbudo. Verjetno je njeno prostovoljstvo celo mislil obesiti na svoj imidž “progresivnega” politika.

  Sindrom Elin Krantz se ponavlja, in to je najboljše vzgojno sredstvo ki doleti Multikulturalne obsedence. Elin je bila tista lepa prasica ki je demonstrativno objavila svoj fukalni selfi z Črnuhom in se provokativno režala celotni Švedski direkt v obraz. Kmalu za tem je končala kot se lahko vidi tu – http://4.bp.blogspot.com/-L6EmTDPS5js/UncrXs6qvII/AAAAAAAAFOc/Ht6mYofyakk/s1600/LsfVs.jpg

  Škoda je edino da te “kurilnice premoga” končajo mrtve, veliko bolje bi bilo da preživijo temeljito pohabljene, tako da lahko preostanek življenja v miru premlevajo če je lastna perverzija res bila vredna. Z svojim primerom bi lahko vzgojno delovale na še neizkušene obsedenke z anomalnimi sex-nagoni.

  • Vrhovni sodnik

   +++++++++++++++++++++++, čista + 10.

  • plamen100

   dober je fasala, gnus nad gnusi!!! to nujno, nujno rabijo slovenski levicarji ki hocejo na vsak nacin islamizirati Slovenijo.

  • Vince Blake

   @ Feriss.H Sorry, ampak jaz se pa rahlo ne strinjam s takšnim izrazoslovjem. Punca je bila mlada, nič kriva, še neizdelana osebnost, zavedena s strani medijev in preveč liberalnega očka. Verjetno je sama mislila, da dela v dobro humanitarnosti. Za razliko od nje bi pa njen foter že moral imeti vsaj malo zdravega razuma. Za njeno smrt jaz krivim predvsem nemške medije, ki so pod vplivom globalistične politike frau Merkel. Ta pa je pod vplivom velikih korporacij, katerih menadžerji so množično orgazmirali ob misli na miljone novih sužnjev, ki bodo zbijali ceno domači delovni sili. Upam, da se bodo nemci kmalu streznili, brcnili Merklco v rit, napokali migrante na živinske vagone in jih poslali nazaj. Za švede je že itak prepozno. Gotofi so.

   • pokvarjeniSvet

    Veš kaj imaš prav, tale Nemka 19 letna punca je bila zavedena in zmanipulirana…se strinjam da so foter in meidiji veliko pripomogli da je ta punca delala take kozlarije…ampak škoda, da ni imela prave razsodnosti še v pravem času, da bi prenehala s tem, no zdaj je že prepozno.

    kar pa za Elin Krantz ni možno trditi saj je provocirala nas in se nam norca delala ki opozarjamo na te probleme.

    • Vince Blake

     Mah ja, saj pravim. Kaj pa ima takle….praktično še otrok pameti v glavi? Fotr je kriv. Sigurno jo je že za fruštik futral s tem multikultijem. In mediji, ki so ji oprali možgane. Me zanima kje so zdaj feministke. Ziher so se poskrile v svoje podganje luknje, kjer gruntajo kako po švedskem vzorcu uvesti vročo linijo za prijavljanje man-spreadinga. Kar se pa Elin tiče….škoda vsakih besed.

   • Feriss.H

    Ni opravičila za njeno zavedenost, kot ga ni za ostale njene vrstnike in vrstnice. V naravi vsaka žival že instinktivno ve kaj je za njo nevarno. Tudi do kač je vsako živo bitje izjemno previdno. Nove generacije so res degenerirale zaradi načrtno-degenerativnega izobraževalnega programja, a imajo, ENAKO kot MI, na voljo INTERNET kjer je hvala bogu na tone evidenc, PISANIH in VIDEO. Na srečo niso vse tako blesave, čeprav je teh ki so, ODLOČNO in ZASKRBLJUJOČE PREVEČ.

    Da sem oče take bi jo verjetno zgarbal ali pa se je popolnoma odrekel če bi vztrajala na svojem. Vsakdo ima glavo in ta služi RAZMIŠLJANJU, če jo pa nekateri uporabljajo napačno pa je to njihov problem in si ne zaslužijo sočutja. Bila je študentka, ne kakšna nevedna ulična fifica, in 19 let stara z VOLILNO PRAVICO.

    Raje bi videl da se ji to ni zgodilo, a njenemu Levičarsko-pokvarjenem očetu to prav PRIVOŠČIM. Upam da kreten ne bo našel miru do konca svoje bedne kariere in življenja.

    Naj gre za Naivnost, Ignoranco ali pa navadno Neumnost, posledice so vedno ENAKE – KATASTROFALNE!

    • Vince Blake

     Saj razumem kaj hočeš povedati. A vendarle rahlo zmoti primerjava z Elin Krantz. Elin je bila provokatorka, ki je dobila, kar je iskala. Ne poznam sicer življenjepisa te mlade Nemke, lahko pa, da je bila to zgolj ena dobra, usmiljena dušica, ki je naivno mislila, da dela uslugo človeštvu. Ženske pač bolj razmišljajo s čustvi in občutki, kot pa z dejstvi. Ampak zato so pa tu starši, socialne službe…in ne nazadnje tudi mediji, da spravijo “izgubljene ovčice” nazaj na prava pota. In ti so zatajili.

     • Feriss.H

      Sploh jo nisem primerjal z onim gnojem od Elin Krantz, Elin sem navedel samo kot tipičen primer kam pelje perverzna “ljubezen” do napačne vrste. Velja enako kot sem že navedel maconu. Elin ni tragedija, tale punca pa je, zato ker je takih mladih deklet na tisoče, vse povsod, in one SO USODNA GROŽNJA NAŠEM in SVOJEM OBSTOJU, povsem enako kot Levičarji.

      Pri Levičarjih (navadni raji) sem prepričan da gre za gensko deformacijo, ker samouničevalni nagon je deformacija in pri tem ni dvoma.

      Profesionalni Levičarji so drugačna zgodba, ti so peta kolona in jih je enostavno obravnavati enako kot so oni to počeli leta 1945.

  • pokvarjeniSvet

   ctitiram:
   Škoda je edino da te “kurilnice premoga” končajo mrtve, veliko bolje bi bilo da preživijo temeljito pohabljene, tako da lahko preostanek življenja v miru premlevajo če je lastna perverzija res bila vredna. Z svojim primerom bi lahko vzgojno delovale na še neizkušene obsedenke z anomalnimi sex-nagoni.

   Res je, tale švedkinja Elin Krantz je s smrtjo poceni odnesla in iz tega ni dobila lekcije, ker preden bi se zavedla je že bila mrtva…ok nekaj časa je še trpela v peklenskih mukah, grozah in strahu….ampak bolje bi bilo, da bi ostala živa in bi celo življenje premlevala kaj je storila. Verjemi, da ni hujše kazni ko si bolan, pohabljen kripl in se moraš soočit z lastno krivdo in neumnostjo, ki jo na konci v celoti plačaš sam…tukaj ti noben izgovor več ne pomaga, ker dobro veš da si sam kriv in tisti ki ti je v to napizdil in zmanipuliral.

   dejansko se je tej Elin Krantz maščevalo dober primer je tale video:
   https://www.youtube.com/watch?v=dCDMGu-xi30

   pela je švedsko nacionalno himno in se fukala za nigrom z namenom provokacije. Zdaj naj bo ponosna na to…ne more ker jo je ubil pripadnik tistih ki jih je tako oboževala in ostalim švedom in švedkinjam vsiljevala.

   • Feriss.H

    Belkam ki se gonijo z Črnuhi so Ameri nadeli izjemno domiselne označbe – Coal Burners in Mudsharks so najbolj znane. Niggeri so v Ameriki pokončali na tisoče, če ne desetine tisočev teh budal, a vseeno to ni spametovalo na tone novih Nigger-prasic.

    Te glupe pizdice pravijo svoji obsedenosti Jungle Fever, in tu je šokanten video –

    Do White Girls Like Black Guys? (GONE HORNY) Social Experiment – https://www.youtube.com/watch?v=O3a8NEKBaCo

    Nič čudnega da gre tale naš svet v tri PM

    PS
    Posebej ne razumem kako lahko mirne duše skotijo tiste pol-Niggerske pamže ki niti v promilu niso podobni njim ne vrsti iz katere prihajajo same. Cenil sem Muhammad Ali-ja po marsičem a najbolj po temle – Muhammad Ali on interracial marriage and couples. White girls who like blacks must watch this video! – https://www.youtube.com/watch?v=D7Ka40KovVo
    Napel ih je imbecilnemu in kržljavemu Angležu da je bilo epsko gledati

    • pokvarjeniSvet

     Glej meni je vseeno če se te belke hočejo gonit s črnuhi in so zaljubljene v njih…samo pol naj spokajo dol z njimi v njihove izvorne države kamor sodijo !! ne pa da jih tukaj vabijo…pol dobijo državljanstvo, pravice in socialno…naj spokajo dol v svoje vukojebine in naj tam igrajo heroje, parazite in anarhiste…Seveda jim to smrdi če pa je tako lepo živeti in nas uničevati na račun nas glupih Evropejcev ki se pustimo da nam serejo po glavi.

     • Feriss.H

      Saj prav v temu je Catch-22, v VARNOSTI in UREJENOSTI okolja ki so ga ustvarili NAŠI predniki, in predniki ter STARŠI teh kuzlic, in ki ga še vedno vzdržuje EURO-CIVILIZACIJA, si one privoščijo neodgovorno obnašanje kot razvajeni pamži ki v najkrajšem možnem času pokurijo svojo dediščino potem pa Jok in Stok.

      Se strinjam, če hočejo naj ih imajo, na kar bi se ih MORALO nagnati skupaj z njihovimi primati v Afriko pa naj tam “enako uživajo”. Pred tem bi jih bilo potrebno še sterilizirati, da ne širijo svoje degenerativne gene, pa četudi v Afriki.

     • pokvarjeniSvet

      Imaš prav, noben normalni jih nebo pogrešal, imamo polno pametnih in dobrih žensk, kdo se bo sekiral, če te odidejo v Afriko. Manj je takih babur tukaj oz več jih odide iz Evrope tja v Afriko, boljše je za nas !

      Tako da Sayonara bitches.

    • pokvarjeniSvet

     Vem, sem že pogledal tale video. Kaj naj rečem, Muhamed Ali je bil car, realist, fer in objektiven…zato so ga tudi Askhenaziji ubili.

  • macon

   Krivi so politiki in mediji, leve elite, punca je bila žrtev naivnosti, neumnosti in neizkušenosti. Nikakor si ni zaslužila take usode, nihče si je ne.

   • Feriss.H

    Še kakšno leto nazaj bi enako rezoniral, a po vsem kar se dogaja nimam več niti miligrama empatije za te punce. Ko sem lani gledal one retardirane mlade Nemke ki so kot v neki erotični ekstazi Willkomenirale tole prodirajočo “begunsko” golazen, in tista ki je kar na kolodvorju ponujala objeme in poljubljanja mi je prekipelo. Privoščil sem ji v momentu usodo Elin Krantz in to privoščim vsem ki še niso dojele kaj počenjajo.

    V vojnah izdajalce ustrelijo, in mi smo že v Multikulturalnem vojnem stanju, če jih naši sovražniki pokončajo ih vsaj nam ne bo treba pošiljati pred zid kasneje. Tudi lepo Mata Hari so ustrelili brez pardona.

    Če se to ne zaustavi bomo tudi mi imeli tole – Rare CCTV Footage Shows Criminal Migrants in London, UK! – https://www.youtube.com/watch?v=R2I8wfYNfDg

    • macon

     Ja, mlade Nemke so bile retardirane ampak neumnosti ne moreš kar povprek sovražiti. Vsi kdaj ravnamo neumno, ker nas zavedejo ali nimamo pojma. Zaničuj kolovodje in ideologe, ovce pa si zaslužijo usmiljenje.

     • Feriss.H

      Načelno imaš povsem prav, vendar si ne moremo privoščiti načela ker se tudi naši nasprotniki ne držijo teh.

      Praviš – “zaničuj kolovodje in ideologe” – Kot prvo, sovražnika ne zaničuješ nikoli ker je to enako nevarno kot podcenjevanje. Kar koli da rečem za Levičarske ” kolovodje in ideologe” bi se lahko tolmačilo zaničevalno, samo jaz jih res vidim kot take.

      Pri “ovcah” pa je problem ta da prav “ovce” držijo štango ” kolovodjem in ideologijam”. Brez teh “ovc” bi si kolovodje lahko svoje ideologije vtaknili v odprtino ki pomeni življenje Homosom. V tem kontekstu so torej ovce enako krive in odgovorne kot njihovi izbranci.

      Če te potepta vol ali pa gromozansko krdelo ovc ti v končnici delanje razlik ne pomaga veliko, oboji so lahko usodni. Pokončan od ovc ali od vola, v čem je razlika. Enako če te nekdo likvidira s kamnom, nožem, pištolo ali pa z ročno bombo. Razlike so samo v niansah … kot če stopiš v drek, je čisto vseeno a je svetlo rjav ali pa črn.

      PS
      Ko si omenil “sovražiti”, ne gre za sovraštvo, gre za BES, tak temeljit praiskonski bes do izdajalstva.

     • macon

      S sovraštvom je ta problem, da ko pogledaš v prepad, tudi on pogleda nazaj vate. Ti si potem lahko spremenjen, slabši človek, hkrati pa ne vplivaš na nič in se torej samo grizeš.

     • neny

      NI RES. DOBER STRATEG POKAŽE TUDI BES.

     • Feriss.H

      Neni, ko se bo začelo, te z veseljem sprejmem v svoj rov, okop ali karkoli bo že. Orožje prinesi s sabo, če pa ne ti ga bom priskrbel. V Ameriškem vojaškem žargonu bi se reklo, I need you babe to cover my six, pomeni paziš moj hrbet, jaz pa tvojega.

      Če si pa še mlada, ne bo od mene kaj koristi, garancija mi je že zdavnaj potekla

     • neny

      -:) v redu si, tudi če si starejši, pamet je boljša kot žamet je moj moto.

     • Feriss.H

      LOL, vsa pasja si

     • neny

      mrbit. -:) vse v hecu.

     • Feriss.H

      Ni slabo, ko ne bova streljala, se bomo pa zafrkavali, ob štetju Talibanskih trupel seveda

     • neny

      jaz bom Roxana. hehe če boš ti Sulejman?

     • Feriss.H

      Sulejman – ???

     • neny

      Sulejman Veličastni!

     • Feriss.H

      Veličastni se sliši sprejemljivo, tole z Suljo mi pa nekam ne diši. Saj na Suljote (Afganistanske in one druge) bomo namreč streljali

     • neny

      jaz bi se osvobodila harema….Veličastni je imel jarem, niti ne vem koliko žena…Roxana je vse premagala in mu dala F*ck jou muslič. -:)

     • Feriss.H

      Pa menda ja ne boš tudi meni enako … babe, you are my war-buddy … sister in arms

     • neny

      Če bil mel harem in bi se znašla v njem, bi jaz enako….saj v to smer sva se pogovarjala..-.:)

     • Feriss.H

      No worry, samo tebe sprejmem v moj (haremski) rov ali okop ali bunker ali kaj pa vem kaj še … Varnost zagotovljena

     • neny

      ali katakomba. -:)

     • Feriss.H

      Pomeni da se ne bova videla … pomeni da se bova morala tipati … hm, ni slabo … ne vem pa kako bi reagirala na otip v “zgrešeni” smeri …

     • neny

      haha 113.

     • Feriss.H

      LOL – Sem vedu da ženski ne moreš povsem zaupati …

     • neny

      -:)

     • neny

      112 bi morala napisat in ne 113, ker sem mislila na reševalno številko in ne na policijo….( zato sem nalimala link in ga potem raj zbrisala.) :))))))))

     • Feriss.H

      Huhhh … komu bi pa naj bilo namenjeno reševanje … tebi ali meni?

      Zaradi “zgrešenega” tipanja ali pa mogoče zaradi … hmmm … kaj pa vem kaj ti je rojilo v mislih?

     • neny

      ma hec….b.v. ….

     • Feriss.H

      A tko, zdej pa kr hec … jaz ti pa velikodušno ponudil rov (okop in celo po predlogu katakombo), pa orožje, pa veliko borbenega valjanja po blatu, dežju in snegu med Talibanskimi trupli … ti pa to preobrneš v hec … ajajaaaaaajaaaaaaaaj …. (to je bil samo vzdih, nihče mi ni stopil na prašnike).

     • Feriss.H

      Ko sem pregledoval emaile sem dobil tisti tvoj link – WOW – sem že pozabu da sploh obstajajo –

      Da si ti nekaj podobnega in jaz še temeljito v garancijski dobi bi takoj poiskal kakšno katakombo in ti sporočil naslov … potem pa … bi štelala orožja za … boj seveda

      Da mi je to što nije … je bil refren ene pesmice … mislim da še iz YU časov … ja res, da mi je…

      PS
      Moj prvotni odgovor se je ponesrečeno znašel v drugačnem kontextu, ker tistega linka takrat sploh še nisem videl, sorry za nesporazum

     • neny

      112 je pasala v scenarij…. dialogno se je ujemalo… link pa metaforično. Iz yu časov se pa spomnim Balaševiča, ko pjeva o Chegevari….ta mi je najboljša. a ona da li mi je što nije, haha, čigava je. naslov katakombe.

     • Feriss.H

      Evo mala, našao ja –

      Marijan Miše – Da mi je to što nije – https://www.youtube.com/watch?v=YjvlRNuxOMg

      S katakombo je pa tako, najprej NUJNO pomlajevanje potem pa naslov. Že brskam po Internetu za specijalne kure in masaže … ahhh masaaaažeee … to ja

     • neny

      ja prava jugonostalgična.. -:)… . ena slovenska mi je šla tudi v uho…. … malo je murgeljska se mi zdi, sam se nič ne bojim, ker sem zavarovana. haha
      https://www.youtube.com/watch?v=gArA5F-HfaQ

      Dne 06. december 2016 18:24 je Disqus napisal/-a:

     • neny

      +++++++

  • neny

   Punca je bila naivna…. današnja liberala vzgaja pohlevne ovce, zato tujci izkoriščajo evropsko neumnost.

 • Poštenje velja

  gremlinčki so poakazali svoj obraz, ko so jih poliloi za vodo!

  isti so migranti

 • Terminator

  Počistimo to golazen iz Slovenije,preden se pri nas zgodi kaj takega.

  • domovina mili dom

   Najprej povzročitelje, migrantoljubce.

 • Antonius

  Otrok je staršu dragocenost, ki presega vse ustvarjeno na našem svetu.
  Upam, da užaloščeni politikantski starš zdaj v živo ve in čuti, kako so se in se počutijo vsi nesrečni brezimni starši, ki so zaradi vsiljenih šeriatarjev v Evropo, tudi zaradi njegove politikantske nespameti, doživeli izgubo svojih otrok.

  • samsara

   On ja, glavna pastirica nemške črede pa ne.

  • plamen100

   to se nic ni kaj Nemce sele caka, Francoze pobija ze 3. koleno kameltrajbarjev rojenih v Franciji, ki so najveckrst alzirskega kameltrajberskega porekla. Tako da bodo nemce vmes pobijali se kameltrajberski prisleki, nato oa se dva kolena vmesl da pridejo do Francoske realnosti. No ko se bo to zgodila bo Merklovw ze kje trohnela!

   • cosmosjasnovidec

    Še ne bo trohnela,ker se bo to pričelo dogajati prav kmalu naj se kamelotrajbarska golazen malo privadi in spozna okolico.
    Merklca bo pa padla prav od njihove roke kot ji že obljubljajo.

 • samsara

  Jih bo, zgrožene Nemce, Merklova hitro potolažila. Ona že zna in ve kako s čredo inertnežev.

  • plamen100

   ja saj jim je ze svetovala kaj storiti v temnprimeru ce se bodo bali migrantov, dobesedno je rekla: “obrnite st.e Bogu, molite, vzemite piscal in igrajte cerkvene pesmi”. Tocno taksen je bil nasvet vzhodno nemke Merklove!

   • samsara

    Bedno. Lahko bi dodalaše to,”…in igrajte cerkvene pesmi, dokler vam bo to še dovoljeno”. Potem pa samo še muslimansko zavijanje…

 • samsara

  No ‘naši’ so najbrž tudi tukaj boljši od Nemcev. ‘Naši’ so prostovoljkam, ki so stregle in pedenale vsiljene tujerodne invazivce, povedali, da je treba pokriti glavo in skriti lase, da ne bi vznemirjale njihovih srednjeveških veličanstev, izgubljenih v času in prostoru.

  • avtohtoni neandartalec

   Ne bodi tak bedak, nekateri ljudje ne vidijo nobenih etiket, samo ljudi, ne bodi naiven, živiš v vojaško policijski džamaheriji, kjer tvoje človeško dostojanstvo in državljanske pravice ne pomenijo popolnoma nič, ko fašisti norijo, ti lahko samo taki ljudje še pomagajo, živali, rastline in narava ti ne morejo. In to naj bi bila univerzalna kultura, ko se znajdeš sam in v tujem svetu, so cerkev ter druge nevladne organizacije najboljše zatočišče in izhodiščna točka, država je običajno zadnja, na katero se lahko zatečeš po pomoč.

  • cosmosjasnovidec

   Povedali so jim pa tudi,da naj raje kar same širijo in dajo noge narazen,da ne bo izpadlo kot posilstvo.
   Sicer so pa te prostovoljke katere so bile tam vse navadne balkanske čefutarske kurve..ne katerim so pasali ogromni črnski repi med noge.

 • plamen100

  Saj so pri nas v Postojni ze tudi imeli sexualne tezave z Avganistanci oz Pakistanci(vsi so isti) pa so najprej poizkusali to skriti potem so le objavili neko skopo novico ki ie itak laz, Bog ve kaj pa se je v resnicj dogajalo. Ti Pakistanci in Avganistanci so tako agresivni in kriminalni da je sicer prav o njih po TV govoril srbski predsednik vlade, ko so zaklali nekega fanta iz Vojvodine (k sreci je prezivel) iz cistega mira, kar tako. No in takrat je rekel da ne bodo trpeli nasilnih pakistancev in afganistancev ter da jih bodo vse izgnali. No od nasega bebota Cmerarja tega niti pod razno ne bi pricakovali da bi se javno potegnil za svoje naeod, njemu je bistveno da mu v zep pade 5 jurjev evrov in to je vse, kar pa se dogaja z narodom pa mu je spanska vas!

  • albusa aquilae

   O, tudi dvojna kilometrina mu lepo diši…so pač v koversadi povišali pavšal…

  • cosmosjasnovidec

   Pozabil si še na uboj policaja z strani nemškega duševno prizadetega državljana kateri je namesto nemščine govoril v polomljeni angleščini in bil povsem črne polti,ker ga je tako močno zažgalo sonce.

   • plamen100

    ja a ves da sem nekje omenil ta zakol policaja, sicer ne v tem postu, sem pa o tem pisal da je bil ta policaj verjetno prva slovenska zrtev kameltrajbarjev saj so rezimski mediji uporno ponavljali da gre za nemskega drzavljana in to tako pogosto da je stvar postala sumljiva da v bistvu gre za kameltrajberja katerega sciti slovenski levifasizem saj je jasno kot beli dan da za levifasizem pomeni uniforma nicvredno nujno zlo in raje zrtvujejo policaja kot pa da narodu povedo resnico. Saj je to isto kot povojni poboji, katerega pa so ze priznali razen tistih ki jih drugi odkrijejo, sami pa enega kraja niso navedli, nasprotno, morilcu Macku postavljajo spomenik na kraju kjer je moril??? Pa ti bebci ne pomislijo da tega ameriski diplomat ni sporocil amerjski vladi ki pa ima tudi prste vmes pri arbitrazi glede meje s Hrvati, kar smo lahko videli po tem kako si je sodnik Ronny hitro premislil zastopati Slovenijo?? Zaradi tega Macka s katerim danes najmanj 80% prebivalcev nic nima, lahko Slovenija dobi pol Piranskega zaliva brez izhoda na odprto morje. V mednarodni politiki podrobnosti stejejo, tudi taksne kot je postavitev kipa leta 2016 komunisticnemu morilcu!

 • avtohtoni neandartalec

  Ljudje večkrat preberejo tako kot hočejo slišati.
  Morilec je dejanje priznal, to je osnova primera, ni pa jasno za kakšno vrsto umora je šlo. Sta se poznala od prej ali jo je zalezoval in napadel? Je bila posiljena pred ali po smrti? Je šlo za umor, kot recimo v Velenju ali za nesrečo, mogoče samomor?
  Umori in posilstva nikakor niso samo lastnost posameznih skupin, pri nas recimo morijo tudi direktorje inštitutov, starši v izoliranih krajih posiljujejo svoje otroke, to so normalni Slovenci, v sto milijonski Nemčiji je pa tega še 50 krat več.
  Zakaj se je ponoči, po tem mrazu, vozila z biciklom, Nemka je bila, pa ni imela avta? Dober, star avto dobiš v Nemčiji za dvesto evrov, socialna je 600, morda so ji pobrali vozniško dovoljenje ali še ni naredila šole za voznika, zagotovo morajo obstajati še neke socialne okoliščine. Ker to je največji greh Merklove, isto kot pri nas, so sprejeli maso ljudi, pozabili pa so na domače reveže, ki so se znašli izpostavljeni med dvema ognjema, med gnilo oblastjo in poblaznelimi tujci. Ni isto, če si solidno situiran Nemec ali nemški klošar, z umetno ustvarjeno revščino, je država praktično obsodila na razne zločine ogromno svojih državljajov, njihov edini izgovor so preventiva, red in disciplina, potem ko so celo leto švercali pol milijona čobanov čez celo sredozemlje in Evropo. Nemčija je zgleda zlagana država, kjer živijo ljudje v ločenih dimenzijah, z integracijo muslimanske populacije postajajo samo še večja utopija. Morda smo bili nekoč veseli, ko smo lahko gledali združevanje dveh Nemških zvez, jutri bomo mogoče presenečeni, ko bo Nemška federacija začela razpadati na med seboj izrazito drugačne pokrajine.

  • kamdrvimo

   Drekavci ste za vedno drekavci

  • novaknovak

   Zakaj se je ponoči, po tem mrazu, vozila z biciklom, Nemka je bila, pa ni imela avta? Dober, star avto dobiš v Nemčiji za dvesto evrov, socialna je 600, morda so ji pobrali vozniško dovoljenje ali še ni naredila šole za voznika, zagotovo morajo obstajati še neke socialne okoliščine a se ti sploh kaj poslušaš? zakaj se je ponoči vozila s kolesom? morda zato, ker je to počela že prej, ker ni bila pijana in zadrogirana..?! le zakaj ni imela pištole da bi poknla takega izmečka? tega ne boš vprašal? in ti sedaj nekaj kriviš žrtev? si podn od podna, bagra…in niso nemci švercal tisto golazen. to so in delajo grki, talijani, slovenci..oz oblasti teh držav. da smo si na jasnem

   • cosmosjasnovidec

    Predvsem pa taki srbi kot je on ali je pa celo vpleten v švercanje kamelotrajbarjev.

   • avtohtoni neandartalec

    Kakšno vezo ima, če je bila pijana in zadrogirana, kje piše, da se punce take ne smejo voziti kjer hočejo, če brez težav obvladujejo sebe in vozilo? Ne govorimo o prekrških temveč o umoru, pravim samo, da mogoče obstajajo posebni razlogi, da se ni vozila pijana in zadeta z avtom, kar je bolje za zdravje, udobje in varnost.
    Zarukan si, ne znam ti drugače povedat, v Nemčiji umori nikoli niso bili nič posebnega ali drugače povedajk, vprašaj se zakaj se to ne dogaja vsem Nemcem in zakaj pol milijona popolnih tujcev ne dela nobenih problemov, pa so se vlačili čez sredozemlje in Evropo kot v kameni dobi, kjer so zagotovo marsikaj pretrpeli.
    Bolje je, da ljudje ne nosijo orožja, če ga ne mislijo tudi uporabljati, morda zato nismo oboroženi.

  • Danda

   Pravo govedo si…..A zdaj je pa ona kriva,ker se je vozila s kolesom???????????

   • avtohtoni neandartalec

    Če sem jaz govedo, si ti polpismeno govedo, preberi še enkrat kaj sem pisal v delu o biciklu.

  • indijanka

   Letošnji oktober je bil topel. Deklica se je vračala z zabave. 19 letnica,ki je študirala medicino in prostovoljno pomagala ljudem. Dobro se vrača z dobrim..a ne? Tako so jo učili. Kakšna vprašanje ali jo je posilil preden jo je umoril ali kasneje? Je to sploh važno.Končala je v reki. Ob sliki sem zajokala. Ne bom privzgojila hčeri sovraštva do ljudi, zato, da bo preživela. Hočem, da gredo domov. Osamljeni, izločeni so in življenje jim ni vrednota. Kako ti to ni jasno?

   • avtohtoni neandartalec

    Jasno mi je, da jočeš ob Disneyevih risankah, ranjene ljudi okoli sebe pa ne vidiš. Ne mislim nič slanega, tako smo programirani, zato tudi mediji širijo take pravljice, da bi v naivnih aktivirali moralne policaje. Verjemi mi, da so tisti muslimani najmanjši problem sodobne družbe, sploh Nemške in posledično tudi od njih odvisne Slovenije, fašisti vsak dan spravijo kup ljudi čez rob obupa, tudi ali predvsem otrok.

 • Martin Herman

  No, pa se je tragedija zgodila tudi družinskemu članu EU birokratske elite. Oče je na smrti svoje prelepe hčere občutil “obogatitev”, ki jo prinašajo horde, s katerimi si tako prizadeva nadomestiti domače prebivalstvo. Sam je najbolj kriv za tragičen dogodek in nihče drug, njegove hčere pa nikoli več ne bo nazaj. Življenje ji je vzel ničvreden barbarski izmeček.

 • Vince Blake

  A naša MSM pa še kar nič o tem? Celo nemški mediji, ki so po diktatu frau Merkel redno ignorirali podobne incidente, so se o tem več razpisali kot naša MSM. Po čigavem diktatu molčijo? Nič čudnega, da jih nobeden več ne jemlje resno. Aja, saj res….to so tisti mediji, ki so še na dan volitev v ZDA napovedovali gladko zmago Clintonove. In da bodo zagovorniki brexita gladko poraženi.

  • avtohtoni neandartalec

   Preden zineš naslednjo neumnost, si najprej preberi kakšno dnevno črno kroniko Nemških velemest.
   Muslimanski kriminal je delo Hudiča, naš pa menda ljudske šege in običaji, če si morda to hotel povedati.

 • komar marko

  Ali ne bo PRIVATNA milica s Palčkom Smukom na čelu iz KOTNIKOVE nič rekla in podprla migrante?

  • albusa aquilae

   Mah, boli nijh djoko…dokler jih ofce podiarjo ,e tako…pač nažalost, ni še dobolj kritične mase…pri nas…

  • avtohtoni neandartalec

   Kako, da ne, naslednje leto nam bodo nažokali še več Hrvatov, bosancev in Albancev, pametnih arabcev ne bomo dobili k nam, razen če jih zvežemo in nekam zapremo.

 • Danda

  Žalostno je,da mi ne zvemo za večino primerov posilstev,spolnega nadlegovanja,ki se dogajajo po Evropi…Bratranki mojega sodelavca so par dni nazaj zlomili ćeljust ob poskusu posilstva,pa o tem nisem zasledil nobene novice ne v D,ne v A,V SLO pa itak ne!!!!!

  • koza

   jaz imam sorodnico na NL, je rekla, da ni mogoče najti normalnega moškega, to mi je rekla pred 6-8 leti, kak kriminal se dogaja v manjših mestih, dvigi na bankomatih pod prisilo, vezanje na železnico, dokler ne popustijo, da dajo denar, otrok hodi v vrtec, skoz bolan, ker “oni” jih take vozijo v vrtec, ko mi je to govorila, ni vedela kako naj pove kdo, sva se srečali s pogledi in sem ji prikimala, ker sem že takrat vedela, da je NL preveč odprta in kaj se dogaja, dela sicer 4 dni v tednu po štiri ure za avstrijsko min. plačo po osem ur, ne moreš verjet, a vrtec jo stane 1000 eur, pol so tu neke olajšave, da se ji pokrajša, bolniških ni

 • novaknovak

  17 letni…ubogi otrok brez spremstva. spet ena žrtev rasističnih in fašističnih zahodnjakov, kateri ne razumejo potreb teh otrok, ki so se mukoma prebili v ta gnili krščanski, tolerantni svet… in sedaj ga bodo še po sodiščih vlačil, ker ga je pač tako prijelo, ker se je nevernica ponoč sama vozila s kolesom. namesto da bi bila doma, s četrtim otrokom in za moža skrbela. upam, da razumete sarkazem.

  • pokvarjeniSvet

   njabolj provokativno in posmeh nam je da mu bodo sodili kot mladoletniku…torej bo kazen mila ali je celo nebo dobil mogoče kakih 4 mesece v domu za vzgojo najastnikov.

   toliko o enkopravnosti pred zakonom med nami Avtohtonimi Evropejci in temi prišleki.

   • albusa aquilae

    Ne , rojen je 1.1.2005

 • Slovenec 33

  Ja in tale dezerter je že 7 let star 17 let, da ga bo lahko za tole posilstvo obravnaval sodnik za mladoletne, namesto, da bi ga zašili dejanju primerno.

 • tomven

  Afganistanska opica bo seveda oproščena. Razlog; ni vedel, da punca noče, da jo posili in ubije. Že videno.

  • koza

   tudi ko petletnega otroka posili na bazenu v Žermani, ni vedel, da to v Eu ni dovoljeno, vse ostalo pa vejo, je oproščen, če pa je kdo od teh mladoleten, bi si jaz dala jaj… stran vrezat, če so oni toliko stari, toliko tehnologije in znanosti, pa tega ne morejo takoj vedeti, bruh

 • domovina mili dom

  Narod, katerekoli države, si piše sodbo sam.

 • Šiška Pizić

  no vidite to je recept za višjo rodnos po kateri tako slovijo islamci oz ilegalci, kako je pa v evropi, pri 30tih in cela pizderija preden se je lahko dotakneš (če ni tut pol pizderije) in cela štala preden da in mogoče enega otroka skupej spravi, ker je prebrala kaj vse se lahko zgodi pri vse etapah omenjenih in tudi prijateljice na fejsu so ji povedale

 • bojan

  Za ta umor je soodgovorna tudi Merklova

  • albusa aquilae

   In vsi podporniki multikulti na kotnikovi ….ampak kot bi rekel tistisfuzlozof prbiti..ja, kaj pa naj naredi en po

   • albusa aquilae

    Fuklje?si mlad moški in naenkrat imaš na dosegu to,kar v puščavi nisi videl in ne smrdi po starih kamelah in izrabljenih ofcah…na dosegu imaš to, kar si videl na tv in v sanjah…kaj storiš v zavetju teme?

    • albusa aquilae

     In ta predava… na filofaxselizimu…in še plačan je za ta vomito

    • avtohtoni neandartalec

     Edino, kar lahko dobi v takem primeru takšen filozof, je klofuto od poredne in razposajene najstnice.

  • cosmosjasnovidec

   Ta kamela kot prva.

   • Rožle

    Itaq..
    Anđela Đihad Merhal…!

 • Unikatna

  Žalostno!

  Zakaj se ne ukrepa in pošljejo vse nazaj? Zato, ker je v ozadju ogromno umazanega denarja!!

 • cosmosjasnovidec

  Takih zadev bo čedalje več oziroma jih že je ampak se ne objavi in tudi te verjetno ne bi,če foter od te posiljene in ubite ne bi bil desna roka visokega levaškega uradnika.
  Ko so pritegnjeni levaki zaželeli dobrodošlice tej kamelotrajbarski muslimanski golazni so bili povsem sigurni,da se take zadeve njim ne morejo zgoditi a so se ušteli in pravilno je tako.
  Upam,da bo ta zalega posilila tudi Merklco,tovariša Kučana in ostalo levaško sodrgo v njihove riti,da si bodo zapomnili koga so vabili v europo.

  • RATATA

   To bi si pa ogledal.

   • cosmosjasnovidec

    Jaz tudi in še marsikdo z zadovoljstvom.

 • Krtača17
 • garfi

  kaj je s primerom zaklanega policista, ki naj bi ga migrant

  • RATATA

   To je tajna, da si treniramo domišljijo oni se nam pa posmehujejo.

  • pokvarjeniSvet

   preprosto pod preprogo.

   • cosmosjasnovidec

    Da bo tako se je že takoj vedelo in še marsikaj na dnevnem redu gre pod preprogo glede te muslimanske golazni.

 • indijanka

  Nekateri komentarji so presegli vse meje. Pri 19 letih je bila deklica še otrok. Dobrotljiv, naiven in priden otrok. Nobene šole na dnu reke si ni zaslužila. Žrtvovana je bila. Zaradi lakomne in brezobzirne politike, ki bi morala končati na grmadi.

  • AlojzZ

   “Pri 19 letih je bila deklica še otrok. ”
   Ojoj! Je zaostala v razvoju?

   • indijanka

    Posmehuj se komu drugemu. Meni se ni treba. Sočutje in usmiljenje sta krščanski vrednoti. Ni ju zaznati. Drugače pa smo starši tudi pri nas dolžni preživljati otroke do 25 če se šolajo. Otroke, ne odrasle osebe. Tudi, če tebi izgledajo odraslo.

    • Rožle

     Užgi ga ke okol kepe tko, da mu ne bo nobena kapa več prou..
     kaj še čakaš…?

    • avtohtoni neandartalec

     Brez zamere, načelno se steinjam s tabo, otroku ni nikoli dovolj biti otrok, ampak dejansko odrastemo že s koncem pubertete, pitanje velikih otrok še ni skrb za nebogljene mladeniče. Velja se vprašati kaj bi postali ti mladeniči in mladenke, če bi se lahko samostojno odločali in živeli v lastnem, intimnem domu, teh stvari Slovenci verjetno nikoli ne bomo izvedeli. Niso za vse krivi starši, fašistična ideologija nas sili na razne sublimirane načine, da ostanemo doma, če me drugače, ti poberejo denar in sredstva za življenje, sužnji takoj uničijo močme, pogumne in ponosne, potem je doma itak kot v zaporih. To je doktrina vzgajanja odvisnosti od odnosov, ne pa zdrav razvoj povprečne družine, s ciljem zadržati domorodce v zahojenih rovtah in jih prisiliti v določene odvisniške odnose, osehno v tem ne vidim nič lepega in romantičnega, kaj šele vrednote.

   • avtohtoni neandartalec

    Debili se ne vozijo z bicikli, sploh pa ne pozimi, ker ne bi zvozili niti par ovinkov, to je moralo niti zdravo, normalno in živahno dekle.

    • Vlado77

     Neverjetno kakšni komentarji. Zdaj pa je sama kriva, da jo je posilil in ubil??? Tako je delala očitno dokler ni bilo migrantov brez težav. An naj zdaj postanejo mesta po EU “no go zona ” ko pade mrak??

  • AlojzZ

   Sicer se pa strinjam, da se zadeva ne bi smela tako končati. Ampak tip je nanjo gledal kot na vojni plen, kot na spolno sužnjo, kar mu veleva njegova vera. Sužnje pa lahko ubijaš, kajne?

  • Feriss.H

   Dear Indijan squaw,

   Čeprav inteligentna ženska, v tem primeru rezoniraš izključno čustveno-osebno in abstrahiraš objektivne okoliščine. Objektivno gledano pa je takole:

   Pri devetnajstih letih nihče ni več otrok, še najmanj dekleta ali ženske ki so v glavnem bolj zrele od fantov, ki pa že pri osemnajstih, od davnin, služijo vojsko. V Izraelu na primer, osemnajstletnice služijo redno vojsko več kot dve leti in gredo na bojne linije skupaj s fanti v tako imenovanih Caracal Battalion enotah

   Otroci nimajo Volilne Pravice, devetnajstletniki pa jo imajo

   Posilil in umoril jo je URADNO sedemnajstletnik, torej še mlajši “otrok” od nje. Razen če ščene Afgansko ni kakšen tridesetletni “otrok”, kar ni nobena redkost pri “imigrantih”. Njemu jaz njegove mladosti (17 let) ne priznavam, in bi ga lastnoročno, ne obesil, ampak razkosal s škaricami za nohte, kar bi verjetno vzelo celi teden.

   Šole na dnu reke si RES ni zaslužila, a doletela jo je, z ozirom na OKOLIŠČINE, LOGIČNA kazen, ki bi naj OSVEŠČEVALNO vplivala na njene vrstnice. Evropska dekleta, tudi mlajša od nje, s takim dojemanjem aktualnih dogodkov, so SEBI in VSEM NAM NEVARNA in CIVILIZACIJSKA GROŽNJA.

   Normalnim staršem se ob takem dogodku zagotovo utrga, in ostali ki mislimo da to lahko razumemo, v resnici ne, ker to lahko resnično razume samo tisti ki ga to doleti.

   Če je njen oče politično-ideološko botroval tej tragediji, in vse kaže da je, mu privoščim pekel na zemlji do zadnjega dne

   Upam da tebe in tvoje nikoli ne bo doletelo kaj takega, in če imaš hčer/i, odpri im oči. Ko bo tega še več, in tega BO več, boš prisiljena spreminjati meje preseganja … in ne samo ti.

   • cosmosjasnovidec

    Se strinjam z vsem kar si napisal.
    Je pa zadeva tudi taka,da do takih tragedij ne bi prišlo,če ne bi vlade dovolile tem psihopatskim neandertalcem vstopa v europo.
    Vsak še najbolj neumen europejec kar obstaja prav dobro ve,da z arabci nikoli ni možno vzspostaviti skupnega življenskega sožitja.
    Prva zadeva je že prehrana katera je različna.
    Europejec bo primer naredil piknik in na njem na ražnju pekel svinjsko meso kamelotrajbarski muslič ga bo pa napadel ali ubil,ker bo domneval,da na ražnju peče njegovega Alaha.
    Ravno zato musliči ne jedo svinjskega mesa,da ne bi po pomoti pojedli Alaha.
    Indijci primer ne jedo govejega mesa ker kravo častijo in jo imajo za boga pri večini musličev pa je svinja njihov bog in tako se tudi obnašajo.

    • avtohtoni neandartalec

     Ti zgleda misliš, da so kronični pretepi in dretje v naših zagorskih gorcah normalno druženje, islam je raj na zemlji, oaze miru, proti našim peklenskim, malomeščanskim rovtam.

   • indijanka

    Še v poslu, kjer moj analitični um hlasta za izzivi sem najprej človek. Če sem pri 10 ih v varnem zavetju svojega dedka vedela, da se življenje skriva v gozdu s svojimi zakonitostmi, sem se pri 19 ih sprehajala po travnikih. Sanjarila sem o ljubezni in se veselila širine sveta. Nisem bila zombi, niti vojak, niti volilna baza nikomur. Pomembno je bilo le moje srce in sanje. Bila sem dekle. Tudi to je bila samo deklica. Njeno življenje nikoli ne bi smelo biti ravnovesje, zato, da bi dokazali, da imamo prav.

    • Feriss.H

     Teoretično naivnost in pamet ne gresta skupaj, a glej ga vraga, pa le gresta. Prav taki kot opisuješ sebe ste steber NWO Mafije.

     NWO arhitekti pravijo da bodo preoblikovali obstoječi svet, naredili bodo utopijo ki bo tokrat funkcionirala, za razliko od Komunističnega Globalizma, ta novi Globalizem, NWO, pa tokrat bo zaživel in pika. Dojeli so kje so bile “napake”, in še nove mogočne tehnologije so zdaj na razpolago.
     Pravkar smo priče kako z “imigracijo” iz Tretjega Sveta nameravajo odpraviti glavne ovire novi utopiji – NACIONALIZEM in RASIZEM

     Kolikor sem pobral iz obstoječih virov in na osnovi tega kar se dogaja sklepam da projekt sloni na treh osnovnih postulatih

     1. Izobraževalni sistem z agresivno indoktrinacijo

     2. Masovni premiki nič vrednih mas v Evropo, Ameriko in Avstralijo, ker so to tvorbe Euro-civilizacije ki je že zgodovinsko preveč turbulentna, še vedno dominantna in potencialno uporniška zaradi Rasno-Nacionalnega “balasta”

     3. Kontrolirano in stimulirano razmnoževanje po vzoru svinjskih farm.

     POD ENA – Od konca WW2 teče orkestriran napad na TRADICIONALNO, KRŠČANSTVO in še posebej DRUŽINO, ki jo je v obliki ki obstaja od davnin treba demontirati. Ta proces lahko opazujemo kar iz prve vrste in nam ga “predvajajo” panoramsko v 3D ter v smrdeče-kričečih Mavričnih Barvah.

     POD DVA – Zadnjih osem let, po ustoličenju Črnega Muslimana Husseina za POTUSa, opazujemo in čedalje bolj besnimo nad temi Masovnimi Premiki ki jih zagreti promotorji nekako ljubkovalno imenujejo MIGRACIJE.

     POD TRI – Pod krinko “naravne” in “potrebne” “IMIGRACIJE” se intenzivno UVAŽA pretežno mlade moške primate, Črne in Rjave ki so NAMENJENI parjenju z Evropejkami, stimulirano in pospešeno kot v že omenjenih svinjskih farmah.

     Pri tem zadnjem je ključnega pomena RAZBIJANJE družine in zaničevanje Evropskega Moškega z omalovaževanjem njegove vloge v družini. LGBT in Feminizem sta orodje tega “progresivnega” koncepta.

     Ker vas je takih z “analitičnimi” umi ki hlastajo po biti NAJPREJ ČLOVEK večina, ki ji mi manj analitični pravimo OVCE, bo ta projekt dejansko USPEL, ali kod bi naš “prijatelj” Soros rekel – IT’S A DONE DEAL.

     Tudi sam Sarkozy je leta 2009 v svojem govoru v UN razkril – Sile ki stojijo za tem programom so daleč močnejše od sil upora. Osebno vidim da se bo to tako odvijalo in mi, navaden folk ne moremo nič, ker je med nami preveč ČUTEČIH ki bi se raje nostalgično sprehajali po travnikih.

     Dear Indian Squaw, tudi jaz bi se rad sproščeno sprehajal po travnikih, in z veseljem bi ti pomahal v pozdrav. Na žalost pa ne bo ne travnikov ne sproščenosti, in če ne tvoja hči pa se bo njena hči zavita v burko in zaprta v hišo pripravljala na bog si ga vedi kateri že porod pri recimo ena in dvajsetih letih.

     Sorry my dear, poserjem ti se na tvojo tu omenjeno čuječnost in človeškost! S tem si kmalu še riti ne boš mogla obrisati!

     • indijanka

      Nikoli nisem zapisala, da tvoja čuječnost in zaznavanje nevarnosti nista pravi. Nasprotno. Z zanimanjem spremljam tvoje analize in procesno povezovanje dogodkov. Nikoli pa ne bom pristala na to, da so smrti mladih upravičene zato, ker dokazujejo teorijo in so v poduk ali šolo. Če bom pristala, bom taka kot oni. Brez srca.

     • Feriss.H

      Tole zadevo s tvojim pristopom bom ti primerjal s rekrutom ko ga pripeljejo na bojišče med staro vojsko, že prekaljeno v borbah. Novincu že samo pogled na bojišče obrača želodec, ob prvi eksploziji ali strelu se mnogi tudi podelajo v hlače in jih je sram. Stari vojaki take pomirijo z – ne skrbi, tudi mi smo šli skozi tole – in prilagajanje se začne.

      Prvi strel v živega človeka in panika, bruhanje … a z vsakim naslednjim je lažje in na koncu je ubijanje rutina … zato ker je v vojni samo TI ali ON na sovražni strani. Tudi tvoji soborci računajo nate, njihovo življenje je odvisno od tvojih PRAVILNIH reakcij.

      S tvojo reakcijo si kot neuporaben vojak v vojni ki OGROŽA druge. Tale 19-letni “otrok” o katerem je debata, je pa še daleč HUJŠA NEVARNOST. Lahko je mila in dobra duša, nikomur nebi nič slabega, njeni nameni so človeško ljubeči in bla, bla, bla … skratka ona NEHOTE a ODLOČILNO pomaga sovražniku in njegovim nameram, in v končnici OGROŽA svojo stran in celo lastni obstoj.

      Evropa postaja zverinjak kamor rinejo hijene ki ne spadajo v to podnebje. Srnice, zajčki, ovčke in podobno bodo popapane za malico, razen volkov. Za razliko od živali, človek se lahko odloči a bo VOLK ali OVCA.

      IT’S YOUR CALL DEAR!

     • indijanka

      Skozi življenje stopam kot volkulja. Meje svobode so samo moji otroci. Hvala za pogovor.

  • Unikatna

   Pravijo, da dokler imaš starše žive, si za njih otrok.

 • pokvarjeniSvet

  Poglejte ta video spet sami moški in razbijajo ulice kot gorile in opice…ko gledaš ne moreš verjeti kako je lahko resnica čisto enostavna in kruta…. in da politiko to delajo 1000000000% NAMERNO !! dobro vedo kaj delajo MEDIJI tudi dobro vedo kaj delajo oboji usklajeni iz ozadja pa isti sociopsihopati in sovražniki Evropejcev številka 1. Askhenaziji
  https://www.youtube.com/watch?v=kEJxyotQMv4

  • cosmosjasnovidec

   Ko počnejo take svinjarije bi jih policija morala enostavno nekaj postreliti.
   Če bo policija samo stala in gledala zraven seveda ne bo nikakor drugače.
   Ali se jih policija enostavno boji ali pa imajo naročeno,da se naj samo za blamažo pokažejo na ulicah.
   Take policije nesposobne pa res ne rabi nobena država saj so takorekoč nepotrebni in si ne zaslužijo nobenega plačila za njihovo nedelo.
   Golazen muslimanska uničuje lastnino državljanom ti bedaki policijski pa samo gledajo zraven.
   Ni mi jasno ali so državljani vsi neoboroženi saj bi vsaj tu pa tam moral kateri ustreliti kakega kamelotrajbarja nekje iza ogla pa sploh nihče ne bi opazil niti vedel kdo ga je.
   Ko bi jih enkrat nekaj padlo jim več taka razdejanja kar tako ne bi prišla na misel,ker bi vsak mislil,da bo ravno on naslednji.
   To z to pobesnelo golaznijo se garantirano ne bo dobro končalo,ker jih policija enostavno ni sposobna nadzorovati.
   Eno samo je vprašanje kaj sledi europi in kakšen bo konec vsega tega.

   • avtohtoni neandartalec

    Ampak tebi pa ne pustijo razgrajati, a ne, torej daleč od tega, da so nebogljeni in nesposobni, mogoče samo hudobni, ampak v Nemčiji še nisem imel ene slabe izkušnje z njimi, sploh se ne spomnim, da bi me tam kdaj zaustavljali, ker tudi ni bilo razloga, pri nas se jim zdi obveznost redno malo otipati občane, že iz navade. V Nemčiji je zelo lahko biti pošten in strpen, pri nas pomaga edino, če si pri fašistih ali če te rabijo iz drugih razlogov, mi takih problemov kot jim imajo oni ne poznamo edino zato, ker iz Slovenije vsi bežijo, razen balkancev, se k nam nihče več ne seli, še na zatočišče zelo redki pomislijo, razen mafije. Bežijo pred našo armijo in policijo, predvsem dobri in normalni ljudje, saj ne migrirajo samo reveži in barabe.

 • avtohtoni neandartalec

  Pa ne enkrat, če sem se pa družil s samimi današnjimi fašističnimi povzpetniki, odraščali smo kot normalni ljudje, med nami ni bilo takih razlik, po osamosvojitvi pa je človeši gnoj pokazal svoj pravi obraz. Sami ugledni bodoči intelektualci in mojstri, kulturni in dobro situirani prdeci, da ne bo nezporazuma. Danes zasedajo najvišje položaje v državi, imajo celo svojo stranko, njihovi zločinski starši kontrolirajo vse, pustijo me samo zato, ker nekdo mora ostati živ dovolj dolgo, da pove o njih zanimivo zgodbo, rabijo legendo o sebi, njih mučenje zabava, saj ne počejo tega osebno in so daleč od fronte.
  Sem pa slučajno tudi dober računalničar in še kaj, lahko najdejo samo kar jim sam pustim, itak zna država delati edino škodo. Bi bil tukaj, če bi imel kaj skrivat? Razmisli še enkrat, ne bodi tako posran, saj tebi tudi vdirajo, le da pojma nimaš, ti verjetno misliš, da se ti stvari dogajajo zgolj po naključju, če se ti zgodi kaj donrega, je to zato ker si tako lep, močan in pošten, a ne. Z isto šapo, s katero udrihajo fašistične opice po nedolžnih, tudi delijo milost in dobrote čredam svojih ovc.

 • Feriss.H

  TOLE SI POGLEJTE –

  Europe is Doomed. Don’t believe it? Look at England – Britain – the UK – https://www.youtube.com/watch?v=SMqWlC8agYg

 • Janez Novak

  A niso begunci reveži, ki potrebujejo našo pomoč? Aja, če ne dobijo takoj vsega tako kot si predstavljajo, vključno z evropskimi dekleti in ženskami, potem vzamejo “pravico” v svoje roke…

 • Topsy Turvy

  A ne spremljate novice, a kaj?
  Pogledal sem malo po komentarjih in se presenetil da se ne veste: Starsa zbirata priloge za “begunce”. To so poceli celo na pogrebu.

  http://de.blastingnews.com/politik/2016/12/freiburg-eltern-der-ermordeten-maria-l-sammelten-auf-beerdigung-spenden-fur-fluchtlinge-001304383.html

  • Unikatna

   To ne moreš razumeti, da še na pogrebu zbira denar za migrante!

  • Vince Blake

   Pa saj ne morem verjeti. Fotra bi bilo treba za jajca obesiti. Ampak pazi zdaj….nemška vlada je pritisnila na socialna omrežja, da takoj izbrišejo vse prispevke v povezavi s tem incidentom. In facebook je že dejanjsko izbrisal nekaj accountov. Da ne omenim naše ritolizniške MSM, ki tudi vztrajno ignorira ta incident. Mislim….če je to tako opevana Evropa, potem jo pa kar naj hudič vzame. Čimprej. Tale cenzura je še hujša kot v bivši Sovjetski Zvezi. In to naj bi bili kao neki liberali? Japajade.

 • Marija

  In Meklovca je zopet na vrhu svoje stranke.Nemci ravno toliko nori,da bo še enkrat zmagala na volitvah drugo leto.Konec bele rase.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!