fbpx

Nemška policija išče Bosanko, ki naj bi ukradla več kot milijon evrov

Foto: POLIZEIPRÄSIDIUM STUTTGART

Ženski, ki je podjetju v Stuttgartu ukradla več kot milijon evrov, naj bi bilo ime Mirnesa S. in je po rodu iz Bosne in Hercegovine. Kot poroča Fenix-magazin.de, ji je ime Miki, delala pa naj bi kot natakarica v Stuttgartu, preden se je zaposlila v podjetju za prevoz denarja, ki ga je pozneje oropala.

Kot poroča omenjeni portal, so po objavi njene slike v vseh nemških medijih odkrili Instagram profil Mirnese S., kjer je objavila fotografije, na katerih se zabava, oblečena v oblačila priznanih blagovnih znamk.

42-letnica je osumljena, da je 14. oktobra letos iz podjetja za prevoz denarja v Stuttgartu, kjer je bila zaposlena, ukradla več kot milijon evrov. Od takrat ni sledi o njej. Po podatkih policije je ženska 14. oktobra okoli 15.10 iz prostorov podjetja ukradla več kot milijon evrov. Dostop do denarja je imela kot zaposlena v podjetju. Tatvino so odkrili še isti dan, policija pa je začela preiskavo. Kako je iz podjetja odnesla tako veliko vsoto denarja, v izjavi niso pojasnili.

Razpisana je nagrada
Kot so sporočili, policija išče 42-letnico, razpisana pa je tudi nagrada v višini 37.500 evrov. Osumljenka je visoka 174 centimetrov, ima modrozelene oči in svetle lase. Po celem telesu ima več tetovaž, še posebej na rokah. Ponujena je bila tudi nagrada za pomoč pri aretaciji 42-letnice.

“Nagrada znaša 37.500 evrov. Vse, ki bi kar koli vedeli o 42-letni osumljenki, prosimo, da se obrnejo na kriminalistično policijo na številko +4971189905778,” sporoča stuttgartska policija.

Ana Horvat