Nemški politik svari pred državljansko vojno v Evropi!

(vir: twitter)

Znani angleški novinar James Delingpole trdi, da mu je neimenovani nemški politik dejal, da se bo v Evropi zgodila državljanska vojna.

Šlo je za neformalen pogovor med novinarjem in politikom, ki ni želel biti imenovan, vendar je po besedah omenjenega novinarja politik le ponovil to, kar je slišal že od številnih Nemcev v zasebnih pogovorih. Novinar je sicer več tednov spremljal razpoloženje Nemcev v luči masovnih imigracij, ki so sledile odprtemu povabilu Angele Merkel. Verjetno ni potrebno poudarjati, da je večina imigrantov za boj sposobnih moških srednjih let z Bližnjega vzhoda, katerih število se že ocenjuje na tri milijone, čeprav oblasti trdijo, da je v državi le milijon in pol migrantov. Niti Frankfurt, izobraženo, odprto in sprejemajoče mesto, kjer je Delingpole bival, ni ostal imun na težave, ki jih povzročajo horde muslimanskih imigrantov, ki se za nobeno ceno niso pripravljeni integrirati in opustiti svojih sovražnih vrednot, ki niso skladne s tradicionalnimi evropskimi vrednotami. Nemci kljub vsemu, kar se dogaja, ostajajo prijazen in sprejemajoč narod, ki si ne želi vzbujati pozornosti. Alternativa za Nemčijo (AfD), edina resna protiimigrantska stranka, tako za zdaj ostaja pri 16 odstotkih podpore, poroča portal Breitbart.

Vsiljevanje kolektivne krivde za holokavst, socialni turizem in novi svetovni red
Razlogi za takšno stanje v Nemčiji so številni, najpomembnejši pa je Nemcem vsiljeni občutek kolektivne krivde za zločine, ki so se dogajali v času nacionalsocializma pod Hitlerjem. Zato so Nemci med drugim še danes izredno nenaklonjeni kakršnikoli militarizaciji družbe, posledično pa je vojska šibka in nepripravljena na zagotavljanje varnosti. Takšnemu vsiljevanju krivde smo bili nedavno priča po demonstracijah v Chemnitzu, ki so sledile nasilju s strani nezakonitih muslimanskih priseljencev, mainstream mediji in nekateri vodilni predstavniki političnih elit pa so mirne protestnike razglasili za “neonaciste” in “skrajne desničarje”. Razen neracionalnih razlogov, povezanih s holokavstom, pa se Nemcem takšno razpoloženje vsiljuje tudi z zgrešenimi levoliberalnimi in socialističnimi zamislimi o gospodarstvu ter z vsiljevanjem novega svetovnega reda. Nemce se namreč prepričuje, da če ne bodo uvažali dovolj migrantov, bo gospodarska rast upadla, posledično pa se bo povečala brezposelnost. To seveda ne drži, saj se migranti ne želijo integrirati v družbo in trg dela, ampak izkoristiti maksimalno količino davkoplačevalskega denarja v obliki raznih socialnih transferjev, kar posledično le krepi vlogo države in posledično političnih elit. Dodatno pa se Nemcem in Evropejcem vsiljuje tudi ideologija novega svetovnega reda, ki naj bi rešila problem “belega privilegija”.

Foto: epa

Razhajanje med globalističnimi političnimi elitami in običajnimi ljudmi bo pripeljalo do vrelišča
Da se običajni ljudje s tem ne strinjajo, več kot nazorno prikažejo na primer rezultat referenduma o brexitu, izvolitev ameriškega predsednika Donalda Trumpa ter rezultata nedavnih parlamentarnih volitev v Italiji in na Madžarskem, ki so zmago prinesle protiimigrantskim strankam. To razkriva dejansko stanje in dejstvo je, da običajne ljudi skrbijo migracije, terorizem in kriminal, politične elite in mainstream mediji pa se namesto, da bi te težave reševali, raje ukvarjajo z njihovim prikrivanjem. Avtor se posledično sprašuje, kako sploh lahko pričakujemo srečen konec tako velikih razhajanj med globalističnimi političnimi elitami in običajnimi ljudmi.

J. Ž.