fbpx

“Nevarni peder” Milo Yiannopoulos sporoča, da je bivši gej, in da si želi rehabilitacije s pomočjo konverzijske terapije!

Konservativni gejevski aktivist Milo Yiannopoulos. (Foto: epa)

Milo Yiannopoulos je dve leti delal kot tehnični urednik pri Breitbart News. Odstopil pa je z mesta po objavi videoposnetka, v katerem naj bi zagovarjal spolne zveze med moškimi in mlajšimi fanti. Skupaj z drugimi konservativnimi aktivisti pa je dobil prepoved s strani spletnih velikanov kot sta Facebook in Twitter. 

Desničarski aktivist Milo Yiannopoulos, star 36 let, je nazadnje izjavil, da je bivši gej, in da je “osvobojen sodomije”. Svojo izjavo je podal za priznani konservativni spletni portal LifeSite. Znano je, da se je Yiannopoulos poročil s svojim fantom leta 2017. V zvezi s tem je zatrdil, da se ni “povsem šalil”, ko je zatrdil, da je postal homoseksualec zato, da bi na takšen način mučil svojo mati. V Veliki Britaniji rojen družbeni aktivist je tokrat še zatrdil, da je svoje življenje posvetil sv. Jožefu, poroča Sputnik News.

Obenem ga navdaja bojazen, da ne bo nikdar dovolj pogumen, zato da bi se dokončno osvobodil homoseksualnosti. Dojema jo kot zasvojenost. Kot primer je ob tem navedel, da alkoholik to nikdar ne preneha biti. Obenem je še razkril, da je njegov mož odslej “degradiran v sostanovalca”. Ravno tako pa je razkril, da si želi v naslednjem desetletju pomagati z rehabilitacijo s “konverzijsko terapijo”, ki po njegovih navedbah deluje, a ne pri vseh. Kot je še navedel, je splav vselej dojemal kot največjo moralno grozoto človeške zgodovine. Obenem je zatrdil, da bo s takšnim razmišljanjem vztrajal še naprej in ga razglašal še glasneje kot poprej. 

Konservativni gejevski aktivist Milo Yiannopoulos. (Foto: epa)

Yiannopoulos zase trdi, da je grški jud, ki je zrasel v katoliški veri, poleg tega pa je še homoseksualec, ki ima rad črnce. Zaradi tega levičarji ob njegovem prihodu pogosto ostanejo brez besed, saj kljub vsem oznakam, ki bi ga v anglosaškem politično korektnem prostoru postavile na prestol svete krave, vseeno zagovarja klasična konzervativna stališča. S čimer tepta vsa načela levičarjem tako ljube zblojene identitetne politike. V letu 2015 je začel s turnejo Dangerous Faggot (Nevarni peder), v kateri je potoval po ameriških univerzah ter predaval o aspektih kulturnih vojn, politične korektnosti, svobode govora ter nevarnostih islama, ki grozi zahodni civilizaciji. Številni ameriški študenti so njegovemu prihodu na univerzo nasprotovali, na elitni ameriški univerzi Berkeley je prišlo celo do izgredov Antifa in ostalih Yiannopoulosovih nasprotnikov, ki so povzročili za več kot sto tisoč dolarjev materialne škode.

Domen Mezeg