fbpx

Neverjetno, kje živimo: Oglejte si prizore “prenovljene” Evrope

Foto: YouTube

Marsikdo, ki je nasprotoval tistim, ki so opozarjali na nevarnost migracij, je zdaj že jasno, da so kulturno povsem drugačni migranti s svojo prisotnostjo popolnoma spremenili naš vsakdan, pa če si ta svojo zmoto želi priznati ali ne. Francozi si najverjetneje tudi v najhujših sanjah niso mislili, da se bo varnostna situacija zaradi novih prišlekov poslabšala v tolikšni meri, da bo zaradi nasilnega obnašanja ogrožena celo varnost policistov.

Francija se žal ne ponaša več samo s prizori prefinjenih Parižanov, ki v bližnji kavarni srkajo kavico in poleg grizljajo francoski masleni rogljiček, ampak s prizori posledic, ki jih pustijo vedno bolj pogosti teroristični napadi, in nasiljem, ki ga zadajajo pripadniki nasilnih migrantskih tolp, ki želijo lagodno življenje in prejemanje koristi, za to pa se seveda ne želijo premakniti niti za milimeter.

Foto: YouTube

Na priloženem video posnetku lahko vidite, kako nasilje na ulicah poteka v praksi in dejstvo je, da gre za res pretresljive prizore. Ob gledanju nasilnega in vandalskega obnašanja človek namreč dobi občutek, kot da gre za vojno stanje.

Foto: YouTube

N. Ž.