Neverjetno: Socialni demokrati bi borce Islamske države integrirali s pomočjo radikalnih muslimanov

Foto: YouTube

Nemški senator za notranje zadeve Andreas Geisel iz Socialdemokratske stranke v Nemčiji ima naravnost bizarno zamisel, ta namreč javno predlaga, da bi se dalo vrnjene borce Islamske države integrirati s pomočjo radikalnih mošej v Berlinu. 

Geisel je svoj načrt predstavil časopisu na 22. policijski konvenciji. V intervjuju je predlagal, da bi pri integraciji nekdanjih borcev uporabil tako imenovane “legaliste”, po definiciji nemških varnostnih služb gre za radikalne muslimane, ki si želijo doseči svoj cilj brez uporabe nasilja. Sem sodita na primer turško versko-politično gibanje Milli Görüs in Muslimanska bratovščina.

Preberite več: Islamska država grozi Evropi s posebej izurjeno spečo vojsko, ki je pripravljena za napad!

Novinar tabloida BZ Gunnar Schupelius je glede predloga Geisela dejal, da deluje, kot da želijo uporabiti požigalce za netenje požara. Na BZ so se odločili, da kontaktirajo Geisela z namenom, da ne bi prišlo do napačnega razumevanja izrečenih besed. Iz njegovega urada so potrdili izrečeno, torej, da Geisel predlaga vzpostavitev dialoga med povratniki in “legalisti” iz muslimanskih skupnosti, ki se ne poslužujejo nasilja, saj naj bi to privedlo do deradikalizacije.

Foto: Twitter

Kritik ne manjka
Borce Islamske države bi tako sprejeli muslimani, ki nasprotujejo nemški zakonodaji in želijo ustvariti kalifat. V zvezi s tem se je med drugim kritično oglasila Karsten Woldeit iz Alternative za Nemčijo, ki je zatrdila, da v Nemčiji nikakor ni prostora za tiste, ki se zavzemajo za teokracijo, navaja Voice of Europe.

H. M.

 • šmentanamuha

  Norostim levičarjev ni videti konca. Mislim, da morajo imeti neko okvaro na možganih,.

  • tonite falco

   Ja, če bi jih sploh imeli. Možgane namreč!
   Ha ha haaa ….

 • Black_Raven

  to golazen se lahko integrira samo s strelom v njihove idiotsko sprane betice…

  • janezxy

   Skupaj z rdečuhi integrirat pred zid.

 • Dragan Krstič

  Jest se strinjam da bi bili ti džihad borci zelo dobri vozniki tovornjakov in avtobusov, še posebej šolskih avtobusov saj muslimani ne uživajo alkohola. Pa tudi v policijskih vrstah bi naparavili red. Samo poglejte na primer kako se naši policisti vozijo pijani in povzročajo nesreče zaradi tega. Tko da imajo nemški social demokrati naravnost odlično logiko razmišljanja.

  • xtc

   No ,če odmislimo par deset avtobusov z otroki,ki bi imeli tedensko “totalke” in tovotnjakov ,ki bi jim “popustile zavore v peš conah” res zadeva zveni idealno.
   No bi pa predlagal ,da bi ti vozniki avtobusov predvsem vozili otroke levičarjev,multikultarjev in progressivcev.

  • Andrej

   Oni tovornjakar, ki jih je v Nici en velik kup povozil je bil popolnoma trezen.

  • stane

   Niti slucajno ni ta logika normalna,ker nas bodo zaceli masovno zakonito pobijati. Daj radikalcu pooblastilo in se orozje,je tko kot,da bi mu rekel; na pob ijaj,samo ne mene. Vidis,da ti nic nocem.

 • xtc

  SPD in CDU bosta uničili Nemčijo oz. Nemčijo spravili v vojno.
  Nobeden normalen človek nebi uvozil nazaj morilce posiljevalce in zločince in nato bi jih pointegral še z onimi ,ki so že tukaj na podobni poti in jim te “delovne izkušnje” še manjkajo.
  Skratka ,če so Nemci pametni,bodo z oblasti zbrcali tako CDU,SPD,Alde in še koga,predem ji idioti iz teh vrst res spravijo za vladarja kanclerja muslimana,ki bo na silo vpeljeval šeriat in islamizacijo in teroriziral druge.
  Izjave bebcev iz CDU postajajo vse bolj enake onim iz SPD in nato se še čudijo ,da AfD konstantno rase-ker,zoper njo nimajo političnih sredstev oz. znanja-bi jo kar po soci-komunistično prepovedali v imeni demokracije.

  • janezxy

   Adi se obrača v grobu.

   • xtc

    Ne se bat,kmalu pride reinkarnacija,ne se bat-nič dobrega ne bo.

    • DEATH TO COMMUNISM

     Ko se pojavi Adolfova reinkarnacija, bodo stvari za Evropejce šle na BOLJE!!!

  • Dragan Krstič

   Samo Nemci iz bivše DDR lahko ustavijo te idiote iz ostale Nemčije. Lansko leto sem se na letovanju precej pogovarjal s temi zahodnonemškimi idioti in vsi po vrsti so trdili da so migranti obogatitev za Nemčijo. Ko poslušaš te bebce se ti poraja misel kako je možno da taki bedaki ustvarijo eno najbogatejših držav na svetu.

   • stane

    Jim ne bo uspelo. Bodo prej pokoncani iz strani tistih,ki jih obozujejo in jim nudijo vse,celo ns denar in nasa zivljenja,nas zivljenski prostor.

 • Peter

  Sej so nori, no.

  • Valter BraniSlav

   No

 • Franjo Trojner

  Razpad vseh vrednot, načel v EU je povzročil totalni razpad dolgo grajenega sistema! Hm, teško bo, hudi časi so pred nami, tak sistem se ne da čez noč postaviti nazaj, samo slab približek pa ne rešuje ničesar. A to pomeni, da bo Evropa znova gorela????

  • stane

   Ja,prav imas. Evropa po moje ze gori in “gori”po nekaterih delih. Svedska,Nemcija,Francija ze gorijo.
   Kam to pelje? Pelje mast v propast.

 • Common Sense

  Morda bi Andreas najprej obiskal kakšno tako mošejo v Iraku ali Siriji in preizkusil svojo teorijo preden jo začne izvajati na evropskih tleh. Kreten.

 • gorjanc

  Takole pa pravi Islamic Scolar ,ki se že več kot 20 let ukvarja z Islamom :
  Islamic Scolar : No Western Country Has Succesfuly Intrgrated Muslims
  (vir:Breitbart, Fri,08 Mar 14:52 )
  Oni prisegajo na izečene mohamedove čenče takratnega časa,za njih ni modernizacije podledov na današnji čas, zato pa je ta svet tako neproduktiven v ustvarjanju materijalnih dobrin ,ker Koran je njihovo vodilo v življenju.

 • Andrej

  Najbolje, da svoje policaje pošljejo na tečaj arabščine, šolo Islama in jih oblečejo v njihove Ninja uniforme. Pa bodo kompletno tam, kamor plujejo.

 • Valter BraniSlav

  Borce ISISa posljite na dom k Fajonki.