fbpx

[VIDEO] Hitrejši od Bolta: Poglejte, kako je Todorić bežal pred televizijskimi kamerami

Foto: Printscreen/Twitter

Najprej je s Hrvaške zelo hitro zbežal v London, nato pa so njegovo zavidljivo telesno vzdržljivost ujele še hrvaške kamere. Ko so mu novinarji hrvaškega HRT-ja želeli zastaviti nekaj vprašanj, je začel bežati, kot da mu gori za petami. Dan prej je bil sicer veliko manj sramežljiv in veliko bolj zgovoren. Ne, ne govorimo o najhitrejšem zemljanu Usainu Boltu, ampak o hrvaškem tajkunu Ivici Todoriću.

Nekdanji prvi mož Agrokorja in dolga leta najbogatejši Hrvat Ivica Todorić, ki je pred hrvaškimi oblastmi zbežal v London, se je v torek najprej predal policiji, ki mu odvzela prostost, nato pa je vplačal varščino v višini 100.000 britanskih funtov, s tem pa je dobil možnost, da se brani s prostosti. Osumljen je korupcije, goljufije in ponarejanja dokumentov.

Po plačilu varščine je Todorić pogumno stopil pred novinarje, zato čudi, zakaj se jim je dan zatem želel izogniti v velikem loku. Potem ko so ga novinarji obiskali na njegovem naslovu v Londonu, jim je sicer odprl vrata in samo na kratko dejal, da se počuti super, nato pa jih je hitro zaprl, piše Večernji list. Nekaj časa za tem pa je pred novinarji že bežal, ko so ga opazili na ulici med sprehodom po mestu. Z bežanjem pred kamerami je pokazal zavidljivo telesno pripravljenost.

Kako hitro teče hrvaški tajkun, si lahko ogledate v spodnjem videu, ki ga je objavila hrvaška televizija.

B. O.