fbpx

[Video] Musliman v Nemčiji pojasnil, kako bosta šeriatsko pravo in islam prevzela Nemčijo

Foto: Twitter

Na družabnem omrežju Twitter je zaokrožil posnetek muslimana v Nemčiji, ki pojasnjuje, na kakšen način bosta šeriatsko pravo in islam prevzela Nemčijo.  

Medtem ko nekateri politiki in nevladniki na veliko promovirajo politiko odprtih vrat, ko gre za sprejemanje nezakonitih migrantov, se velikokrat zamolči, kakšne so posledice nepremišljenega ravnanja. Integracija migrantov se je namreč že marsikje izkazala kot zelo problematična. Med drugim v Nemčiji, kjer je med migrantsko krizo še posebej veliko število nezakonitih migrantov.

“Vsakdo, ki se ima za muslimana, bi si moral želeti, da bi se šeriatsko pravo uveljavilo povsod po svetu. Definitivno si želim šeriatsko pravo v Nemčiji,” je brez dlake na jeziku izjavil musliman. Ko je bil povprašan o tem, ali bi povsem ukinil nemško ustavo, če bi imel takšno priložnost, je brez pomisleka odvrnil, da bi to nedvomno storil.

Nato je pojasnil, da bi bilo Nemčijo možno spremeniti v muslimansko državo, še posebej na silo, ko ima človek večino, je izpostavil. Ker je znano, da so muslimani zelo negativno nastrojeni do istospolnih, so ga povprašali, kako bi postopali proti njim. “Vrgli bi jih z gore v prepad,” je dejal brez kančka dvoma in povedal, da bo islam ostal še naprej isti in se ne bo moderniziral.

Če se bodo Nemci islamizaciji uprli, napoveduje nasilje
“Nekdo torej lahko, če želi, prestopi v muslimansko vero, kaj pa če se bodo Nemci temu uprli?” so v nadaljevanju povprašali muslimana. Ta je na to odvrnil: “Potem bo prišlo do napadov, prišlo bo do izbruha nasilja”. 

Uradna statistika kaže, da imajo v Nemčiji drugo največjo muslimansko populacijo v Zahodni Evropi takoj za Francijo. V Nemčiji namreč živi približno 4,7 milijona muslimanov. Med letoma 2010 in 2016 se je število muslimanov iz 3,3 milijona (predstavljali so 4,1 odstotka prebivalstva) povišalo na skoraj 5 milijonov (6,1 odstotka prebivalstva), medtem ko se je ostalo prebivalstvo skromno zmanjšalo s 77,1 milijona na 76,5 milijona. Priseljevanje je bil glavni dejavnik rasti nemškega muslimanskega prebivalstva, izpostavlja Pew research center.

Nemčijo je v zadnjih letih zajel val napadov, v katere so bili vpleteni migranti. V tem tednu smo poročali, da je Eritrejec v Illerkirchbergu napadel dve šolarki na poti v šolo. Ena od njiju je zaradi hudih poškodb izgubila bitko za življenje. Prejšnji mesec je Sirec zabodel voznika avtobusa, potem ko so ga povprašali glede vozovnice. Konec oktobra je migrant iz Jordanije večkrat zabodel Ukrajinko, nato pa je šel povsem “mirno” jest pomfrit in klobaso Bratwurst. Tudi oktobra je somalski migrant na ulici zabodel dva moška, jima odsekal eno roko in med napadom kričal “Allahu Akhbar”.

Foto: YouTube

Avgusta je sirski migrant zabodel delavca na uradu za priseljevanje, znanem kot “Hiša za integracijo” v Wuppertalu. Lansko leto je vrtnarka skoraj izgubila življenje, potem ko jo je brutalno zabodel afganistanski migrant. Vse to preprosto zato, ker je bila ženska, ki je opravljala delo, čemur je afganistanski migrant nasprotoval.

Sara Kovač