Orban na žalost Sorosa in slovenskih #FakeNews medijev dosegel zgodovinsko zmago in si pridobil dvotretjinsko večino!

Lažnivi zapis Delove naslovnice. Zapisali so, da je Orbanova stranka Fidesz dobila manjšo podporo, kot so kazale ankete. V resnici pa je izboljšal rezultat predvolilnih javnomnenjskih anket.

Včerajšnje državnozborske volitve na Madžarskem so se za Viktorja Orbana končale več kot sanjsko! Orban je pozno zvečer razglasil zgodovinsko zmago, saj se je po skoraj vseh preštetih glasovih izkazalo, da si je stranka Fidesz zagotovila dvotretjinsko večino. Medtem ko so Orbanovi privrženci proslavljali zmago demokracije, saj se je volitev udeležilo za slovenske razmere nedosegljivih 70 odstotkov volivcev, so levičarski slovenski mediji trosili laži in neresnice. Rezultate je z jezo spremljal tudi milijarder Soros, ki je prišel do spoznanja, da tudi kup denarja ne more kupiti glasov razumnih volivcev. 

Z razočaranjem pa so zgodovinsko zmago spremljali tudi slovenski mediji. Časnik Delo je na današnjo naslovnico zapisal naslov: “Fideszu manj podpore, kot so kazale ankete,” saj jim je bilo pretežko zapisati: Viktor Orban dosegel zgodovinsko zmago. Na Madžarskem, kjer je bila skoraj 70-odstotna volilna udeležba, so volivci Fideszu namenili 133 sedežev v 199-članskem parlamentu, kar tej stranki daje dvotretjinsko večino in s tem možnost spreminjanja ustave in sprejemanja ustavnih zakonov. Na drugem mestu je pristala skrajna desna stranka Jobbik, ki si je zagotovila 26 poslancev, na tretjem pa socialdemokrati, ki bodo imeli po navedbah STA 20 sedežev.

Slovenska volilna udeležba daleč od madžarske
Zaradi 70-odstotne volilne udeležbe, ki je bila za sedem odstotkov višja kot leta 2014, so bila nekatera volišča odprta celo dlje, kot je bilo sprva predvideno. Več kot očitno je, da na Madžarskem demokracija deluje in kjer ta deluje, socialisti zgubljajo. Naši mainstream mediji so povsem skregani z logiko, saj Madžarsko označujejo kot avtoritativno državo, Slovenijo pa kot demokratično, pri tem pa pozabljajo, da je pri nas volilna udeležba iz leta v leto slabša. Na prejšnjih državnozborski volitvah je bila udeležba le 51,73-odstotna in kot lahko vidimo, je razlika več kot očitna.

Razdelitev sedežev madžarskega parlamenta v primerjavi z volitvami leta 2014. Oranžno barvo predstavlja Fidesz.

Fidesz je na Madžarskem povsem dominiral.

Množica ob Orbanu proslavljala zmago
Po zgodovinski zmagi se je zbrala številčna množica, ki je z Orbanom proslavljala zmago in na ves glas prepevala nacionalno himno. Orban, ki si je zagotovil tretji zaporedni mandat, je po zmagi izjavil: “Dragi prijatelji, za nami je velika bitka, zagotovili smo si zgodovinsko zmago – dobili smo priložnost, ustvarili smo priložnost, da zaščitimo Madžarsko.” 

Foto: epa

Predsednik Evropske ljudske stranke Joseph Daul je že pred volitvami Orbanu izrazil podporo in dejal, da bo Orban skupaj s svojimi zavezniki Madžarski še naprej prinašal stabilnost in blaginjo. 

Vodja drugouvrščene stranke že napovedal odstop
Rezultat v prid Orbanu kaže na to, da je bilo za zmago ključno protimigrantsko sporočilo. Razočaranje opozicijskih volivcev je bilo tako veliko, da so že pričeli krivdo prelagati na voditelje strank. Po navedbah Politica je zaradi hudega poraza vodja drugouvrščene stranke Jobbik Gábor Vona že napovedal svoj odstop. 

Orban je znova premagal milijarderja Sorosa (Foto: epa)

Rezultati v prid Orbana niso najbolj razočarali le slovenskih mainstream medijev, ampak tudi ameriškega milijarderja z madžarskimi koreninami Georga Sorosa, ki  je na drugi največji madžarski zasebni televiziji TV2 spremljal rezultate. Očitno mu tudi na desetine milijonov evrov ni pomagalo, da bi s  pomočjo levičarskih nevladnih organizacij z oblasti spravil Viktorja Orbana, ki je s pokončno držo in obrambo madžarskih interesov dokazal, da je še naprej vreden njihovega zaupanja.

N. Ž.

 • TOML

  Socialisti lajajo proti Madžarski kot nori,
  kreteni mislijo, da se jih sliši do tja.
  Slovenci, pamet v roke, da jih pohodimo kot gliste…..

  • antimur

   Kakšni socialisti, v Sloveniji so to kriminalni in pasjejebski roparji in kriminalci, kar imajo skupnega s socialo je to, da kradejo slovenskim revežem in dajejo pritepencem (najraje šiptarjem in muslimanski drhali, ki nezakonito vdira v našo deželo).

 • Ds06

  Škoda da bo Jobbikov vodja odstopil rajši bi videl kakšnega Socialista

 • Sodni dan

  Tu je šel častnik delo korak predaleč z lažmi. Čista manipulacija z državljani isto 24kur fokus včeraj na popu, na koncu neveš kdo pije in kdo plača.

 • Vince Blake

  Vidim, da ga nisem prav nič polomil, ko sem odpovedal Delo.

 • Antonius

  Niti v sanjah si nisem mislil, da bom kdaj Sorosu in našim levičarjem v veselju privoščil sožalje.
  Bravo Madžari!!!! Orbanu pa veliko modrosti v politični *bitki* z bruseljskimi prodanci.
  Madžarske volitve naj bodo priporočilo slovenskim volivcem, kako naj se odločijo na volitvah.
  Za levim kleptomanskimi ščurki bo treba z razkužilom pospraviti. Od Kučanovih navzdol do NSi-kd se je nabralo pokradenega in v nedostopne arhive *zabetoniranega*.

 • Luka Marchessi

  Dobro, da lastnik Nove24TV ni kak Albanec ali Kazahstanec.
  Sicer bi morali brati, kako so se odvijale volitve tam…

  • lojze

   Kdo te sili, da moraš brati?!

   • xtc

    Blokiraj teslo kot sem ga jaz,ko je blokiran prevelikokrat izgine.

  • Rožle

   Kaj a to potem pomeni, da je lastnik Madžar ..?

  • osa

   bolje da sploh ust ne odpreš. tako, DA SEDAJ ŠE SLOVENČKI VEDO, DA SI BEDAK-LEVAK.
   Sicer bi bilo veliko bolje, da se sam blokiraš in pojavljaš v jankovičem utripu, ki ga skoraj nihče ne bere
   tvoje umetnie so dosežek kakor od pasje dojilje, ki je prevarala naravo??

 • Franc Šink

  Dajte no že nehati o tem Sorošu On nikoli ni bil nikoli Madžar, ampak Žid rojen na madžarskem .Nobeden normalen človek ne bi hotel uničiti države, v kateri je vdihnil prvi zrak. Tudi če je bil njegov prednik.Sram naj ga bo!!

 • macon

  “Fideszu manj podpore kot so kazale ankete” je ob popolni volilni zmagi slednjega naslov, ki se ga ne bi sramovali Goebbelsova in Brozova šola agitpropa. Fakenews komunajzarski spački v vsej svoji debilni in skrivenčeni spakedranosti.

  • samsara

   Zanimivo a nič presenetljivo je bilo poročanje murgelskega prorežimskega udbokomunističnega radija, na prvem programu ob 10:00.

   Nekako takole je šlo:” Za zmago Orban prejema čestitke iz Evrope. Med drugimi so mu že čestitali voditel SDS Janez Janša, nizozemski skajni desničar in populist Geert Wilders in voditeljica francoskih nacionalistov Marine Le Pen.

   Sublimacijska sporočila press

   • ljubinica

    Enako v clanku na MMC …

 • Rožle
 • totex39

  Medijski komunajzarji očitno ne morejo iz svoje kože, da ne bi pristavili svoje negativne poglede na madžarske volitve.

 • Luka Marchessi

  Ni mi jasno, kako je lahko Madžarska po tako briljantnem vladanju izjemnega Orbana gospodarsko še vedno na dnu.

  Madžarski GDP je patetičnih 12.000 € na prebivalca. Pred njimi so Litva, Latvija, Estonija, Slovaška, Češka… ja in celo Grčija. (za orientacijo: slovenski GDP skoraj 2x večji, 21.000€).

  Madžari pod Orbanom so po bruto domačem proizvodu najbližje Romuniji, Hrvaški in Libanonu.

  Izjemno.

 • zoro

  bravo, barvo, bravo, butli levistični so celo pisali, da mu gre na tesno – njim gre na tesno, njim

  • Janez

   Včasih smo v peč za podkurit uporabljali časopis komunist,saj se še spomnite,a ta “hudičev cajteng” ni drgač gorel,da si ga z DELOM pomešal.Zdaj je pa že DELO tako gnilo,da ne gori več.

 • rubec

  Hvala bogu da imamo v tem času desničarskih norosti vsaj en normalen časopis. Delo je med drugim objavilo tudi to, da je Ušinčova Franca z navadnimi lesenimi grabljami pregnala soseda ki že en teden vsak dan s traktorjem vozi čez njen regrat.

  • tomven

   Japajade… zdej pa sam še reč, da je pasje dreke zavijala v Delo in jih metala sosedu na dvorišče. Kr neki no

 • Morala

  Haha,bravo Orban…Soros pa v jok in na drevo…

  • Janez

   Za Sorosom že teče Kučan,pa tudi na drevo.

  • pajot

   na vrbo?

 • samsara

  Zgledi vlečejo.
  Slovenci pamet v roke in volite zase, svoje potomstvo in svojo prihodnost.
  Vpliv kučanovega odlikovanca, diaboličnega Georga Sorosa in njemu podobnih in sorodnih izrodkov je omejenega daha.

 • samsara

  Temni obeti za slovensko udbomafijo, ki se deklarira kot levica. Panika!
  V peklu že kurijo posebej za vas in vašega dragega dosmrtnega ljubljenega vodjo, ata sfuka.
  Smrdelo bo, ko se boste cmarili, a bo očiščevalno za svet.

 • bojan

  veselim se z madžarsko … edina država ki je pokazala da so državljani na prvem mestu … ves muslimaski kozjejebski in pedofilski gnus pa za nagnat iz EU

 • antimur

  Delo in njegovi kučanistični pizdunski pisuni se s takšnimi članki sramotijo in kučaniste s temi njihovimi levo fašističnimi (Sorosovimi) komentarji, na veselje nas domoljubov, še bolj tlačijo v njihovo smrdljivo greznico, iz katere se ne bodo več nikdar izkopali.

 • xtc

  Danes orban kmalu JJ in še kak desničar po EU na novo.
  Seveda pa si Slovenci lahko Madžare vzamejo za zgled,glede udeležbe,kot razumnega glasovanja.
  Je pa res ,da so bili Madžai z Avstrici jedro AO-naše drage skupne domovine,preden so se naivni slovenski politiki spečali z Balkanosi.

 • xtc

  Sicer pa tule so jih SLO in drugi levaki in multikultarji hudo dobili po nosu,je pa verjetno to dalo nov zagon desnici po EU,da dokončno opravi z multikultijem in podobnimi zablodami.

 • xtc

  So pa Madžari Slovencem pokazali,na kako veličino morajo zmanjšati leve,če želijo ,da se država počasi obrne na boljše.

 • Johan

  Bravo sosedje Madžari, pravega vodjo ste izbrali !

 • Stric iz ozadja

  Mislite, da so na nedeljo (!) cakali do polnoci, da so zakljucili redakcijo. Casopis se pac ne natisne v petih sekundah. Se pa strinjam, da ce ne bodo jutri objavili pravih rezultatov so fake news.

  • stajerc5

   Daj, ne seri, driska rdeca!
   Cela banda najvisjih pri Delu je cakala na rezultat in ga popolnoma nemerno fejkala!!!
   Ahahahaaa, ti pa klicaj pri nedelji!? Ti nisi diht!

   • Stric iz ozadja

    Sam nimam faksa na nedeljo tudi vecina trgovin je odprta manj casa, v solah ni pouka. Bos rekel da je ob nedeljah ista delovna aktivnost kot med tednom?

    • stajerc5

     Ne vem ali se hodis v OS ali pa zivis in spis ob Trnljucici! Delal se pa 100% nisi nikoli niti ene ure!

    • radames

     Če gre za važne zadeve, je nedelja (ali praznik) v medijih hujša kot običajen delovni dan. Vso delovno dobo sem oddelal v nekem mediju.

 • Matt_von_Glanz

  žalosten sem, kako sofistično je Delo predelalo podatke – nalašč v smislu, da je kozarec napol prazen. Še hujše, natretjinsko prazen. Seronje.

  • stajerc5

   Skoraj me je kap! In to od tebe? Izgleda, da se je megla res zacela dvigovati.

   • Matt_von_Glanz

    Za nekoga si me zamenjal. Orban je moj heroj ze nekaj let. Morda si ti menjal mnenje in zdaj moje konsistentno mnenje vidis kot spremenjeno.

 • Republic Commando

  Pričakujte danes naval rdečih fašistov na portalu :) .

  • stajerc5

   Sele jutri, danes se po porazu “zdravijo” z mekano!!!

 • stajerc5

  Zidane volje kranjskaklobasateranski moz je baje vprasal opankarja, ce lahko obesi crno zastavo na Grad!

 • Get Smart

  Fake news NISO slovenski, ampak so
  MURGL SRBO RVACKI itd. kaviaržidovski KOMINTERNISTIČNI
  oz. MURGL JUGOKOMUNISTIČNI
  ((( V SLOVENIJI ))).

  Kolikokrat še? Kolikokrat?

  Delo je V LASTI, razumemo koncept LASTNIŠTVA, v lasti MURGL JUGOSLAVIJE,
  je v lasti JUGOKOUNISTIČNEGA FORUMA 21,
  v lasti MURGL JUGOKOMUNISTIČNEGA tajkunčeta ČLANA FORUMA 21 — Petrić,
  sicer gre za fejk nabiralnik, za izropana sredstva, ki jih je KP JUGOSLAVIJE
  prenesla na fejk nabiralnik MURGL JUGOKOMI TAJKUNA FORUMA 21 – follow the money nje!
  dela ZA MURGL SRBO RVACKI itd. kaviaržidovsko KOMINTERNISTIČNO oz.
  MURGL JUGOKOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO.

  Po delih jih boste spoznali, če že ne razumete, da kulturno pripadajo KULTURI SMRTI=
  ki je NASPROTJE SLOVENSKOSTI,
  je po defoltu NESLOVENSKOST — razumemo? Sledimo?
  A so dejstva res tako naporna za oprane glaviće?

  Messi ni slovenski fejk …NI ŠPANSKI fejk nogometaš
  Ronaldo ni slovenski fejk … NI ŠPANSKI fejk nogometaš

  Messi je ARGENTINSKI, ki igra za ARGENTINO, v službo pa hodi še v BARCO,
  kjer igra za BARCO, ne za ŠPANIJO, ni ŠPANSKI igralec,
  JE ARGENTINSKI igralec v Barceloni.

  Ali je vseeno, ali drži, če rečemo, da MESSI igra za REAL, da je REALOVSKI, da je ŠPANSKI?

  PODTIKANJE murgl jugokomunističnih zločinskih del Slovenstvu je AGITPROP poturancija,
  razumemo?
  MURGL JUGOKOMUNJARE vas ropajo, tepihuju, sfukavajo,
  nabijajo pa vam,
  da to dela “slovenska država”, “slovenski mediji” in kar je še POTURANCIJ.

  Pamet v glavo.

 • Get Smart

  To je SLOVENSKO: POLITIKA je SKRB, je delo za POLIS = POLITEJO = DRŽAVO.
  SLOVENSKA politika je SKRB ZA SLOVENSKI POLIS = POLITEJO = DRŽAVO,
  seveda na slovenski način, torej z značilnimi SLOVENSKIMI deli, navadami, običaji in
  vrednotami.
  Naprimer SDS = Slovenska demokratska stranka, izvaja SLOVENSKO POLITIKO,
  dela ZA SLOVENIJO,
  ker tako z besedo kot z vsemi ostalimi deli sledi PRASTARIM SLOVENSKIM VREDNOTAM:
  poštenost,
  pravičnost,
  resnicoljubnost,
  prijateljstvo do ljudi,
  domoljubnost,
  rodoljubnost,
  svobodoljubnost
  in kar je še svetovno znanih SLOVENSKIH ZNAČILNOSTI in odlik, ki smo jih
  SLOVENCI podarili svetu..
  Govorimo skratka o KULTURI ŽIVLJENJA.

  • Get Smart

   Kaj pa je KOMINTERNISTIČNO oz. MURGL JUGOKOMUNISTIČNO?
   Kaj smo torej rekli? Kaj pa stoji nasproti “kulturi življenja”?

   KULTURA SMRTI = KOMINTERNISTIČNO oziroma tukaj predvsem
   MURGL SRBO RVACKO … skratka JUGOKOMUNISTIČNO pasjejebstvo pedrstvo pedofilstvo
   detomorilstvo uničevanje UMOR ropanje LAŽ blatenje ljudi NORČEVANJE
   sviranje kurtzu, prodajanje magle
   skratka PARAZITIRANJE na ljudeh …

   feminizem kretinizem drkalizem pasjejebizem vegizem socializem itd. = KOMUNIZEM
   tukaj MURGL JUGOKOMUNIZEM
   globalno pa kaviržido KOMINTERNIZEM in njegov MUSLIćKULTI itd. SERBUSIZEM,

   SMC SD DeSUS Levi LDS ZARES PS Bratuška Sholtes ŠARAC …

   vse to je KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA,
   delajo za MURGL JUGOKOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO.

   »Po njihovih delih jih boste prepoznali. In spoznali boste Resnico in Resnica vas bo
   osvobodila.«

 • črnaovca

  Super kakšni bodo kaj komentarji ko bo Orban začel zahtevati več pravic za manjšino oziroma jo hotel priključiti matični državi. Nekaj bodo pobrali še Italjani in desni bodo zopet vladali beli Ljubljani

  • stajerc5

   Bela lublana je ze danes, ko vidis tiste v belih rjuhah, kako rit proti Gradu v luft tiscijo, ko plazijo okoli Vase rakete!
   Ha, zdaj se mi je posvetilo, blink-blink! To je verjetno tista raketa iz yugo vesoljskega slosarjevega programa, ki jo niti albancem niste mogli prodati, nje-de!?

  • macon

   Oberkrain smo takoj za priključitev matični državi Avstriji, komunajzarska sodrga pa naj se j.be v Ljubljani.

   Ubi bene ibi patria.

 • Dostmamrecesije

  Slo lahko vidi, kako se voli. Ne pa naše volitve, kje ni skoraj nobenega človeka, razen tistih nekaj, ki so okoli ta rdečih.

  • Zgornji

   AMENNN !!!

 • freedomfighter

  Dokler je orban pro eu ga podpiram

 • lokec

  Kako je Viktor Orban zmlel svoje nasprotnike

 • Poštenje velja

  toliko o časopisu delo.

  Razen starih ki jih dobim za podkurit ni vredno niiČ!!!!!

 • soc

  Menda Soros razmišlja o selitvi v Prekmurje. Tu ga razumejo. Predvsem Jevšek in njegov mali šef grdega pogleda.

  • garfi

   je že v murglah desetletja

  • stajerc5

   Verjetno bo prisel brez papirjev in rojen 1.1.2000….

 • garfi

  veleizdajalski multikulti leviČĆarji DOL !!!
  DOMOLJUBI GOR !!!
  MAJA NA VOLITVAH prava revolucija proti lažni “levici” NUJNO !!!
  udbomafijske stranke šarec-sd-desus-smc-l-bratušek-sloga-itd DOOOL !!!
  VSI SO PROTISLOVENSKI !!!
  pravkar podatek o 1300 novih balkancih in islamistih v Sloveniji
  leviČĆarji preženejo 8000 Slovencev letno v tujino

  Soros prinese islamske migrante, Kučan odžene slovenske
  Vsakomur, ki malce spremlja svetovno dogajanje, je jasno, da so zadnji migrantski valovi zrežirani s strani velikih akterjev. Najprej so ZDA in Nato napadli tretje države, Angela Merkel je migrante povabila v Evropo, George Soros pa je prebežnike “obogatil” s potrebnimi informacijami – preko svojih organizacij. Ob vsem navedenem je Soroseva “humanitarnost” postavljena v povsem drugačno luč, saj si od tovrstnih dejavnosti Soros obeta predvsem finančne koristi.
  http://nova24tv.si/svet/george-soros-in-milan-kucan-oba-humanitarca-in-demokrata-pod-pretvezo/

 • garfi

  George Soros in Milan Kučan – oba humanitarca in demokrata pod pretvezo
  George Soros se v javnosti predstavlja kot velik borec za demokracijo in človekove pravice, navaja portal georgesoros, a mnogi razkrivajo, da v resnici deluje kot hobotnica, ki neupravičeno posega na mnoga področja družbenega življenja, ter razgaljajo njegovo sumljivo ozadje. Njegova podobnost z nekdanjim prvim komunistom Milanom Kučanom ni naključje.
  V svetu se George Soros prikazuje kot velik človekoljub, ki mu je mar za tegobe človeštva. Portal RT pa razkriva njegov pravi obraz, ko navaja, da težave po svetu povzroča sam, da bi z njimi profitiral. Ob tem se navaja primer svetovnih migracij in še zlasti migrantske krize na evropskih tleh.
  http://nova24tv.si/svet/george-soros-in-milan-kucan-oba-humanitarca-in-demokrata-pod-pretvezo/

 • garfi

  Blaž Babič: seznam domačih “sodelavcev”, ki neposredno sodelujejo z Rotschildi in Sorošem
  Poglejte si ta zanimiv seznam sponzorjev (med njimi tudi naše ministrstvo za izobraževanje!) Imena slovenskih organizacij so v angleščini, pridobljena s tega seznama.
  Vse jih druži protislovensko delovanje in izvajanje genocida nad Slovenci v praksi. Za to so seveda tudi plačani. Vsaj njihovi vodilni. Ovce so zadovoljne s travo.
  Če se vam zdijo zgornje besede premočne, počakajte še kak dan, dva, da se vam usedejo.
  http://www.publishwall.si/aktualno/post/161118/seznam-slovenskih-sodelavcev-ki-jih-placujejo-soros-in-rotschildi

 • garfi

  nekatere protiSlovenske sorosove organizacije-plačanci
  All Different – All Equal / Ministry of Education Sport SI
  Amnesty International – Slovenian Section (AI-SI)
  Anglunipe – Romani Information Center of Slovenia (RIC)
  Bilten AI (AI-SI)
  Bosnian Council International (BCI)
  Caritas Slovenia – Slovenska karitas
  Center Legebitra
  CMEPIUS / Erasmus+ Education Program Slovenia (E+ SI)
  EU Youth in Action Program Slovenia / Movit Na Mladina (Y-SI)
  Helsinki Monitor of Slovenia for Human Rights (HMS)
  Humanitas – Society for Human Rights & Supportive Action
  Humanopis
  Institute Circle – Zavod KROG
  Institute for African Studies (IAŠ)
  Institute for Ethnic Studies (INV / IES)
  Institute on Gypsy Studies Ethnicity & Migration (IREM)
  International Organisation for Migration – Slovenia (IOM)
  Internationale Institute for Middle-East & Balkan Studies (IFIMES)
  Intolerance Monitor (MI)
  Klub Studentov Kranj / Art Center Inst. of Youth Culture (KSK)
  Legal and Information Centre for NGOs (PIC)
  Ljubljana Pride – Društvo Parada Ponosa (DPP)
  Loesje – Slovenia
  Movit Na Mladina / Erasmus+ Youth Program Slovenia (E+ SI)
  National Youth Council Slovenia – Mladinski Svet Slovenje (MSS)
  Peace Institute – Mirovni Institut (MI)
  Pro et Contra – Ins. f. Culture of Dialogue – Za in Proti (ZIP)
  Red Cross Slovenia – Rdeci Kriz Slovenia
  Roma Union of Slovenia – Zveza Romov Slovenije
  SALTO South-East Europe Resource Centre (SALTO)
  SKUC – Drustvo Studentski Kulturni Centre (SKUC)
  Slovene Philanthropy – Centre f. Psychos. Help to Refugees (SF)
  Spletno Oko
  Students’ Club Association Slovenia (SKIS)
  The Exiles Project / KUD France Preseren (KUD)
  Young Liberal Democrats – Mladi Liberalna Demokrati (MLD)
  Youth Office Municipality of Ljubljana (MOL)
  Youth Office Municipality of Ljubljana (MOL)
  Zavod Voluntariat – SCI Slovenia (SCI-SI)
  http://www.publishwall.si/aktualno/post/161118/seznam-slovenskih-sodelavcev-ki-jih-placujejo-soros-in-rotschildi

 • garfi

  sorosova rkc
  Caritas Slovenia – Slovenska karitas
  http://audio.ognjisce.si/oddaje/Gradimo_odprto_druzbo

  • ljubinica

   Sem pogledala.
   Za “odprto druzbo”. Jezuitska zadeva.
   O jezuitih nisem doslej imela kakega negativnega mnenja.
   Pred dnevi sem pa nakljucno naletela na clanke o pogledih na Novo zavezo in Jezusa nekega profesorja, ki pocuje dodiplomske studente Novo zavezo na jezuitskem kolidzu College of the Holy Cross.
   Bila sem resnicno sokirana.. Nevernetno mi je, da ima sploh kdo tako sprevrzeno domisljijo ….
   In ko je vse skupaj prislo na dan, se ni zgodilo nic.
   Jezuit, ki vodi kolidz, profesorja zagovarja v imenu ” akademske svobode”.
   Papez ni reagiral.
   ( gre pa za elitno solo, letna solnina znasa 67 000$. V 4 letih hisa ….)
   Pogledala sem se spletne strani tega
   kolidza …. Sorosova ideologija, teorija spola, feminizem,
   ,,, “protirasizem” ….
   Na tej soli poucujejo razne Barbare Rajgl…
   Glede jezuitov so se mi odprle oci.

   • garfi

    papež je vse bolj satanističen, kar o njem govorijo od samega začetka
    domoljubi v slovenski rkc bi se morali upreti
    na ognjišču razsaja pater cestnik
    trenutno vem samo za dr. Štuheca, ki je dvignil glas proti novi prevari šarcu

   • Matt_von_Glanz

    Lahko objavis kak link?

    • ljubinica

     Glej na Guglu:
     College of the Holy Cross Worcester facebook
     Glej komentarje pod novejsimi slikami.
     —-
     College je bil ustanovljen pred vec kot 150 leti. Imel je maskoto krizarja. To maskoto so zdaj zavrgli, ker nocejo nic imeti s krizarskimi vojnami.
     Imeli so tudi logo s podobo kriza in napisom v latinscini: pod tem znamenjem zmagujem.
     Ta logo so zdaj nadomestili s podobo stiliriziranega sonca ….

     • Matt_von_Glanz

      Hvala za linke, bom pogledal. Ta adaptacija teh ljudi je zavestna …

    • ljubinica

     Clanek, preko katerega sem prisla do tega kolidza, je:
     Breitbart:
     Holy Cross Theology Professor Says Jesus Was a “Drag King” with “Queer Desires”

    • ljubinica

     Na kolidzu poucuje tudi antropologinja in sociologinja Melissa Weiner. To je druga Barbara Rajgelj.
     Ukvarja se predvsem z rasizmom na Nizozemskem.
     Neverjetno.

 • herman

  Vsak ima takšno oblast kot si jo zasluži. Slovenci si nikakor ne zaslužimo Janše, saj nismo tako slabi.

  • Poštenje velja

   Dejstvo , zato si zalužite židana, mesčniaka in kahla. Za penzion pa vam bodo delal šipci in migranti. maš kar

 • piko8

  Pravi užitek je gledat tv dovge ksihte prestitutk!!
  Novice najbolrdeč cajtng niti ene besede ni bilo zapisane o Orbanu!
  Čez g. Trumpa i n našo Prvo damo USA pa vse najslabše!
  Zanimivo bi bilo vidt ksiht murglske pogane kučota??

  • ljubinica

   V dnevniku na Radiu so pravkar prebrali nagnusen hujskaski protimadzarski pamflet.
   Da jih ni sram, teh presstitutov!

 • if

  Valček Na lepi modri Donavi avtorja Orbana, tokat iz Budimpešte, igra optimistične note v okoliščinah splošnega napada norcev, trojancev in okupatorjev na narode Evrope in evropsko kulturo.
  Med norce se uvrščajo volivci, ki podpirajo levičarje in liberalce, med trojance plačanci, ki za vsebino vsake mošnje prodajajo svoj podli know-how okupatojem svobode. Slednji so inštalirani zunaj in znotraj napadanih držav.
  V Sloveniji so se okuaptorsko izrazili oblast Mira Cerarja&Njena ozadja, ko so z zlorano masovnih migracij napadli ekonomijo, pravni red in varnost RS!

 • Olga_10

  Sorosa in Kučana za rešetke!

  • Valter BraniSlav

   S TAKIMI izjavami delas sama sebi SKODO.
   ZGLEDUJ se po Romani Tomc.

   • Zgornji

    Romkinja Tomčeva je tudi ena Avša Kuzlasta, sem ravno včeraj to videl !!! ! !!! Ampak, tebi to še ni jasno, in očitno ti tudi še dolgo nebo.

  • Zgornji

   AMENNNNNNN !!! ! !!!

 • Ricardo Gonçalves

  Posojilo ponuja med resno hitro zlasti v 48 ur ([email protected])

  zdravo
  Mi smo združenje vlagateljev; Smo dajo na razpolago vsi iz posojila, najdaljši rok odplacila je 15 let, letna obrestna mera je 3 %. Kredit dodeli kdor zasluži dolocen mesecni dohodek. Imajo kapital za posojil za kratkorocno in dolgorocno od 5000 evrov do 10,000,000 evro za vse ljudi, ki so resne, pošteno in dobro morale, za vec informacij o posojilu ponudbo, nam pišite na ta mail: [email protected]
  WhatsApp: +33789770894

  • rubec

   Zakaj tvoja majl meni vračajo naša denar?

   • Morala

    Hihi…

 • šmentanamuha

  A mogoče kdo ve, katero stranko v Sloveniji podpira Soros?

  • garfi

   vso lažno “levico” in udbomafijce in ogromno svojih organizacij

   • Zgornji

    AMENNN !!! ! !!!

 • šmentanamuha

  Ja, časnik Delo je dober samo še za podkurit al pa pri pleskanju.

  • Zgornji

   NE, TUDI ZA SPODKURIT JE ŽE VPRAŠLJIV, KAJTI LAHKO PRIDE DO MOŽNOSTI ONESNAŽENJA ZRAKA Z NJIHOVIMI STRUPI KI SO PRIPELJANI IZ PEKLA IN NATISNJENI NA PAPIR … Žal.

 • šmentanamuha

  Na MMC-ji ni niti enega članka več v zvezi z Orbanom in volitvami. Čez Trumpa pa serjejo praktično vsak dan. Kera gnojna jama tale levičarska novinarska srenja…omg.

  • Zgornji

   AMENNN !!! ! !!!

 • totex39

  Pri nas so mediji in politiki tiho, kajti šokirala jih je namreč Madžarska.

  • garfi

   poneumljati morajo naprej za volitve
   za to so tiho in manipulirajo
   šarc je tudi multikulti prevara

   • zoro

    res je, šarac je navadna ritna mišica od miladina

    • Zgornji

     Možno, … ampak, a ni to od Šarca samo neka teorija zarote ?

 • garfi

  koliko državnih udarov v Sloveniji je že financiral levi naci soros

  • zoro

   glede na njihov odnos do slovencev, bi rekel, vse

 • šmentanamuha

  Ob zgodovinski skoraj 50% zmagi Orbana, je največ, kar naš elitni levorežimski časpis zmore, patetičen naslov: Fidesu manj glasov, kot so kazale ankete in dan pre na MMCj: Kaže da bo Orban še štiri leta žugal Bruslu. Ko sem v komentar napisala, da pa k sreči Cerar ne bo več žugal Slovencem in upam, da nikoli več, so me zbrisali oziroma cenzurirali, čeprav sem uporabila njihove besede. In pol bi radi rekli, da so “novinarji s težo”. Čist bedno. Medtem ko si levorežimski novinarji dovolijo tudi z lažjo diskreditirati svoje politične nasprotnike, na ves glas kričijo, da je sovražni govor vse, kar je kakorkoli kritično izrečeno proti njim. In ti histeriki celo zahtevajo zase zakonsko zaščito. Mrš, smrduhi neprofesionalni, neetični in lažnivi. Levi imperij se sesuva.

 • Zgornji

  TOREJ, TUDI TEGA STAREGA CAJTNGA “DELA” NE VZAMEM VEČ V ROKE !!! ! !!! :-P
  AMENNN !!! ! !!!

 • OrangeHitler

  Hahaha
  Kakšen naslov, kot da klečeplazni navijači potrebujejo dodatno potrditev njihovih “vodotesnih teorij”.
  Zdi se mi, da Nova preizkuša, do kje gre lahko s kičastimi populizmi. Zaenkrat očitno ni še blizu meje

 • lado

  A še piše na rdećem cajtngu,delavci vseh……..?!BEREJO GAITAKOPRANCI Z ŽICO MED UŠESI!!!KOALICIJA KOLABORIRA Z SOROŠIĆEM, PA BOJO DOBILI HUUUUUUUUD BUMERANG,V OBLIKI LUSTRACIJE IN LIKVIDACIJE ,KOT PRIPOROČA MURGELSKI MORILEC !!VOLITE-mo DESNICO PA SE BOMO ZNEBILI MUSLIMANSKE DRHALI