fbpx

Orban napovedal vojno imperiju Georga Sorosa – ukinil bo vse nevladne organizacije, ki jih financira Sorosevo omrežje

Foto: STA

Viktor Orban je že konec preteklega leta napovedal razgradnjo imperija miljarderja Georgea Sorosa. Ta je prek raznih nevladnih organizacij aktiven v vsaki državi in v njej povzroča kaos in trenja. Orban je zato dejal, da bo vse s Sorosem povezane organizacije izgnal iz Madžarske. Soros je bil namreč razkrinkan kot tisti, ki namerno ruši temelje in tradicijo Evrope v korist Novega svetovnega reda.

Madžarska bo tako uporabila vse možnosti, ki jih ima na voljo, da izžene vse nevladne organizacije, ki jih financira George Soros. Podpredsednik Fidesza Szilard Nemeth je dejal, da te nevladne organizacije služijo interesom globalistične agende in uvajajo politično korektnost na račun nacionalnih interesov. “Zdi se nam, da je sedaj priložnost, da to postorimo. Zaradi mednarodnih razmer, predvsem zaradi izvolitve Donalda Trumpa,” je še dejal Nemeth.

Orban se ne boji obtožb o diktatorstvu – te so produkt Sorosevih medijev in politikov
Viktor Orban je prvi evropski voditelj, ki je podprl Donalda Trumpa, in prvi, ki je začel z antiglobalistično akcijo v svoji državi. S tem si je nakopal bes globalistov in mednarodne skupnosti, ki ga je označila za diktatorja. Orban je te oznake zgolj prezrl in najprej poskrbel za varnost Madžarske in Madžarov. Bil je tudi prvi, ki je javno razkrinkal, da je migrantsko krizo načrtoval in financiral Soros.

Orban bo z odlokom, s katerim bo odstranil organizacije Georgea Sorosa, modro pričakal inavguracijo Donalda Trumpa. Ta je prav tako razkrinkal Sorosa. Zanj je dejal, da je del globalne organizacije, ki je odgovorna za ekonomske poteze in ki izčrpavajo delavce, preusmerjajo bogastvo iz suverenih držav in ga dajejo v žepe velikim korporacijam in politikom.

Madžarski predsednik bo s to potezo naredil velik korak za svojo domovino. Odprto se bo postavil po robu manipulacijam in plačani propagandi miljarderja, ki povzroča nered v vseh državah. Pokazal bo, kako se odgovorno in vestno vlada državi in ščiti narodovo suverenost. Vsi tisti politiki, tudi slovenski, ki jih imajo Soros in drugi bogati norci v žepu, bodo vpili, da gre za diktatorja in kršitelja človekovih pravic. Ravno ti politiki pa bodo svoje narode ‘branili’ tako, da bodo ljudi do konca izropali, razlastninili, uničili in samostojnost svoje države predali v roke senčne svetovne vlade. To se bo zgodilo, če ne bomo sledili Orbanovemu zgledu in se globalistom ne bomo uprli.

Aleksander Rant