Po napadu muslimana na katoličane v Münchnu verniki jezni na policijo: Ali naj verjamemo policiji ali lastnim očem!

Foto: Pi-news

Katoliški Hrvatje iz Münchna, ki so bili na velikonočno soboto tarča muslimanskega napada v cerkvi Svetega Pavla, so jezni. Kar ne morejo verjeti, kako je nemška policija poneverila poročilo in incident kljub več kot 20 ranjenim minimalizira, poročajo nekateri hrvaški mediji.

Poročali smo že, da so bili katoličani (hrvaške narodnosti) na velikonočno soboto (blagoslov velikonočnih jedi) tarča muslimanskega napada.

Verniki, ki so bili v cerkvi, trdijo, da ni res, kar piše policija v svojem poročilu za medije, da je “neznanec vdrl v cerkev in izgovarjal nerazumljive besede”. Pravijo, da so na lastna ušesa slišali, da je vzklikal “Takbir”, kar je enako vzkliku “Allahu Akbar”.

Šlo je za napad
Nekaj pogumnih Hrvatov je afriškega črnca ustavilo. Kot pravijo, v njem niso prepoznali “psihično bolno osebo”, kot želi policija zdaj migranta zaščititi. “Jasno je, da je imel Afričan ob napadu svoj cilj in nikakor ni šlo za bolnika s psihičnimi težavami,” pravijo.

Foto: Nova24TV

Kot piše Fenix-magazin, je nemška policija napačno navedla (mogoče celo za nalašč), da je šlo za pravoslavno cerkev. To so povzeli drugi mediji, čeprav je šlo za katoliško cerkev.

Hrvatje so pretreseni in se sprašujejo, komu verjeti: ali policiji ali lastnim očem in ušesom. Prepričani so, da je šlo za napad, v katerem na srečo ni nihče umrl, bilo pa je več ranjenih. Predvsem zaradi panike, ki je nastala, potem ko je militantni črnski migrant vdrl v cerkev in odvrgel petarde.

Demokracija

 • Olga101

  Gre za levičarsko islamistično satanisticno uničevanje krščanstva in zahodne civilizacije!
  Islamizem je tako komunizem-levicarstvo-marksizem divjaška zločinska ideologija! V Evropo NE sodijo, saj ogrožajo mir in miroljubno sožitje!
  Ko neha delovati pravna država, začne veljati zob za zob! Je to želja levičarjev z Merklo, Macronom in zapitim Junkerjem??? Vojna???
  Na volitvah v evropski parlament dajmo levičarjem, Sorosovim plačancem in raznim krščanskim sodelavcem kot Šarec, Novak, Peterle…, nogo!

  • stane

   Drugo nam ne preostane.

 • Pepy

  Policija in režim v Nemčiji in tam okoli, je eno in isto .

 • AlojzZ

  Policija ščiti oblastnike. Zato ji ne gre kar tako verjeti.

 • JANEZ GUS

  Vsa ta muslimanska golazen ima podporo Merklce.Oni vedo ,kaj lahko.Skrajni čas je,da odide-Za ta genocid nad Nemci bi morala do konca v zapor.

  • samotoje

   Muslimani so že dovolj močni, da ne rabijo nobene podpore več. Zdaj bodo začeli postavljati prave zahteve.

   • JANEZ GUS

    Ona je odprla vrata za mil.kozjejebcev.

    • samotoje

     To pa ja, ampak ob podpori nemške javnosti ( se ti spomniš kakšnih protestov leta 2015?), globalističnih milijard, Turčije, bruseljskih slinavcev in naftnih dolarjev iz arabskih držav.

     • JANEZ GUS

      To je bil globalni načrt za uničenje Evrope.Zakaj jih niso sprejeli bratje iz bogatih arabskih držav.Vsi so dobili in še dobivajo denar za odhod v EU.Samo Bruselj s pijanim Junckerjem ,tega ni znal vbranit.Kuzla Geli,pa je mislila,da bo naval ing.,dobila paje gnoj,kriminalce,posikjevalce……Glavni ološ šele pride.Sorošev plan.

     • JANEZ GUS

      Seveda tudi naših kurb in pedrov to ne briga Država jih bogato plačuje,ker je to v njenem interesu.To so njeni rdeči volilci.Mi pa zbiramo zamaške za zdravstveno oskrbo slovenskih otrok,katere bi morala oskrbet država.Musli plus komunar je trenutno največja zlo nevarnost Slovenije.

     • šmentanamuha

      Arabci dajejo denar samo za gradnjo mošej po Evropi, za migrantsko lenuharijo jim dol visi.

     • stane

      To mularijo pa mi futramo ko prsice. Tako pise v Marakeski deklaraciji,da moramo poskrbeti zanje kot za svoje,se privilegije morajo imet in se in se,pogubno za avtohtoni narod.
      To je pa politika za fentat.

     • samotoje

      Ne gre za fizično uničenje Evrope ampak za prevlado islama nad kristjani. Vojna v Siriji je bila idealna priložnost za množično selitev muslimanov v Evropo. Merkel točno ve, kaj se dogaja, ampak izbira je bila taka: pol milijona ali milijoni iz turških taborišč. Merkel pleše tako, kot ji globalisti žvižgajo.

  • samsara

   Pouneje bo počilo, huje bo.

 • samotoje

  Kako je že rekel infantilni Macron? Navaditi se bo treba. Ko bo muslimanov v Evropi dovolj, da nas bodo preplavili (in to je njihov jasni namen), pa tako ne bo izbire.

  • VERRZIFIKATOR

   Adi Münchner

   KDO TAM RAZGRAJA

   Kdo za vraga tukaj spet razgraja?
   V Münchnu da zapirajo se vrata,
   dviga roko brat, glej, zoper brata,
   kot da v mestu sam hudir razsaja.

   Prepoznavni so predobro krivci,
   a ravna se z njimi skrajno nežno,
   le popiše se jih, ampak bežno,
   češ saj vedno isti so storilci.

   Kdo, presneto, spet kali normalnost?
   Kot da druga tu je noč kristalna,
   podivjanost spremljevalka stalna
   z roko v roki spremlja zdaj brutalnost.

   Ni z zadevo se preveč igrati,
   če prevečkrat tole se ponavlja,
   nekaj znanega se s tem pripravlja,
   zgodovino treba je poznati.

   Nekajkrat ko sonce še zaide
   in se ponovijo barabije,
   rešenik iz sence se izvije,
   striček Adolf red uvesti pride.

   • samotoje

    A se tudi tebi zdi, da se ponavlja čas med obema vojnama ? V drugačni varianti, a vendarle…

    • RATATA

     Tudi razvrata je prekomerno.

 • JANEZ GUS

  Kako,da ga ni kakšen dec skrajšal za glavo.Ali pa vsaj usposobil za vožnjo z vozičkom.

 • lokec

  Ko sta bila še Helmut Kohl ali pa Willy Brandt kanclerja bi take izpade hitro preprečila. Take norce kot je ta črnec pa strogo kaznovala.

 • Dragan Krstič

  Še nekaj let pa ne bo več poti nazaj za zahodne države. Če se migracije ne ustavijo se bo treba priključiti višegrajcem.

  • JANEZ GUS

   Zdaj se je treba in to hitro.Priložnost so že EU volitve.Da noben rdečuh ne pride zraven.

  • sunday

   mislim, da ne gre za leta – šteti so nam dnevi !!!

   • stane

    Ja,dnevi!
    Prevec je ze te preklete golazni tukaj. Pobit vse radikalce!!!!!!
    Bolje mi njih,kot oni nas!!

  • sunday

   zaenkrat so musli podganji iztrebki še levistični hlapci, ampak jutri bojo samostojni in takrat bodo levisti postali alahovci ali pa jih ne bo več, tako kot vsi ateisti !!!

   •Edit•Reply•Share ›

  • Dragana P

   Pri nas v službi imamo par delavcev iz bliznjega vzhoda in severne afrike. Vsi 4 na nasem odelku imajo neke omejitve. Sem morala enemu nekaj razlozit in seveda nezna slovensko je rekel delovodja mu pač povej v angleščini in sem gladko rekla, da bom angleško govorila če dobim dodatek k plači. Ker se je samo smejal glede plačila sem mu direkt rekla potem mu pa ti razlozi saj si ti odgovoren da delo poteka seveda sem si nakopala sama sebi male probleme ampak se ne dam .

 • Terminator

  Že kar vidim jokcanje, ko se bo kaj podobnega zgodilo v kakšni mošeji, po moje jim teli ne bodo ostali dolžni.

  • stane

   Mislim,da je na Novi Zelandiji kristjan vpadel v mosejo in pobil cca50 muslijev. Takrat je IMAM klical muslije k orozju in da naj vpadajo v domove in jih pobijajo. Naj se mu oglasijo,da jim bo do orozja on pomagal. Tako je to.

 • PLavi-mil

  Upam, da tej golazni islamistični vrnejo in raztrelijo vse mošeje v Evropi, prej ne bo miru.

 • RATATA

  Pogostokrat slišimo, da je islam “najmlajša monoteistična religija”, zato bomo v nadaljevanju tega zapisa poskušali pojasniti, kdaj se je pojavil islam. Vzrok napačne interpretacije je zgrešeno povezovanje med islamskim koledarjem in samim pojavom islama.

  Bukhari prenaša, da je Sehl Ibn S’ad rekel:

  مَا عَدُّوا مِنْ مَبْعَثِ النَّبِيِّ صَلَّى اللَّهُ عَلَيْهِ وَسَلَّمَ وَلَا مِنْ وَفَاتِهِ مَا عَدُّوا إِلَّا مِنْ مَقْدَمِهِ الْمَدِينَةَ

  “Računanje (časa) ni od začetka njegovega Poslanstva, ne od njegove (Poslančeve ﷺ) smrti, ampak od selitve (tj. hidžra) v Medino.” (Bukhari, 3934)

  Haakim pravi, da je Se’id Ibn Musejjib rekel:

  جَمَعَ عُمَر النَّاس فَسَأَلَهُمْ عَنْ أَوَّل يَوْم يَكْتُب التَّارِيخ , فَقَالَ عَلِيّ : مِنْ يَوْم هَاجَرَ رَسُول اللَّه صَلَّى اللَّه عَلَيْهِ وَسَلَّمَ وَتَرَك أَرْض الشِّرْك , فَفَعَلَهُ عُمَر

  “Omer je zbral ljudi in jih vprašal o prvem dnevu koledarja, Alij pa je predlagal: Dan, ko se je Poslanec preselil iz ozemlja širka (mnogoboštva), nakar je Omer tudi tako storil.”

  Začetek islamskega koledarja zaznamuje vzpostavitev Poslančeve države, ki je bila vzpostavljena šele s Hidžro. Iz tega razloga je napačno enačiti začetek islama z islamskim koledarjem.

  Religija s katero so bili poslani vsi Poslanci od Adema naprej je bil islam. Vsi so pozivali v čisti monoteizem, ki pa pomeni: oboževanje samo Allaha Edinega brez kakršnekoli oblike politeizma oz. mnogoboštva.

  Zato tudi pravimo, da beseda islam izvira iz besede “esleme (أسلم)”, ki pomeni “predati se”.

  Osnovno sporočilo islama predstavlja čisti monoteizem

  Allah pravi:

  بَلَىٰ مَنْ أَسْلَمَ وَجْهَهُ لِلَّـهِ وَهُوَ مُحْسِنٌ فَلَهُ أَجْرُهُ عِندَ رَبِّهِ

  “Nasprotno, tisti ki preda svoje lice samo Allahu in opravlja dobra dela, temu pripada nagrada od Allaha.” (2:112)
  Prav tako je rekel Allahov Poslanec ﷺ:

  الإِسْلاَمُ أَنْ تَعْبُدَ اللَّهَ وَلاَ تُشْرِكَ بِهِ شَيْئًا

  “Islam je čaščenje (bogoslužje) samo Allaha in da mu ničesar ne pridružuješ (tj. da ne obožuješ nikogar in ničesar poleg Allaha)…”

  Islam pomeni častiti edino Allaha (brez primesi mnogoboštva)

  Allah nam navaja primer o Nuhu (Noetu):

  فَإِن تَوَلَّيْتُمْ فَمَا سَأَلْتُكُم مِّنْ أَجْرٍ ۖ إِنْ أَجْرِيَ إِلَّا عَلَى اللَّـهِ ۖ وَأُمِرْتُ أَنْ أَكُونَ مِنَ الْمُسْلِمِينَ

  “Če pa se obrnete stran, vedite, da od vas ne zahtevam nobenega plačila. Moje plačilo je pri Allahu, kajti ukazano mi je, naj bom eden od muslimanov.” (10:72)
  V primeru Ibrahima (Abrahaman) pravi:

  مَا كَانَ إِبْرَاهِيمُ يَهُودِيًّا وَلَا نَصْرَانِيًّا وَلَـٰكِن كَانَ حَنِيفًا مُّسْلِمًا وَمَا كَانَ مِنَ الْمُشْرِكِينَ

  “Ibrahim ni bil ne jud ne kristjan, ampak je bil pravoverni musliman in ni bil mnogobožec.” (3:67)
  Glede Muse (Mojzesa):

  وَقَالَ مُوسَىٰ يَا قَوْمِ إِن كُنتُمْ آمَنتُم بِاللَّـهِ فَعَلَيْهِ تَوَكَّلُوا إِن كُنتُم مُّسْلِمِينَ

  “In Musa (Mojzes) je rekel: “O ljudstvo moje, če verujete v Allaha, zanesite se Nanj, če ste zares muslimani.” (10:84)
  Jusuf (Jožef) je dejal:

  تَوَفَّنِي مُسْلِمًا وَأَلْحِقْنِي بِالصَّالِحِينَ

  “Daj, da umrem kot musliman in pridruži me dobrodelnežem!” (12:101)
  Allah pravi v Kur’anu:

  وَمَن يَبْتَغِ غَيْرَ الْإِسْلَامِ دِينًا فَلَن يُقْبَلَ مِنْهُ وَهُوَ فِي الْآخِرَةِ مِنَ الْخَاسِرِينَ

  “Kdor želi drugo vero namesto islama, ta od njega ne bo sprejeta in v onostranstvu bo med pogubljenimi.”
  O Isi (Jezusu) nam Allah prenaša številne zgodbe, med njimi tudi tisti čudež iz zibelke, ko je spregovoril ter dejal:

  قَالَ إِنِّي عَبْدُ اللَّـهِ آتَانِيَ الْكِتَابَ وَجَعَلَنِي نَبِيًّا ﴿٣٠﴾ وَجَعَلَنِي مُبَارَكًا أَيْنَ مَا كُنتُ وَأَوْصَانِي بِالصَّلَاةِ وَالزَّكَاةِ مَا دُمْتُ حَيًّا

  “Rekel jim je: ‘Jaz sem Allahov služabnik! On mi bo dal Knjigo in me naredil za Glasnika vere. Blagoslovil me je, kjerkoli bom, ukazal mi je moliti in dajati miloščino (zekat), dokler bom živ…’” (19:30-31)
  إِنَّ اللَّـهَ رَبِّي وَرَبُّكُمْ فَاعْبُدُوهُ ۗ هَـٰذَا صِرَاطٌ مُّسْتَقِيمٌ

  “Allah je moj in vaš Gospodar, častite Ga, to je prava pot.” (3:52)
  فَلَمَّا أَحَسَّ عِيسَىٰ مِنْهُمُ الْكُفْرَ قَالَ مَنْ أَنصَارِي إِلَى اللَّـهِ ۖ قَالَ الْحَوَارِيُّونَ نَحْنُ أَنصَارُ اللَّـهِ آمَنَّا بِاللَّـهِ وَاشْهَدْ بِأَنَّا مُسْلِمُونَ

  “Ko je Isa spoznal, da ne bodo verovali, je rekel: ‘Kdo bo moj pomočnik na poti k Allahu?’ Njegovi učenci (havarijuni) so rekli: ‘Mi smo Allahovi pomočniki, mi verujemo v Allaha, in ti nam bodi za pričo, da smo muslimani.” (3:52)
  Havarijuni: Prvi sledilci Ise (Jezusa), naj je Božji mir z njim, ki so verjeli in sprejeli tisto, kar mu je bilo objavljeno, za razliko od nekaterih Judov, ki so obtožili njegovo mati za prešuštvo in drugih, ki so trdili, da je on Bog, Božji sin ali eden od treh.

  وَإِذْ قَالَ اللَّـهُ يَا عِيسَى ابْنَ مَرْيَمَ أَأَنتَ قُلْتَ لِلنَّاسِ اتَّخِذُونِي وَأُمِّيَ إِلَـٰهَيْنِ مِن دُونِ اللَّـهِ ۖ قَالَ سُبْحَانَكَ مَا يَكُونُ لِي أَنْ أَقُولَ مَا لَيْسَ لِي بِحَقٍّ ۚ إِن كُنتُ قُلْتُهُ فَقَدْ عَلِمْتَهُ ۚ تَعْلَمُ مَا فِي نَفْسِي وَلَا أَعْلَمُ مَا فِي نَفْسِكَ ۚ إِنَّكَ أَنتَ عَلَّامُ الْغُيُوبِ

  “In ko je Allah rekel: “O Isa, sin Merjeme, ali si ti govoril ljudem: ‘Vzemite mene in mojo mater za bogova, namesto Allaha!’”, je odvrnil: “Slavljen bodi! Meni se ne spodobi, da bi rekel, česar nimam pravice reči. Če sem to rekel, Ti to že veš, kajti Ti veš za vse, kar je v moji duši, jaz pa ne vem, kaj je v Tebi. Resnično, Ti si Poznavalec prav vsega neznanega.” (5:116)
  مَا قُلْتُ لَهُمْ إِلَّا مَا أَمَرْتَنِي بِهِ أَنِ اعْبُدُوا اللَّـهَ رَبِّي وَرَبَّكُمْ ۚ وَكُنتُ عَلَيْهِمْ شَهِيدًا مَّا دُمْتُ فِيهِمْ ۖ فَلَمَّا تَوَفَّيْتَنِي كُنتَ أَنتَ الرَّقِيبَ عَلَيْهِمْ ۚ وَأَنتَ عَلَىٰ كُلِّ شَيْءٍ شَهِيدٌ

  “Govoril sem jim zgolj to, kar si mi ukazal: ‘Častite Allaha, mojega in svojega Gospodarja!‘ Bil sem jim priča, dokler sem bil med njimi, ko pa si me vzel, si Ti bedel nad njimi, kajti Ti bediš nad vsem.” (5:117)
  V komentarju Begavija najdemo dodatno razlago oz. pomen njegovih besed: “Častite Allaha, mojega in svojega Gospodarja”, in sicer:

  ولا تشركوا به شيئا

  “In nikogar in ničesar ne obožujte (poleg Allaha).”, takšno sporočilo pa predstavlja čisti monoteizem, ki pa je temeljno načelo islama. Iz vsega navedenega, vidimo, da so vsi Poslanci pred Muhammedom ﷺ bili muslimani in da je njihovo osnovno verovanje bilo isto tj. oboževanje samo Enega in Edinega Boga brez kakršnekoli primesi širka (politeizma). Razlike so bile samo v predpisih, ki so bili objavljeni v tistem času.

  Zato je dejal naš Poslanec Muhammed ﷺ:

  الأَنْبِيَاءُ إِخْوَةٌ مِنْ عَلاَّتٍ وَأُمَّهَاتُهُمْ شَتَّى وَدِينُهُمْ وَاحِدٌ

  “Glasniki vere smo bratje, vendar z različnimi materami, vera nam je ena…” (Muslim, 2365)

  Islamski učenjaki so zgoraj navedeni hadis protumačili na sledeč način:

  أصل إيمانهم واحد ، وشرائعهم مختلفة

  “Osnovno verovanje med Glasniki vere je bilo enotno, zakoni (predpisi) pa različni.”

  https://islam.si/islam-je-najstarejsa-religija

 • Morala

  Nič prej ne bo miru, dokler bo Evropejcem šlo lepo na račun denarja iz bogatih BV držav. Ko bodo ob vse, takrat bodo uvideli, da nimajo več kaj izgubiti, se bodo uprli…

  • ZatonMesecnikov

   #dokler bo Evropejcem šlo lepo na račun denarja iz bogatih BV držav#

   V katerem paralelnem vesolju pa se tole dogaja?

   • Morala

    Politiki in podporniki so se prodali…

    • ZatonMesecnikov

     Če se je lider slovenske levice Zoki prodal, to še ne pomeni, da so se vsi….

 • Frank Novak

  Josip Broz, precastiti marsal SFRJ, vrni se in OCISTI EVROPO!!!

 • Darth Vader

  islamske teroriste globalisti uporabljajo za neke vrste globalno Tet ofenzivo…..če vas zanima, kaj je to Tet ofenziva ter kako jo je severno-vietnamska komunistična oblast planirala….ter do neke mere tudi izvedla….vtipkajte v youtube “Tet ofensive Vietnam”….pa mal poštudirajte…..v Vietnamu so bili Vietkongovci in Komunisti…..dandanes pa so islamski teroristi in globalisti…..

 • gorjanc

  Evropske leve elite nam s politiko zanikanja kopljejo civilizacijski grob.!!
  Za demokracijo in človekove pravice ,ki jih uživamo v ZAHODNI CIVILIZACIJI,je nujen določen razvoj družbe, KATEREGA PA PRISELJENCI TRETJEGA SVETA NISO DOSEGLI.
  ZA FUNKCIONIRANJE ZAHODNE DEMOKRACIJE MORA BITI POVPREČEN IQ PREBIVALCEV NAJMANJ 90 !!!
  KJE V AFRIKI in ARABSKIH DRŽAVAH PA IMAMO DEMOKRACIJO Z ČLOVEKOVIMI PRAVICAMI—- NIKJER , VSE NEKAKO FUNKCIJONIRA NA PLEMENSKI OSNOVI.

  • stane

   Clovekove pravice crnuhi in levaki s pridom zlorabljajo
   Pretirana humanost nas bo pokopala. To je izjavil g.musliman,ki prihaja iz krajev od kje prihajajo njegovi sonarodnjaki. Povedal je tudi,da zelijo kristjane uniciti in zasesti cel svet,da ne bodo nikoli odnehali. Pobijali bodo vse; zenske ,moske,invalide,dojencke,vse domace zivali. Grozljivo.
   Ta musliman ni radikaliziran,zato so mu spremenili ime,da so ga zascitili pred sigurnim mecem.

 • garfi

  gLobaListični zločini in prikrivanje
  zanetiti hočejo vojne in potem vsiliti diktaturo
  naši leWiČĆarji so del tega satanizma
  poleg sovražnega molka izvajajo tudi cenzuro in preganjanje “sovražnega govora”
  samo huje bo, če se folk ne zbudi in aktivira v obrambo resnice, pravice,svobode in prave demokracije
  BLIŽAJO SE MAJSKE VOLITVE – DOL Z “LEVIMI” in levo nsi

 • Anton

  Če so Hrvatje , je napad naročil Serpentinšek. Smo namreč v vojni s Hrvaško, razen s Dragojevičem, Severino, danejelo in hrvaško obalo , nismo napadli.

 • garfi

  SPOZNAJMO TITOISTA JELINĆIĆA ZA MAJSKE VOLITVE – šokantno
  kućanova mafija navija za jelinćića na majskih volitvah in že je praktično izvoljen
  Anton Kulušić 6 months ago: jebo li vas tito u guzicu kekeci

  titoista jelinćić i godnić i kekeci 31-39 minuta
  Po Titu Tito – 1. del
  https://www.youtube.com/watch?v=36Hki38IBqM

  diktator Zmago Jelinčič
  https://www.youtube.com/watch?v=XLZxyAqY3es

  • JANEZ GUS

   Do časa je pokazal svoj o pokvarjenost za tiste,ki ga niso poznali.Vse skozi je bil lopov in titoist.

   • garfi

    dajmo mu pokvarit načrt vsaj na tem portalu in ga razkrinkat

 • freedomfighter

  Hahah ta je pa dobra…zakaj bi se pa lagali da je pravoslavna cerkev…a res kdo v evropi dela razliko med pravoslavnimi in katoliskimi zrtvami

 • Novakec1

  Upam da bodo, ko bodo zasedli zblojeno €U ukinli posiljevanje z reklamami in preverjanje nisem robot

 • totex39

  Ravno zaradi takih izjav, ki jih dajejo evropski voditelji bo potrebno nekaj ukreniti in jih vreči iz njihovih prestolov, kajti vedo, da bodo oni zavarovani, vsi ostali pa se bomo morali soočiti s to golaznijo.

 • Artur

  Njihovi in naši levajzli že proslavljajo “dosežke” njihovih “simpatij”.

  • šmentanamuha

   Šur, opravljajo umazano delo namesto njih.

 • Mirko Sedlar

  Hrčki spet dramo delajo sej jim bodo prepovedal bogoslužja prav tako kot v Pliberku ….

 • Kapodistrias

  Pišete, da so ga Hrvatje obvladali. So ga tudi premlatili? Če ga niso, so naredili veliko napako. Naj ima krščansko sočutje tudi svoje meje.

 • xtc

  Od kdaj pa so Hrvati pravoslavci?
  Hrčki bi ga morali zmlatiti nato pa vreč v prvo kanto.
  Zagotovo pa ni imel nobenih duševnih motenj,vse več Nemcev in Francozov že opaža ,da policija ponareja dokumente in poročila,kar le še boln neti nestrpnost,ki bo sleje kot preje eksplodirala zaradi laganja oblast

  • stane

   Bravo HRVATI!
   Onesposobili so majmuna crnga,Slovenci pa se niso spomnili,da je potrebno pomagati osebju v enem od lokalov v LJUBLJANI. 5 policajev ga je obvladalo. HRVATI so se tudi iskazali v Nemciji na bazenu,ko so HRVATICO zaceli zajebavati. Bili so pa crnuhi oborozeni s sekiro in nozi. So jih pa HRVATI fajn pretepli. V Karlovcu in Zagrebu jih HRVATI preganjajo kot stekle pse. Tako se moramo mi Slovenci obnasati,da zascitimo svoje. BRAVO HRVATI!

 • Peter

  Pa že kdo preiskuje, kdaj je bil teroristični napadalec v dolini, kakšne stike je imel z dolinsko levico in podobno?
  Ne? Čudno, se vam ne zdi, un z novezelandije je našel stike vse do sds, teli talevi pa ne najdejo nič, no?

  • samsara

   Ob dejstvu, da je na Novi Zelandiji šlo za samostojnega strelca (v primeru muslija, bi mediji tolažili javnst, da je šlo za samostojno radikaliziranega), na Šrilanki pa za poznano radikalno islamistično organizacijo.

  • šmentanamuha

   Ja res, lovke iz Nove Zelandije so segle vse do Janše, tule pa verižno razdejanje krščanskih cerkva po celi državi kljub poprejšnjim svarilom obveščevalnih služb in zdaj nekaj tekajo za lokalci. Papeža pa boli srce. Un v Nemčiji pa je bil spet samo psihično zmeden.

 • Peter

  Primerjajte reakcije medijev po novozelandskem in po tem napadu. Me prav zanima, do kakšnih spoznanj boste prišli. In to z dokazi črno na belem, da ne bodo pol spet kakšni maladinci javkali in risali glupe dijareje, no.

 • sunday

  no, naletel je ravno na hrvate – ni slabo, saj hrčki se ne bodo pustili kot se nemci ali mi slivenci ali … – no, upam vsaj – tokrat navijam za hrvate !!!

 • sunday

  zaenkrat so musli podganji iztrebki še levistični hlapci, ampak jutri bojo samostojni in takrat bodo levisti postali alahovci ali pa jih ne bo več, tako kot vsi ateisti !!!

 • sunday

  no, naletel je ravno na hrvate – ni slabo, saj hrčki se ne bodo pustili kot se nemci ali mi slivenci ali … – no, upam vsaj – tokrat navijam za hrvate !!!

  •Edit•Reply•Share ›

 • cosmosjasnovidec

  To,da so ga samo ustavili je nič.Če ga že niso mogli ubiti kot podgano bi ga vsaj na mrtvo premlatili oziroma polomili vse kosti kar jih muslimanska nesnažna golazen ima.
  ——————————————————————————————–
  Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
  DR.Cosmosjasnovidec
  —————————————————————————————-

 • Andrej

  Psihično zmedena je cela EU policija. S politiki vred.

 • Get Smart

  Drugi steber PEDRIZEM/LEZBIZEM je za KOMINTERN-OVCE oz. MURGL JUGO KOMUNJARE najprej iniciacijski odnos GOSPODAR vs SERBUS: gospodar zaznamuje svojo lastnino – vse riti so v lasti gospodarjev in njihovi otroci so vzgajani v PONOSNO nastavljanje dupeta gazdi. Te kreature svoja dela vedno PODTIKAJO LJUDEM: ste že slišali »za hlapce (za SERBUSE) rojeni«? Ja, IVAN CANKAR je govoril o teh kaviarSERBUSNIH KREATURAH, ki so ZA SERBUSE tekovina revolucije ROJENI, biča željni in vajeni, hrbet upognjen, dupe za gazdu spremno … LEZBIZEM je sredstvo za poneumljanje deklic, ki kupijo LAŽNO PROPAGANDO o »grdih moških«, ki da zlorabljajo ženske, kar je znova le kominternistično PODTIKANJE skladno z njihovo agendo: »Deli in vladaj!«
  Samo te kaviaržidoKOMINTERNOVSKE parazitske kreature (krvosesi) in njihovi SERBUSNI WATCHDOGI (volkodlaki) zlorabljajo ženske in otroke. Delajo za svojo MURGL KOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO oz. kaviarKOMUNISTIČNO INTERNACIONALO, za svoj »Nov svetovni red«, njihov tisočletja isti red, SUŽNJELASTNIŠTVO:
  1. PRVORAZREDNI pusići in TRANSIćI so gazde, odločajo o ŽIVLJENJU in SMRTI svojih psov=watchdogov in zasužnjenih ljudi,
  2. DRUGORAZREDNI pusići in TRANSIćI so SERBUSI (hlapci), watchdogići, psi čuvaji tekovina revolucije, »VOJAKI REVOLUCIJE«, kot jim pravi tovariš Milan KUćAN,
  3. TRETJERAZREDNI so ljudje, LJUDJE so SUŽNJI.

 • Get Smart

  Pomni, kaj so ti položili v zibko:

  SLOVENSKA politika je SKRB ZA SLOVENSKO POLITEJO = DRŽAVO,
  je DELO ZA SLOVENSKO POLITEJO (za ljudi v SLOVENSKI POLITEJI),
  seveda na SLOVENSKI NAČIN, torej z značilnimi SLOVENSKIMI deli, navadami, običaji in vrednotami.
  Naprimer SDS = Slovenska demokratska stranka, EDINA ČLOVEŠKA stranka v OKUPIRANEM DRŽAVNEM ZBORU Republike Slovenije izvaja SLOVENSKO POLITIKO, ker tako z besedo kot z vsemi ostalimi deli sledi PRASTARIM SLOVENSKIM VREDNOTAM:
  = poštenost,
  = pravičnost,
  = resnicoljubnost,
  = prijateljstvo do ljudi,
  = domoljubnost,
  = rodoljubnost,
  = svobodoljubnost
  in kar je še svetovno znanih SLOVENSKIH ZNAČILNOSTI in odlik, ki smo jih SLOVENCI podarili svetu.
  Govorimo skratka o »KULTURI ŽIVLJENJA«.

  • Get Smart

   Nasprotje kulture življenja je »KULTURA SMRTI«.
   »Kultura smrti« je kaviaržidoKOMINTERNISTIČNA fašistično socialistično komunistična SUŽNJELASTNIŠKA agenda ZLOČINOV PROTI ČLOVEŠTVU: umor, uničevanja kultur, uničevanja narodov (etnocid, genocid), ropanje, kraja, LAŽ, blatenje ljudi – ČLOVEKU PODTIKAJO svoje ZLOČINE, »prodajanje magle«, pasjejebstvo (»vukojebine«), kamelojebstvo, pedrstvo, pedofilstvo … skratka PARAZITIRANJE na ljudeh, ustvarjanje »novega svetovnega reda« reda RAZREDOV, kar je le njihov stari red: SUŽNJELASTNIŠTVO.
   Njihove stare in nove sužnjelastniške strukture: (babilon perzija egipt bizanc rim jugoslavija turčija serbia rvackija bosnija …) oz. tu MURGL KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA – ŠARAC, Levica, SD, DeSUS, SABratušak, SMC idr. »novi obrazi«.
   Vsi »-izmi« so izdelki teh kreatur. Ko se človek-SUŽENJ končno upre enemu njihovemu načinu »tepihovanja« in »sfukovanja«, opranim ljudem preko PROPAGANDNEGA stroja ponudijo kao rešitev: SOCIALIZEM = KOMUNIZEM = FAŠIZEM = ČETNICIZEM = USTAŠIZEM = MUSLIćKULTIZEM oz. tukaj MURGL JUGOKOMUNIZEM, vsesplošno pa gospodarjev kaviaržidoKOMINTERNIZEM in (wathdogov–serbusov–hlapcev) MUSLIćKULTI SERBUSIZEM. In imajo še spremljevalne »-izme«: lezbizem, feminizem … ki so vsi le kaviaržidoKOMINTERNISTIČNI oz. tu MURGL JUGOKOMUNISTIČNI propagandizmi za pranje možganov.

   • Get Smart

    En od stebrov zločinske kaviaržidoKOMINTERNE oz. tu MURGL KOMUNISTIČNE JUGOSLAVIJE je TRANSIćIZEM: svoje izrodke in kupljene otroke kastrirajo in VZGAJAJO v pedofiliji, v pedrofiliji, v LAŽI, v SOVRAŠTVU DO LJUDI in s hormoni nasprotnega spola. Ko te kreature odrastejo, so, kot si same pravijo in z DELI DOKAZUJEJO na vsakem koraku, SMRTNI NEPRIJATELJI LJUDI. Sovraštvo do ljudi kar žari iz njihovih oči in potem so vam FOVŠ. Poznate PODTIKANJA o fovšiji (zavist – želja)? Fovšijo – zavist ločimo po NAČINU IZPOLNITVE želje:
    – USTVARJALNA fovšija – prirojena fovšija ljudi (Tina je bila fovš Mateji Svet, zato se je lotila treninga, poštenega dela in VZORNICO Matejo presegla);
    – UNIČEVALNA fovšija – prirojena in VZGAJANA fovšija KOMUNISTIČNIH kreatur – človeku so fovš vsega, zato človeka zakoljejo in si prisvojijo njegovo imetje.
    FEJK ženske – »MOŽAČE« (TRANSIćI – KASTRIRANI fantki) ne morejo roditi, ne morejo izkusiti ženskih bolečin in užitkov, FEJK moški (TRANSIćIRANE deklice na testosteronu do konca svojih dni igrajo vloge »POŽENŠČENIH kao MOŠKIH« in to FEJK moško POŽENŠČENOST potem PODTIKAJO LJUDEM. Znani PONOSNI pedrizem/lezbizem je sredstvo za prikrivanje TRANSIćiZMA. Tak je univerzalni kaviaržidoKOMINTERNISTIČNI »modus operandi«.

 • Dragana P

  Nikdar si nisem mislila, da je zahodna evropa tako zaplankana. Mislim, da je za evropo prepozno, če nebodo takoj naredili red glede migracij. Večina migrantov imajo zahodni svet za neprijatelje nasi drzavniki jih pa ujckajo nam pa vsak dan nove davke da lahko zafilajo lacna usta prislekom.

 • Jožef

  Veliko gledam nemške jutuberje, ki sporočajo tisto, kar javni mediji prekrivajo oziroma zamolčijo.
  Ugotavljam, da gre Nemcem mnogo slabše, kot nam. Tudi takoj po prvi s. vojni so Nemce zavezniki Antante skoraj da izstradali in gospodarko uničili. Kot posledica se je pojavil Hitler in kaj je sledilo, vemo vsi.
  Tudi danes brezvestni politiki pripravljajo teren, na katerem se bo zagotovo pojavil novi Hitler.
  Iz zgodovine se pa ljudje nikoli nič ne naučijo.
  Tudi pri nas se nismo nič naučili. Gospodarstvo je smrtno bolano tako kot v negdanji Jugoslaviji.
  Utapljamo se v dolgovih, oblast pa se posipava z dnarje in nezakonito uvaža muslimane in jih hrani ter oblči z izposojenim denarjem.
  Ali res ne gre dugače, dragi slovenski volilci?

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!