Oglejte si to srednjeveško miselnost: Muslimanski imam ogorčen nad muslimanko, ker je v javnosti jedla banano!

Foto: Twitter

Z masovnim migrantskim valom, se je v Evropo infiltriralo nič koliko radikalnih islamistov, ki so si za cilj zadali islamizacijo Evrope. Posledično se pojavlja vedno več imamov, ki skrbijo za to, da se prišleki ne infiltrirajo, ampak še naprej prakticirajo muslimanski način življenja, kot so ga vajeni v svojih okoljih. 

Priloženi posnetek kaže imama Mohammada Tawhidija iz Velike Britanije, ki izraža svoj gnev nad muslimanko, ki je v javnosti jedla banano. Po njegovem je to naravnost sramotno dejanje, saj naj bi banano sesala. “Zaradi Alaha naj jo bo sram!”

Videti je mogoče, da se imami na vsakodnevni bazi trudijo, da se migranti ne integrirajo in ohranjajo muslimanski način življenja, za katerega je značilen podrejen način obnašanja za ženski spol, kjer je nujno zakrivanje v muslimanske naglavne rute. Na ta način skrbijo za izolacijo muslimanskih skupnosti in radikalizacijo posameznikov, ki v zadnjih letih sejejo strah v kosti in izvajajo teroristične napade.

https://twitter.com/Imamofpeace/status/1078537710099283968

Težko je razumeti, zakaj Evropa bolj striktno ne bdi nad integracijo, glede na to, da je več kot očitno, da v muslimanskem svetu ni pričakovati takšno stopnjo tolerance. Tam je vse zelo preprosto: če ne spoštuješ kulture, te čaka kazen.

H. M.