fbpx

Polbrat Barracka Obame razočaran nad njegovim vodenjem države, zato bo glasoval za Trumpa

Foto: Twitter

Polbrat aktualnega predsednika ZDA Barracka Obame želi narediti Ameriko zopet veliko, zato bo na prihajajočih volitvah glasoval za Donalda Trumpa. 

“Rad imam Donalda Trumpa, ker govori iz srca,” je za ameriške medije povedal predsednikov polbrat Malik Obama. “Narediti Ameriko zopet veliko je odličen slogan. Rad bi ga spoznal,” meni o političnih simpatijah do Trumpa.

Malik je sicer dolgoletni član demokratske stranke in je globoko razočaran nad administracijo svojega polbrata, saj ga je ta pripeljala do tega, da se je odločil zamenjati stranko. Za zadnje razočaranje za takšno odločitev je poskrbela demokratska tekmica v boju za predsedniško mesto Hillary Clinton zaradi uporabe zasebnih strežnikov za elektronsko pošto.

Homoseksualne poroke, Libija…
Malik je poleg tega še jezen zaradi uboja in strmoglavljena libijskega predsednika Moammerja Gadafija, ki je bil njegov prijatelj. “Moj brat in sekretarka za zunanje zadeve sta me v zvezi s tem izjemno razočarala.” Še bolj pa je razočaran nad podporo demokratske stranke istospolnim porokam. Polbrat iz Kenije namreč možno verjame v institut zakonske zveze med moškim in žensko- tako močno, da ima trenutno kar tri žene.

Zaradi njegovih nasprotovanj politiki demokratov in Obama- Clintonove administracije, bo Malik Obama Novembra prišel v ZDA oddati glas za Trumpa. Malik je namreč nekoč živel v Marylandu, kjer je delal kot računovodja, zato ima tudi pravico do glasovanja na volitvah.

M. P.