Poroke s 6-letnimi deklicami so v islamu stalna praksa – 15 milijonov mladoletnih deklet na leto je prisiljenih v zakon

Foto: Youtube

Po svetu so dekleta še vedno prisiljena v poroke z moškimi, ki so tako stari, da bi lahko bili njihovi dedki. Prenašati morajo spolno suženjstvo, trpinčenje, pretepanje, posilstva in nosečnosti. Veliko jih umre pri porodu. Najmlajše med njimi so stare komaj šest let. Več kot 15 milijonov mladoletnih deklet bo v letu 2017 postalo nevest – ena na vsakih sedem sekund.

Organizacija Save the Children, ki se bori proti prisiljenim porokam mladoletnih deklet, navaja, da sta za porast ‘otroških’ porok krivi predvsem revščina in vojna. Cilj te organizacije je resda plemenit, a njihova politična korektnost jim v tem spopadu ne služi najbolje. Nikjer ne poudarijo, da so poroke z deklicami splošna praksa v državah, kjer je prevladujoča religija islam.

Družine otroke prodajajo ali pa so deklice ugrabljene
Veliko družin svoje mladoletne hčere proda v zakon, saj nimajo sredstev, da bi poskrbeli zanje. Veliko deklet pa je tudi ugrabljenih. Znan je primer iz mesta Chilbok v Nigeriji, kjer so člani islamistične skupine Boko Haram ugrabili čez 200 mladoletnih deklet. Teroristi so ubili tudi starše neke deklice in jo prisilili, da se je poročila z enim izmed njih. Tako je morala trpeti v zakonu z morilcem svojih staršev.

Poročene deklice so prisiljene trpeti življenje spolne in fizične zlorabe. Ena od deklet se je bila pri svojih šestih letih prisiljena poročiti s 40 let starim moškim v Afganistanu. Starši so zamenjali svojo hčer za eno kozo. Zgovoren je tudi primer osemletnice iz Jemna, ki je zaradi notranjih krvavitev, ki so bile posledica moževega posilstva, umrla na svojo poročno noč. Kaj združuje Jemen in Afganistan? Islam.

Sirijka Sahar je imela 13 let, ko se je poročila z 20-letnim Libanoncem. Ko je v mukah rodila, so se ji sanje razblinile. Sedaj verjame, da se ženske pred dvajsetim letom ne bi smele poročati. “Sem otrok, ki vzgaja otroka,” je dejala Sahar. Tudi v Siriji je dominantna vera seveda islam.

Takšne prakse so običajne tudi v Sudanu in Tanzaniji
Razen tega, da so takšne prakse popolnoma moralno sporne, pa se je treba vprašati tudi po biološki plati. Žensko telo biološko pri takšni starosti ni niti razvito do te mere, da bi omogočalo zdravo nosečnost. Rojevanje je drugi največji razlog za smrt mladoletnih deklet. V Sudanu je veliko bolj verjetno, da bo dekle umrlo pri rojevanju, kot da bo končalo šolanje. Če ne veste, tudi v Sudanu je prevladujoča religija islam.

Obstaja seznam, kje na svetu je največ in kje najmanj ‘otroških’ porok. Največ jih je v Nigerju, Čadu, Srednjeafriški republiki, Maliju in Somaliji. Najmanj porok z mladoletnimi dekleti pa je na Švedskem, Finskem, Norveškem, Nizozemskem in v Belgiji. V vseh državah na vrhu lestvice po ‘otroških’ porokah je dominantna religija islam (z izjemo SAR), v vseh z najmanj ‘otroškimi’ porokami pa krščanstvo. Če po vsem tem še kar vztrajate, da je islam zdrava religija in da bodo migranti obogatili Evropo, potem vam ni več pomoči.

Mednarodna skupnost se je zavezala, da bo do leta 2030 izkoreninila poroke z mladoletnimi dekleti. Pravijo pa, da bo to težko, ker se je treba boriti proti kulturi in tradiciji. Seveda je to popolno zavajanje. V posiljevanju in trpinčenju mladoletnih deklet ni prav nič kulturnega in tradicionalnega. Gre za to, da je trenutno cel zahodni svet zaveden. Problem je islam. V islamu je ženska predmet, v islamu velja samo moška beseda, v islamu je popolnoma normalno imeti več žena, tudi mladoletnih. Posilstvo nevernice ni posilstvo. Posilstvo v zakonu ne obstaja. Ženska je vredna manj kot vreča cementa.

Seveda je potrebno izpostaviti, da takšno početje poleg islama odobrava tudi hinduizem. V Indiji je ogromno mladih deklet podvrženo prisilnim porokam, v zakonih pa prav tako doživljajo posilstva in trpinčenje. Prav je, da takšno početje obsodimo neglede na to kdo in kje ga izvaja.

Seveda pa je ‘svetel zgled’ svojim vernikom postavil že Mohamed. Z eno svojih žena, Aišo, se je poročil pri njenih šestih letih. Spolni odnos z njo pa je imel pri njenih devetih. Začetnik islama je posilil mladoletno deklico, mi pa se politično korektno delamo neumne, da ni problem islam, ampak kultura in tradicija. Lepo vas prosim. Evropa je uvozila milijon muslimanov. In zato imamo probleme. Če bi uvozila milijon kristjanov, budistov, šintoistov ali konfucijancev, se danes ne bi pogovarjali o katastrofah terorizma in posilstev. Radikalen ali ne, s svojim pogledom na ženske je islam glavni problem, da do takšnih zlorab mladoletnih deklet prihaja tudi v 21. stoletju.

Aleksander Rant

 • AlojzZ

  Berem: “Problem je islam. V islamu je ženska predmet, v islamu velja samo moška beseda, v islamu je popolnoma normalno imeti več žena, tudi mladoletnih. Posilstvo nevernice ni posilstvo. Posilstvo v zakonu ne obstaja. Ženska je vredna manj kot vreča cementa.”

  Berem: “Seveda je potrebno izpostaviti, da takšno početje poleg islama odobrava tudi hinduizem. V Indiji je ogromno mladih deklet podvrženo prisilnim porokam, v zakonih pa prav tako doživljajo posilstva in trpinčenje.”

  Sprašujem se, zakaj gospod Aleksander ni zmožen zapisati: “Ženska je dobila enakopravnost le v deželah, ki so sprejele krščanstvo.” Sicer bi moral zapisati približno enakopravnost, vendar je zaradi prihajajočega islama samo enakopravnost čisto na mestu.

  • tarantela

   Krščanstvo nima nobenih zaslug za pridobitev ženske enakopravnosti. Katoliška ji še danes ne priznava tega.

   http://vedez.dzs.si/dokumenti/dokument.asp?id=362

   • Nata

    joj, tarantela? Pa vedno izzivaš, no ?V katerem stoletju smo že ??
    Kaj pa ženski danes ne priznava ? Samo ne napiši mi kaj o splavu, no !

    • tarantela

     Mislila sem, da ženska v katoliški veroizpovedi ne more postati duhovnica. Ja, laična je že, ampak poklicno ne more postati škofinja, kardinalka itd, medtem, ko druge krščanske veroizpovedi že priznavajo ženskam enak položaj, kot ga imajo moški. Predvsem mislim na protestantsko cerkev pri nas.
     Kar se pa tiče “izzivanja”, pač pokažem še drugo plat medalje, poskušam brez prišepetovalcev (jih nimam), tudi plašnice sem snela.

     • Nata

      Saj se mi je zdelo, da misiš na duhovništvo. Meni pa to ne bi bilo všeč. Tudi za celibat sem ,,,,,,
      Glede izzivanja pa – saj dobro izzivaš ! Meni je to všeč.
      Marsikaj se razjasni, ali pa ne . Pač različna mnenja. To je tisto ta pravo.

     • tarantela

      Še nekaj Ti moram povedati glede vere. Impala sem prijateljico, zelo verno. Bila je dobra za vse ljudi, sebe je prikrajšala, da je drugim darovala. Imela pa je eno “napako”, v verskem smislu mislim. Odšla je od moža, izjemno prostaškega in grobega. Kasneje se je zaljubila v drugega, ampak tu je bil problem: Od prvega moža se cerkveno ni mogla razvezati in ponovno poročiti prav tako cerkveno z drugim. Civilno je bilo to urejeno, ampak ona je, kot globoko verna, hotela tudi to urediti. Koliko je prejokala, hodila v župnišče in prosila, ker ni hotela živeti v “grehu”. Od tega je zbolela in se večkrat zdravila na psihiatriji. Prezgodaj je umrla, zlomljena do kraja.
      Vidiš tu vera in katolicizem zasužnjuje ženske! Naj jih hudič pobere, saj verjamejo vanj.

     • RATATA

      To je zanimivo samo komunistu.

     • Nata

      Uh, dober primer si dala. Tudi jaz jih nekaj poznam. Sicer obstaja Cerkveno sodišče, ki take zadeve razreši, a mislim, da je zelo strogo in predvsem neprijetno za ženo, ali pa moža prati perilo pred duhovništvom.
      Če se ne motim se je sedanji papež zazvzel za to, da bi malo poenostavili postopek.
      Ampak verjetno ne bo uspel. Vemo zakaj !!

     • Steiermark

      Bolj idiotskega nakladanja, kot je to o tvoji “globoko verni” prijateljici (??????), še nisem slišala! Če je bila tako “globoka v svoji veri”, potem bi se morala darovati in vdano prenašati prostaškega moža, ki, domnevam, da si ga je sama izbrala! Še najmanj pa je imela pravico si drugega “izbrati” in nato zahtevati razvezo (ki bi jo tudi ddobila, če bi navedla in dokazala, da živi v zakonu ki je neznosen ……. itd.), praktično izsiljevati od cerkve…. Na, “psihiatriji” pa pravgotovo ni končala, zaradi župnika ampak je to samo dokaz, da podstrešja ni imela pošlihtanega……Veliko nas je takšnih, ki smo se ločile, tudi potem, ko smo imele že otroke, ker smo spoznale, da oseba ob nas ni prva, kljub nasprotovanju oz. neskladju z cerkvenimi zakoni, pa nobena , vsaj poznam ne nobene, ni končala na psihiatriji. Res pa je, da smo v večini potem morale kar same poskrbeti za svoje otroke ter jih s težavo in naporom morale vzgojiti in vzrediti, pa se nismo nikoli pritoževale nad težkim življenjem!

     • Ruggedplant

      1. Ker se ženska brez konkretnega razloga ne sme cerkveno razvezati od moža si izpeljala, da “vera in katolicizem zasužnjuje ženske” – ?? Kaj pa v nasprotnem primeru, ko bi se moški želel cerkveno razvezati od žene? Tu pa moški niso nič “zasužnjeni”?
      2. Celibat je prakticiral Jezus, celibat je prakticiral prvi papež Peter in Cerkev se je v določeni točki odločila, da a svoja utemeljitelja posnema tudi v tej zelo pomembni življenjski drži – kaj ima to tebe za motit?
      3. Celibat prakticirajo tudi v nekaterih drugih religijah in povsod deluje, še več – najbolj ga podpirajo prav celibaterji sami – kaj ima to tebe za motit?
      4. Odločitev za duhovništvo je hkrati tudi odločitev za celibat – o tem so novinci seznanjeni že v samem začetku, odločitev je popolnoma prostovoljna in nikomur vsiljena – kaj ima to tebe za motit?
      5. Koliko pa je pederastije med duhovniki, če primerjaš razmerje z ostalimi službami, kjer imajo odrasli opravka z mladoletnimi? Ko sem se sam spravil malo raziskovati to področje, sem prišel do zanimivih ugotovitev, ki govorijo ravno nasprotno od tvojega zlobnega obrekovanja. Kje imaš dokaze, da bi odprava celibata ta pojav izničila? Zakaj je torej toliko pedofilije v družbi, ki ni zaprisežena celibatu – precej več kot med duhovništvom?

      Imaš demokratično pravico do pogleda na stvari, a oprosti, glede na babja obrekovanja, šibke argumente in laži, ki si jih zapisala, je to mnenje vredno natanko nič. Te pa povabim, da mi dokažeš nasprotno – zgoraj sem ti točkoval, da bo lažje.

     • if

      Rugegedplant je dobro argumentiral.
      Dodajam.
      Če glelde papeža Borgia drži, kar ste napisali, se je ta s svojim življenjem umestil med ljudi, ki jih je Jezus definiral z besedami »Moja hiša se bo imenovala hiša molitve za vse narode.Vi ste iz nje naredili razbojniško jamo.«
      Take ljudi Jezus šteje za razbojnike, v današnjem jeziku za kriminalce.

     • RATATA

      Tvoj problem je v tem, da se (če imaš slučajno razmerje z moškim) po aktu počutiš premagano, namesto, da bi ugotovila da ti le pravi moški lahko ustreže, ker ti on ustreči hoče.
      Ne krivi drugih, če nisi prav izbrala ali pa če nisi imela sreče s starši, da bi te z zgledom pravilno vzgojili. Vsak se lahko prilagodi.

     • Steiermark

      Koga pa to zanima, če ženska nemore postati “duhovnica”….. Lahko pa postane nuna ali kaj drugega ali pa enostavno vstopi v drugo krščansko vero – k protestantom in tam “nadoknadi” vse frustracije! Povej mi, ali lahko ženska postane “duhovnica” v vaši srbski ortodoksni veri ali pa , v veri tvojega soseda in bližnjega sorodnika, musliča? Ali je tam ženska priznana kot človek ali pa morda samo kot domača, ničvredna žival, sužnja in nasploh brezpravna! Za klobasat kot ti to počneš in velikodušno razkazuješ svojo ignoranco, pa res ne rabiš biti niti ženska, niti civilizirana ampak je dovolj, da pripadaš nekim levaškim titoističnim pedofilsko morilskim filozofom………beeee

     • Ruggedplant

      Tudi jaz ne morem postati nuna – smo zato katoliški moški diskriminirani? Jojmene, od kod pobiraš te svoje argumente, z MMC-ja?

     • ferdo

      Oh, daj tarantela. To kar ti navajaš je lažniva legenda, ki so jo takrat ponekod uporabljali kot umazano orožje proti papeštvu in Cerkvi.
      Učena humanista Piccolomini in Platina sta ugotovila, da gre pri tem za izmišljotino, kar so kasneje potrdili tudi drugi znanstveniki. Da je to laž, z vso gotovostjo potrjujeta datuma smrti papeža Leona IV. in izvolitev Benedikta III., kjer je le nekaj dni razlike med smrtjo prvega in izvolitvijo drugega in torej ni prostora za neko papeževanje, ki bi trajalo celo več let.
      GRDA LAŽ !!! In ti to širiš – fuj…… najbrž si prilezla iz protestantskih vrst – no saj jih celo omenjaš.

   • Ruggedplant

    V resnici je ravno nasprotno. Med vsmei znanimi svetovnimi religijami ima ženska v krščanstvu, sploh pa katoliški smeri najvišji priznan pomen – tako v duhovnem, kakor družbenem smislu. Ženski liki so v Svetem pismu, v Novi zavezi pa sploh, skoraj izključno pozitivni, lik Marije pa je tekom stoletij postal že pravi kult, ki gre (vsaj za moje pojme) marsikje celo predaleč, saj je na subtilni ravni takorekoč izenačena z Odrešenikom. Ta spoštljiv, na pol malikovalski odnos do žensk se je predvsem pri katolikih in protestantih (pri slednjih še bolj) žal izrodil v izkrivljeno emancipacijo in iz nje izhajajoč militantni feminizem, ki že desetletja uničuje zahodno družbo. Ja, to se dogaja samo na zahodu, samo tam, kjer smo katoličani in protestanti ženski lik tako scrtali in glorificirali, da ste dobile občutek nadčloveškosti in vam tudi viteštvo in kavalirstvo (oboje izum kristjanov) nista dovolj. No, to naslavljam nate, ker po nicku sklepam, da si ženskega spola, a pri provokatorjih se nikoli ne ve.

   • Steiermark

    tarantela, to ti veš, ki pripadaš najbolj nazadnjaški in zločinski rdeči miselnosti?

 • Lovro

  zakaj ne rečete bobu- bob?
  To, kar te zveri počnejo, je izrojena pedofilija.
  Poiščite še odgovor na vprašanje, zakaj takšne izrojenosti emancipirana EU /in svet/ dopuščata ?!?

  • Steiermark

   Zato, ker niso vedeli, kako drugače legalizirati njihova bolana nagnjenja in uničiti krščansko Evropo!

 • Orel Pravice

  Kaj pa o tem menijo rdeče “človekoljubne organizacije” ki podpirajo migracijo? Slišal sem včeraj na radiju da po njihovem nesprejemanje migranta v Slovenijo pomeni kršenje ustave in mučenje migrantov.
  Sprašujem se kako naj sprejmem človeka ki: ne sprejme moje domovine kot svoje, ne prejme moje religije (celo sovraži jo), ne sprejme moj način življenja in celo izkorišča deklice kot del njegove kulture (pri nas je to pedofilija, po EU zakonodaji je ta človek zločinec). Ne razumem, naj jaz sprejmem zločinca, potem sem pa jaz kršitelj njegovih pravic če ga ne srejmem. To je dokaz medijske manipulacije in sistemskega uničenja Evrope.

  • Nata

   + + + + + + + + + + +

  • mona lisa

   Ja prav imaš to je sistemsko uničenje Evrope. Noben in res noben nas ne bi smel prisiljevat da sprejemamo migrante, kajti vsak takki je bil od malega naučen nekih stvari se ne bo nikoli obnašal drugače. Vsak islamist je potencialna nevarnost za nas in naše otroke. Nisem slišala še ene pozitivne stvari o teh divjakih. Žal pa nas politiki kateri bi morali skrbeti za našo varnost prisiljujejo da hlapčujemo in delamo za te divjake.

   • Orel Pravice

    Res je. Problem pri skrajnežih je ta, da od trenutka ko se jim dodeli pravica do bivanja v Sloveniji (se ne ve iz kje pride, koliko je star, ipd), je meni kot Slovenski državljan odvzeta ustavna pravica:

    34. člen
    (pravica do osebnega dostojanstva in varnosti)
    Vsakdo ima pravico do osebnega dostojanstva in varnosti.

    Država Slovenija ne mora dodeliti pravice migrantom in Slovencem enako, ker te pravici imata križane temelje.
    Žalosti me, da se je Slovenija odločila da dodeli pravice migrantom pred lastnim narodom.

    • Steiermark

     Pravico do osebnega dostojanstva, nam jemljevo marxovi nasledniki – levaki, ki se strogo držijo njegovih navodil, kako uničiti človeštvo – najprej z feminizmom, potem s pedofilijo in z lgbt razsajanjem ter dajanjem pravic muslimanom , , nevrednim imenom človeka, ter prednosti njihovi človeka nevredni veri in filozofiji! Oni nas lahko posiljujejo, koljejo, ropajo in pedofilirajo – isto kot je počel tito in njegove partizanske horde, po 45 letu in še slabše! Zato, vsakkdo, ki nam to dela in vlači to golazen k nam , odvzema nam človekovo dostojanstvo in nas uničuje ter dela prostor za to necivilizirano in nehumano muslimansko sodrgo!

     • Orel Pravice

      Pa še skupnega imajo to, da sovražijo kristjane. Zelo dobro skupaj sodelujevo levaki in muslimani…

  • dob

   10+

 • čips

  Okoli islama še ene dobre stvari nisem prebral. Zanima me ali vsi ti kreteni, ki jim je ženska samo potrošni material ve, da ga je ženska rodila in, da ga brez matere ne bi bilo? Kar me moti najbolj je dejstvo, da nas politiki fopajo, da so ubogi in jim je treba pomagat…dobro naj pridejo in jim pomagamo AMPAK naj se obnašajo civilizirano, evropsko, krščansko po naših merilih.A da ne? No pol pa pokaj nazaj drhal nevzgojena!!! Kaj qrac gor rinejo? Doma jim kao štala nea paše pol pa tu hočejo isto živet. Lej ne maram, mrzim iz dna duše vse kar ima po teh kameltrajbarjih vonj!

 • Ejga

  Sprejemanje takih izmečkov v svojo družbo in okolje, zasluži pregovor: Povej mi s kom se družiš in povem ti kdo si !

 • Fireblade

  To ni islam dragi moji, to je barbarstvo!! Kje pa se to dogaja? V razvitih zalivskih državah ali v 3. svetu? Savdijci, Jordanci, Sirijci in Libanonci so najhujši, kupujejo punčke iz Sirije ali Yemna in jim uničijo življenje! To ni islam, vprašajte normalne muslimane kaj si mislijo o tem, to ni njihova kultura, poglejte v razvitih zalivskih državah kako živijo ženske!? Seveda je pa res, da tisti ne hodijo v revno EU.

 • Novakec1

  Pri nas že zakonodajo spreminjajo v tej smeri.

 • indijanka

  V statistiki pedofilskih porok svoje države nisem zasledila pri repu. Vsaj v tem članku ne. Mogoče zato, ker so Romi za nas drugorazredni ljudje. Njihovi otroci nam ne izgledajo naši, zato nimajo enakih pravic. Njihovi starši pa so si v obliki koriščenja socialnih pravic, priborili pravico do brezdelja. Sram nas je lahko, da smo strahopetno podlegli njihovemu nasilju in da obračamo glavo v daljavo in se zgražamo. Razen teg sem mnenja, da so pedofili uporabni le kot hrana krokodilom. Tudi tisti pri nas. Nisem pa niti prepričana, da moški in njihovi psihoanalitiki razumejo, da je ne samo pravica ampak tudi potreba ženske, da uživa v seksu, ne samo, da seksa. Ker le zadovoljna, lahko soustvarja ustvarjalno družbo.

  • Nata

   + + + + + + + + + + super si napisala .
   Jaz bi še kakšno močnejšo besedo uporabila, kar se tiče možakarjev, pa ne bom pokvarila vtisa. Ti znaš sijajno napisati.Bom pa še kaj napisala zgoraj……….
   lep dan, indijanka !!

  • čips

   Draga moja, kdo pa obrača glave stran od romov? Jaz in ti sigurno ne…samo kako se jim pa lahko pomaga? Csd-ji sigurno ne, ker romi so “zasciteni”kot manjšina prav tako je njihovo življenje…kolikokrat si pa slisala, da je csd posredoval kot pri velenjskih dečkih? Romi želijo živet kot živijo na prilaščeni zemlji beri ukradeni in si iščejo pravice po el. in vodovodnih priključkih na parcelah , ki ni njihova (recimo tvoja zemlja oni tam živijo (ti pa davke plačuješ). Kar ti želim povedat je, da v normalnem svetu leta 2017 nič od tega kar se dogaja ne bi smelo obstajat, civiliziran svet smo in tako bi bilo treba živet in ne v nekih romskih naseljih po svojih pravilih sredi evrope … sicer pa vsi romi kar precej € dobijo preko socialnih trasferjev drugače se jih pa ne sme “dotikat” ker je to in takšno življenje njihova pravica. Poroke takšne tam in tukaj bi morale biti prepovedane in kaznive ni važno katremu “plemenu ” pripadaš, pravzaprav sploh ne bi smele obstajat. Otroci naj ostanejo otroci.

  • Anonimni_Profesor

   In če je ženska spolno zlorabljena, ne more zares uživati v seksu. Težko se to pozdravi. In če ne more je tudi nagnjena k ustvarjanju deviantnosti v družbi. To je začaran krog spolnih zlorab. Islam pa nas z njimi prepravlja.

  • Prle

   Hm,zanimivo razmišljanje nekoga, ki ima nick name indijanka,logično bi bilo indi – janka.

   • indijanka

    Prle, Prle. Zveniš kot svetovalec naše vlade. Torej trdiš, da so Romi po naravi kriminalci in nesposobni za delo. Da jih naša vlada v bistvu podkupuje preko sociale. Razmisli o svoji nestrpnosti in o tem, da si tudi romski otroci zaslužijo pravljico za lahko noč in sanje za dobro jutro. Moje seksualno življenje se te pa ne tiče. Statistično 41% žensk prisega, da jih bolje zadovoljijo mehanske igrače kot moški in če bi čutila, da mi kaj manjka, ne bi oklevala. Sem pa Indijanka…ja. Indijanke same odpirajo šotor in prezirajo posiljevalce in pedofile. Pa tudi glave ne sklanjajo. Še moj nasvet zate. Ne bodi tako dolgočasen!

    • Prle

     Torej si Zelo zadovoljena,lepo.Samo vedi, da indijanke odpirajo šotor, takrat.ko ji to ukaže,saj ne boš verjela,ja njen indijanec zaboga,indijanka ni samostojna.Na žalost.Drugače Slovenke odpirajo vrata samo klenim moškim,ki jih zadovoljijo.Ne sekiraj se preveč, če smo nekateri dolgočasni,to je ja značilno za Slovence.To bi ti,vendarle morala vedeti.Če te prav zastopim imaš raje umetno stvar kot živo?

     • indijanka

      V svoje komentarje ne vključuj Indijancev, ker se nanje ne spoznaš. Zakaj bi se sekirala, če si ti dolgočasen? Tu mrgoli zanimivih komentatorjev, s katerimi se izjemno rada pogovarjam. Veliko sem se že naučila od njih in dnevno me nasmejijo. A ti si gej, da ocenjuješ, da so Slovenci kot moški dolgočasni? Meni ugajajo. Seveda, samo Moški.

     • Prle

      Zanimivo,da so komentarji tukaj poučni, pa še nasmejiš se jim,torej je vse skupaj zajebancija.Uf, sem se kar oddahnil,sem mislil,da misliš resno.Moški, pa je zate itak samo igračka.Pa pridna mi ostani.

     • RATATA

      Tebi bo ostala pridna cigajnar, ziher. Komu bo pa ostala nepridna?

     • Prle

      Kar naj te firbec daje.Bebo.

     • Prle

      Prostata,si pa res firbčen.

     • RATATA

      Prejle si me ozmerjal z bebom, pa sem ti že hotel vrniti, da te je bebo naredu, zdaj sem pa ugotovil, da te je naredila bebova prostata, saj je zaradi nje tvoj fotr bebo ponoč moral pogosto vstajat, pa je mim grede odkrito mat v spanju nafilu. Od tod ti odpisani prle bizantinac.

     • Prle

      Ti pa si bil narejen podnevi,saj je iz tvojih komentarjev videti,da ti mrak,ki ti pade na tvoje možgane škodi.Straši so te zapustili,saj so hitro ugotovili,da se jim je rodil mali hudiček,ki je zrasel v velikega hudiča.Tvoj odpisani Prle,ki se je vrnil za vedno.

     • RATATA

      Oznaka Veliki Hudič mi godi.
      Hudič sem le za boljševistične buzefurske ćefurante, lgbitovce in kvazi humanitarne refugivelkomerse, svojim sem pa boter.

     • indijanka

      Sklepanje ti gre slabo od rok. Poznaš igrico Slepe miši? Tvoja komunikacija zelo spominja nanjo. Ko se ti enkrat uspe rešiti preveze, se pa lahko zopet pogovarjava. Do takrat pa zame lahko uporabiš tipko ignore, omogočila ti bo življenje v pravljici z naslovom Indijanka je pridna, ker si je Prle to zaželel. Poskusi. Fino bo.

     • Prle

      Ne fino,ampak super truper.Se že veselim.

   • RATATA

    Vratio se prle. Pa gde si bio prle bre. Odmarao a?
    A vraćaś se na badnjak.
    In zdej boš strokovno pametoval kaj?

    • Prle

     Zate sem,gospod Prle.Bo šlo?

     • RATATA

      O to pa ne, ko si pa tak fant zajebant.

 • Nata

  Spodaj je čips dobro napisal. Naj imajo, kakor želijo !! V imenu Alaha, ali katerigakoli boga že !!Samo naj to prakticirajo v svojih koncih.Moram napisati, da me te ženke težave v Islamu čedalje manj zanimajo .Kakor so si postlale, tako naj imajo .

  Ali so to res njihove navade, ali pa so si možje te ” navade ” skozi stoletja prisvojili?
  Moškemu, prav vsakemu, paše mladost . Starejši kot je ……..razumljivo in v zadnjih časih velikokrat prakticirano . Saj so Evropejci na veliko hodili na take ” turistične ” destinacije, kjer so si lahko privoščili mlade deklice, ali pa fantke.
  Bljak !!!!

  • Novakec1

   Na kratko; folk je čisto poblesavil po celem Setu. Čas je za Tretjo, pa folk na pol zreducirat, prihodnost naslednjih generacij zagotovljena.

   • Nata

    Hm……….jaz sem pa pesimist . Tudi v takem slučaju, bi ostali ” ta pravi “!!
    Obvladajo zelo dobro umetnost preživetja !

 • PIA PlA

  Muslimani, ki se poročajo z otroki, niso moški, temveč bojazljive svinje.

  Ne upajo si sami najti ženske; bojijo se normalnega spolnega akta; bojijo se za svojega tiča, da jim bo uplahnil takoj, ko se bo treba izkazati; in tako se spravljajo na otroke in živali. Normalnega partnerstva niso sposobni in se ga neskončno bojijo. Spravljajo se na šibkejše od sebe, in jim že v otroštvu zadenejo toliko strahu, da so kot odrasli popolnoma ohromljeni.

  In mi se bojimo teh in takih ljudi? V tem primeru smo mi še večje reve!
  Skrivati se za kulturne razlike, ki so baje dopustne, pomeni, da doma nismo sami svoji gospodarji.
  Tega so krivi predvsem brezjajčni politiki, ki se grebejo samo za svoje stolčke namesto, da bi urejali svet po civilizacijski podobi sodobnega sveta.

  • althar

   ++

  • ferdo

   @PIA PIA “Muslimani, ki se poročajo z otroki niso moški, temveč bojazljive svinje.”

   In Mohamed je njihov VZORNIK.

   • Steiermark

    predvsem “svinje” – katerih se zelo bojijo!

  • Steiermark

   morda pa na tak način , levaški marxisti hočejo “legalizirati” pedofilijo, za kar se že borijo…..

 • Olga

  Evropa ne sme podpirati takšne religije, ki je skregana z mednarodnim pravom, človekovimi pravicami in sploh pravicami najbolj ranljivih – OTROK!

 • www

  Potem jih fukxxxx že na zemlji, ne samo v nebesih ????????????

 • WHAT IS TAQIYYA – youtube

  Zločinska ideologija, ki ima podporo iz vseh strani… twit Tanje Fajon:

  https://twitter.com/tfajon/status/613728744071688193

  • Slovenija moja dežela

   mogoče pa dobi Fajonka enga

 • mona lisa

  In ti pedofilski divjaki so se nekontrolirano kot driska razlezli o Evropi. In potem nam naši politiki s Cerarjem na čelu trobijo o naši varni državi tako idiotsko kot da so gluhi in slepi kaj se dogaja po Evropi. koga zajebavajo. In potem nam vsiljujejo migrantske centre in se požvižgajo na narod. Šeficu in ostalim zagovornikom domov dostavit kakih par teh posilstva željnih pedofilov. Ne razumete da hočemo državo v kateri se bomo sprehajali brez strahu in da ne bomo v večnem strahu da bo naš otrok nrkega dne naletel na takega smrdljivega pedofila.

 • AboutTown

  Robec, Šetać, BaldFuck, CosmoGirl, Debeli… pa vsi, ki vas z veseljem trolam… počasi zaključujem tale niz. Odjavil se bom… premalo časa… eni delamo, a ne?
  Obljubim pa, da se še kaj tipkamo. Da vam še kakšen živček spulim.
  CMOK!!!

 • neny

  Jezna sem, ker spadam v enako biološko vrsto, kot vse te živali, ki se imenujejo človek. Čakam na napredek znanosti, ki bo ločila človeka na več podvrst, vendar za take podvige nimajo denarja, ne možganov….

  • Ruggedplant

   Tvoje razmišljanje je nevarno – ljudi dehumanizira edino greh, ne pa biološki ustroj.

   • neny

    nevarno je tvoje razmišljanje masovnih povprečnežev….ki ne priznava – te nevarnosti poškodovanih, dednih bioloških strojev – saj vse prekrije greeeeeeeeeeeeeeeh. bruh. Kot da ni treba take deviantneže ločiti od ostalih, saj niso ljudje glede na to, kar počnejo z otroki. Tega ne počnejo nobene živali, torej ?????

    • Ruggedplant

     Človek ni ne stroj, ne žival, je veliko več. Blizu omenjenima lahko po svojem delovanju pride edino nekdo, ki se tega ne zaveda in zato sam ves čas opozarjam na ateizem kot daleč največjo nevarnost človeštvu, saj je ravno naša Božja narava/samozavedanje/duša/priznavanje Višjega edino kar nas loči od ostalih živali, da ne rečem kar strojev. Greha ni sposobna ne žival in ne stroj, ampak edino človek in ni ga človeka, naroda ali rase, ki bi bila bolj ali manj nagnjena h grehu, ker gre za popolnoma individualno odgovornost posameznika. Še enkrat – posameznika in ne naroda/rase! Kar pišeš je čisti rasizem in ta nima kaj početi na demokratičnem forumu. Zaradi nekaj takih nespretnih peres smo demokrati, desničarji če hočeš dandanes s strani rdečih fašistov označevani kot nestrpneže, rasiste in hitlerjance. Ko misliš naslednjič napisati kaj tako vsegliharsko sovražnega, torej raje pomisli, razen če ti je cilj delanje škode demokratom.

     • neny

      pri posiljevanju otrok mi še na misel ne pade orientacija levo ali desno.

     • Ruggedplant

      “Biološka vrsta” človeka pa? Ta mentaliteta, kulturni ustroj, nima prav nikakršne povezave niti z genetiko, niti geografijo, narodnostjo, ampak zgolj s stopnjo okuženosti s pravim fundamentalnim islamom. Zgodi se lahko torej tudi v Indoneziji, če bo tudi pri njih prevladala fundamentalna veja islama.

     • neny

      degenerirane vrste človeka so prisotne povsod, islam pa je posebna vrsta kulturnega ustroja. Vseeno moraš biti povsem nečloveški, da lahko tako kulturo sprejmeš….kot za svojo.

     • Ruggedplant

      Enako velja tudi za komunizem, nacizem, fašizem, rasizem,… pa so jih do neke mere v nekem obdobju posvojile prav vse “biološke vrste”, to je tisto, kar ti skušam dopovedati.

     • neny

      pri posiljevanju ženske in otroka mi ne more nihče nič dopovedati. Sistemi so druga poanta…. In ni prav, da tlačite vse v en koš. Za vse se lahko najde opravičilo, za posilstvo pa ni mogoče…

 • sončnica
 • Orel Pravice

  Problem pri teh pedofilih je ta, da od trenutka ko se jim dodeli pravica do bivanja v Sloveniji (se ne ve iz kje pride, koliko je star, ipd), je meni kot Slovenski državljan odvzeta ustavna pravica:

  34. člen
  (pravica do osebnega dostojanstva in varnosti)
  Vsakdo ima pravico do osebnega dostojanstva in varnosti.

  Država Slovenija ne mora dodeliti pravice migrantom in Slovencem enako, ker te pravici imata križane temelje.
  Žalosti me, da se je Slovenija odločila da nemi odvzame pravice in te dodeli migrantom (ki imajo kot del kulture pedofilstvo).

 • Slovenec 33

  Ja ljudje, ali veste, da sem že utrujen od ponavljanja, da je
  islam krvava pedofilska in histerična religija, ki potiska svet v dobo mračnjaštva, ki se ji je že pred stoletji v civiliziranem svetu reklo fevdalizem.
  V Ljubljani se v čast temu mračnjaštvu zida verski center.
  To so omogočili levaki za katere je islam nekaj naprednega (tu se vidi njihov doseg, ki je na nivoju številk čevljev).
  Dovoljenje za gradnjo pa je dal vodilni poturica. To je res prava okupacija slovenskih dežel.

  • Steiermark

   S tabo se strinjam, glede islama, vendar ne v tem, ko ga primerjaš z dobo mračnjaštva in fevdalizma v Evropi! V evropi oz. krščanski kulturi ženska ni bila nikoli tretirana kot žival, kot pri islamcih, niti pedofilija ni bila del religije, kot pri njih!

   • Slovenec 33

    Hvala za opombo, saj se mi je zdelo, da to zalego neupravičeno dvigujem na človeški nivo.

  • Nata

   Ja……in žal s podporo – kot si dobro napisal – nekaterih poturic !!

 • plamen100

  To je znano. Saj jke njihov preok muhamed obična navadna pedofilčina ki je enako “zapel” 6 letno punčko ko je sam bil čez 50 in ji nato pri 9 letih naredil otroka?? Si zamislite gnusa muslimanskega, spolnio je občeval z otrokom od 6 leta naprej??? In te “vernike” levifašizem vlači v Slovenijo?? Poterm pa se čudijo od kod spolni napadi na otroke, stare?? Avstrija je tipičwen primer arabskega multikultuija, v bazenu posilili 8 ali 9 let starega fanta, ali ob potki ki gre mimo azilnega centra neko 75 let staro žensko (kako se lahko tem bitjem sploh dvigne na te skrajnosti???). Mislimk ni vredno izgubljati besed kako gre za gnusno religijio in bitja ki jo zastopajo, zato naj ostanejo tam kjer so, mi ne rabimo nobenega, se najmanj pa da bi se mi prilagajali njim, to pa je totalna zabloda in neumnost. Če hoče naj žre sinjsko če ne pa naj crkne. Mar bi mi pri njih dobili svinjsjko??? Jasno da bi ti takoj odrobili glavo! Mislim škoda izgubljarti besed, FUJ GNUSI GNUSNI!

 • traktor

  Vse to je strategija.Mlade punce lahko dajo po 8,10 otrok.In s tem bodo na koncu prevladali.Ne s terorizmom, ne z orožjem ampak s kurcem.Že videno v neposredni bližini.Vzorec je povsem enak.

  • Nata

   joj, joj, traktor. Z repki , malimi repki v dobri kondiciji, no ?

  • sprehajalec

   Točno tako, pa kožico mu vzamejo dol, da se mu vseskozi drgne in je venomer pripravljen na skok.

 • Kr En Boštjan

  Pol je mohamed ali alah en navaden pedofil…….

  • alojz

   Mohamed je bil. Ta je res živel v 6 stoletju. Za Alaha pa ne vem.

   • cosmosjasnovidec

    Prav tako.Prašič alah je pa tudi naskakoval tega mohameda v rit.

 • Poštenje velja

  PREHRANJEVANJE IN RAZMNOŽEVANJE TO JE KULTURA ISLAMA!

  • ferdo

   Oh, kje pa…. to je čisto na repu.
   Kako prakticirajo njihovo vero so že pokazali v številnih grozotnih primerih po vsej EU.

 • luckyss

  Tudi v Sloveniji se lahko “nedotakljivi bakreni” poročajo z mladoletnicami…
  Sicer pa je to dobra podlaga za prihajajoči Islam…
  In mi se imamo za neko napredno in demokratično državo?!
  Dovolj bi bilo, da zakoni veljajo enako za vse (tudi za migrante, “bakrene”, tajkune, itd:)

  • cosmosjasnovidec

   Taki cigani sorte kot je AboutTown se parijo med sabo v družinah kjer naskakujejo eden drugega.
   Oče hčer,sin mater,brat sestro oče sina in tako v krogu.

 • dob

  Tako imenovana »zahodna elita«, da, prav tista, ki zdaj vodi
  in obvladuje zahodno civilizacijo, si je prihranila incest in pedofilijo (homo
  in hetero obliko pedofilije) za poslastico. Medtem, ko je zakonodaja vse te
  oblike zasužnjevanja otroške in človeške, predvsem ženske(!) duše prepovedovala,
  je te oblike Bližnje Vzhodna kultura gojila in vzdrževala.

  Napad kulture, ki to obliko zasužnjevanja človeka, predvsem
  otrok in žensk, popolnoma jasno propagira in zdaj tudi zahteva na naših tleh,
  je načrtna sabotaža Zahodne civilizacije same proti sebi!

  Z namenom legalizirati nekaj, kar tukaj že ves čas domuje v
  prikriti obliki. Že ves čas!

  Mi sicer to poznamo samo
  preko posameznih škandalov, ki občasno (postfestum) izbruhnejo tu pa tam. Res pa
  je, da so te »elite«, ki svoja nagnjenja sicer skrivajo pred javnostjo, povsem kompatibilna
  z muslimanskimi navadami. Do popolnosti enako so nasilna, z zločinskimi nameni
  in ponižujoča.

  Zdaj pa pod krinko zagotavljanja »človekovih« pravic neki
  tuji kulturi in njenim verskim pravicam sami sebi pripravljajo tla za svoje ogabne
  navade.

  Če imaš denar, si lahko kupiš otroka in potem z njim lahko počneš
  karkoli. Saj si ga pošteno plačal, mar ne?!

  Še pred leti so se nekatere stvari zdele nepojmljive. Vsaj
  za nas in našo kulturo. Na nekatere od njih smo zdaj že skoraj navajeni. Na
  napdanje žensk po cestah, na šlatabje tujih žensk, na napadanje otrok v bazenu.
  Nihče od nas ni pomislil, da nam bo kdo nekoč rekel: terorizem je zdaj tu –
  najbolje da se nanj kar navadimo!

  Navadimo naj se torej na grabljenje žensk na cesti, na to, da
  jih obkroži skupina norcev in jim strga obleko s telesa, jih posili. Navadimo naj
  se, da bodo v prohodnje ženske zakrinkane, sicer »same izzivajo« da se jim bo
  zgodilo, karkoli bodo tujci hoteli z njimi narediti.

  Izogibanje določenim predelom mest, kjer je večinski del
  prebivalstva musklimanskega, je že v veljavi. Ženske se bojijo tja.

  Navadimo se na politično delovanje muslimanov, ki bodo z
  večino zahtevali uvedbo šerijata za vse.

  Recimo, da imamo mi nekaj prednosti pred drugimi. Pri nas so
  kučanisti promovirali nesprejemljive stvari prav pod krinko spoštovanja razlilčnosti,
  tujih navad in druge »kulture«. Ena celjska sodnica je v primeru tožbe za
  pedofilijo mirno dosodila, da spolnost v družini ni kazniva, če h+gre za Rome. In
  tudi čeprav gre za mladoletno osebo, to ni pedofilija, ker je to pač del Romske
  kulture in je to pri njih tradicionalno, torej navada.

  Policija se denimo ne spušča v zaseledovanje oboroženih Romov
  v njihova naselja, temu se izogiba. Da nekdo, ki je Rom in poleg tega še
  nepismen, lahko vozi neregistriran avtomobil brez izpita, je zaradi zaščite »kulturne
  značilnosti posameznih skupin« tudi povsem sprejemljivo za RS Slovenijo.

  Zame ne, zanje pa je.

  Tako se počasi prikradejo »kulturne posebnosti« v našo družbo,
  ki temeljijo na verskih in drugačnih navadah, razvadah, norostih. Te potem prevladajo
  nad splošnimi zakoni, ki postanejo ničvredni.

  Pri nas je vedno veljalo, da če si v Partziji, si lahko
  dovoliš stvari, ki si jih druge ne morejo dovoliti. Država ti skoz prste
  pogleda, če si »naš«.

  Ali pa si takšna država, katere vladajoči režim varuje revolucionarni
  pravni red razlaga svoje zakone poljubno.

  Kar je kučanistom jako všeč, saj to že ves čas počnejo. Tudi
  kadar sami pišejo zakone, jih sami sprejmejo, jih potem tudi sami poljubno razlagajo.
  Zanje so to samo nekas začasna pravila, ki jih poljubno kršijo, dopolnjujejo,
  spreminjajo…

  Enako je z EU!

  EU je nedosledna, nekonsistentna sama s sabo in tistim, za kar
  deklarira. Površna je in nedodelana po dolgem in počez. Ne bi se čudil, če bi se
  enkrat Türku uspelo pririniti se v kakšnega od EU organov. V prihodnje, če
  se nič ne bo spremenilo, bo EU zelo potrebovala takšne že izdelane sluzaste tipe s kolimetrino v sprenevedanju in
  laganju, ki se radi obračajo po ukazih z vrha (v preprostem jeziku, ljudem
  razumljivem, to pomeni: iz podtalja!). Slovenija jih ima za izvoz!

  Skratka: Zahodna civilizacija se razkraja! Vzhodna pa itak
  obstaja samo kot organizirano nasilje nad Človekom.

 • Orel Pravice

  Kot družba smo pogoreli (tudi nevede, zaradi dogoletne manipulacije establišmenta). Kupimo zadnji iphone kljub temu da vemo da ga je sestavil kitajski suženj, torej to podpiramo. Enako velja za islamiste: Nekateri jih podpirajo pod idejo da so skrajni a so tudi človek. Zato mislim da bi bilo dobro vprašati za mnenje katero koli o teh posiljenih punčk, da bi lahko povedale objektivno kako uživajo to vero/kulturo. Ekvacija je enostavna: Če Islam podpira pedofilijo in ti podpiraš islam, potem podpiraš tudi pedofilijo. ker 2+2 je še vedno 4 (hočejo pa nas prepričat da je 5)

  • luckyss

   Hja, naši predniki so kurili kresove, ko so se islamski militaristi prikazali na obzorju..
   Nas Evropa sili, da vpijemo “wilkomen”..
   Naše vlade itak nimajo vpliva in so od nastanka EU le hlapci katerih edina naloga je, da obdrži narod razdeljen na leve in desne..
   Torej ste krive ovce, ki podlegate temu provociranju..

   • Orel Pravice

    Ni levo in desno ampak kaj je prav kaj pa ni…

    • alojz

     Motiš se. Naši levi nimajo čuta za pravičnost. Islam podpirajo in zraven mižijo. Pri njih šteje le glas na volitvah.

     • Hun

      ne vrjamem da bi Jansa kot premier uvedel drasticne ukrepe proti migracijam kr na svojo roko brez posveta EU…tega nima v moci tudi Orban kot nekateri trdite in se sprenevedate…ko vladas moras bit kompromisn to vsak vodja ve…v opoziciji si lahko brezkompromisn

     • Orel Pravice

      to mislim ja. nekaj delajo kar ni prav. Levaki again

  • rvp

   Cakej, a ko so posiljene deklice je vse narobe, ko pa katoliski duhovniki posiljujejo fantke je pa v redu? Kot sem ze omenil v komentarju nekje visje, sem pripadnik krscanske vere, ki pa se vedno znam objektivno gledat na situacijo in ki se za razliko od 3/4 ljudi, ki tu pomentirate, drzim Svetega pisma, v katerem pise, da je treba sprejemati druge kakrsnikoli ze so …
   torej po tvoji teoriji tud ti in jaz podpirava pedofilijo, ker podpirava krscanstvo? :)

   • Orel Pravice

    v islamu se posilstvo dovoli, v krščanstvu pa seveda ne. Da so pokvarjeni posamezniki ne bvomim, krščanska vera to me odobri, islam pa.

    • rvp

     Kje piše, da njihova vera to odobrava?

     • Orel Pravice

      Dajte di pogledat obrede porok s punčkami mlajših od 6 let. Na youtubu imate kar nekaj gradiva…

     • rvp

      Ja, se opravičujem, pozabil sem, da vse kar je na internetu je res :/

     • Orel Pravice

      nene, bodite mirmi, vse en en konstrukt. Posnete poroke z deklicami (religijsko odobrene) so narejene da Vam nagajajo, zato da lahko vi to negirate

 • Unikatna

  To že dolgo vemo in se jim vse dopušča. Tudi na tleh EU in USA! Katastrofa!

  Kaj se s temi pohotneži dela v rokavicah! Tudi v Avstriji silvestrski napadi na ženske!

  http://www.euronews.com/2017/01/05/special-unit-to-investigate-mass-sexual-assaults-in-austria

 • AboutTown

  Uh, kako ste dolgočasni s tem islamom.
  A vas še kakšna druga religija moti, ali le islam? Ker porok, suženjstva, ipd je veliko tudi med drugimi religijami in plemeni. Morda bi pisali še o tem? Ali se izobražujemo samo o islamu?

  • RATATA

   Če se boš ti še dodatno izobraževal, te bo razfukal, ko si že toliko izobražen.

   • AboutTown

    Ja saj!

  • sprehajalec

   Moti nas še komunistična religija in kulturni marksizem. Islam nam je pa napovedal vojno, poleg prvih dveh.

   • AboutTown

    Krščanstvo vas pa ne moti? Lepo.

   • cosmosjasnovidec

    Pozabil si še dodati,da nas moti tudi on z njegovim zahojenim bluzenjem ter nakladanjem.
    Klatež.

 • AboutTown
  • sprehajalec

   Vidim Abotn, da si specialist za verska vprašanja. Pravzaprav le za tista, ki se tičejo katoliške vere.

   • AboutTown

    Jp. Kar vprašaj.
    Morda te zanima inkvizicija, mučenje v imenu Boga? Pa srednji vek in cerkveni teror, ki je Evropo zaustavil v razvoju za 500 let? Ne? Eh…

    • WHAT IS TAQIYYA – youtube

     Pa koga boli kaj je počela inkvizicija pred stoletji. Nekatere religije dopuščajo lasten razvoj, islam je tam kjer je bil v 7 stoletju, večno pobijanje s strani džihadistov, genocid in pedofilija…. b’k neumen.

     • AboutTown

      Poglej si malce linke, ki sem jih objavil. Mislim, da niso iz 7 stoletja. A ne?
      Usranetek.

     • sprehajalec

      Ce bos se naprej bogokleten, te bo Bog preklel in zalostno bos koncal. V svoji usmiljenosti te ze predolgo prenasa.

     • AboutTown

      Boga ni. Deal with it.

     • sprehajalec

      Ne skusaj ga, ker bos pogubljen.

     • AboutTown

      Uporabljaj šumnike. Ni tako težko.

     • sprehajalec

      Tudi Američani jih ne, pa jim ni nič težkega.

     • AboutTown

      Spoštuj materin jezik, govedo!

     • sprehajalec

      Tudi tebi svetujem, da v nadalje uporabljaš svojega, kot te ji mama položila v zibelko… https://www.youtube.com/watch?v=nWS4Eu8E2z4

     • AboutTown

      Izjemen odgovor!

     • AboutTown

      Ljudi je strah Cerkve, ne Boga.

     • sprehajalec

      Ljudi ni strah cerkve, starejši so, več jih je v njej. Le ti boš ostal pred vrati.

     • AboutTown

      Ja, ker se bojijo smrti in upajo, da bo potem kaj bolje. Nope. Nateg.

     • sprehajalec

      Me veseli, da te ne bo strah, ko bo zlodej prišel pote….

     • AboutTown

      Ne. Po mene pride Dedek Mraz… kreten.

     • sprehajalec

      Pravoslavni Santa praviš? Sedaj razumem, zakaj te katoliki tako motijo. Pop te ne moti predvidevam. Jutri imaš “Hristos se rodil”. Si si zapomnil, kaj moraš odgovoriti, da ne boš venomer bedak izpadel?

     • AboutTown

      Oh, kako izjemno zaplankan si pa ti… res ti ne pride niš skozi tisto debelo skorjo od možganov, a ne?
      A res ne razumeš, da se mi jebe za tvoje bogove, kreten. A razumeš, da sem ateist? Ne? Daj, poskusi in nekaj se smešiti.
      Predvsem pa ne z kao znanjem ortodoksne cerkve. Kreten. Pravilno je “Hristos se rodi”. Brez l na koncu. idiot.

     • sprehajalec

      No tako, đukac, si šel poguglat? Še kako boš odgovoril, seme sotonovo, da bo pravilno in da jih ne boš fasal. Zate se gre in za tvoje zdravje…

     • AboutTown

      Ja. Poguglal sem. Seveda. Ker ti ne veš, kako si Srbi voščijo božič, noben ne ve, a ne?
      Sicer pa te lepo prosim, da se nehaš smešiti s temi osnovnošolskimi grožnjami. Sem ti povedal in ti še enkrat: povej kje in kdaj. Pridem kamorkoli. Če si pa pizdica mala in samo gobec otresaš, pa nehaj. Ker si res patetičen.

     • sprehajalec

      Ne bi bil vesel, da me srečaš. Verjemi mi. Ti pa odkrito povem, da se te ne bom dotikal, preveč vem teh zgodb, ga je enkrat pržgal, pa invalida naredil iz njega. Je potem dobil vse možne tožbe na glavo. Preprosto obstaja v najini konfrontaciji ta možnost zaradi razlike v teži, moči in izkušenosti. Zaradi majhnega povokatorskega džukca pa ne bom tvegal neprijetnosti. Te raje zatožim moderatorju, da groziš s fizično silo in nasiljem, pa bo dal tvoj IP organom. Naj se oni ukvarjajo s teboj.

     • AboutTown

      Potem pa nehaj groziti. OK? Bo šlo?

     • sprehajalec

      Grozim komerkoli hočem, sploh pa takšnim, ki so brez Boga.

     • AboutTown

      Tudi jaz. OK? Zdaj se pa nekaj smešiti. Ti ti tvoj pofukan bog.

     • McBobo

      Bog se napiše z veliko začetnico, ti vseznalec.

     • AboutTown

      Ne. Ne napiše se z veliko začetnico.
      Razen seveda v tvoji izmišljeni religiji.
      http://bos.zrc-sazu.si/cgi/a03.exe?name=sskj_testa&expression=bog&hs=1

     • McBobo

      Tako se pišejo Sveta Trojica, Sveti Duh, Gospod (nazivanje Boga), Bog
      vedno z veliko začetnico, saj gre za osebna imena, kar sicer ustreza
      tudi pravilom Slovenskega pravopisa. To velja tudi pri sklanjanih
      oblikah besed, na primer Božji, Gospodov…

      https://sl.wikipedia.org/wiki/Wikipedija:Zapisovanje_svetni%C5%A1kih_imen

     • AboutTown

      Umm… ja… to sem pripel v linku, kreten.

     • McBobo

      Še enkrat, bo šlo???

      Tako se pišejo Sveta Trojica, Sveti Duh, Gospod (nazivanje Boga), Bog
      vedno z veliko začetnico, saj gre za osebna imena, kar sicer ustreza
      tudi pravilom Slovenskega pravopisa. To velja tudi pri sklanjanih
      oblikah besed, na primer Božji, Gospodov…

      https://sl.wikipedia.org/wiki/Wikipedija:Zapisovanje_svetni%C5%A1kih_imen

     • AboutTown
     • McBobo

      Pa ti res ne gre. Smiliš se mi že.

     • AboutTown

      Nimaš kaj…

     • McBobo

      AMEN.

     • McBobo

      Aja, a si se že odločil, kako se piše Bog? Ker se iz posta v post demantiraš.

     • AboutTown

      Poglej opica. Bog se piše z malo. OK? Ko pa govorimo specifično o krščanskem bogu pa pišemo z veliko. Ko torej napišem “poserjem se ti na Boga”, mislim specifično na krščanskega boga. Ko pa napišem “poserjem se ti na boga”, je pa lahko to Zevs, Merkur, Pičkindim… karkoli.
      OK? Bo?

     • McBobo

      Samo si res revček; skoraj ni posta, da nebi nekoga obkladal z žaljivkami. Smiliš se mi. Ko bo prišla tvoja zadnja ura, upam, da boš bogu/Bogu rekel v obraz “poserjem se ti na Boga”. A boš zmogel na koncu vsaj še toliko?

     • AboutTown

      Poglej, kreten. Zame bogovi pomenijo toliko kot Miki Miška. OK? Zelo zelo malo.
      Če pa ti verjameš v Boga, te pa čaka silno neprijetno presenečenje…

     • McBobo

      Se pravi bodo vsi tvoji alahovi prijateljčki presenečeni, ko ne bo devičk na oni strani. Mater, tale alah je pa res nategator. A si že slišal, kaj delajo z neverniki?

     • AboutTown

      Približno tak nategator, kot tvoj Bog. A ne, kreten.
      Konec koncev gre za praktično isto religijo… Abraham – Ibrahim, Adam – Adem… A ne?

     • McBobo

      “””A ne, kreten.”””
      Za vprašanjem se postavi vprašaj in ne piko. A te moram res vse učiti?
      A zdaj že Ademe, Ibrahime…. sanjaš? A niso to šiptarji? Pa na začetku teme si tako pljuval čez njih. Pa ti si boš počasi vse narodnosti nakopal na glavo.

     • sprehajalec

      Vem za ljudi ki niso hoteli spati v temi. Ker so se bali, da bo prisel ponje. Potem je vseeno prisel, kljub luci, ki je gorela noc in dan. Bili so brez Boga, tako kot ti. Tudi pote bo prisel…

     • AboutTown

      Pravilno! Živi v strahu! Krščanska vera temelji na ustrahovanju in kaznovanju. Če ne boš bla-bla bo kurčev Lucifer prišel po tebe.
      Ja… seveda. Zdaj pa nehaj.

     • sprehajalec

      Boj se teme…

     • AboutTown

      Oh… ja.
      Ok.. bojim se teme. Uh… ah… oh…
      A boš zdaj nehal?
      Poserjem se ti na tvojega Boga, neandertalec.

     • McBobo

      A se boš že odločil, kako se piše Bog; z veliko ali malo začetnico???

     • AboutTown

      Z malo.

     • AboutTown

      Ko pa govorimo o krščanskem bogu pa pišemo z veliko. Bo šlo?

     • McBobo

      Sam sebe demantiraš oz. o katerem Bogu ti pišeš:

      AboutTown

      sprehajalec

      eno uro nazaj

      Tudi jaz. OK? Zdaj se pa nekaj smešiti. Ti ti tvoj pofukan bog.

     • sprehajalec

      Delaš se tukaj poznavalca, pa provokatorja. V svojem bistvu si pa pokvarjen in neskončno plitek.

     • AboutTown

      A si že zmoli danes?

     • sprehajalec

      Sem. Bog mi je dal novih moci za boj z brezboznezem brez morale.

     • AboutTown

      Super. No, meni ni bilo treba nikamor, pa imam moč. Precej večjo kot ti.

     • sprehajalec

      Sam gobec ti se ne da moci. Morda v tvojem ljubljanskem okolju. Prava moc je v srcu in rokah.

     • AboutTown

      Ja.

     • cosmosjasnovidec

      Udbovci ter ciganski komunajzerji ne verjamejo v nobenega boga razen ta pritegnjenec kateri je tudi v islamistični veri v svojega prašiča alaha katerega dobi v tazadnjico od svojega očeta kateri ga spolno obdeluje še iz otroštva.

     • cosmosjasnovidec

      Pa kdo bo gledal neke linke katere ti objavljaš butel zahojeni ciganski muslič.
      Spelji se,ker zavzemaš samo prostor na tem portalu toplovodar rojeni.

     • AboutTown

      OK… “ki”, ne “katere”!!! Kreten neizobražen.

     • Hun

      seveda potem bodo rekli po 500letih koga briga kaj pocne islam danes….nekateri kot vam pase za vas prou gledate zgodovino1000let nazaj, ko ti ne pase zamizis in te ne briga

     • cosmosjasnovidec

      Saj so tudi zaostali in zarukani še za več kot 1000 let nazaj.

     • Hun

      teb sm nakazal, da te ne prenasam ker s takim psi, ki glasno lajajo, ko je treba ugriznt pa rep med noge in v uto……
      Zame je Arabski svet zibeljka civilizacije in ucenosti…danes ti neb znal racunat, trgovat ….

     • sprehajalec

      Bednik, kar nabijaš svojo. Hvališ matematiko, ekonomijo, pa pojma nimaš o teh stvareh. Nekje si nekoč slišal nek mit o arabskih matematikih (ki so znanje pobrali iz Aleksandrijske knjižnice od Grkov) sedaj se ti je pa utrnila svetovna pamet….

    • sprehajalec

     Mucili niso nikoli v imenu Boga. To bi bilo bogokletno. Mucili so zaradi krsenja Zakonov. Kakrsnihkoli ze. Poleg tega je inkvizicija predajala zrtve v obdelavo posvetnim oblastem. Ker niso smeli okrvaveti rok. Se vidi, da nikoli nisi povohal verouka. Pa ze vse ves o problematiki. Tipicen slovenski “strokovnjak”. Po petih minutah ze vse ve.

     • AboutTown

      Ne. Mučili so v imenu Cerkve. V imenu institucije, ki si je izmislila Boga, da bi lahko strahovladala ljudstvu. Sori.

     • cosmosjasnovidec

      Muslimanska golazen še pa vedno počenja hujše zadeve kot vidiš v imenu prašiča vašega alaha.

     • AboutTown

      Lej, piko mali usrani. Po nepotrebnem se repenčiš. Nisem “muslič” in te tvoje “psovke” me prizadenejo približno tako, kot bi mi rekel, da sem “usran zahojen krščanski fukač malih dečkov”. Nič… sori..

     • Hun

      krsenja paranoicnih nazadnjaskih cerkvenih zakonov si pozabil napisat….
      Veronauk in ucenje “resnice” mi zbuja podobnost kot komunajzersko ucenje “resnice”

     • sprehajalec

      krsenja paranoicnih nazadnjaskih cerkvenih zakonov si pozabil napisat…

      Kakršni so že bili. 500 let nazaj. Vsak čas ima svoja pravila. Bedni tisti, ki tega ne razumejo. Verjetno jim ni nič za nazaj jasno…

      Verjetno se zgražaš tudi nad neandertalcem, če je pojedel soseda. Imaš prav zgražaj se nad paranoičnimi in nazadnjaškimi pravili neandertalca, ki so dovoljevala konzumacijo soseda…

     • Hun

      preberes nek clanek o neandertalskem kanibizmu na tem portu pa si vs pametn

     • sprehajalec

      Niti ne, taksnega clanka tukaj ne bos nasel. Pamet so mi pa vedno zavidali, nisi prvi…

     • Hun

      na tem portalu venomer isto, ko nekomu stopim na rep nic drugega ne zna povedat kot “sm pametnesji in nimam s tabo kj debatirat” to je varovalni oklep zakompleksanosti
      nekaj jih pa je ko znajo intelegentno replicirat in to spostujem…tebe stejem med ribe napihovalke….

     • Hun

      riba napihovalka te klicem od zdj naprej…to je tvoj bogi obrambni mehanizem

    • cosmosjasnovidec

     A tebe pa ne zanimajo početja tvojih musličev,ko pobijate,posiljujete,ropate,kradete kot srake in da ne bom naštval naprej v imenu vašega prašiča alaha?

     • AboutTown

      Lej, piko mali usrani. Po nepotrebnem se repenčiš. Nisem “muslič” in te tvoje “psovke” me prizadenejo približno tako, kot bi mi rekel, da sem “usran zahojen krščanski fukač malih dečkov”. Nič… sori.

   • cosmosjasnovidec

    Vsi ciganski bosanci so enaki,ker so mešanica med šiptarskimi cigani in turki kateri so bosno oblegaki stoletja in jih imeli za hlapce.

 • Hun

  tako je bilo pred 50leti na Kosovu…

 • PIA PlA

  Imamo pravice, pa tudi dolžnosti. Mene so učili, da ko izpolnim vse dolžnosti, lahko zahtevam zase tudi pravice. Ustava nam dodeluje pravice in dolžnosti; če jih pogledam v luči muslimanske invazije, mi je od njih kar slabo.

  1. člen
  Slovenija je demokratična republika.
  (Če je demokracija teror manjšine nad večino, potem je Slovenija res demokratična dežela.)

  2. člen
  Slovenija je pravna in socialna država.
  (Pravne države v Sloveniji že dolgo ni, socialne pa tudi ne, odkar so se oblastniki z Mrakovko na čelu odločili, da je treba socialne transferje vračati!)

  3. člen
  Slovenija je država vseh svojih državljank in državljanov, ki temelji na trajni in neodtujljivi pravici slovenskega naroda do samoodločbe.
  (Torej imamo tudi pravico, da se sami odločimo, ali želimo sprejeti vsiljene prišleke ali ne.)

  V Sloveniji ima oblast ljudstvo. Državljanke in državljani jo izvršujejo neposredno in z volitvami, po načelu delitve oblasti na zakonodajno, izvršilno in sodno.
  (Prvaka stranke so pred volitvami strpali v zapor, odvzeli so nam pravico do referenduma, zakone piše oblast za svojo samozaščito, sodna oblast ni voljena!!!)

  Hudiča, le kaj od Ustave še drži? Nič, pa smo šele pri njenih prvih treh členih!

  • AboutTown

   Pojdi raje delat, pa ne visi na netu.

   • PIA PlA

    Ti pa le visi, le tal se nikar več ne dotikaj.

    • AboutTown

     Jaz lebdim nad vami.

     • PIA PlA

      Še trenutek, in bo v tvoje lebdenje zarezal štrik okoli vratu.

     • AboutTown

      Aahhaha!! Kul. Lepe grožnjice. Si se pa potrudil, kot pravi belogardist. Obešanja! To je to!

     • PIA PlA

      Kakšne sprevržene misli ti blodijo po buči, bujne domišljije se pa res ne da obesiti.

      Mrak-ovka je ravno nasprotje od belo-gardistvo, pa ima na vesti več življenj kot bi jih ti lahko obesil belogardistom.

     • AboutTown

      Seveda. Cmok!

     • cosmosjasnovidec

      Z tem ciganskim komunajzerskim toplovodarskim buzerantom se ni smisla ukvarjati.
      Smet je smet in tudi ostane.

     • tramal

      Za take bedake je vsakega štrika škoda.Kamen okrog vratu pa vreči v najglobje morje čeprav riskiramo da bodo pocrkale vse ribe od tvojega smradu.

     • AboutTown

      Čakaj… kako mi boš pa zavezal kamen okrog vratu, če je štrika škoda? A ti malo logike fali, kreten domobranski?

     • tramal

      Bedak partizanski .Ali še nisi nikdar slišal za zarjavelo žico oziroma drot

     • AboutTown

      Saj me lahko tudi z drotom obesiš, a ne? Mislim, če mi lahko kamen daš okrog vratu z žico, me boš pa tudi obesil z njo… Kaj meniš?

     • Rožle

      Samomor ni grožnja…halo..!!

     • AboutTown

      Halo!! Halo?! Rožle! Kekc tuki, a me slišš?
      Idiot.

     • cosmosjasnovidec

      Lebdel boš na kirurgiji,če le bog,da,da te dobim v roke čefutar.

     • AboutTown

      Lej, kreten. Vsaj 10x sem ti že rekel, da se lahko dobiva. Povej kdaj in kje. Povsem enostavno… a bo?

    • indijanka

     Domiselno :).

   • cosmosjasnovidec

    To velja za tebe levaška ciganska gnida katera visiš na sociali.

    • AboutTown

     “ki”, ne “katera”. Nauči se slovensko, izdajalec!

     • cosmosjasnovidec

      Je tvoj stari ciganski pedofil kateri te je že od malega nabijal v rit zato se ti pa tudi pozna guzonja.

     • AboutTown

      “ki”, ne “kateri”. Kreten zahojen.
      Ti opica neandertalska misliš, da je “kateri” bolj fino in knjižno, a ne? Fak…

   • Rožle

    Kdaj so tebe iz šole izpisal nam raje povej….?

    • AboutTown

     Ti (vam, če se že vikaš…) povem, če mi poveš, kaj ti bo ta podatek. Je vseeno, samo povej. Cmok!

  • samsara

   Pa še ustavne sodnike bodo menjali, je povedala drugarica iz Bosne, Jasna Murgel, žal poslanka DZ, ki ga skruni z njeno jugoslovenšćino.

  • cosmosjasnovidec

   Edino to,da Slovenci razen balkanske sodrge prisesane v Slovenijo ne trajbajo pedofilstva.

  • rvp

   Veš, kaj mi je najbolj fascinatno pri vse tem, kar si ti napisal? Da se po eni strani vsi tako drzite slovenske ustave in slovenskih zakov, po drugi strani pa “ljudje” tipa cosmojasnovidec, PIA PIA (če se osredotočim le na osebe, ki so komentirale tvoj komentar) širijo sovražni govor, ki je definiran po 297. členu kazenskega zakonika in pravi:
   “Pri tem (sovražnem govoru) gre za javno spodbujanje sovraštva, nasilja in nestrpnosti do določenih družbenih skupin na način, ki lahko vodi tudi k njihovem neposrednemu ogrožanju.”
   Če vas slucajno zanima, kazen je zapor do dveh let.

   P.S.: Preden me zacnete obmetavati z izrazi kot so “muslic”, “peder” … naj povem, da se imam za predstavnika krščanske vere (imam “osvojene” 4 zakramente – sv. krst, sv. obhajilo, sv. birmo, sv. zakon – predvidevam, da je to vsaj 1 vec od polovico vas, ki tu nasprotujete ateistu.) In ja, redno hodim k sv. maši, pojem v cerkvenem pevskem zboru itd.

   Ampak za razliko od vas, znam biti kritičen do takšnih člankov in sprejemljiv do vseh ljudi. Prav tako znam biti objektiven ob pogledu na take zadeve. Razumem, da vas je strah, da ste premalo razgledani in se bojite malo konkurence, ampak dajte no – veliko lepše je, če debata poteka v mejah normale, ne pa da je vsak drug komentar “kreten, muslič, idiot, ubij se …”, ker to samo kaže vašo nemoč in zmago vašega nasprotnika.

   Če pa vas kaj zanima, pa kar na dan z besedo :) dokler bodo besede lepe, saj veste kako pravijo: lepa beseda, lepo mesto najde.
   Na voljo sem vam tudi za pomoč pri učenju pravopisnih pravil, toda to najbž kakšen drug dan.

 • Šiška Pizić

  to je očitno bolje za višjo rodnost kot facebook, smarthpone in lady gaga izdeli z visoko dodano vrednostjo ameriškega kapitalizma

 • Fogglof Tunnek

  Čujte, 6 let je res dosti dosti premlado…kakih 10 let več pa že gre skoz??? A mam praf ali nimam? Podučite me.

  • Hun

   ciganke srbi tam do 15leta potem so ze stare babe

   • Nata

    A ciganke srbi ?? Zanimivo, no !! Jaz bi rekla, da njihove dede bolj tišči….

    • Hun

     to mi je neki Rom povedal, cista resnica….

     • Nata

      Ma, saj ti verjamem. Tako se izražajo moški. Ne bodo priznali, da brez …….ognja ………no, ni dima !

     • Hun

      res je,men se tud zdi da se Romkinje normalno spolno razvijejo kot vse druge zenske…

     • cosmosjasnovidec

      Ja normalno,ko pa do starosti 15 let že dobijo najmanj miljardo penisev v njihove kangle.

  • cosmosjasnovidec

   Tokrat še imaš nekoliko prav vendar na tvojo stanje let ter ostalega seveda pri tebi pride v poštev edino ciganica kot je pri vas tudi normalna zadeva.

  • rvp

   Js sm mnenja, da če doseže “šaltar” je dobra ;)

 • Nata

  Ampak, Nova ? Sliko sem pravzaprav šele sedaj videla.
  Od kje je in kaj pomeni ??

  • tarantela

   Šele sedaj sem dobro pogledala sliko, malo je fotomontaže, mislim možak v arabskem oblačilu je naknadno prilepljen. Drugi moški so pa vsi oblečeni v zahodnjaška oblačila, zato je Tvoj vprašanje umestno! Tudi arabske deklice ne oblačijo tako za poroko.

   • Nata

    Veš, saj punčkice so luštne, pa kakšen možakar je tudi v redu …………ampak ??

    • cosmosjasnovidec

     Ampak?
     Naj crknejo muslimanski pedofili.

     • Nata

      Vsekakor se strinjam . Naj ccccccccccc………
      Sem dala samo pripombo, no, malo brez veze !

   • RATATA

    Prejele bodo prvo obhajilo.

    • cosmosjasnovidec

     Hahahaha

 • tramal

  In te pedofile muslimanske evropa sprejema z velikim veseljem.Res drži kar je rekel en znan politik .Evropa mora ostati krščanska ali pa jo ne bo več.Z veliko pomočjo komunistov jim bo hitro uspelo uničit evropo.

 • cosmosjasnovidec

  To pedofilsko muslimansko golazen bi bilo potrebno direktno zbrisati z obličja zemlje,ker so sramota za cel svet.Sicer je pa pri nas povsem enako z vsemi temi musliči kateri so se prisesali v Slovenijo še za časa komunizma.
  Enak muslimanski zakon enako zlorabljanje otrok socialne službe pa ne posredujejo niti otroke napotijo na zdravniške preglede glede tega.
  In ravno vsa ta balkanska golazen hoče uveljvitev posvojitve otrok istospolnim pedofilom kateri bi jih posvojili ter spolno nadlegovali oziroma posiljevali.
  Če ne bo v kratkem udarilo,da se vse te smeti naženejo iz Slovenije oziroma cele Europe potem ji več ni rešitve.
  Za take poroke kot je zgoraj na sliki bi se pa morale ustanoviti posebne enote ter jih ob vsaki taki poroki iti tja v arabijo postreliti.
  Nekajkrat zaporedoma potem bi pa videli ali bi si še pedofili upali kaj takega ponoviti.
  Tukaj se tudi vidi,da to niso ljudje ampak podivjane pobesnele ter psihično zahojene zverine.
  Da mu jeb.. vse po vrsti nesnagi muslimanski,če samo enega vidim v moji bližini mu bo prekleto žal,da se je skotil.

 • Sveti Peter

  Vera ni slaba. Vsak človek mora verjeti v nekaj (v boga ali karkoli druga). Problem so ustanove in osebje, ki vero predstavlja (cerkve, mošeje, …). Ti so po navadi precej manipulativni in hitro preobrnejo “navadnega” človeka, sploh takega, ki ne zna misliti s svojo glavo.

 • cosmosjasnovidec

  Replay+ dodatek
  Preveril sem nekaj informacij za levaškega cigana kateri se tukaj nahaja pod nickom “ANTON TIČ” na kokodakarski 24.kurji pa “FOGLOF TUNEK”.”ABOUTTOWN”Je pa njegov ciganski brat sem pa objavil resnico o teh dveh opečenih zato,ker se zelo preseravata tukaj v resnici sta pa levaška cigana.
  Dobil sem naslednje informacije:
  Haložan sicer sin ciganske družine priseljene v Haloze pred davnimi leti v leseno barako za socialno ogrožene.
  Pijanec prve klase kateri povzroča nemire po celih Halozah z njegovim dretjem po celi vasi v alkoholiziranem nenehnem stanju zaradi katerega je bil že cirka najmanj 25 krat mobiliziran na prisilna zdravljenja katera niso doprinesla k uspešnim rezultatom.
  Večkrat kaznovan zaradi spolnega nadlegovanja sosedove koze po imenu “Julika”.
  Prijavo je podalo “Varstvo za zaščito živali” na pobudo oškodovanega soseda kateri je večkrat bil denarno kaznovan z strani sodnika za prekrške,ker je z njim fizično obračunal vsako krat,ko ga je zalotil zraven.
  Da ne bom pisal še ogromno bom navedel le še:
  Poskus posilstva turista z Hrvaške,nadlegovanje mladih fantov kateri so ga večinoma prebutali zaradi istospolne usmerjenosti,kraje kokoši po celotni vasi ter pridelkov na njivah ITD.
  To sem navedel le nekaj malenkosti čakam še pa na dodatne informacije.
  PS:
  Na novo trenutno dodam še to,da je zelo cenjen kuhalec Ježevega ciganskega golaža med cigani.
  Slaba stran tega njegovega kuhanja ciganskih golažev je pa,da Ježi postjajo ogrožena vrsta saj so že skoraj vse pobili in požrli.

  • Prle

   A si podatke pridobil pri UDBI.Samo ponižno vprašam,če že imaš veze pri Udbaših,bi rabil podobne podatke za nekaj kampeljcev.

   • Rožle
    • indijanka

     Oo Rožle :)

     • Rožle

      Kje se pa potepate .?..Indijanka :)

     • indijanka

      :) te dni samo delo in pojstla

     • Rožle

      te dni ..se pravi to leto…

     • indijanka

      A leto..ja…ja. Leto. Kakšna invazija čudnih prepirljivih komandosov je pa to tu?

     • Rožle

      Jah….vojna
      kurji primitivci so uletel na tale portal…

     • Prle

      Samo,da ne bosta zlezla skupaj v posteljo.Šmrk.

     • Rožle

      A ti si beyba ?
      Kje maš pa Tihija..?
      Pa šmrkaš tut….

     • Prle

      A si ti? A je Kekec že najdu Mojco? Sporoči,ko pride s planine.

     • Rožle

      Jest sm tebe prvi uprašu….

     • Prle

      Kaj si že uprašu?

     • cosmosjasnovidec

      Pojdi nazaj in prečitaj.

     • RATATA

      Ej.
      Indijanka je naša, čeprav se trenutno mula name.

     • Rožle

      A je trmasta ?

     • RATATA

      Po pravilih je trmasta.
      Mal se pa še “nardi”.
      Seveda, saj opravlja vodilna in vodstvena dela.
      Srbijanac prle, bi jo pa kar po houdrasto nase priklenil.

     • Rožle

      On je pri odpisanih…

     • RATATA

      Zaenkrat se še vrača. Misli, da dela uslugo in pestri .

     • cosmosjasnovidec

      Nisem opazil,da je tebe kdo kaj vprašal mujo.

     • indijanka

      :) a vojna torej :)

    • cosmosjasnovidec

     Sem ga takoj prepoznal čeprav se takoj vidi,da je nasekan svoje šmarnice.
     Nisem pa siguren ali je zraven “Julika” razen,če je sosed kam odšel z doma drugače bi ga spet nasekal,če bi ga dobil zraven nje.
     Kje je pa bilo tole posneto ali morda veš?

     • Rožle

      V Stožicah …

   • RATATA

    Prle ti si samo natančno bral, ker si pričakoval več sočnih resnic glede tvojega strankarskega kolega v zvezi s spolnimi zlorabami domačih živali, saj te le to vzburja.
    Tvoja razočaranost se opazi v tvojem vprašanju, saj je moj kolega cosmo profesionalno napisal le bistvene namige.
    Uporabi domišljijo, pa boš morda doživel.

    • cosmosjasnovidec

     Hahaha.Točno pojasnjeno.++++++++++++++

   • cosmosjasnovidec

    Uporabi enostavno strategijo kakršno uporabim jaz pri UDBAŠIH za izvleko podatkov katere potrebujem.
    Uporabim enako točno tako kot ste jo uporabljali vi levaški komunajzerji na nedolžnih žrtvah za časa vladavine diktatorske podgane “tita”.

 • neny

  najbolj grozen članek v tem letu. Tile prasci pač niso ljudje, čeprav me celo ženska opozarja na nevarno razmišljanje. Fuj.

 • McBobo

  To so mokre sanje vseh lgbt in ostalih pasjejebnih pedofilskih iztirjencev v EU, kot pri nas v Sloveniji.

 • rvp

  Mislim, da avtorju tega članka ne bi bilo treba na vsakih 5 vrstic poudarjati, da so zadeve značilne za islam, ker to piše že v naslovu.
  Naj komentiram še del članka “v islamu je ženska predmet, v islamu velja samo ženska beseda” … še zdaleč ni res … v koranu piše, da bi moški morali dobesedno pred žensko na kolena in ji ponuditi vse kar hoče – če pa ženske pač ne morejo narediti reda doma, pa tudi ne vem (se opravičujem, če je tole zvenelo seksistično).

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!