Pričakovano: “Varna območja” za ženske v Berlinu pred napadi muslimanov niso preprečila posilstev

Foto: Youtube (slika je simbolična)

“Iznajdba” Nemcev, ki so se spomnili v Berlinu postaviti “varna območja” za ženske, ki bi jih muslimani spolno nadlegovali in s katero so upali, da bodo preprečila posilstva, ni obrodila pričakovanih rezultatov. Prijavljenih je že najmanj 13 posilstev, ki so se zgodili na Silvestrovo v tem mestu.

Do tega trenutka so v Berlinu zabeležili že 13 prijavljenih primerov posilstev, nemška policija pa je aretirala sedem osumljencev. Sicer pa ni težko ugotoviti, kdo je posiljeval – policija je namreč zavrnila posredovanje informacij o etični pripadnosti ali državljanstvu storilcev.

Še pred polnočjo je nemška policija sporočila, da je prejela prva poročila o spolnih napadih, to dejstvo pa so nemški mediji v trenutku pograbili.

Do tako imenovanih varnih območij za ženske v Berlinu je bil zelo kritičen celo vodja tamkajšnjih policistov, piše Jihad Watch. Prepričan je, da v svet pošiljajo uničujoče sporočilo: “S tem smo ljudem sporočili, da obstajajo varna območja in nevarna območja za ženske, kar bi lahko dojeli kot sporočilo, ki pomeni konec enakosti, svobode gibanja in samostojnega odločanja žensk.”

M. S.

 • Andrej

  Hecno pa, da v Berlinu nihče ne ve nič o tem… Ženske hodijo čisto normalno vsepovsod, tudi ponoči in same… Azijce vidiš v glavnem samo kot lastnike kafičev… Le kje Jihad Watch najde vse to?

  • DJURO SUMAR

   Saj veš kaj je propaganda. Nekaj objaviš in pošlješ ljudem, ki itak ne morejo ničesar preveriti.

   • Sadako

    Vse se da preverit. Vse.

    • DJURO SUMAR

     Rezultat je odvisen od tega kdo preverja.

  • Morala

   Jaz vem, da se dekleta bojijo…in ko gre ob 23h uri iz šihta mimo azilnega doma, brez da bi videla kakšnega policajca, bi rada videla, kje bi ti imel srce – v hlačah…?!

   • RATATA

    To prase morsko nima srca!

  • Franjo Trojner

   Morda si privoščijo še tvojo, pol boš pa tud ti joko in manj po spletu hinavsko splektaro.
   Ne maram ljudi, ki iz teh ali onih vzgibov izkrivljajo ali zamolčijo resnico. V Nemčiji, Belgiji, Danski, Švedski, Franciji, Italiji pa tudi že v Avstriji se vsak dan ubadajo z nenormalno povečanim kriminalom in vsaj 1000 krat povečanem indeksu posilstev odkar so se v omenjene države zlile nepregledne množice ilegalnih beguncev. O tem se v tujih in domačih medijih poroča vsak dan pogosteje vse pogosteje in več, v Belgiji je premier javno po TV javnosti sporočil, da so zadeve zelo kritične. Ljudje niso neumni in prav zaradi zgrešene priseljenske politike Angela Merkl še danes ni sestavila nove vlade, pa tudi mladega Sabastijana Kurza so v Avstriji izvolili, da znova naredi red v državi in omeji priseljevanje in Turčiji prepreči vstop v EU, Nizozemci ječijo pod naloženim finančnim bremenom, ker morajo futrati ilegalne begunce in bodo morali za to dalje delati itd…Tudi Francozi so razočarani nad Macronom, nezadovoljstvo bo zaznamovalo letošnje poletje v Franciji.
   V Italiji se kot možen premier znova omenja Berluskoni itd. V vseh državah EU je opaziti nezadovoljstvo in nemir, VB odhaja iz EU ravno zaradi nezadovoljstva z politiko priseljevanja pod taktirko Merklove/EU, tudi v Poljski, Češki, Slovaški, Madžarski in Avstriji so nezadovoljni zaradi politike priseljevanja Merklove in EU Junckerja, EU dobesedno razpada pred našimi očmi, ti pa samozavestmo trdiš, da je v Berlinu vse čisto normalno???? Moja soseda je 40 let delala v Berinu, poročena z pravim Berlinčanom je po nedavnem obisku Berlina po vrnitvi rekla to ni več isto mesto, nikjer ni več čutit vedelja, ljudje so zaskrbljeni in zelo pazijo kje se gibljejo in komu odpirajo vrata.

  • Oregon

   pa kaj je tebi????? Ti bi lahk bil uirednik na RTV slo, tam rabiojo taksne manipulante.

  • Traveler

   Poglej spodnji link, pa ti bo verjetno potegnilo.Ne velja samo za novinarje, tudi za policijo. Prvi so pri nas tako druzbeno politicni delavci (razen nekaterih redkih izjem) in takih navodil sploh ne potrebujejo.

   https://www.respectwords.org/wp-content/uploads/2017/10/Reporting-on-Migration-and-Minorities..pdf

 • Antonius

  Neverjetno, kako se v Nemčijo vračajo minuli časi.
  Nekoč so v lagerje zapirali ljudi, da niso preživeli, zdaj pa zopet uveljavljajo nekakšne novodobne *lagerje*, da bi njihove ženske ne posiljene preživele.
  Morda bi Nemcem ratalo, če bi Merkline šerijatarje do izgona pospravili v tiste *lagerje*.
  —————————————-
  Penismankovićev pimpek je prišel do svoje zabave,
  rit mu je pa račun s krvavimi solzami* poravnala.
  Evropske sodnike bi morali poslati na strokovno
  ekskurzijo tja dol, pa Evropa ne bi potrebovala
  nobenih varnostnih con.
  Da bi se posiljevalec izognil rigorozni kazni, bi
  zagotovo raje pojedel zajeten kos svinjskega
  mesa.
  https://www.youtube.com/watch?v=BKc5ZkPNa2Q

 • Zima prihaja

  Berlin naj bo pod varnostnimi kamerami .Kot Sao Paulo recimo.

   • Zima prihaja
    • hardcore
     sicer berem da je policaj ravnal neprimerno, nikjer pa, kaj sta storila ta dva ki sta bežala
     Imajo pa toliko revnih, ki so zapadli v kriminal, da vseh verjetno ne morejo postrelit.
     Treba pa je priznat da je bežeči dobro vozil ta motor.. dokler ga je vozil.

 • xtc

  Narod nasj gre na ulice in zahteva “glave” tistih policiskih uradnikov ,,ki prikrivajo edintitete posiljevalcev in politikov ,ki to podpirajo in ovirajo deportacije. drhali nazaj.

 • Oregon

  želeli ste, poglejte. Hvala Angela za popolno destrukcijo Evrope.

 • WatsonForus

  a Angelo ni noben nategnu?

 • Boris_j

  Perception management 101:

  Odprimo varno cono za Slovenke posiljene izključno s strani Ljubljančanov. Rezultat? V realnosti se ne spremeni absolutno nič, število posilstev je enako, a po novem se Slovenci, še posebej pa Slovenke, vse bolj bojijo Ljubljančanov.

  Ostrižene ovce padate na najbolj poceni in na najbolj osnovne psiho trike kar jih je.

  • Bastian

   V Ljubljani je najbolj varna hiša magistrat. Tja se pridejo same posilit. Sarkazem.

   • Miss Piggy

    Pridejo po everčke.

  • šmentanamuha

   Rdeča sramna uš daje napotke Slovenkam, kako se naj počutijo med posilstvom. Pravi strokovnjak za posilstva, ni kej.

   • Boris_j

    Nepismenost je huda reč.

 • Sadako

  Ne verjamem v varne cone. Cenejši je nož s pokrovom za čez rezilo. V trgovini Tuš imajo svetlo zelene in rumene, za samo par evrov.
  Vem, da se Slovenka in kmetica, toda zagotovo nisem Švabiška in prasica. Te se pa same nastavljajo in potem pač dobijo kar dobijo.

 • Asterix in Obelix

  Kako torej mislijo, da bi en šotor, ki nekje stoji preprečil, da nekdo posili neko žensko? Mogoče znotraj šotora. Toda že za prvim voglom lahko kdo koga posili in potem pospravi v DRAVO.

  • Boris_j

   Saj ni namen pomagati ženskam, namen je perception management. Taki šotori so javne “umetniške” inštalacije rasizma, ki za varnost žensk ne naredijo nič, celo škodijo jim. Ko bo prišla ženska posiljena s strani pravega plavega Nemca jo bodo odslovili, posiljevalcu pa pravzaprav dali nekakšno domovinsko pravico do tega.

   • Miss Piggy

    Zakaj pa, a da se Angela Merkl sramoti?

 • Boris_j

  V ZDA imajo med volitvami swing states- glas v taki zvezni državi med volitvami šteje več kot v državi, ki ni swing state.

  V Evropi pa imamo zdaj swing rapes- posilstvo migranta “šteje več” kot posilstvo Evropejca. Torej Evropejci dobivajo domovinsko pravico do posilstev, njihovo zlo se pravzaprav minimizira. Bravo šotorarji!

  • Miss Piggy

   V ZDA ima domačinka pravico do nošenja pištole.

   • Boris_j

    Tudi tukaj ima to pravico. Samo, da mora od sebe dati kaj več kot le osebno izkaznico, kar je čisto prav.

  • šmentanamuha

   Kaki žnuder zanikrn si ti, ne morm verjet.

 • Miss Piggy

  Da bi se morala v domači državi bati? Nikoli.

 • Ana Job

  Že večkrat sem omenila, da bi bila idealna tržna niša v Nemčiji, tečaji samoobrambe in strelska društva namenjena izključno ženskam. Za evropske ženske bi bilo potrebno poskrbeti, sicer bomo kmalu stopile ob bok muslimankam in bomo manj vredne, kot kamela.

  • Matt_von_Glanz

   saj imajo, saj je.
   Nisem feminist, kot bi temu rekli tu v USA, ampak ženska pozicija v islamu po koranu je zelo daleč od najslabše verzije moškega supremacizma (ki se je v Evropi seveda končal pred desetletji – … kakšni ugovori??). Ni niti tisto, kar bi najbolj možati Evropejci imenovali “prava ženska pozicija”, ampak je resnično suženjstvo. Meni bi bilo zelo prav, da muslimanke prirežejo penis svojim moškim. To, kar se grejo, je patološka in uzakonjena supremacija moških. Zato pa sanjajo o osvajanju, kolonijah in polaganju tujih žensk.

   • Ana Job

    Saj veš v čem je štos. V zgodovini so ženske povzročale vojne, padala so kraljestva. Ženska ima v sebi izjemno moč, moškemu lahko ponudi ljubezen ali pa nezemeljske užitke. Lahko mu zmede tudi glavo in v imenu strasti se počnejo lahko nore stvari. Muslimani se ženske moči zelo dobro zavedajo, zato so ženske zasužnjili. V resnici se jih bojijo. Bojijo se njihove ženske moči in pameti, ker ji ne morejo parirat.
    Pameten zahodni moški pa je žensko sprejel za enakovredno družico. Borka za ženske pravice je bila tudi avstrijska cesarica Marija Terezija. Dejala je, da je treba ženske jemati enakovredno, čeprav smo dobile volilno pravico bistveno kasneje.
    Vzrok za zatiranje žensk iz strani moških vidim predvsem v njihovem strahu. Muslimani so sami sebi sovražnik, njihov sovražnik ni ženska.

    • indijanka

     Oooo Ana, lepo, da si tu. Strast in ljubezen sta dve ločeni zgodbi. Prva predstavlja nemir, druga pa mir. Problem Islama je, da si ne želijo druge. Prav imaš, da moški v imenu zaljubljenosti in strasti počnejo marsikaj. Ampak isto čutijo tudi ženske. Zaljubljena ženska izgubi nadzor nad življenjem, njeno srce in um pripadata drugemu. Zaljubljeni ljudje izgubijo občutek za nevarnost in za vse preostalo na tem plantu razen ljubljene osebe. Prava ljubezen je pa dobrotljiva. Predstavlja sodelovanje dveh. Prepuščanje, zaupanje in odpuščanje. Krščanstvo je ljubezen postavilo na prestol. Želi si jo. Zato se najlepši zapis o njej skriva v Bibliji. Mogoče se celotna zgodba skriva v tem, kar je zapisal Dob. Ker se muslimani ženijo med seboj s sestričnami in bratranci, so genetsko drugačni od nas. Popolnoma druga vrsta. Ki ljubezni nikoli ne bo razumela. Zato miru nikoli ne bo.

     • Boris_j

      “Krščanstvo je ljubezen postavilo na prestol. Želi si jo”

      Včasih je to celo res. Papež Frančišek je umival noge islamskim, hindujskim, koptskim in krščanskim migrantom in rekel, da smo vsi otroci istega boga.

     • indijanka

      Papež Frančišek je zgodba zase. Politik je. To ljudje pozabijo. Ljubezni ne razume. Zloorablja jo. Ker vpliva na druge, Verjetno zaradi strahu. Ljubezen ne pozna strahu. Svoboda je.

     • Ana Job

      Lepo si napisala. Ljubezen ne pozna strahu in v srcu se je nikoli ne da zatreti.

     • Boris_j

      Papež Frančišek je tudi kristjan. Ne pozabit tega. Saj zato sem pa rekel “včasih” glede krščanske ljubezni. Greš malo po forumih in potem veš kaj ta včasih pomeni.

     • Sadako

      Pavelićeva džamija je simbol krščanske ljubezni do Handžar devizije.

     • Ana Job

      Hvala enako, draga prijateljica. Prav imaš, to kar počnejo muslimani ni nobena ljubezen. To je popoln nadzor nad ženskim spolom. Zavestno blokirajo, omejujejo in ranijo potlačeno žensko moč. Ženski del muslimanske populacije čaka še dolga doba rehabilitacije, da bodo razmišljale, kot svobodna, neobremenjena, evropska ženska, ki se je razcvetela v vseh možnih ozirih, poleg tega pa usklajuje tudi družinsko življenje, čeprav bi jo določeni šovinistično nastrojeni moški najraje potisnili ob štedilnik.

    • Traveler

     “Pameten zahodni moški pa je žensko sprejel za enakovredno družico”, za zahvalo pa je dobil:

     https://www.youtube.com/watch?v=UxpVwBzFAkw&bpctr=1514921460

     Lp

     • Ana Job

      Vsebina je prikazana, kot žaljiva na youtu.bu zato tudi mene ne zanima, ker se pogovarjam na kulturni ravni. Take vsebine uporabljajo v pogovoru le primitivci, kamor očitno spadaš tudi ti.

     • Traveler

      Nekateri se z resnico in dejstvi težko soocijo,posebno levaki.V obvestilu je bilo napisano: “offensive to SOME audiencies”, torej le nekaterim skupinam,pa še to je mnenje Utub-a,katerega lastniki so znani. Predpostavljam, da so to LGBT, SJW, kulturni marksisti in podobne progresivne skupine. Realnost pa je, da na žalost obstajajo osebe kot ga.Berg,Merkel in se mnogo podobnih. Oxford in Cambridge univerzi sta zelo priznani v svetu, zato ne bi dvomil v raziskavo prof.J.D.Unwin-a.Če so tako izobraženi ljudje “šovinisticno nastrojeni primitivci” se jim z veseljem pridružim.

     • Ana Job

      Merklca, ki ogroža evropsko prebivalstvo z vzhodnimi divjaki je zadnja oseba na svetu, ki bi jo cenila. Mogoče bi morala priti v kako zakotno ulici v roke kozjejebskim živalim in bi potem spremenila svoje bolano mnenje o migrantih.

      Na pravih, ženskah svet stoji in bojijo se jih samo slabiči in buzeranti. Svojim, ljubim moškim dajemo oporo, da so se zmožni boriti in kljubovati problemom sodobnega sveta.

     • Tone

      “Mogoče bi morala priti v kako zakotno ulici v roke kozjejebskim živalim ”
      Lepo si se izdala Ana Job, nacional-šovinistična katolibanka. polna ljubezni. Vsakodnevno se dogajajo nadlegovanja, mobingi in posilstva med Slovenci, a boš Slovence zato imenovala kravojebske živali?

     • Pesjan

      Tone kaj te je Ana zadela točno pod popek in ti vzbudila željo po ljubezni z lepo merimsko ovčko.

     • Tone

      Prav nič, saj niti tega ne vem, ali je sploh ženska. Izraža se že tako kot kak furman.

 • Olga_10

  Ženske naj se združijo in oborožijo! Potem pa naj išče Merklca “varna” območja za svoje divjake!

 • Boris_j

  To sem tu že omenjal, obstaja zanimiv nemški Sat3-ev prispevek (30 min) Ženske v Savdski Arabiji: https://www.youtube.com/watch?v=51Bkag01sRY

  Še celo v tej od Zahoda podprti vahabistični družbi se status žensk spreminja, počasi na bolje. Na vseh pomembnih področjih, delovnem, seksualnem, itd… Počasi se spreminja miselnost tako moških, kot žensk. Zanimiv prispevek.

  Da ne bomo na koncu imeli ultimativnega absurda. Savdska Arabija bo vse bolj liberalna, Evropejci pa bodo vse bolj rinili v kulturno zaprtost, s povečevanjem vloge krščanske religije v vsakdanjem življenju.

  • Boris_j

   Tako, da dame, da vam je ne bo realnost na koncu nekam absurdno komično zagodla. Od versko blaznih nacionalističnih Evropejcev boste bežale- v Savdsko Arabijo. LOL. Ampak resno, tega vam vsekakor ne privoščim.

   • šmentanamuha

    A si lahko še večji bedak?

  • Olga_10

   To je le predstava za javnost, da okupirajo Evropo, potem pa pokažejo svoje pravo lice… Komunistom in Islamistom ne moreš zaupati nikoli! To sta totalitarni ideologiji! Tudi komunisti v Sloveniji so se potuhnili, pa poglejte, kaj delajo danes…njihov podmladek celo grozi z revolucijo!

   • Boris_j

    Ja bog pomagaj. A smo v l. 1500 v času Turkov, da kdo še to verjame.

  • šmentanamuha

   Jebi se, voluhar rdeči.

 • Vlado77

  Policaj ima očitno več pameti kot Merkel. Ustvarjajo EU s varnimi (tako imenovanimi) conami in NO GO conami — bravo Merkel, Juncker in ostala banda . Na Poljskem , Madžarskem nimajo teh skrbi – zakaj že. Imajo Orbana za diktatorja ( Juncker) , Poljake bodo kaznovali itd. Svoje ženske pa istočasno pustili migrantom , da si jih izbirajo

  • Boris_j

   T.i. imenovane varne cone to niso, to so javne umetniške inštalacije EU rasizma, ki za varnost žensk v resnici ne naredijo absolutno nič.

   To so pač jasni primeri vmešavanja (ne)civilne družbe v zadeve varnosti, ki so v pristojnosti bistveno bolje informiranih in zrelih varnostnih služb. Ne-civilna družba dela samo sranje s svojimi dezinformacijami, še huje, varnostnim službam dela še več dela in še viša državne stroške, saj širi iracionalno sovraštvo do migrantov. Nasilje Nemcev in drugih nad njimi se tako le povečuje.

   • šmentanamuha

    Olga_10 ti je dal plus, torej sem ga pravilno ocenila, da je navaden levičarski provokator, tako kot ti, seronja, ki ljubiš migrante bolj kot svojo domovino, svojo kulturo in svoj narod, bolj kot samega sebe in bi naredil vse, da bi se le migranti dobro počutili. Pizdun izdajalski.

    • Boris_j

     Jaz se trudim soditi ljudi po karakterju, po prijaznosti, po dejanjih. Ne glede na to iz kje so. Domoljubje je v tem vidiku le izgovor skrajno neprijetnih šment, ki mislijo, da so lahko tako odvratne in da jih bodo sodržavljani kljub temu še vedno čislali.

 • Novakec1

  Igre brez meja. Še v živo naj snemajo bo bolj zabavno.

 • eksorcist
 • matjazr7

  Imamo očitno Evropejci dva nova novoletna običaja. Zažiganje avtomobilov v Franciji (v Parizu je bilo letos za novo leto zažgano “samo” 1031 avtomobilov) in novoletna posilstva/spolna nadlegovanja v Nemčiji. Kaj naj rečem? S tem “multi-kulti” pristopom se počutim vedno bolj obogatenega …

  • Anton

   Tako je ko se ga kirurgi napijejo.

 • Boris_j

  Tale debata je dokaz, da če damo ta desnim Evropo v roke, bo razpadla v eni uri.

  Temeljni pravni princip civilizacije je individualna odgovornost, ponavljam: individualna odgovornost, ne pa kolektivni izgoni. Kolektivna odgovornost pa se uveljavlja le v primeru usklajenega, največkrat vojaškega delovanja. Ta pravni princip so uporabljali v primeru vojn na Balkanu, to je pa to.

  • tohuvabohu

   Pomešal si, ubožec. Eno je ugotavljanje odgovornosti, ki je vedno individualno, drugo pa varnostni ukrepi, ki so načelne in preventivne narave.

   • Boris_j

    Varnostni ukrepi so tudi lahko pot v izgone. Pravilno si rekel, da morajo biti načelni. A ne pozabimo, da se vse skupaj dogaja v nekem političnem vzdušju, ki mu daje barvo že omenjena (ne)civilna družba, nori desni mediji in nahujskani sovražni volilci. Ko mora človek glede teh zadev zaupati tudi Vam in vam podobnim, da Evropa ne bo ponavljala starih sramot in norosti, je kar malo v dvomih.

    • tohuvabohu

     Ne klati neumnosti. Najprej si oglej na internetu definicijo civilne družbe. “Civil” v angleščini pomeni državljanski, ne civiliziran, kot ti misliš. O sovraštvu pa ne bi debatiral s teboj. Preveč imam slabih izkušenj po zaslugi naše totalitarne levice, da ne rečem rdečuhov. Ti seveda niso nori, ampak so hladnokrvni dresirani zatiralci in morilci. To je resnični problem Slovenije že vsaj od leta 1945 naprej. Zato res ni treba razpredati o meni (in meni podobnih? Katerih že?), ker nikoli (na forumih) nisem napeljeval ne k sovraštvu ne k nasilju.

     • Boris_j

      Daj se malo umiri in zajemi v sapo in pridi v 21. stoletje. Ni vsak levičar stalinist iz 30-tih kot se tebi zdi.

      Kar se tiče civilne družbe, ne vem kaj točno si hotel povedati. Civilna družba zame ni nujno levičarska, kot se mnogim zdi da je. Civilna družba je lahko tudi linčanje črncev. Njega definicija se strinjam, da ni “civiliziranost”, ampak delovanje navadnih civilistov, torej ne-vojakov, in tudi ne-politikov.

     • tohuvabohu

      Spet si malo pobrkljal. Omenil sem totalitarno levico, ne levičarstva na splošno, proti kateremu nimam prav nič. Totalitarizem se žal ni končal leta 1930, kot namiguješ, ampak je (pri nas) trajal do volitev 1990, z ostanki udbomafije pa imamo opraviti še danes.
      Kar se tiče civilne družbe, sem aludiral na tvoj izraz “(ne)civilna”. Glede na avtentično definicijo civilne družbe (prevod izraza “civil society” v slovenščino je očitno neustrezen, ker zavaja) je beseda “necivilna” brez pomena.

     • Boris_j

      Slovnično gledano je to res. Ta izraz (ne)civilna družba so pred leti začeli uporabljati bolj na desni se mi zdi. Zdi se mi zabaven, to je to.

     • tohuvabohu

      Ne vem. Če bi ga kdo uporabljal, bi ga gotovo že opazil, ker sem alergičen na neustrezne izraze (to ni profesionalna deformacija, ker nisem od tega “foha”). Pa tudi zabaven se mi ne zdi.

    • Pesjan

     Zdaj pa res e vem kdo je večji bimbo tisti ki zagovarja desničarje ali tisti ki nastavlja rit levičarjem,spomni se levičarskih “junakov”kateri so z palicami in mačetami zavitimi v rdrče cunje varovali Kučana,Jankoviča in drugo levo sodrgo,pred kom so jo varovali,pred tistimi ki so nasprotovali da se muslimani naselijo v našo deželo,levi varuhi kriminacev niso imeli toliko jajc da bi pokazali obraze,v nasprotju z protestniki ki svojega obraza niso skrivali,to je leva zločinska banda v SL pod vodstvom ZL in ostalih “človekoljubnih”organizacij,koliko Sl desničarjev je oropalo naše banke,ne pridejo niti blizu ,ker leva zločinska drhal uničuje vse kar je zdravega v domovini in ob takšnih Borisih imajo nedvomno oporo in korajžo da nadaljujejo z ropom domovine in jo sramotijo pred svetom ,amen!!

  • Traveler
  • šmentanamuha

   Si prava rdeča uš.

   • Boris_j

    Ko bi bilo vsaj kaj od tega res. Moram pa priznati, da mi je v rahlo zadovoljstvo vsakič, ko se tumpasta šmenta takole razburi in nori. Še :)

    • Traveler

     Ja, bo že res, če ti tako praviš. Vse je ena sama velika laž, kot pri nas Huda Jama, Teharje, Rog, Kota101, in še na stotine drugih morišč. Mislim, da je Havel (pa nisem popolnoma prepričan, da je bil on) rekel, da je “laž nesmrtna duša komunizma”. To se potrjuje vsak dan bolj. Nekaj k temu prispevajo tudi rdeči troli s svojimi umotvori.

     • Boris_j

      Kdo pa pravi, da so ta morišča “laž”?

     • Traveler

      Tudi sprenevedanje (“Ko bi bilo vsaj kaj od tega res”) je ena od bolj izstopajocih lastnosti nasih vrlih borcev za boljsi jutri, ki so se do sedaj res odlicno izkazali.

 • lauraas

  Več niso v stiku z realnostjo ! ! !

 • Ana Job

  Zahodne ženske so zagotovo sexualno osvobojene, raznih fobij in frustracij zato tudi zahodni moški neprimerno bolj uživajo z njimi, kot muslimani. Normalna spolnost, ki vključuje ljubezen je zagotovo dobra popotnica človeku.

  Muslimanska vera, ki vključuje ped*ofilijo in nasilje nad ženskami pa proizvaja nasilne in izrojene ljudi, o katerih lahko beremo.

 • Tone

  Desnuharka, a imaš nemške posiljene ženske za koze?

 • cosmosjasnovidec

  Pa kaka “VARNA OBMOČJA”
  Hehehe pa ti švabi so še bolj fuknjeni kot se je predpostavljalo.Prekleti zahojeni bedaki na kvadrat.
  Kaj pa pomaga “varno območje”?Kako naj napadena ženska sploh pride do njega,ko ji muslič nabija svoj črni kurac med noge?
  Prepoved tej golazni izhod na ulice v tem času,ker oni tako ali tako sedaj starega leta niso praznovali ampak ga imajo pozneje je prvi ukrep.
  Drugi je pa postavitev mitraljezov ter ostrostrelcev po zgradbah ter vsakemu temu črnemu gnoju kateri se pojavi na ulici odpihniti betico.
  To sta edina in samo ta dva ukrepa sta učinkovita in nobeden drugi.Dokler se ne bosta uvedla drugače no bo nikoli torej,če se pa ne uvedeta bo pa tako ali tako ostalo enako kot je.
  Fuknjen švabski folk,policija z še skoraj bolj fuknjeno vlado kot jo imamo mi.
  Sicer bi pa pri nas v Sloveniji dogajanja bila še slabša razlika je samo,ker ni toliko kamelotrajbarskih musličev oziroma jaz še na svojem koncu nikjer niti nobenega nisem videl drugače bi že bilo objavljeno,da so ga komaj rešili pred poškodbami ali pa da jim je podlegel.
  Poškodbe so še vedno neznanega izvora ter povzročitelja domneva se pa,da jih je dobil od še vedno neidentificiranega po vsej verjetnosti napadalca iz vesolja kateri je po naključju prišel na obisk na zemljo.

  • Boris_j

   Pri črnem kurcu sem nehal brati.

   • šmentanamuha

    Cosmo ve, kaj govori. tebe pa bolj kot ženske zanimajo kurci.

  • Slo hunter

   Se globoko strinjam in pridružujem tvojemu mnenju!! Nekateri še vedno mislijo, da so to miroljubni inženirji…

 • Tone

  Če so evropski kristjani nasplošno tako primitivni kot ti, bi bil pa že raje musliman in begunec. Na srečo mi ni treba biti.

  • Ana Job

   Evropski kristjani so tako čudoviti ljudje, da jim ti ne sežeš niti do pet.

   • Tone

    Mi je kar odleglo, sem mislil, da so taki kot ti. Kam se pa ti prištevaš?
    Sicer pa si rekla, da me boš dala na BLOCKED. Ali ti ni dala babja firbčnost miru in si šla vseeno pogledat, če sem kaj odgovoril?

 • Waltter

  Ne vem kaj je bil dejansko namen teh varnih območij, kot kaže ne da bi se tja zatekle po varnost ampak da bi po posilstvih urejale formalnosti brez čakalnih vrst in drenjanj na policijski postaji z ostalimi ki hočejo kaj druga prijavit???

  Za vse to je kriva policija in notranji minister bi že zdavnaj ne imel kaj za iskat v vladi pa se mu ni nič zgodilo, nadaljno krivdo nosi pa pravosodni minister, ki dopušča tako blago kaznovanje ozr. celo navodila je naprej pošiljal da jih naj celo spuščajo in sploh ne zabeležijo incidentov. Da ne bi mogli te ženske ustavit njeni ministri je utopija in ponavlja se zgodovina – da lahko ena oseba počne neumnosti imora meti podporo drugih in to splepo podporo ljudi ki čutijo in vidijo koristi zase – bolj ko ona sama so krivi vsi ostali ki je niso ustavili in kljub temu nadaljujejo tisto kar so začeli.

  In ženske si še vedno kljub neštetim opozorilom vlečejo te s sabo, pri teh napadih gre v 95% za primere ko so si jih privlekle s sabo al pa so jih tam zahaklale – ne oprvičujem sedaj teh napadalcev, ampaknaj se jim vsaj odmaknejo ne pa da silijo v njih – sicer bi rade individualno postrežbo dobijo pa skupinsko in neodobreno.

  Ko jih bodo začeli resnično obsojati in resnično tretirati kot kriminalce jih bodo počasi pokorili – lep primer je bil lansko leto ko je nemec eno posilil in je dobil 18 let medtem ko toti dobivajo nič, pogojno ali pa nekaj mesecev.

  Prej ko slej bodo morali stisnit obroč okoli njih, če ne bo narod naredil to sam vendar bo težko in naporno predvsem za policijo ki sedaj dela ležerno in laja nekaj v luft kot nesmisli da to ni pravilno in da se to ne dela in pošilja taka sporočila. Naj ukrepajo ne pa da okoli lajajo in gledajo kaj delajo – naj se bojijo trenutka ko bodo tapravemu stopli na žul in mu uničli družino – balon bo poknil in to brez dvoma vprašanje je samo kdaj in koliko časa bo še do tega..

 • Slo hunter

  Za posiljevalce je samo vrv in svinec

 • Marija

  Policija po mojem ni kriva. Krive so vlade v Bruslju,da ne izženejo vse te pošasti.Kriva je politika Nemčije in Francije z uvozom teh migrantov. Zakaj je tako pa vsi vemo. Denar,nafta,kovine itd. Policija pa opravlja samo svoje delo.Politika Merkel pač hoče uničiti belo raso za velik denar.Kar ni uspel Hitler bodo uspeli ti s pomočjo islama. Zbogom lepa Evropa.

  • Boris_j

   Na teh forumih lahko beremo neumnosti vsak dan, denar, nafta in kovine so pa novi elementi v teh štorijah.

   • Sadako

    Seveda. brez krvavega naftnega denarja, ki ga vlagajo v nemške in francoske banke… Katar investira v Francijo in v Nemčijo.

 • Boris_j

  Naj na splošno tole povem, ker mislim, da se ne razumemo. Mislim, da številni ljudje, ki so jim danes zelo privlačne desne ideje, ne vedo prav dobro del česa so. Populistično desničarstvo je del gnitja neoliberalnega kapitalizma, sistema, ki je v kakih 40 letih delovanja prišel do neke terminalne faze. Zato se dogaja to, da srednje leve in srednje desne stranke, ki so bile ves ta čas njegove vrle zastopnice, počasi odmirajo.

  Zdaj se bo pa treba odločit. Kaj je bolj pametno, kaj je bolj učinkovito proti neoliberalizmu, populistično desničarstvo, ali populistično levičarstvo? Populistično desničarstvo je po svojem bistvu lažna redistribucija v času neoliberalizma, ko ni nobene redistribucije. Po domače: obdajmo se z žico in zidovi in bomo “bogati”. Ne bomo. Kajti treba je poseči v razmerja kapitala in dela, da se sploh kaj spremeni. Na desnici, tudi populistični, pa tega ne vidim. Take ideje vidim le na populistični levici, pa še to ne toliko v strankarski sceni, kot v bolj intelektualnih krogih. Zato je treba dojeti: ne jebe vas migrant, temveč kapital. In še bolj vas bo.

  • Sadako

   Več migrantov, več brezposelnosti. Roboti bodo pojedli vsa nižja delovna mesta. Brez skrbi.

   • Boris_j

    Vsi migranti lahko že danes zginejo, pa bo neoliberalni kapitalizem delal mirno naprej. Populistično desničarstvo je zelo nevarni nesmisel, ki ne vodi nikamor. En pogled na norega Donalda in njegove velike usluge bogatim bo to potrdil.

  • šmentanamuha

   Rdeči družboslovec se je odločil, da nas bo malo poučil o globalni ekonomiji s socialistično retoriko, ki je niti sam ne razume prav dobro in pri tem uporablja imenitne izraze kot je “Populistično desničarstvo je v bistvu lažna redestribucija v času neoliberalizma, ko ni nobene redestribucije”.
   Ja res si pravi produkt neomarskistične jugovalilnice bedakov, ki kanijo lumpenproletariat popeljati v svetlo prihodnost. Dej zbud se, model. Ko boš dojel, kolk si blesav, bo to zate prvi korak v smeri samospoznanja.

 • Oregon

  želelio ste-pogčlejte. A ne Angelca-kriminalec?