Prve primere okužb s koronavirusom že potrdili na Hrvaškem in v Avstriji – le še pri nas uradno nič?!

Foto: Twitter

Na sosednjem Hrvaškem in v Avstriji so potrdili prve pozitivne primere okužbe s koronavirusom Covid-19. Hrvati so ga ugotovili v bolnišnici v Reki in sicer pri enem izmed devetih pacientov, ki so delali v Italiji. Prav tako so dve okužbi potrdili na avstrijskem Tirolskem, je za avstrijsko tiskovno agencijo APA sporočil deželni glavar Günther Platter.

Mlajši moški je okužen z novim koronavirusom in je na zdravljenju na kliniki za infekcijske bolezni v Zagrebu, je danes sporočil hrvaški premier Andrej Plenković. Kot pišejo hrvaški mediji, so okuženost ugotovili v bolnici v Reki, kjer so sprejeli devet delavcev iz Italije, ki so kazali znake koronavirusa. Pri enem izmed njih so testi potrdili okužbo s Covid-19.

“Okužena je mlada oseba. Okužba je blagega tipa. Omenjena obolela oseba se počuti dobro,” je povedal hrvaški predsednik vlade Plenković na tiskovni konferenci. Okuženi se nahaja na kliniki Dr. Frana Mihaljevića v Zagrebu. Pri ostalih sedmih pacientih, ki bi naj bili okuženi s koronavirusom, pa so testi pokazali negativen rezultat.

Okužene s koronavirusom so potrdili v Italiji, Avstriji in na Hrvaškem, le Slovenije se virus izogiba?!
Pandemija koronavirusa je vedno bolj prisotna v sosednjih državah, kjer so uradno potrdili primere koronavirusa. V Italiji so zabeležili že sedem smrtnih žrtev, le v Sloveniji odhajajoča vlada zanika resnost krize. Povsem nam je pošla zaloga zaščitnih mask, zdravstvenemu osebju niti niso podali informacij, kako ravnati z morebitnimi pacienti okuženimi s koronavirusom.

Luka Perš

 

 • Van Der Waals

  naš komunist šarec prekriva resnico!

  • sunday

   še fojb in povojnih pobojev ne priznavajo, ki jih vsi vidimo in vemo za njh, kako bi šele virus – res je laž nesmrtna duša komunizma !!!

 • Andrej

  A smo tok za luno, da nas še virusi ne marajo? No ja, kdor ima komunizem virusa za razdejanje niti ne potrebuje.

 • Olga101

  Hrvaška je že postavila kontejnerje za preglede sumljivih na meji z Italijo, kdaj Slovenija?!!

 • to_mi_delaj

  Iz zaupnih virov izvem da so si levaki nabavili krize, take kot za odganjanje vampirjev, sveto vodico pa spijejo kak liter na dan, na tak nacin jih virus preskoci.

 • Ivan Ivanovič

  Prve primere okužb s koronavirusom že potrdili na Hrvaškem in v Avstriji – le še pri nas uradno nič?!
  ***
  Kaj se to pravi? Spet zaostajamo za drugimi, ki nas prehitevajo po levi in po desni.

 • gorjanc

  Ker ni zaščitnih mask in razkužil nikjer,tudi virusa ni nikjer
  Če bi bil virus in nič zaščite za kupiti ,bi zavladala histerija !!

  • cosmosjasnovidec

   Kaka bo šele zavladala histerija,ko bo na plano prišlo,da se je zaradi malomarne izdajalske vlade okužilo cirka tričetrt državljanov.
   Vendar po čudežnem slučaju od teh nikogar več ne bo v Sloveniji,ker si vsi nalagajo ter prenašajo denar na banke v tujino predvsem na Malto tako kot so si lopovski copatarji “jankovići”.
   —————————————————————————————————————-
   Dr.Vsevedni Cosmosjasnovidec,vsakemu,lev…,kom……,čef……,mus….,se,po……,………ostalo je pa znano.
   —————————————————————————————————————-

 • pajot

  kako,da nimamo virusa? Imamo ga,imamo. Murgeljvirus comunisticus.

  • samsara

   Ta je zgolj podvrsta, ki se je v zadnjih desetletjih razvila in namnožila iz vrste Udbovirus Communisticus, ki je preplavljal bivšo gnilo, že nekaj časa crknjeno tvorbo, jeboslavijo.

  • DEATH TO COMMUNISM

   Golobic je glavni mafijec

   • pajot

    Pod botrovim poveljstvom.
    Ne smemo se slepit, Dokler je živ boter ni druge komande.
    slovenski komunisti so mafijsko organizirani.
    Kradejo,ubijajo. Smo edina država v Evropi,ki jo je ugrabila mafija.

 • Nataša

  Na vstopnih točkah v Slovenijo sta Šarec in Šabeder postavila table CORONA VIRUSU VSTOP PREPOVEDAN. Šarec ima vse pod kontrolo, nič bat.

  • DEATH TO COMMUNISM

   Sem bral, da so koronavirusu nastavili celo “tehnične ovire”…

 • DEATH TO COMMUNISM

  Jasno! Pri nas bo prej 50 mrtvih, preden bodo rdečuharski mediji priznali, da imamo problem. Tako kot so komunajzli hendlal Chernobyl…