Razkrito tajno srečanje vodje ameriške Cie s Kim Jong Unom

Foto: epa

Srečanje direktorja Cie Mika Pompea in Kim Jong Una, preden se bo severnokorejski predsednik sestal z Donaldom Trumpom, sta potrdila kar dva verodostojna vira. Njuno srečanje je potekalo v času velikonočnih praznikov. 

Tuji mediji pišejo, da sta se direktor Cie Mike Pompeo in Kim Jong Un sestala z namenom, da postavita temelje za neposredno srečanje med ameriškim in severnokorejskim predsednikom. Neposredna komunikacija “na zelo visokih nivojih” se je očitno že začela, Trump pa je na srečanju v Mar-a-Lagu na Floridi s premierjem Japonske Shinzom Abejem razkril, da bo srečanje med njim in Kim Jong Unom “verjetno v začetku junija ali malo pred tem – ob predpostavki, da se bodo stvari odvijale dobro“.

Predsednik ZDA je opozoril tudi na možnost, da pogovori s Severno Korejo ne bodo potekali po pričakovanjih, v tem primeru pa tudi do sestanka s Kim Jong Unom ne bo prišlo.

Foto: epa

Pomembnost Trumpovega prizadevanja za denuklearizacijo Severne Koreje pa je potrdil tudi Shinzo Abe. “Pri vprašanju Severne Koreje želim poudariti pomen popolne, preverljive in ireverzibilne denuklearizacije, pa tudi opustitev raketnih programov.” Japonski vodja je pohvalil Trumpovo kampanjo “najvišjega pritiska”, ki so jo izvedle ZDA in Japonska kot odgovor na dialog s Severno Korejo. “Zato je pošteno, če priznamo, da se je naš pristop izkazal za uspešnega in pravega. Ob tej priložnosti bi rad pohvalil Donaldov pogum za odločitev, da se bo srečal z vodjo Severne Koreje.”

J. G.

 • Artur

  Pa večkrat sem že opozoril na to, da je to sranje s človeškimi žrtvami, ki se nam dogaja na tem svetu že ves čas en sam zrežiran satanistični NWO cionistični teater za nategnjene “ovce”.
  Teza- antiteza- sinteza v NWO bankstersko militantni cionistični diktaturi z depopulacijsko agendo nad zblojenimi “ovcami” in njihovimi ” pastirji ” (politikantskimi narodnimi izdajalci).
  http://new.euro-med.dk/20170813-kim-jong-un-a-swiss-indoctrinated-mason-in-the-grip-of-the-london-city-banker-north-korea-another-illuminati-stooge-play.php
  https://www.thedailyplane.com/north-korea-doesnt-exist-kim-jong-un-nwo-puppet-illuminati-exposed-2018/

  Zatupi, zaglupi in vladaj po potrebi tudi depopuliraj na globalnem nivoju .
  https://www.youtube.com/watch?v=hTGxbHXoxg4

  • xtc

   Drži se Iranskih sekularnih islamističnih teokratov to je edino na kar se spoznaš in trolanje.

   • Artur

    To govori zatupljen, zaglupljen in podložen po potrebi tudi nategnjen s strani trumpičevih cionističnih globalistov in njihovih zlovenistanskih hlapčevskih politikantskih narodnih izdajalcev.

    • xtc

     Kako kaj tvoji sekularni islamistični teokrati,ki sekajo roke in glave po šariji?
     Zadnič so obsodili,žensko ,ki je bila na ličena ,tako ,da so ji ves obraz razrezali s britvicami-res pravi sekularneži in demokrati-trol neumni zaruhani.

 • xtc

  Očitno je definitivno kleecnil še en komunističen “heroj”.

 • Burek Burecki

  Kje je tipicno jansisticno zgrazanje? As nor, da je kak slovenceljn sel tja na obisk. Bil bi celi rom pom pom. Dvolicne jansisticne svinje…

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!