Razkrito, zakaj je Tito želel umreti v Ljubljani

Tito v bolnišnici (Foto: Večernji)

Srbski mediji so razkrili, zakaj je komunistični diktator želel umreti v Ljubljani.

Srbski Kurir citira italijanske medije, ki so se razpisali, da si je Josip Broz Tito želel umreti v katoliškem delu Jugoslavije. Po njihovih navedbah naj bi vztrajal, da si želi konec dočakati v Ljubljani, kar se je tudi zgodilo, nato pa so njegovo truplo prenesli v Beograd. Te trditve je v svojih delih zapisalo že več avtorjev, katerih knjige so bile izdane predvsem v srbskem delu SFRJ.

Leta po Titovi smrti so našli v arhivih dokumente, ki so dokazovali, da se je Tito sestajal z najvišjim vrhom v Vatikanu, za katere niso vedeli niti tisti, ki so bili Titu najbližje, niti diplomati v Rimu, piše Kurir.

Omenjeni medij še predpostavlja, da se je Tito večkrat sestal s papežem Pavlom VI., vendar pa je edino srečanje med njima zabeleženo za dan 29. marca 1971, leto dni po vzpostavitvi diplomatskih odnosov, ki so bili prekinjeni leta 1952.

M. S.

 • Anton

  Sedanji papež bi tudi kolaboriral s komunisti.

  • marta

   Papež je Jezusov namestnik na zemlji.
   Jezus ni nikogar izločeval.

   • Anton

    Kje in kdaj pa je Jezus rekel da nam bo dal namestnika na zemlji. In to ravno v Rimu in 300 let po njegovi smrti?

    • tohuvabohu

     Rim je bil središče imperija. In zakaj 300?

     • Anton

      A je bila v Rimskem imperiju že od Jesusovega rojstva krščanstvo državna religija?

     • tohuvabohu

      To nima zveze.

     • Hunyađi

      Za nacionalista ima zvezo Noric, več kot 3000 let stara zgodovina na tem slovenskem ozemlju. Nima pa zveze 300let razlike.
      Ravno imperator Rim-tožilec-sodnik, rabelj Jošue, uvede krščanstvo.

     • tohuvabohu

      Kaj bi rad povedal? Enkrat sem te pohvalil, tokrat si pa pogrnil na celi črti.

     • Hunyađi

      Ravno to sem ti pokazal…da čustva meglijo obkektivno presojo.

    • Luiggi

     Potem ne verjames,da je Djzus rekl Petru,ti si skala in na to skalo bom sezidal svojo cerkev in peklenska vrata jo ne bodo premagala.Poglej okrog sveta,kaksne cerkve in katedrale so se zgradile v njegovem imenu

     • Anton

      To kar je zapisano verjamem.

   • Vera

    Jezus si takega namestnika ne bi zaželel , ker je proti naši krščanski veri . ” Frančišek ni pravi namestnik , kot ga rabimo predevsem v današnjih časih . Najboljši nam papež Wojtila je žal umrl .

 • Claudio Moro

  PREKLETI MESAR!

 • Peter

  Dajte no, amerikancu Valterju BraniTita se bo zmešal, no.

 • xtc

  He,he,he na koncu pa se je spovedoval s svojo črno dušo in prosil za poslednje maziljenje župnika,ki je nato umrl v skrivnostni prometni nesreči-no pri spovedi ni smel biti zraven nobeden udbap in nihče in tudi župnik ni nikoli nič spregovoril do prerane smrti.

  • Hunyađi

   Edino kar pomaga je molitev, da zamotiš um pred strahom-smrtjo. nebesa in pekel so izmišlotina za ustrahovanje množce-ovčke z propagando.

   • marta

    S čim lahko dokažeš tvojo trditev ?

    • Hunyađi

     Sodomo in Gomoro vsebujejo vsa napredna velemesta “zahodnega tipa”. Da ne omenjam vsa istradana mesta zaradi vojn in vso podobno ogabnost in dobroto človeške nrave , ki je zgled kaj naj bi pekel in raj predstavljal.
     Raj na Zemlji imam na Gorenskem.
     Tebe naj dragi odpelje na Puket, Maldive, Karibe, Aljasko, …, če ti ni zadostn dokaz triglavski narodni park dovolj rajski.

   • ZatonMesecnikov

    V strelskih jakrih in v oddelkih bolnišnic ni ateistov Hiunday…

    Ateisti so za tastaturo, presiti vsega ter izven vsakršnih smrtnih nevarnosti. Ponavdi mladi. Čeprav ti tudi to nisi…

    • Hunyađi

     To ne pomen, da obstajajo nebesa in zemlja v onostranstvu. Jaz ne givorim zase, da sem pogumen.
     Preživijo tisti, ki niso preveč pogumni v vojni.
     Bojimo se smrti, eni bolj drugi manj, tretji pač ne. Spartanec je molil, da umre v boju, da se ga spominjajo na Zemlji kot pogumnega vojščaaka. Đihadist se razstrel zaradi 30 devic v raju.
     Alamut je zanimivo branje.
     Oboje je na Zemlji. Raj in pekel.

     • tohuvabohu

      Mejdun, kako ti je končno uspelo napisati nekaj, kar ima rep in glavo?

     • Hunyađi

      Ravno ta komentar ima najmanj repa in glave, vse sem nametal v lonec. Eksplozija različnih okusov, pašejo pa vseen ukp.
      Če urediš vsebinsko besedilo še ne pomen, da si razumen.

     • tohuvabohu

      Morda res nisi razumen, si pa socialen.

     • Hunyađi

      Vedno manj sem realno socialen zato se bol virtualno družim. Se ena od izkrivljenosti napredne civilizacije.

     • tohuvabohu

      Komunikacijska veščina je le en vidik socialnosti.

     • Hunyađi

      Jaz ji pravim ena od veščin prilagajanja v okolju.

     • ZatonMesecnikov

      največja napaka ateistov je, da vero ne razumejo simbolično…

     • Hunyađi

      Ti si zadnji z Janšo vred, ki bo men očital ateizm. Prvo moraš ločit med smbolično, dogmatično religijo in vero, da lahko komu pametuješ z pametjo ali “gledaš” s četrto čakro; tretjim očesom- moralo, ki” mora” edino delati v dobrobit vsega človeštva na Zemlji.
      Svetujem ti, da ostaneš oz nad vse postaviš protestanstko-kalvinistično požegnanje Darwinovega dognanja o naravni selekciji oz evoluciji.

     • ZatonMesecnikov

      #Prvo moraš ločit med smbolično, dogmatično religijo in vero, da lahko
      komu pametuješ z pametjo ali “gledaš” s četrto čakro; tretjim očesom-
      moralo, ki” mora” edino delati v dobrobit vsega človeštva na Zemlji.#

      zelo nerazumljivo napisano, čeprav morda učeno mišljeno. Vaš problem je, ker metode krščanske cerkve v Sloveniji enačite s pristopom jehovih prič.

     • Hunyađi

      Ti postavlaš znanost nad religijo si ortoliberalec, polarizirana skrajnost kot drugi pol primitvec- nazadnjak postavi religjo nad znanost. To dvoje oz troje(Sveta trojica, vzhodnjaška kultura taoizma pozna dualnost – jing jang ) je potrebno uskladiti v ravnovesje, da dosežeš normalnost. Ne pomaga ti religija in znanost, če živiš v mestu in pozabiš na pogosto gibanje v naravi en od ključnih primerov.
      Na tem portalu opažam, da se podredite ljudem, ki so razumnejši od vas oz so dosegli višji standard kot vi sami.
      Ste sužnji razuma in napredka, že z krščansko konzervativno doktrino se tepe liberalna-razumska doktrina. Pa se vseeno etiketirate kot “pravi” religijozni kristjani.
      S politično tendenco so pričeli novodobni populistični pastirji strašit duhovščino, da služi levici, ravno v dobi, ko se RKC reformira v moralnega ozaveščevalca ne kot nekoč izvajalca režimske vzgoje. Že jezuiti se delijo na dva pola, tisti, ki služijo denarju in ostali dobroti.
      Ti služiš denarju kot jaz…..s tem, da ga sam služim z lahkoto, zate ne vem in ti ne bi bil fouš, če bi bil ti bogat levičar oz desničar v prepričanju.

     • ZatonMesecnikov

      To si nekje prepidsal. Sam nisi sposoben takšnih filozofskih misli…

     • Hunyađi

      Take pohvale mi dajejo izziv. Bol me tlačjo bol sem velik.
      Veš kaj sem spoznal pri takih osebkih kot si ti. Če jim dobr zaračunaš uslugo te cenijo in spoštujejo, ko sem svetoval zaston te noben ni resno jemal in spoštoval.
      Same bisere ti mečem šetać, ti se pa vznemirjaš.

     • ZatonMesecnikov

      Nikakor se ne vznemirjam. Vendar da te potolažim, ta fora s staro slovensko slabostjo, visoko ceno, ki je potem prinesla občudovanje, pri meni ni nikoli palila. od pamtiveka sem vedel za ta blef.

     • Hunyađi

      To ni blef, ker ne prenašam okol strank s škart robo. Kvaliteta se plača po butični ceni, da se stranka počut nekaj več od večine. sposobna si kupit luksuzen izdelk. Jaz jim prodajam izdelek , da njim delam uslugo ne oni men. Če je potrebno bodo v vrsti čakal, skregal se bi zmano, če ne ustrežem njihovim potrebam. Ponujajo mi višjo ceno izdelka.
      Meni vsi zaupajo, ki imajo z menoj posel. Ugleda si ne pdiboriš čez noč, mukotrpen proces…podre se ti lahko v enem dnevu, če se ne držiš principov v poslovnem odnosu.
      Jaz sem bil na razpotju ali se bavit z kvaliteto in targetirat na bogate stranke ali se bavit s kvantiteto in rajo. V obeh primerih lahko obogatiš. Kvantiteta mene pač ne pritegne.
      Najtežke je vse začet zopet iz nule, kjer nisi specalist na novem terenu.. Je pa na dolgi rok poplačan, će vrjameš vase.
      Spet ti bisere mečem za đabe. In ti sebe hvališ da si dobrosrčn Človek.

     • Capi

      Saj ne vem ali je zrastel na tvojem zeljniku, vendar eden redkih postov, za katerega bom stisnil +

     • Hunyađi

      Ti se ne obremenuj…nekateri smo pač kreativne glave.

     • Hunyađi

      Moj problem je bil, da sm šprical veronauk v 7razredu in me kaplan edinega v generacij ni spustil k birmi. Cel rožni venec sem se naučil na pamet in več kot 100vprašanj. Na konc sm jokajoče prosil, upal do zadnjega izprašanca, če me bo vseeno ovčko vzel nazaj v stajo se mu opravičeval. Ni me vzel. Čez pol leta je zapustil celibat, ker je mel že takrat, ko je meni pametoval nosečo punco. Koga krivim danes? Sebe primarno, ker nisem bil redoljuben. Človek si je za lasten problem najprej sam kriv, ko bodo to ostal dojel, tak nivo zavesti, bo manj posledic na Zemlji, ker ne bo vzrokov oz bo vsak odgovoren za lastne poteze-misli, besede, dejanja.

     • ZatonMesecnikov

      Sedaj vidim, odkod tvoj bes na župnike. Ker ti ni uspelo končati Birmo….

     • Hunyađi

      Na začetku je bila žalost in kasnej jeza kot pri Janezu izključitev iz partije. Zato sem se že kot mulc posvetil popolnoma znanosti itak mi je logika dana z zvezdam. V sredni strojni sem selektivno bil izbran na občinska in državna tekmovanja matematika, fizika. Strojniki iz Kranja smo povozil vso konkurenco-gimnazice, ekonomiste, elektro tehnike, kemike…
      Valička je takrat učila na naši šoli( Slovenščino …), bla je ena najlepšiih, postavnih in prijaznih profesoric.
      Ne nisem maščevalno zasovražil župnikov. Prvi kaplan je bil mentor in je dal povdarek na Jezusiv evangelij in bil s srcem predan poučevanju, kmalu je šel na mision v Afriko.
      Ne gojim maščevalnosti zato v meni ni besa. Besa/o kot primitivni Albanci v tradicionalno plememenskem izročilu poznajo besedo; če bi mi kdo stregel po živlenju družine, ne upam trdit kako bi reagiral kot Jezus ali kot primitivni divjak.

     • ZatonMesecnikov

      lepo pravljico ti copy paste.

      Spomini nekoga. Ker pa smo te že zadosti dosedaj spoznali vemo, da nisi sposoben takšnega leposlovnega sestavka.

      tvoj jezik je robat, grob….

     • Hunyađi

      Egoist Trump ti je idol z robato pojavo in ostrim žaljivim jezikom, ki glumi, da je edin alfa samc na Svetu, ko sreča za dve glave manjšega Putina pa zavoha kot pes psa, da tu ne bo šale, če bo frajerja špilal. Trumpu babe preglavice delajo. Ženske so njemu tekmice v politiki. Jebeš razočaranga belega desca, ki mu je Trump idol.
      Trumpu se podrediš. Balkanca ali Rusa boš zaničeval.
      Izmišlen junak Martin Krpan se ni podredil avstriskemu Cesarju nit divjaku Turku. Zato ker je imel Sveto trojico “pošlihtano”. Ni za đabe avtorjevo sporočilo ovčkam, da je “domoval” pri Sveti trojici. Ni bil divjaški kmetavzarski orjak, mehkužen freudovski genijalen razumnež ali brezsrčen egoist. Posedoval je kmečko modrost, nezlomljivi duh v močnem zdravem telesu-Sveta trojica, zbalansiran kot inštrument, ki le malo mojstrom uspe ustvart redek- kvalitetn izdelk.
      Spet ti bisere mečem zaston, pol- Slovenec, pristnemu Slovencu domoljubu laže, nič novega za balkanjerosa, kajnede.

     • ZatonMesecnikov

      Ti to tegale beličiča, ki se pojavlja copy paste?

      tvoji prsti Hiunday, so okorni, balkanski. nisi sposoben tako hitrega in gracioznega tipkanja….

     • Hunyađi

      Bes izražate na tem portalu nad Papežem Frančiškom zaradi lastne sebičnosti nič drugega.

     • ZatonMesecnikov

      papež je južnoameriški hipač, ki nima ravno pošlihtano s situacijo v svetu. res pa je, da ne bo dolgega trajanja….

     • Hunyađi

      Kaj pomeni “hipač”.
      Jaz nisem besnel niti nad papo Benediktom, kot vi besnite nad Franciskom. Čreda ovac laja, ker jim prek medijev tako narekujejo gospodarji. To ni tvoje dognanje, da se Frančišek moti. Slediš črednemu nagonu.
      Po čem sklepaš, da bo kmalu sestopil iz prestola?

    • Iztok Pušnik

     Ja. Japonski kamikaze so bili ateisti. Krik pred smrtjo – Banzai skrajšano pomeni namreč…Naj dolgo živi njegovo veličanstvo, cesar!

     • Hunyađi

      Samuraj stori samomor kot časten mož. Tega se duhovščina in režim boji…zažgat se v znak protesta.

     • AlternativaZaSlovenijo

      Naslednjič ko boš govoril kako neresnico ali pol resnico, potem naredi, enako “častno” dejanje kot samuraj.
      To ni nobeno častno dejanje.

     • Hunyađi

      Sem povsem prepričan, da bi mi šel ti za pomagača, kot desna roka pri obrednem seppuku. Samuraji v velki večini sami seb niso bili zmožni zadat odločnega smtnega potega z tisto manjšo “katano”.

     • Steiermark

      Za neumne in brezmožganske fanatike, je!

     • tohuvabohu

      Japonci so v cesarju videli nekaj božanskega. Njihova filozofija je precej drugačna od naše.

     • AlternativaZaSlovenijo

      Ja, v nekaterih zadevah so totalno odtrgani.

     • Hunyađi

      Kako drugačna?. Saj krščanaka religija stare zaveze promovira hierarhično družbeno ureditev!
      Saj so pri nas hlapci tudi morali videti v gospodarju oz vladarju modro kri.

     • AlternativaZaSlovenijo

      Kje pa to piše v Stari zavezi?

     • Hunyađi

      Kje piše v Stari zavezi, da je potrebno spoštovat demokracijo?! Boj se Boga in gospodarja je vsebina Stare zaveza! Patriarharna piramida pri židih kot muslimanih.
      Nova zaveza; Đošua Hristos je želel reformirat duhovniško srenjo in grajal absolutizem, kaste-razredno družbeno nepravičnost-kaste, …. Posledica križanje.

     • Steiermark

      Ja, vi rdeči izmečki, ste “daleč prišli”, celo do “Sv. Pisma – stare zaveze”, ki ga pa nikoli niste razumeli, še manj pa Nove zaveze, ki je bila spisana po Kristusu , in ki je edino veljalo inn še velja v Krščanstvu – najbolj brani knjigi na svetu!

     • Hunyađi

      Danes ste nacionalisti zmiksali prepričanje in se združili s protestant-kalvinisti, ortodoksžidi in zagovarjate Staro zavezo, vse boste naredil, da se dokopate oblasti. Ste bol prefinjeni od divjakov.
      Jezusa vi ubijate danes kot ste ga že enkrat izbrali namesto Barabe.
      Taki osebki kot ti ste Bogaboječi in pravaboječi, ko pride vaš šef na oblasti imate vilo v njej družino, zravn pa taborišče. Obnašate se kot, da imate živino v hlevu. Zjutraj poljubiš otroka, ko gre v šolo, ti pa čez prag v službo, prižgat plinsko komoro ali krematorij.

     • KAPIBARA

      Res je. Vedno spoštujem tisto njihovo Japonsko- Samurajskii, kodeks časti..

     • AlternativaZaSlovenijo

      niso imeli druge izbire. Tista kabina je bila kot klekta, Ko so je enkrat zaprli na letalonosilki pilot nikakor ni mogel odpreti kabino, pa še brez padala so ga posadili v kabino

     • Hunyađi

      Ta razlaga bi bila logična če bi piloti-kamikaze samovolno povsem spremenil začrtan cilj.
      Kaj se boš še izmislil, da je imel letalo-lovec že sistem “katapultiranja” pilota vred s sedeżem vgrajen, da bi nucal padalo.

     • Steiermark

      in pred “poslednjim poletom” so vsem odstranili noge, da je bilo dovolj prostora za kup mesa, ki so ga poslali v smrt……

     • ZatonMesecnikov

      Cesarja so imeli za božanstvo. ne moreš reči temu ateizem…

    • Igor Pavlič

     Ravno obratno je, smrti se najbolj bojijo prav verniki! PA ne zaradi pekla (ki ga itak ni), ampak ker se zaradi vzgoje nikakor ne morejo sprijazniti z minljivosti. Če bi katoliki res verjeli v Evangelij in ne bi šlo le za folkloro in sprenevedanje, bi se veselili ob vseh smrtih svojih bližnjih, še najbolj pa ob bližajoči svoji!

     • ZatonMesecnikov

      Že celo življenje sem katoličan pavliču, pa še nisem srečal pravega vernika. Srečeval sem le ljudi, ki spoštujejo krščansko tradicijo kot del kulturnega življenja Slovencev. Zato se bojijo smrti kot vsi ostali ateisti. Prava vera pa je v domeni njihove intime. če je.

      Tudi če greš v Dražgoše na proslavo, še ne pomeni, da bi se bil v resnici pripravljen žrtvovati za svobodo. Čeprav te je poln gobec tega…

   • xtc

    Jep! zato je Broz prosil Božje milosti-he,he,he.

   • Steiermark

    Torej vsem rdečim svinjam, ni bilo potrebno “zamotiti uma” ker ga nikoli niso posedovale!

    • Hunyađi

     Kaj nuca družbi um posameznika, če se ima za nekaj več in z viška gleda na delavce zidarje, tesarje, avtomehanike….Ti kot potomka nemških uradnikovna na slovenskem ozemlju z viška gledaš na Slovence in poveličuješ nemški nacionalizem. Nič bolša nis od komunistov. Držal bi se privilegijev s kastnim dedovanjem kot klop gostitelja. Zlizano se bi gonila okol z bogatimi bankirji in ostalo srenjo, delavce pa cuzal z davki do onemoglosti.
     Tebe bi moral slovenski domoljubi prvi za jezik zagrabit, kurc k so kastrirani od svojih žen, boga boječi in od bivšega režima posrani, ti možača si vsaj več desca kot ostareli domoljubi na tem portalu, ki lajajo brez dejanskega učinka.

  • tohuvabohu

   Križnik ni bil župnik, ampak duhovnik – urednik Družine. Umrl je prej kot JBT! Poznal sem ga osebno, videla sva se nekaj tednov pred nesrečo. Vendar govorice o tem, da je spovedal Titota, niso bile nikoli potrjene.

   • KAPIBARA

    Zadnji stavek tudi ne pravi, da to ni bilo res.. veš pa, da udba ima uše svugda.. sumljivih nesreč, je bilo pa ogrmno…

    • tohuvabohu

     Ne vem in ne trdim, kaj je bilo res. Govorim le to, kar vem.

 • Antonius

  Tito je izbral Ljubljano za svojo smrt zato, ker je že takrat imela Ljubljana boljšo kanalizacijo kot Beograd.

 • Iztok Pušnik

  Marjanca Liković Šajher je dobila navdih, v katerih medijih je iskati resnico o zadnih vzdihljajih preminulega državnika, ko je pred kratkim preučevala videnja nepismene Bolgarke, babe Vange…

  • ZatonMesecnikov

   Pišeš zavito, kot kak “jezični dohtar” Iztok? levičar?

   • Iztok Pušnik

    Poslušaj vsaj enkrat Brščiča na VV Faktor…

    • ZatonMesecnikov

     Zopet besedna zveza, ki je ne razumem Iztok. Morda je razlog v tem, da je tvoja komunikacija na ravni Prvorazrednih, jaz sem pa Drugorazreden?

     • Iztok Pušnik

      Motiš se. Sem tretjerazredni. Zato me ne razumeš, ker se ves čas oziraš navzgor.

     • ZatonMesecnikov

      Jovice. Sedaj mi je jasno….

     • Iztok Pušnik

      Ti pa si model. Mogoče sn te zavedo, ko sn ti en plus stisno??

   • tohuvabohu

    A ga ne prepoznaš? Jovo Jamnica!

    • Iztok Pušnik

     Ne me basat… LOL Kaj te ješ, da si tak pametn???

     • tohuvabohu

      Ravno prav si zmeden.

     • Iztok Pušnik

      Zmedeni so na Nova, ko me silijo v menjavo meni ljubega “nickname”.

     • tohuvabohu

      Torej te ne blokirajo.

     • Iztok Pušnik

      Zaenkrat mam mir. Tut Rožle, Vrhovni in kompanija me preveč nea šikanirajo. Bog ve, zakaj? Mogoče so obupali, ker mam trdo kožo. LOL

     • tohuvabohu

      Saj ti nihče nič noče.

     • Iztok Pušnik

      Aja??? Pregnali bi me radi s portala. To jim je občasno življenski moto…

     • tohuvabohu

      Ah, daj no, ne domišljaj si preveč.

     • Iztok Pušnik

      Če bi mi svetoval, naj si ne laskam preveč, potlej bi tvoj nasvet pri meni dobil smisel…

     • tohuvabohu

      Lahko si tudi tako razlagaš.

     • Iztok Pušnik

      Si me potolažo… LOL

     • tohuvabohu

      Ne vem, kaj bi imel kdo od tega, da te prežene odtod.

     • Iztok Pušnik

      Jaz tudi ne vem. Dogaja pa se nekaterim…

     • tohuvabohu

      Po čem to sklepaš? Jaz tega nisem zaznal pri nikomur. Tudi če ti kaj zabrusi(m), še ne pomeni tega.

     • Iztok Pušnik

      Zadnji spam je bil pri korespondenci z @ZatonMesečnikov, pred 6.dnevi.
      ———-
      Slava vsem, ki so se po 6. aprilu 1941, uprli tujim zavojevalcem. Naši
      brambovci so se recimo za domovino, hrabro uprli tudi Napoleonu v
      Gradcu, na trdnjavi Schlossberg, pa 87. pešpolk je izkrvavel na
      Škabrielu…

     • tohuvabohu

      Še vedno ne kapiram.

     • Iztok Pušnik

      Verjetno nekdo blefira in tudi tebe vleče za nos… Pred 9. dnevi je šel med spam moj kratek koment @Petru…
      ———-
      Nanu, a sem ti očital?

     • tohuvabohu

      Mene da vleče za nos? Čemu pa?

     • Iztok Pušnik

      Tega pa ne vem, Po tvoji intervenciji, ki je po mojem “užalila” njegov intelekt, je splino… :-)

     • tohuvabohu

      Ni tako hudo, no. Je razumel …

     • Iztok Pušnik

      …yeah right…

    • ZatonMesecnikov

     Ne, nisem vedel…

    • Dragan Krstič

     Motiš se. To je izrezan Djuro Sumar.

     • tohuvabohu

      Musar je preneumen za ta level.

 • ZatonMesecnikov

  Tudi če je to res, ga ne bi komunisti pustili. Bilj je ujetnik komunističnega kroga, ki ga je sam ustvaril.

  verjamem pa, da se je staremu Brozu obrnilo v zadnjih letih na malega Joškota, saj gre za naravni proces vračanja v mladost in frustracije, ki se vrnejo, v zvezi z mladostjo.

  Zagorci so bili pa vedno dobri kristjani in Bogaboječi.

  • ivan šantl

   On ni bil Zagorec,Hrvat,saj ni znal niti besedice po kajkavsko.Tudi njegova,takrat, “srbo-hrvaščina” je,od začetka, nekam čudno zvenela.Zato so ljudje,sicer tajno, govorili,da je Rus.Danes bi se to zlahka ugotovilo z DNK analizo.Odpreti je treba grobnico v hiši cvetja,vzeti vzorce in jih primerjati z vzorci sorodnikov na obeh straneh meje.In dvomi bi bili za vse čase razrešeni.Vendar je očitno strah pred resnico hudo velik v primeru,da Joža,pokopan v BG,nima nič s sorodniki s Štajerske in Hrvaškega Zagorja.

   • ZatonMesecnikov

    To so zgodbe Ivan. V zadnjih intervjujih pred smrtjo je uporabljal mehko kajkavščino, zagorščino, ki se je ne moreš naučiti. Oziroma bi jo bolan in pred smrtjo pozabil.

    Tako kajkavec je bil, da ga je CIA imela za ne-srbohrvata. Ker ni uradnik tam poznal kajkavcev. Odtod verjetno izvirajo potem raznorazne teorije o Rusu, pa dveh prstih…

   • Poserjemsenavse

    Krsta je prazna…kdor misli da je notri Joža,je naiven…

    • Vera

     Baje ga niso v LJ dobro uredili( umrl bi naj že 14 februarja 1980 ), zato so morali najbrž telo upepeliti v BG so pa poslali krsto z mivko naloženo . Res pa je, da ni bil ” slovenske matere sin “, saj ni znal niti ene slovenske besede .

     • Poserjemsenavse

      Čist možn…da je bil podtakjen je 100% res

  • Slovenec

   Ta ni bil Zagorec, ampak dvojnik.

 • xtc

  Če me kaj nasmeji me to ,ko “heroji” revolucije ,ko jih je Matilda povlekla za prste in Hudič zaigral na citre so večinoma moledovali za božjo milost od Tta,Mačka in še koga to komuniste s Kučanom vred neizmerno žre.

  • Beličič

   Bog je dober!Samo apatičen odnos do ljudi ima!Pa saj nisi siguren da si človek!

  • KAPIBARA

   Pa v škatlah za violine nosili šunko na žegen :-)

  • Valter BraniSlav

   Tito in Kardelj sta do zadnjega diha vero ala da sta delala dobro.
   To da sta se dala spovedati so Vase mokre sanje.

   • SIMON ROZIC

    Drži ! Za njuno krvavo spoved bi spovednik potreboval za vsakega posebej
    enomesečni dopust !

    • Valter BraniSlav

     Onadva se nista videla kot morilca nasprotnikov, pac pa kot dobrotnika delavskega razreda.
     Da jih drugi vidijo v slabi luci nista vedela oz. nista hotela vedeti.
     Takrat so jima vsi lezli v rit, se najbolj pa Jansa in Vasle.

     • Luiggi

      Tolk globoko v rit se mu nista stlacla kot ti,ti si se danes globoko v njegovi riti!

     • Luiggi

      Sm mislu rect,v negovi crknjeni riti!

   • Steiermark

    Seveda sta delala “v dobro” in zvesto služila svojemu gospodarju satanu, ki ju je oba, pa tudi druge revolucionarne podgane, po smrti “sprejel v svoje peklensko kraljestvo”!

  • janezxy

   Ali pa ne,ker to so same riti,na koncu,ko skoči kuzla v rit——-pa probajmo še to ,saj nič ne stane. Tako so delovale vse komunarske RITI na tem svetu,prej pa,jaz sem gospodar med življenjem in smrtjo.Beda od bed.

 • Valter BraniSlav

  V Lubljani je umrl ker je zaupal slovenski medicini.

  • hle

   bolj verjetno je da ni zaupal Beograjski politiki kot medicini drugo vprašanje pa je zakaj bi če naj bi bil Rus hotel umret kot katolik

   • KAPIBARA

    Ni bil Rus. Bil je katolik…

    • Luiggi

     Bil je pola Zidek,dugace nebi prisel do tam,kamor je!

 • Slovenka

  Strah pred smrtjo je huda reč, če imaš na vesti take zločine ko jih je imel Broz.

  • Slovenka

   Joj, joj. Broz, Bog se usmili tvoje duše.

  • Slovenka

   Naknadno se malo ukvarjam s pravopisom. Torej:
   Strah pred smrtjo je huda reč, če imaš na vesti take zločine, kot jih je imel Broz.

 • Anton

  vprašanje, zakaj do sedaj ni bil opravljen dnk, da se dokončno razčisti, kdo je bil Tito v resnici.

  sarkazem press

  • Orbit_NG

   O njem se na veliko špekulira, da ni imel prstov, tistega tapravega so likvidiral v SZ, da je ru
   ski general Lebedev, pol je en nekdanji udbovc reku, da so vsul pesek v krsto, trupla ni bilo v njem, kaj je bilo s truplom ne ve nihče. Samo po mojem so ga tajno z kgb jem transfiral po hodnikih kliničnega v svojo domovino… in je tam mirno umrl. Tak ko dolfeta, vse tajno vse so izučil ene ilumasonske lože…

 • Branko Jadran

  Kaj pise DEJAN LUCIC v svojih knjigah,

  • Nata

   Imaš kakšen naslov ?

 • Valter BraniSlav

  Josip Broz in Serbi ze prepevata internacional v nebesih.

  • Luiggi

   Kurac,spet si se zajebal,prej si pa reku,da je v vicah,spet si izustil bedarijo!

 • Jožef

  O Brozu lahko pišemo ali govorimo, kar hočemo. Samo ena resnica je res resnična in sicer: bil je morilec, dasi ravno najbrž ni lastnoročno ubil nikogar. Tudi Hitler, Musolini, Mao, Polpot niso lastnoročno pobijali svojih sester in bratov v narodu.
  Tudi Pilat si je umil roke, pa vendar je kriv za križanje Jezusa iz Nazareta.
  Pri tem bom ze trenutek omenil današnji Reporter in pisanje o Kordešu, Mescu, Makarovičevi, Tomičevi in sličnimi, ki tudi sami ne delijo svojih dobrin z reveži in ne gostijo Muslimanov, vseeno povdarjajo in zajtevajo boljševizem za odpravo revščine. Vse tiste, ki kdaj pa kdaj naredijo kakšno dobro delo, pa ozmerjajo z lizavci.
  Spet en sivi dan in razen sonca nič pozitivnega.

 • Silka

  Nič mu ni pomagalo, da si je želel umreti v katoliškem delu Juge. Vlak za pekel, kamor sodijo vsi zločinci, bi ga čakal tudi v Beogradu.

  • Valter BraniSlav

   Broz je v vicah. V nebesa gre 4 maja 2079

   • Luiggi

    Bedak neumni,vice also known as Purgatory,so ze zdavnaj zaprli,on si cvre svoja gnila jajce v peklu,Vice so bile zaprte se pred njegovo smrtjo!

 • Claudio Moro

  *****PRASEC****

 • dob

  … ker mu je Zemljarič rekel, da lohk zrihta pocen žilno opornico!

 • SIMON ROZIC

  Tito je bil tako častihlepen, da bi se pustil še kronati, če bi šlo….
  Srbom in Hrvatom ni nikoli zaupal, zato se je zdravil v Ljubljani !
  Kučan je še stopnjo višje, on še Ljubljani ne zaupa in hodi
  mazilit svoja zamaščena jetra v Švicarland!

  • Amerikanc

   Verjetno hodi na pediatrijo.

 • Amerikanc

  Imamo srečo, da ga naši komunisti niso zagrebli v Sloveniji. Da z njim “služijo” Srbijanci. Ker je bil, kao “pola Slovenac”, bi nam Srbijanci morali plačevati rento iz Dedinja !

  • milanček

   čim dlje od tega prekletega morilca, tudi dojenčki, otroci se jim niso smilili! naj bo preklet ta morilec!

  • Vera

   Ni bil ne Srb, še manj Slovenec ! Kumrovčani so dali vse v javnost pred leti .

   • Luiggi

    Resnica je samo ena,bil je pola Zidek,pola Slovenec,ker ga je namigal Dunajski Zid v slovensko noznico,pravi Jozek je padel v boljseviski revoluciji!

  • abc

   Protislovja pišeš Ameros. Prvo napišeš, da imamo srečo, ker ga niso zagrebli v sloveniji, nato napišeš, da bi morali Srbijanci nam plačevati rento, ker je pokopan pri njih in je pola slovenac. Zberi se malo, preden pišeš nebuloze. Temu se reče želiš biti jeban ali da ne jebeš…

 • milanček

  resnično škoda, da se na drvarju ni pognal šus v glavo, ko ga je zagrabila panika, da ga bodo dobili nemci v roke!

  • cosmosjasnovidec

   Zakaj bi si pognal šus v bučo saj pa je vedel,da,če ga nemci zajamejo mu ne bo hudega saj je izdajalec sodeloval z njimi.
   Ta njegova panika je bila samo farsa poštenim partizanom katere je ravno z njo potiral v smrt,ker so barabi nasedli ter žrtvovali svoja življenja za to komunajzersko pokveko.
   Diktatorju “titu” je pred smrtjo dal odrešeniško spoved nek kaplan katerega ime nikoli nikjer ni bilo objavljeno,ker so ga kasneje udbovski komunisti likvidirali,da se ne bi razvedelo.
   ——————————————————————————————–
   Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
   DR.Cosmosjasnovidec
   —————————————————————————————-

   • Luiggi

    To scanje v usta si posebno zasluzi Valter BraniSlav!

 • Claudio Moro

  Nas Janez Jansa je v primerjavi s tem prascem,Nobelov nagrajenec!

 • črnaovca

  Ja in kaj imamo danes od tega, eno večno čvekanje in prepiranje.

  • Luiggi

   Pa to je najvecji uspeh enonogega trinoga,zmesat Jugo rajo in spreti med sabo.Spreti ne samo med Jugo narodi ampak se bolj med narodi med sabo.Tistega mojega dvojnega zemljaka Valterja,imam pa ze tudi pun kurac!

 • Hribouc

  V Katoliškem delu SFRj?

  ————————————-
  Na največjem evropskem morišču in grobišču pobitih Kristjanov in Vaških stražarjev- Domobrancev-protikomunistov.
  A tako! Fino, da vemo za želje tega satanskega Hudiča vseh Hudičev !

  Prasec morilski, cvri se v Peklu z vsemi svojimi sadomazohisti !

  Veliko jih še pride za vami, dren bo, golazen boljševiška, morilska!

  • Valter BraniSlav

   Josip Broz je v vicah. V nebesa odide 4 maja 2079.
   Ce hoces demokracijo pridi za menoj v ZDA. V ZDA jamranje ne da denarja. Treba ti bo trdno delati..

   • Hribouc

    Blago tebi sine.

    Grozjaku, fukaču, pedofilu, jebaču, narcisoidu, mojstru klavirja, avstroogrskemu pankrtu, ruskemu generalu, izmišljenemu maršalu,nadarjenemu plesalcu in mesarju Balkana in Slovenije pa-ko ga jebe doli pri Satanu, naj se dregata zaradi mene kolikor hočeta!

    Mlademu Josipu, vojaku na fronti, metalurgu šlosarju s speštanim prstom, kandidatu za partijskega komisarja, ustreljenega v tilnik v Moskvi /Ljubljanki med 1936-1940 -pa večni mir in pokoj v Vicah do nadaljnega.

    • Valter BraniSlav

     Broza iz Kumrovca naj bi ubili v Rusiji in ga zamenjali z prosovjetskim dvojnikom.
     No kasneje je prav ta dvojnik Stalina sunil v rit….. malo cudno…
     Broza in mrtve komuniste obsojajo slabici ki zaradi lenobe iz sebe niso naredili nic…. nato si taki luzerji poiscejo “krivca”….
     Nekoc so se tako vedli ameriski crnci ki so za vse krivice krivili “rasiste”.
     Crnci so dozoreli in dojeli da so za vse kar se dogaja krivi sami.
     Kdaj bos dozorel ti?

     • Hribouc

      Ne gre za obsojanje tja v en dan.

      Ker je Komunizem sformatiziral svojo , to je sfabricirano, poštirkano, zgodovino, utemeljeno na absolutni večnivojski laži, je potrebno, nujno, odkrivati Resnico.

      Resnica je v glavnem že spisana, v glavnem uradno v Slovenistanu nepriznana in množicam še jako nepoznana. Knjige izhajajo v nakladah, ki jih ti poznaš.

      ————————

      Mi smo pač tule, da se obmetavamo z Lažjo, z Resnico in z Zgodovino, ki jo poznamo. Če bi me rad utišal, moraš prej prebrati tole spodaj, minimalno:

      Protikomunisti Slo : ČRNE BUKVE 1943

      Protikomunisti Slo : V ZNAMENJU OF, dokazi o zločinih 1943

      9 EU avtorjev :
      ČRNA KNJIGA KOMUNIZMA

      Drago Jančar:
      TEMNA STRAN MESECA

      Sergej Kurdakov :
      ODPUSTI MI NATAŠA

      Karlo Steiner:
      7000 dni v SIBIRIJI

      Orlando Figes –
      ŠEPETALCI

      Orlando Figes –
      TRAGEDIJA LJUDSTVA, ruska revolucija 1891-1924

      Alain Besancon:
      ZLO STOLETJA

      Jacques Semelin:
      OČISTITI UNIČITI

      Ivan Korošec :
      MOJA DOLINA

      France Turšič :
      MED NORCI, ZLOČINCI IN LJUDEŽERCI

      NSZ:
      SLOVENSKI DOLG DO SIVEGA POTOKA

      Zdenko Zavadlav:
      POZNA SPOVED UDBOVCA

      Milovan Džilas:
      NOVI RAZRED

      Aleksander Bajt:
      BERMANOV DOSJE

      Marko Štrovs:
      NEME PRIČE

      Več avtorjev:
      NOTRANJSKI LISTI

      S.Semič Daki:
      NAJBOLJŠI SO PADLI- kako se je začelo po gošarsko

      Drago Jančar:
      TO NOČ SEM JO VIDEL

      Roman Leljak :
      SAM PROTI NJIM, MIT O NOB in 25
      drugih knjig

      Jože Dežman :
      NI BILO LAHKO A SMO OBSTALI IN STOJIMO

      Jože Dežman.
      SLOVENIJA 1945-1960

      Silvin Eiletz:
      PRED SODBO ZGODOVINE ( o Stalinu in Titu kriminalcih)

      Silvin Eiletz:
      TITOVA SKRIVNA LETA V MOSKVI 1936-1940

      Ljuba Dornik:
      OZNA in prevzem oblasti

      Lovro Šturm :
      O VZPONU KOMUNIZMA NA SLOVENSKEM

      Gregor Medveše: MIT
      o NOB

      Maks Ipavec:
      KALVARIJA NOTRANJSKE DEŽELE

      Janko maček:
      KAKO SE JE ZAČELO

      Partizanska
      kolaboracija:

      Miloslav Samardžić. SODELOVANJE PARTIZANOV Z OKUPATORJEM

      Peter Urbanc :
      SKRITA NEPOZNANA ZGODOVINA NOB REVOLUCIJE

      Peter Batty:
      TITOVA VELIKA PREVARA

      Nora Beloff :
      ZAPRAVLJENA DEDIŠČINA JB TITA

      Zločin nikoli ne zastara :

      Dostojevski:
      ZLOČIN IN KAZEN

      M.Stanovnik:
      ODPUŠČANJE IN PROŠNJA ZA ODPUŠČANJE

      Vessula Ryden:
      NEBESA SO RESNIČNA RESNIČEN JE TUDI PEKEL

      F. Cerar : OD PARTIZANA DO ZLATOMAŠNIKA

      L.Šturm:
      BREZ MILOSTI ,pobijanje vojnih invalidov Slovenije

      Tone Ferenc:
      DIES IRAE

      Še v ustvarjanju:

      RKC ljubljana : OD
      PARTIZANA DO MILIČARJA IN DO KUREŠČKA s p.ŠPELIČEM

     • radames

      V Novi zavezi vsa pisanja nedavno preminulega prof. Justina Stanovnika. Enkratno!

     • Hribouc

      Mati mi je zadevo dala sinoči, nisem pa še bral.

      Upam, da je tam vse kar si veliki Mož ni drznil ali mogel povedati.

      Naveličano razočarana pri 92 letih in je do nezavesti žalostna in zapušča to Kučanovo in Golobič Žižkovo svinjsko farmo prekletih, pohotnih in nadutih rdeče hudičevih Raubarjev, posiljevalcev nosečih mater, pobijalcev ciganskih otrok in deklet in morilcev poštenega slovenskega življa za cilje svinjsko kurčevite rusko boljševiške kulture mrtvaško mrzle smrti pijancev od fuknjene prazne vodke brezplodnega črnega ruskega ničvrednega krompirja!
      Smrt in večna poguba Komunizmu na veke vekov !

  • abc

   Ne vaških stražarjev ampak Slovenskih izdajalcev. Pošiljam ti malo branja, Hribouc, da se ti razširi ozko obzorje.
   https://www.index.hr/vijesti/clanak/zasto-ne-postoji-dan-zrtava-katolicke-crkve/2064794.aspx

   • Hribouc

    Bull shit.

   • janezxy

    Izdajalec si ti in tebi podobni,na čelu z murglarjem.

    • abc

     Izdajalci Slovenije in naših korenin, ter jezika, so Hitlerjevski in Mussolinijevi kolaborantje. Nikoli ne bomo pozabili njihovih zločinov nad Slovenci, ne bomo pozabili trpljenja v koncentracijskih logorih, teptanja naših korenin in jezika.

  • Slovenka

   Vleklo ga je na kraj zločina. V Ljubljani je napovedal pomor drugače mislečih in v Ljubljano je prišel umret. Srečanje s Stvarnikom ga je lahko upravičeno skrbelo.

   • sornik

    Temu se reče,prišel si je od duhovne stiske v Ljubljano kar praskat po svoji vesti. Kot sahara vode, je njegova duša bila prepotrebna razumevanja. Duhovniki spapežem na čelu so mu lahko le tako za domačo rabo oskrbeli tolažbo. Hudič pa je, nebes mu pa niso mogli ponuditi.

 • Nata

  Veste, mene pravzaprav čisto nič ne zanima, kje je želel umreti ta diktator !
  Tudi prav nič ne verjamem v njegovo ” vero ” pred smrtjo.
  Bil je pač velik revež, kot mi vsi, ko smo postavljeni pred dejstvo, da bo potrebno umreti.
  Jaz samo upam, da trpi , kjerkoli že, peklenske muke !!
  Na vse veke vekov !! Amen !!
  Takim barabam, tudi Bog – vsaj upam, no – ne odpusti !!

  • milanček

   ne samo on, vsa komunajzarska drhal, ta ki je že pocrkala in ta, kućan, zemljarić, janković,itd, ki naj ta moment crkne! kučan tudi tebi so minute štete, želim ti, da se čim hitreje iztečejo, na veselje poštenega dela Slovencev! jaz osebno ti želim, da boš crknil v nemogočih bolečinah, jaz ti bom pa igral na harmoniko!

  • Valter BraniSlav

   Josip Broz je v vicah. V nebesa odide 4 maja 2079.
   Ce hoces demokracijo pridi za menoj v ZDA. V ZDA jamranje ne da denarja. Treba ti bo trdno delati.

   • Hribouc

    Se mi je zdelo, da imašp tace ti vmes.

    Nisi obveščen. Stalin ga je spet zjebou. Že drugič so ga potegnili nazaj v Ogenj.
    Tulil je kot zverina in skakal po eni sami taci:”Ne priznajem ovaj sud!”, ko so ga zabrisali v največji kotel.

  • Hribouc

   Draga moja.
   Ne skrbi.
   GREHA TRDOSRČNOSTI ne more, ni v scenariju vesoljstva, ne sme in enostavno – je to neodpustljiv greh.
   Lahko, da so ga spovedovali, ne samo njega, ampak, to je tralalala.

 • Valter BraniSlav

  Dragi moj Josip. Pogresam te in o tebi, ocetu nasih narodov in narodnosti, razmisljam vsako minuto.

  • cosmosjasnovidec

   Potem se mu pa pridruži,če ga pogrešaš.
   ——————————————————————————————–
   Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
   DR.Cosmosjasnovidec
   —————————————————————————————-

  • Beličič
  • Hribouc

   Seveda se tud jokaš in to tako, da ti kaplja iz ušes in ti jajca skačejo skupaj; din-don, bim-bam….presunljivo

  • von Rhein

   Glede na bogastvo s katerim se hvališ greš lahko vsako leto za tri tedne na Dedinje,se vležeš na tisti kamniti blok in mrmraš partijske očenaše.Lahko tudi zapoješ (točno ob 12 uri)tisto o beli ljubičici.

   • Valter BraniSlav

    Umrl je ob 15.05, ne ob poldne

    • DEATH TO COMMUNISM

     Napiše se opoldne, ti… “patriot”…

     • Valter BraniSlav

      Nisem

 • cosmosjasnovidec

  Diktatorju “titu” je pred smrtjo dal odrešeniško spoved nek kaplan katerega ime nikoli nikjer ni bilo objavljeno,ker so ga kasneje udbovski komunisti likvidirali,da se ne bi razvedelo.
  ——————————————————————————————–
  Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
  DR.Cosmosjasnovidec
  —————————————————————————————–

  • tohuvabohu

   Znano je, da je to bil urednik Družine Franček Križnik, vendar ni dokazov niti uradne potrditve, da je bila spoved, pa tudi ne, da je bil likvidiran.

   • Hribouc

    Samo povozili so ga.

    • tohuvabohu

     Zaletel se je v Nemčiji na avtocesti v počez obrnjen tovornjak. Kako bi lahko udba to izpeljala, ni jasno nikomur.

  • Hribouc

   Seveda je bilo objavljeno, v Nemčiji pa ga je povozil avto.

 • if

  Tito, član Kominterne …,

  na strani nacista v končnici marca 1941, po nalogu Kominterne protestira v korist dveh nacističnih izpostav v BG, ki so ju napadli demonstanti, ki so v BG protesirali zoper pristop KJU k Trojnemu paktu. Nalog je v BG dostavil Dimimtrov, generalni sekreta Kominterne;
  27. aprila 1941, na strani nacista, ko njegov komintenovec Kardelj tvori PIF zoper VB, Francijo in ZDA;
  6. aprila 1941, na strani nacista, ki ta napada KJU;
  13. maja 1941 na strani nacista Stalinu sporočil “odzvali se bomo, če boste napadeni
  … na strani nacista pred, med in po sprožitvi najhujše nesreče zoper slovenski narod!

  • Valter BraniSlav

   In zakaj ste se mu pustili “pohabiti”, vi nekdanji clani komunistov kot Jansa inVasle?

 • milanček

  a se je kućanova smrdljiva pokveka tudi že spovedal, če ne drugemu vsaj lajdri makarovićki! oba sta idealen par za evtanazijo

 • Andrej

  In ZAKAJ je želel umreti v Ljubljani? Iz tega pisanja ne razberem vzroka njegove želje.

  • Osti jarej

   ….ker se je bal,da ga bodo srbi koknili….govorilo se je,da je imel svojo pištolo tudi v ljubljanski bolnici ves čas na nočni omarici….kakopak…..debela svinja komunistična,ki je v hitlerjugend gor zrasla,bi mu tudi lahko po življenju stregla

 • janezxy

  Ta rit od titota se je hotela predati nemcem v pidžami s svojo priležnico v Drvarju,potem pa ga je njegov adjutant s pištolo nateral, da bežijo.Takrat so govno prepeljali v Bari in nato na VIS.

  • milanček

   morali so ga skloftati, da se je malo zbrihtal, nakar je bil “živ zid”, borci v treh vrstah eni za drugim, da se je ta svinja preko previsa umaknil! sreča je bila ta, da je bila tam tudi angleška delegacija! borci v “živem zidu” so crkavali kot muhe za tega morilca!

 • Da vid Einzige und das wahre i

  Mrš smrad židovsk špionski

 • DEATH TO COMMUNISM

  Če pustimo vojno obdobje, ko vsi morijo, je zelo zanimivo, kako levaki ljubijo tita, ki po vojniJE moril, Rupnika na primer, pa sovražijo, ker BI moril…

 • Stojan Maček

  MA kaj blebeta te, v šolo bi hodili v njegovih časih, da bi se navadili zgodovine, se vidi da ste zabiti kot noc

  • FRANC3

   V Jugi niso pisali zgodovino, ampak zgodbopisje. Si kdaj poslušal oddajo na Radio Slo 1: ŠE POMNITE TOVARIŠI. To so bile same izmišljotine kruhoborcev, ki z NOB niso imeli nič skupnega.

 • Anton Bertoncelj

  NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE TITEJ :(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

 • FRANC3

  Titek je VEDNO sedel na dveh stolih. Tako je bilo v politiki in v zasebnem življenju. Kljub vsemu preigravanju ga je teta Matilda našla. Naši jugo-nostalgiki pa v jok!!!

 • Igor Pavlič

  To so bili časi, ko je bila Ljubljana še katoliška, dandanes pa je popolnoma komunistična, rdeča, JAnković pa na vrhu nebotičnika Britancem streže pivo Komunajzar! KAj to so rezukltati osamosvojitve in osvoboditve izpod srbskega škornja? izdaja vere v Kristusa in islamizacija? V času komunističnega enoumja je bila slovenska RKC spoštovana, finančno močna in ugledna, edina moralna sila, luč narodu, dandanes pa gre za neko kvazidomobransko nostalgično leglo tajkunov in brambovcev pedofilov s popolnoma izrojenim vodstvom.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!