fbpx

Ruski kanibalski par od leta 1999 pojedel 30 ljudi, dele telesa sta shranjevala kar v hladilniku

Ruski kanibalski par (Foto: Twitter)

Rusijo je pretresla ugotovitev tamkajšnje policije, da naj bi v njihovi državi živela kanibala, ki sta do zdaj izvedla že več kot 30 umorov in trupla pojedla. V njunem stanovanju so našli dele telesa, ki sta jih hranila za pozneje.
Po poročanju medijskega portala NTV news je par, ki je verjetno odgovoren za krute umore več kot trideset ljudi, trenutno v priporu, čeprav so do zdaj lahko identificirali le sedem žrtev. Par je policiji priznal, da sta dele teles nekaterih žrtev shranila v hladilnik. To naj bi počela že od leta 1999.

Simbolična slika (Foto: iStock)

Pri njima so našli več delov telesa
Moškega so policisti pridržali že v začetku septembra, saj so v njegovem domu našli ostanke ženskega telesa v vedru. Žensko so uspeli identificirati zaradi njene torbice, ki je bila prav tako v vedru, poroča Mir24. Pozneje so policisti na eni izmed ulic mesta Krasnodar, v katerem sta osumljenca živela, našli prenosni telefon, ki je vseboval neokusne fotografije. Na fotografiji osumljenec pozira z deli telesa njegove žrtve. Osumljenec je umor zanikal in povedal, da naj bi dele telesa našel in se z njimi slikal, pozneje pa telefon izgubil.
Policisti grozovit primer trenutno še preiskujejo.

N. Š.