Več kot tisoč moških (migrantov) na železniški postaji obkolilo ženske – sledilo je spolno nadlegovanje, tudi posilstva

Foto: epa

Na silvestrsko noč je v okolici glavne železniške postaje v Kölnu okoli tisoč migrantov – po pričevanjih večinoma muslimanov in temnopoltih z Bližnjega vzhoda ter iz Afrike – množično spolno nadlegovalo in oropalo na ducate žensk. Do sedaj je bilo podanih že 90 ovadb. Policija in politika sta nad obsegom incidentov šokirani. 

Šef policije Wolfgang Albers je številne napade na ženske v okolici glavne železniške postaje v Kölnu označil za “kazniva dejanja povsem novih razsežnosti”. V ponedeljek je dejal, da je “nevzdržno stanje, da se takšna kazniva dejanja zagrešijo sredi mesta.”

Albers navaja, da se je na silvestrski večer na ploščadi železniške postaje zbralo okoli tisoč moških, ki “po videzu sodeč izvirajo z arabskega ali severnoafriškega prostora”. Glede tega so se ujemale tudi vse izjave prič. Iz množice je nastalo več skupin moških, ki so ženske obkolili, nadlegovali, otipavali in jih žalili.

Izpoved žrtve
Ena izmed žrtev, 28-letna Katja L., je spregovorila o travmatični izkušnji. Pojasnila je, da je skupaj s prijateljicami in prijateljem želela priti do čakalnice na železniški postaji. Tam jih je obkolila skupina moških. Pustili so jim le ozko pot, da so se lahko prebili mimo njih. “Bili so večinoma tujci, mladi moški,” je pojasnila in dodala, da so želeli le hitro mimo njih.

“Ko smo hodili mimo njih, sem nenadoma začutila roko na zadnjici, nato še na prsih. Na koncu so se me dotikali že povsod. Bila je prava nočna mora. Čeprav smo jih udarjali in odrivali, niso odnehali. Bila sem obupana. Na zgolj 200 metrov dolgi poti groze so se me dotaknili najmanj 100-krat.”

A nekatere niso imele takšne “sreče”. Druge priče so namreč pripovedovale, da so eni izmed deklet srgali hlače in spodnje hlače, zgodilo pa naj bi se tudi več posilstev.

Sklican krizni sestanek
Šef policije je poročal o množičnih spolnih kaznivih dejanjih ter o enem posilstvu. Podobne izjave sta že podala policija in sindikat policije v sporočilih za javnost. Za torek je neodvisna kölnska županja Henriette Reker sklicala krizni sestanek.

Do ponedeljka je policija prejel že 90 prijav – tako zaradi spolnega nasilja kot zaradi tatvin in ropov torb, mobilnih telefonov in denarnic. Preiskovalci navajajo tudi druge žrtve, ki se do sedaj še niso javile. Uradno je bilo prijavljeno eno posilstvo, na družabnih omrežjih pa krožijo pričevanja o več skupinskih posilstvih.

Notranji minister Severnega Porenja-Vestfalije Ralf Jäger (SPD – Socialdemokratska stranka Nemčije) se je ostro odzval na napade. Kölnski “Express” je v torek citiral izjavo ministra: “Ne moremo se sprijazniti, da se severnoafriške skupine moških organizirajo zato, da s predrznimi spolnimi napadi ponižujejo nemočne ženske. /…/ Zato je nujno, da kölnska policija izvede dosledno preiskavo in s svojo navzočnostjo odvrača od tovrstnih dejanj.”

Policijo so zamotili
Policija navaja, da je opazovala zbiranje ljudi na železniški postaji na silvestrsko noč in odredila začasno evakuacijo prostora, ker so v množico padale petarde, medtem ko večkratnih zlorab uradniki sprva niso niti opazili.

Kölnska policija je po incidentih ustanovila posebno preiskovalno skupino in v nedeljo v bližini glavne železniške postaje v Kölnu aretirala 5 moških, ki naj bi nadlegovali ženske in ropali potnike. Glede na izjave preiskovalcev še vedno ni jasno, ali imajo kaj opraviti z dejanji na silvestrovo.

Sindikat policije je nad incidenti zgrožen. “To je popolnoma nova razsežnost nasilja. Česa takega do zdaj nismo poznali,” je za nemško tiskovno agencijo v ponedeljek izjavil predstavnik sindikata policije v pokrajini Severno Porenje-Vestfalija Arnold Plickert. Močno alkoholizirani storilci so ravnali povsem “brez zavor in nasilno”. “Eden izmed storilcev je policistki v civilu segel v hlače,” poroča Plickert. Pri policistih, ki so sodelovali v intervenciji, vlada “globoka zaskrbljenost”.

M. K.

 • Mirkoca

  Nove kulturne obogatitve? Angela: Dobrodošli v mojih hlačkah.

 • BATMAN

  Pred pol leta so nosile plakate Refuge Welcome zdaj so pa dobile novoletno darilo.

  • macon

   To bi bila ironična pravica.

 • Poštenje velja

  Alah in alkohol = kulturni predkok med zivali.

  • karlina

   Oni ne rabijo alkohola, jim je to že v krvi.

 • Pevec

  Kaj so pa švaboni mislili, da bodo sladoled prodajali??

  • Jana Novak

   Švabom se že meša… Pejd na FB gledat kaj objavljajo, čeprav je totalna cenzura, nobenih glav več…

 • Brutus

  Tile musliči in levaki se igrajo v ognjem. Novi ”Dolfe” rabi še malo časa da se organizira, saj so aktualni politiki totalno mentalno impotentni!……! Potem bo pa vik in krik musličev in levakov o osebnih svoboščinah, multikuti in podobnih levaških nebulozah! Po vseh žrtvah,ki bodo sledile pa bo EU zopet kar je bila. To bo ”končna rešitev” in holokavst bo proti temu kar bo sledilo kot otroška igra….

 • david23

  Hja, zdaj bomo videli, ali bo pravni red deloval ali ne? Za tiste seveda, ki jim bodo dejanja dokazana!

 • rubec

  Ve se katera akcija bi pomagala. “Noč obrezanih tičev”.

  • Jožef

   Sledila pa bo noč odrezanih tičev

  • Franc Šink

   Odrezanih misliš?

 • Rožle

  Kdor išče ta najde…!

 • realnost

  Zdaj se ve zakaj so levuhi glasovali za burke, da bodo lahko opravičevali napade emigrantov na ženske: zakaj pa niso prav oblečene..

  • epiphany

   Po našem mestu se sprehajajo njihove ženske, ki imajo celo mrežico preko oči.
   Ostalih pa je kolikor hočeš.
   Ljudje so prestrašeni ! Kaj to pomeni ? Nekaj podobnega nikoli ni bilo – niti med turisti ne.

  • Jožef

   Pod burko se šliva na oki ne vidi

 • karlina

  Sindikat policije je zgrožen nad incidenti. “To je popolnoma nova razsežnost nasilja. Česa takega do zdaj nismo poznali”, je za nemško tiskovno agencijo v ponedeljek izjavil predstavnik sindikata policije v pokrajini Severno Porenje – Vestfalija, Arnold Plickert. Močno alkoholizirani storilci so ravnali povsem “brez zavor in nasilno”. “Eden izmed storilcev je policistki v civilu segel v hlače,” poroča Plickert. Pri policistih, ki so sodelovali v intervenciji, vlada “globoka zaskrbljenost”.

  Ja, za crknit res, da tega niso pričakovali, to je pa res vic stoletja. Kaj so pa mislili,da so dobili v državo,ko so jih tako z odprtimi rokami vabili ,morda angelčke???? Ti ljudje s svojo kulturo in vero, si lahko svobodno vzamejo, kar si želijo, saj tudi svoje žene posiljujejo, oz. zaničujejo, saj jih lahko tudi brez vesti ubijejo.

  • Nata

   + + + + + + + + + + + + + + + + +

 • epiphany

  Je Muter Merkel že kaj bolj jasno kaj počne ?
  Poleg tega puščajo njihove ti ( ki jih ne znam pravilno imenovati) podle sledove po vsej poti – v vseh državah skozi katere gredo.

  MERKLCA ZAMISLI SE in POPRAVI DOKLER ŠE LAHKO, KER VSAK DAN SE ŠKODA ZA EVROPO, ZNOVA in ZNOVA POVEČUJE !!!

  DOST JE TEGA !!!

  • karlina

   Škoda je že narejena in se žal ne more več popraviti, po toči zvoniti je prepozno, žal.

 • don g

  wilkommen in Deutschland

 • tzt

  Evo nove kulturne popestritve astronavtov in znanstvenikov iz Sirije, Afganistana in Iraka. Nemke so presrečne. Še posebej ena sedemnajstletnica kateri so v vse odprtine porivali prste. Ko se nemcem utrga, bo Brejvik za njih amater.

  Ne mislit, da musliči ne žlampajo. Pred leti sem bil dalj časa v eni deklarirani muslimanski republiki. Trije domorodci so zvečer zvrnili liter Johnny Walkerja – Red Label.

  • Prospro

   Pa kaj čakajo dedci Švabi? Pa saj niso pičke!

   • pokvarjeniSvet

    Ker so jim mediji vsa desetletja sprali um da če naredijo kaj proti tujcem so nacisti, nestrpneži, rasisti in Antisemiti.

    Če bi tam en Nemec samo skrivil en las enemu tujcu upravičeno iz samoobrambe, bi ga vsi zionistični mediji vlačili, ko rasista, nestrpneža, nacista in Antisemita.

  • Tanja Bor

   Medtem pa v Budimpešti …

 • Rožle

  Naš Cerar tut išče…!!!

 • dob

  >Policija in politika sta šokirani nad obsegom incidentov.<

  Moja nona se je enkrat z golo ritjo usedla na razbeljen štedilnik, pol je bla pa čist šokirana, ker jo je pekla rit! Tega pa res ni pričakovala.

 • Prospro

  Dajte mi povedat, kako gledate na vse skupaj. Jaz osebno nimam nič proti muslićem, ssaj dobro vem, kakšni so. Ti ljudje pač niso za v evropsko civilizacijo. Ampak mi pa poči struna, ko pomislim na tiste, ki jih NALAŠČ puščajo k nam in jih celo še zagovarjajo?

  Enkrat mi je kolega rekel takole: saj ni problem, naj jih vozijo kolikor pač hočejo. ampak, če bo karkoli narobe, jaz ne bom šel nad migrante, jaz bom šel nad tiste, KI SO JIH HINAVSKO IN Z LAŽJO SPRAVILI SEM.

  • Poštenje velja

   ***********************

 • Antonius

  Za bran pred muslimansko multi-kulti bo samo policija premalo! Za osebno varnost se bo potrebno ozreti na črni trg. Namembni spreji sicer niso dragi, za tiste, ki imajo kaj pod palcem, problematični so zaradi kratkega dometa.

 • cornusmas

  Muti se ne rabi bat prišlekov…močno pa se lahko boji avtohtonih….Slej ko prej se jim bo utrgalo.In prav je tako.

  • epiphany

   Nekaj močnega mora biti za vsem tem, ker NJENO takšno obnašanje ni normalno.
   Je grozen strah?. Je grozen denar ? Je norost ? Je kakšna druga groza !!!

  • sodnikisozločinci

   Zasluži si Gadafijevo usodo.

 • antimur

  Kje ste zdaj Delo, Dnevnik, Večer, Mladine nima smisla niti omenjati, RTV, PopTV, A kanal, ZL in ostala levaška združba, boste kaj komentirali, ali se boste še kar ubadali z Janšo in SDS. Pričakoval bi tudi kakšno konkretno izjavo o temi migrantov s strani eksekutorjev Slovenije, od Kučana, Stanovnika, Turnška, slinastega Türka. Toda ne, oni bodo heroji potem, ko bo vsega konec, tako kot njihovi predhodniki med WW2, ko so se prikazali in se hvalisali o herojskih podvigih šele, ko so naredili po koncu vojne pravi masaker nad svojim narodom. Zanimivo bo videti tudi zanemarjenega Štefančiča v Studio city, ali bo premogla njegova inteligenca vsaj malo realnosti, ali ima doseg samo do murgelskega štaba.

 • sprehajalec

  Saj je brez veze kar koli govoriti, ker nikoli osebno ne bom razumel, da si nekdo tako namerno oteži življenje, kot si ga posamezne Europske države. Na Dunaju so Test poklicne kompetentnosti od 170 Afganistancev izdelali 3. Takšni bodo v 90% nezaposljivi in na ramenih socialne. Kaj ima Europa od tega, da uvaža ruralne Afganistance ter Arabce, ki so mentalno v srednjem veku, mi nikoli ne bo jasno. Če bi Kitajce uvažala, bi bilo bolje.
  http://www.krone.at/Oesterreich/Drei_von_170_Afghanen_ausreichend_qualifiziert-AMS-Kompetenzcheck_-Story-489600

  Če bodo Nemci hoteli obvladati to maso, bodo morali poseči po svojih metodah iz preteklosti. Določiti med njimi Starešine (glavne, kapote), odgovorne za določeno skupino ljudi. Razplesti široko mrežo zaupnikov, ki bodo poročali o dogajanju znotraj posameznih skupin. Naj se med seboj sami kontrolirajo, to je najbolj učinkovit način.

  • sodnikisozločinci

   Ne uvažajo jih zato, ker bi hoteli od njih neke materialne koristi ali ker bi bili potrebni pomoči, eurokrati dobro vedo da od tega ne bo nič, uvažajo jih samo kot orodje, ki bo pomagalo izkoreniniti avtohtone narode Evrope, kateri morajo postati manjšine v svojih državah, poleg tega pa je treba uničiti belo raso, katero naj nadomesti mešana ali pa povsem črna rasa. Se pravi, pri sprejemanju “beguncev” v Evropo gre za čisti genocid nad evropskimi narodi, na verski, nacionalni in rasni podlagi.

 • Nata

  Najbolj butasto pa je , da policija kaj takega sploh izjavi ??
  Zbralo se je okoli 1000 možakarjev , policija pa sedaj stoka ?
  Poklicali naj bi gasilce, da bi jih malo ohladili …….
  Da pa so Nemci take ” trole ” , si pa nisem mislila . Imajo tisoče mladih možakarjev , ki nimajo kaj delati – hranijo jih , oblačijo jih , no in logično sledi , kar se je dogajalo !
  Ja , kje pa so sedaj tiste uboge begunske družine ?

 • čips

  Kako je že rekla? Willcommen???? Zanima me kdaj bo uvidela kaj je skuhala.

 • viktorh

  Priznani “gospodarstvenik” je danes napisal:

  “Nekateri ste negodovali nad mojim nedavnim pisanjem, da je za Slovenijo veliko večji problem ceh javnih parazitov kot pa terorizem in radikalni Islam. No, sedaj me povzemajo tudi dominantni SLO mediji. ONA. naslovnica: “Za Slovenijo so večji problem (SLO) politiki kot terorizem”.
  Doslej so nam islamski teroristi povzročili bore malo škode. Pač nekaj milijonov ki nam jih EU tako vrača.”
  Očitno so se slovenski “javni paraziti” prebili v Köln in nadleguje tovarišice.

 • dež

  Administrator, zadnjič sem za takšne osebke uporabil izraz “drhal”, pa sem dobil opomin. Nekako ugotavljam, da je beseda golazen dejansko precej bolj primerna za te primitivce.

  • pajot

   Ne,ne,drhal bo ravno pravšnja. Jo imamo tudi v slovenskem pravopisu.

   • dež

    Tudi golazen je v SSKJ.

    • pajot

     Drži.

    • Nova24TV Mod 1

     To, da je v SSKJ, dokazuje, da eksistira v narodovem mentalnem leksikonu.
     Ob besedah so tudi kvalifikatorji, ki označujejo ekspresivno, zaznamovano rabo (npr. vulgarno, slabšalno ipd.)
     Udeleženci v demokratičnih procesih, javnih debatah ipd. se morajo držati določenih obče veljavnih norm in načinov obnašanja (ne le tistih, ki so zapisani v zakonodaji).
     Izostanek nekaterih kontekstualno slabšalnih, zaničevalnih in nesprejemljivih izrazov sodi v okvir teh norm.

  • Nova24TV Mod 1

   Opozorilo: Nestrinjanje lahko izražamo tudi brez psovk in s tem vzpostavljamo kulturni nivo komentiranja. #drhal #golazen

 • Novakec

  Pod žico nagazne mine, Triglav pa opremit z torpedi

 • Prospro

  Predlagam Nemkam, da začnejo nosit slanino. V žepu, torbi, v obliki kape, zapestnice, ogrlice…

  • dež

   Glock 19 ali pa 21 sta veliko učinkovitejša.

 • tzt

  Ob terorju migrantov ne bi bilo napak prebrati Gorenakov blog kjer razlaga, da se nam v nekaj mesecih lahko udejani Mini Schengen: http://www.vinkogorenak.net/2016/01/05/kako-bo-nastal-mini-schengen/#more-12915

  Cerarjeva vlada je izgubljena v času, prostoru in blefiranju. Ne piše se nam nič dobrega.

  • Uros Bukovec

   Cerarjeva vlada je že nardila preveč neumnosti z žico in samo še tega nam treba da Gorenak in Janša prideta na oblast pa mamo nacizem in fašizem in GENOCID nad živalmi ob rekah in še kaj. Žal , tako je.

   • Nata

    ‘? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ?

  • don g

   in kaj pol boš pač pokazal osebno ko boš šel čez mejo

 • Baki

  To je tako opevani multikulti. Se huje bo. To so samo zacetki.

 • Vrhovni sodnik

  Kwa pa puščajo azilante, da se prosto gibljejo, dokler se ne odloči o njihovi usodi morajo biti zaprti za ograjo.

 • Vrhovni sodnik

  Merklovo je treba iz EU izgnat med ISIS, ko jih ima tko rada.

  • Rožle

   Samo škoda je že narejena…

 • Rožle

  Mi smo mel že prej probleme z unimi od dol…zdej pridejo pa še teli bolj
  od dol..dol…in še z večjimi problemi !

 • fireblade

  izobraženi, sposobni, .. multikultura, nova znanja in izkušnje,… levičarji in javnosektorska klika ?? ZA ZA ZA beeee beeee

 • jež

  Prišlo na uho, da je Manca pohitela kupit karto za Koln……

  • Vrhovni sodnik

   Koširjevo si mislil, špozabil si oment Makarovičko.

   • jež

    Ja seveda, pa Violeto sem tudi pozabil. Za druge mi moj zaupni zanesljivi vir še ni povedal. Opazuje okence, kjer prodajajo karte.

 • jež

  Še bolj bodo presenečeni, ko bodo ugotovili, da so že v kalifatu.

  • Uros Bukovec

   hahahaha

  • pokvarjeniSvet

   Ja dejansko so res.

 • pokvarjeniSvet

  Evo vam. To vam pravim

  zionistične vlade lutke po Evropi prekrivajo kriminal in zločine migrantov !

  Drage Slovenke in Slovenci kaj boste storili ? boste samo gledali dokler nebodo posilil vaše hčerke, žene, mame in sestre…..al boste vzeli pravico v svoje roke in te izdajalce kateri ščitijo ta kriminal izgnali iz vodstva držav.

 • pokvarjeniSvet

  Ti ljudje s svojo mentaliteto ne sodijo sem. Že več desetletij skrivajo to da so ti ljudje bolj nagnjeni na posilstva kot avtohtoni Evropejci…..vsak ki o tem govori resnico ga označijo za rasista.

  Stvar je na vas ali boste naprej verjeli tem lažnivcem ali boste pa naprej tulili, da smo tisti ki opozarjamo na to dejstvo kot rasiste.

 • FreedomAndDemocracyNOT

  hahaha, ne bi se mogl zgodit bolj prijaznemu narodu. Kar nej se stepejo med sabo tam gor, vec zivljenskega prostora za slovane…

 • Vrhovni sodnik

  Hitler se pripravlja, da bo iz groba vstal.

  • Zobje kot biseri

   ITAQ.

  • pokvarjeniSvet

   zamuja zelo zamuja…izdajalcev je po celi Evropi je preveč, so se razpasli. Vsa čast izjemam Orbanu in Putinu.

   • Zobje kot biseri

    Tud Zemanu, Slovakom in Poljakom, edin mi smo izdajalci s cmerkotom na čelu.

    • pokvarjeniSvet

     Ja pri nas tak al tak, tako tipično mi smo skozi celotno zgodovino imeli polno izdajalcev v lastnih vrstah, zato smo tudi izgubili toliko ozemlja, Istro, Kvarnerske otoke, Medmurje, Trst, Koroško, Furlanijo – Beneško slovenijo….ipd. Kaj lahko od izdajalcev drugega pričakuješ ???

 • Zobje kot biseri

  A smo mejo že zaprli, te v Postojni obdat z bodečo žico in pod kluč.

  • Luka Prelesnik

   …nagnat ne pa jih ograjevat !

 • zuje

  Gospa Merkel!!!!!!!!
  Kaj ste storili!!!!!

  • Uros Bukovec

   Temu se lahko reče tud posilstvo nad državo.

  • pokvarjeniSvet

   izdajstvo ? izdaja naroda ? Ampak to že ona ve.

 • Uros Bukovec

  Muslimani in islamisti so sodba nad brezbožno Evropo. Pergamo je v Berlinu in vsak ker bere razodetje ve kaj to pomeni, če je sedež satana v Nemčiji. Mim grede. Hitler se je rodil v letu ko so začeli satanov sedež iz Pergama preseljevat v Berlin in je prišel na oblast ko je bilo popolnma vse preneseno in odprto za javnost. Po ww2 je ta del Berlina zasedla Rusija in vemo kaj je bilo . Kasneje je del arhitekture iz Pergama Rusija vzela ob padcu berlinskega zidu , vendar v nekaj letih vse vrnila Nemcem. Očitno so vedeli zakaj. Kaj se Nemci čudijo, če je sedež satana kakor pravi Jezus zdaj v Pergamu v Berlinu ?

  • rubec

   Hik!

 • Blue

  in merklova angela spet ne bo ukrepala. kaj se še mora zgodit, da bodo ukrepali. naj peljejo divjad nazaj od koder so prišli!! nekateri slovenčeki na južni meji se pa še kar zgražajo nad žico. bi morebiti raje tam imeli te migrante, ki nimajo nobene kulture???

  • Uros Bukovec

   Če hočete met žico , pol ni problem si jo kar postavite po ljubljani ali kjerkoli ste. MI SLOVENČKI OB KOLPI je sigurno ne bomo imeli zaradi enih prestrašenih lublančanov.

   • Nata

    No, saj mislim , da si žice prav nobeden ne želi ! Je pač manjše zlo…..a tudi to bo minilo ! Pa , morda bi malo povprašal domačine pri Dobovi, Radgoni, ……..tam so si želel , da se nekaj ukrene . Najbrž bi tudi oni želeli ograjo , kot jo ima Madžarska ……pa je vlada po svoje naredila

   • TomTom

    Potem pa naj vasi jagri čakajo ob meji in streljajo na vsako rjavo žvat. Vključno s tabo

   • Miha Roznik

    Upam,da ti bodo mimo bajte hodili,res upam,ker si drugega ne zasluzis.Upam,res upam

 • Miha Roznik

  Kaj pa lahko naredimo???????Ali imamo orozje,ali imamo vojsko,ko sebe pogledam s tem trebuskom mi kar slabo postane.Sami bomo propadli,nekam se bo treba povezat,mogoce visegrajska eu.SE kolcalo se nam bo po Jugi,tam smo bili vsaj varni

  • sodnikisozločinci

   Pojdi v fitnes, delaj vaje za moč, jej steroide, tabletke za krepitev volje, … na kratko priporočam ti norveški trening, ki ima vedno več privržencev.

 • Luka Prelesnik

  prav jim je, tudi v sloveniji nas bo še usekalo po prstih. povsod najprej nastrada narod, potem pa še ne-odgovorni politiki …..so jih hoteli, sedaj jih imajo ,še premalo .

  • pokvarjeniSvet

   Merkelca in ostali izdajalci so jih hoteli, saj narod kot večina jih ni hotel.

   • Luka Prelesnik

    …pozanimaj se pri narodu v sloveniji…delambz ljudmi, na vecih koncih ljubljane , pa bos videl kaksna je realna slika…ne splaca se sploh sekirat vec ker bo tako ali tako pokazala prava slika teh ljudi prej kot sleje in skoda vsaka beseda ker si takoj drugace rasist, nestrpnez itd. Narod mora dobiti po glavi in prav je tako, sele tako se zgodijo premiki. Zal z nasiljem..

    • Miha Roznik

     Imas v narodu prevec takih,ki bi nam dali po grbi in ce se pristejemo prisleke smo zelo v egalu,tako,da zdaj ali pa raje nikoli

 • pokvarjeniSvet

  Merkleca ki še prava ženska ni je izdala svoj narod in svojo žensko populacijo, sram jo je lahko.

  Medtem, ko na Madžarskem pravi Evropski moški in Patriot Viktor Orban zaščitil ženske v svoji lastni državi…slava, čast in respekt mu ;))) takšne rabimo….polno takšnih zavednih Evropskih moških in žensk.

 • pokvarjeniSvet

  Ob Orbanu bi se vsaka ženska počutila varno, saj bi jo branil pred izdajalci in banditi.

  Medtem ko ob Merkelci bi se še moški počutil ogrožen….ker nikoli ne veš kdaj ti bo ta zionistka zarinila nož v hrbet.

  • xtc

   Ob tebisi non stop v nevarnosti človek ne ve kdaj ti bo odpelo.

   • pokvarjeniSvet

    Mislim, da ob tebi, ker širiš nestrpnost in rasizem do Slovanskih narodov.
    Slovani so del Evrope, nevem zakaj si še pol tukaj, kupi karto pa gremo stran iz Evrope. Itak sovražiš Evropske narode in med drugimi tudi Slovenski narod iz dna duše, nevem kaj se mučiš tukaj. To pojasni zakaj ne maraš Patriotov.

    • xtc

     Ne maram bedakov a ti še ni ptegnilo.

     • pokvarjeniSvet

      A to pomeni, da sovražiš samega sebe ?

 • Uros Bukovec

  Če se Nemčija ne bo KESALA in se obrnila k Bogu , potem bo sodba zelo zelo huda. Proporcialno bo enako se zgodilo s Slovenijo. To je Božja sodba nad brezbožno Evropo in Bog Izraela uporablja za sodbo tako kot je za Izraelce tako tudi zdaj Muslimane in islamiste.

 • Rožle

  A že znate brati in pisati iz desne strani proti levi…?.
  Počasi se kar navadite ,ker bo to stalna praksa !…Merklova to že trenira…!
  http://nova24tv.si/svet/merklova-bo-migrante-ki-jim-je-izrekala-dobrodoslico-nagovorila-kar-v-arabscini/

 • Jim Doe

  Večer niti poročal ni o tem barbarskem dejanju!!!Toliko o novinarski nepristranskosti.
  Če ne poročaš o tem je ENAKO kot,če podpiraš ta ogabna dejanja!!!!

  • Rožle

   Eh…a veš kolk portalov ne piše o tem ….!

  • domovina mili dom

   Komiji o svojih sobratih po terorju, ne bodo poročali, dokler ne bo fasala ena od njih.

 • baldeagle

  Kmalu bodo spoznali, kakšno strahotno zlo so spustili v svojo državo. To je popolnoma zaostal, primitiven, nekulturen narod, ki se ni zmožen integrirati v novo okolje, še manj asimilirati. Z njimi bodo še hude težave.

 • xtc

  EU in Nemčija so zabredli
  Sedaj se vse bolj postavlja vprašanje rešitve ,ki ps je vse bolj realna in logična.
  Mercklova je z neumno izjavo naredila ogromno škoo in parlanent bi jo moral menjati.
  Realno pa se kaže ,da bo mora EU menjati kar nekaj pravil in zadev,vsaj kar se tiče državljanstev,izgonov in azilov.
  Mislim ,da so težave zelo lahko rešljive,večji objekti so pod video nadzorom tako ,da sodelujočih ni možno rikriti.
  Za najmanjši prekršek azilnta in begunca izgon in to TAKOJ za domačega pa 30-50 let.
  Kdor se zoperstavi policiji-likvidacija nujna.
  Paboste videi ,če red gre ali ne.
  Vsak priseljenec ,ki za greši hujši delikt izgon takoj-v 24 urah .

  • sunday

   vsak pritepenec, ki zagreši kakršen koli delikt IZGON za hujši delikt pa takoj v krtovo deželo!!

   • pokvarjeniSvet

    Jaz sem ZA !

 • xtc

  Zanimiva je ta policistka ,ki je dovolila seganje v hlače.
  Verjetno zelo tolerantna,če bi ji jaz bi me po buči.
  IN TO JE TEŽAVA.

 • domovina mili dom

  Zakaj imajo firnke muslimanke? Brez zaves se popčem utrga. Zdaj ni dileme več. Ali muslije izgnati iz nezafirane EU. Ali pa vse ženske v firnke. Torej dečve za katero zadevo se boste odločile? Pa to bo treba javno pred hišo demokracije povedat na glas. Vam bomo pravoverni fantiči pomagal.

 • PIA PlA

  Merklca je že izjavila, da niso bili imigranti.
  In še, da bodo za taka dejanja vsi turisti kaznovani, ne glede na poreklo.

  Ježešmarija, tovaršica Angelca je prišla iz komunističnih Butal.

 • dr Janez Sveti
 • koza

  mislim, kot da nimajo Švedske pred nosom, kaj se čudijo oz. delajo nevedne, še dobro, da niso rekli, da so jih izzivale v poletnih oblačilih, halo; na Švedskem je prišel en po mamico dveh otrok kar domov in jo odpeljal v azilni dom in jo je 8 ur posiljevalo 11 turistov, a mislite, da je bila kazen pravična? malo morgen; je sošolec povabil sošolko na pijačo, jo je dočakalo nekaj “ubogih”, jo posilili, za nameček pa na njo vrgli 100 eur; sedaj pa si misli, kje je ta famozna dojčland, da nič ne vedo; aja pa iz Švedskih mest se je že izselilo 50 tisoč domačink, samskih ali ne, vseeno, pa oborožujejo se tudi

 • dež

  Ob dejstvu, da je AM še vedno kanclerka, navkljub vsemu sranju z migranti, me boli k…. za Nemce. Ni samo Merklova Nemčija, tudi preostala vladajoča politika se enako obnaša.
  In tudi nemškega avta ne kupim pa če mi dajo 100% popust in gratis karte za Oktoberfest.

 • Rožle

  Na Kurah dogodek takole opisujejo…”V Kölnu na silvestrovo množičen napad: pijani moški (arabskega ali pa severnoafriškega porekla) napadali ženske in kradli……”
  Pa samo, da niso begunci….ccc..ne moreš verjet

 • Slovenec 33

  To je rezultat zarote, ki so jo spletli islam ( muslimanske bratovščine
  in Obama) ter levaki (agentka Stasija A. Merkel), ki jim je cilj
  podreditev krščanskih dežel.

  Zdravilo za take je čipiranje in interniranje v kampe s takim režimom,
  da bodo prosili za enosmerni izhod iz EU.

  En Adolf bi se sedaj
  obrestoval in bi bil največji človekoljub, ker zarotniki to niso.

  • Nova24TV Mod 1

   Opozorilo: Aluzija/poveličevanje totalitarcev tu nima mesta. #Adolf

   • dr Janez Sveti

    Bog je toatalitarec, saj želi biti eden in edini. Tudi vse nevernike kaznuje z ognjem in drugimi načini. Baje so tudi Tito, Stalin in Mao pobili kar nekaj ljudi in jih nihče ne prepove. Čuden svet a ne?
    Dr Janez Sveti vesoljc

    • pokvarjeniSvet

     ker so bili na strani globalistov niso prepovedani. Da je Tito velikokrat bil v ZDA in se tam sestajal z elito iz ozadja z pravimi vladarji ZDA ne s predsednikom, pove veliko kdo in kaj je v resnici Tito in zakaj na Zahodu ni demoniziran.

     Zakaj misliš da vsi naši levaki hvalijo zahod in se grebejo in štulijo.

     Mramor nonstop se v Angliji štulil da je dobil to priznanje

     Cerar tak al tak, Drnovšek nas je pripelal v EU, Pahor pa je tak al tak potreben pozornosti in slave kot Sahara vode, tudi Türk se štuli nazaj v OZN.

     Bratuškova je pa fafala Junkerju samo da bi bila v Evropskem parlamentu.

     Še nikoli nisem slišal da bi kakšen levak/komunist hvalil Orbana ali Putina. Patriotov ne marajo, zato nonstop silijo na zahod in govorijo da se morem zgledovati po zahodu.

   • xtc

    Dragi moderator tu ste mace krivični,.v naboru spdnjih podivjanih rusofilih dejansko ni nič drugega(poveličevanje totalitatizmov in diktature),kot sem že opozoril da med ekstremnimi levaki in ekstremno desnico ni razlike-še toliko bolj pa zadeva postane jasno ,ko vam obrazložijo.da ni vseeno .če mi glavo odstriže ekstremni Šiit(trenutno vbižji Rusiji) ali ekstremni Sunit(naj bi bil bližje ZDA) zame je efekt popolnoma isti ,za njih pa ne.Skratka kaj želim povedati ,da se vam na portalu dobesedno redijo ekstremni rusofili inlevaki in poobni čudaki (ki ih mrgoli na 24 ur in še kje ali pa so jih zbrcali odtam in še kje ter zaradi nih iz portalovnaredili levo vegetatvno miselno stanje),ki dobeseno razlagajo ,da je nenjava enega zla za drugo pač opravičjlivo in zveličavno-seveda pa zelo daleč od trezne presoje in demokracije.
    Mnenja sicer spoštujem vendar menja postajajo vse agitacija,to pač preseže tudi trezen razum in zravo mejo omentarja.

 • Duhec

  Grozljivo…. škoda, da si ne izberejo Merklove, da se strezni….. no, pa tud posilstvo Cerarja neb blo odveč.

  • pokvarjeniSvet

   haha samo res Cerarja komot, mogoče nebi več preučeval tako dolgo, kdo ve ?

 • dr Janez Sveti

  Priznam!
  Sem slovenski nacionalist, domoljub in davkoplačevalec vseh davkov, ki se jih ne znam izognit.
  Sem proti priseljevanju arabskih in afriških beguncev, emigrantov, prebežnikov ali kakorkoli jih že imenujete.
  Veste,prepričan sem, da tudi njim nebi bilo všeč, če bi njim v Arabijo ali Afriko poslali kakšno skupino Viol ali Green Dragonsov. Prepričan sem, da jim nebi bilo všeč, če bi se jaz in par tisoč Slovencev prikazali v kateri od njihovih držav, ter začeli slačit njihove babe, zahtevat dobre apartmaje, hrano, pijačo in spoštovanje do naše vere. Verjetno nam nebi želeli ponudit odojka na žaru in sod vina? Ampak naša vera zapoveduje pitje vina in prašič je naša sveta zapovedana hrana.
  Prepričan sem, da nebi preživel niti en Slovenec njihovega gostoljublja.
  Dr Janez Sveti nacionalist in domobran

  • pokvarjeniSvet

   +++++ Ja točno !! Tudi jaz isto mislim, podpis !

  • pokvarjeniSvet

   če boš šel tja dol ti dal poldneva, več ne, pa te bodo ustrelili, obesili, obglavili ali kamenjali.

   Tam doli je jedro pekla na zemlji.

 • Rožle

  Turki so že posiljevali…..prihajajo novi….

  • dr Janez Sveti

   Andrej Turjaški že brusi bridko sabljico.
   Dr Janez Sveti Klepec

 • ney

  Saj tudi navadni državljani Nemčije ne podpirajo Merklce, tako kot mi ne Cerarja…..Tam se bodo tudi Nemci enkrat uprli……
  Mimogrede nekje sem enkrat zasledila pa ne vem, če je res, da je Merklca potomka Hitlerja-no pogled imata kar enak.

  • Mihilus

   Hitler je čisto nasprotje Merkelce. Hitler je bil nacionalist za Arijsko raso. Take izdajalka pa hoče, da bi v Nemčiji živeli Arabci/črnci namesto Nemcev.

   • baldeagle

    Enako se obnaša tudi naša politična levica, kateri je patriotizem popolna tujka. Še več, prezirajo zahodno civilizirano populacijo, častijo pa zaostale primitivce, ki prihajajo iz nekdanjih neuvrščenih držav. Njihove glave so napumpane z ideološko indoktrinacijo ex režima. In to nekateri tako goreče podpirajo. Nepredstavljivo.

  • pokvarjeniSvet

   Jaz sem slišal, da je zionistka.

   Nekateri nemški viri pa pravijo da niti prava nemka ni, da ima neke druge korenine.

   • sodnikisozločinci

    Ona nima korenin, ima pa japonske kroglice.

  • baldeagle

   Te informacije so krožile po privat mailih. Če so točne, pa ne vem.

  • sunday

   menim, da sem tudi sam to nekje prebral, že kar nekaj časa nazaj, ampak mislim, če bi to bilo res bi bili musliči malo drugače sprejeti – najprej bi se šli tuširat!! hahaha

 • ney
  • Rožle

   Auuuć…!!!!

  • pokvarjeniSvet

   pa kamere nastavit pri vseh zdravnikih ko bo ta osebek šel to dol odstranit.

 • Rožle

  Mirkec nam tudi že fejst laže…Ti, ti, ti lažnivi kljukec ti…!

 • pokvarjeniSvet

  Mislim da tisti ki so sedaj glasovali za Cerarja in za mesečnike, boljše, da se odpove volilni pravici saj so te stranke katastrofa.

  • Rožle

   Ker bi naslednjo rundo bumbarji volil tut ISIS….!

 • Duhec

  Cakam posilstva… Kucana, Zemljarica, Cerarja in podobnih. Pa naj bojo teroristi vsaj 1x koristni….

  • fmg9

   Ja oni se tega govna ne bodo dotaknili (nevarnost spolno prenosljivih bolezni). Najverjetneje bi najeli kakšnega “Bantu črnca”, za celo noč “akcije”, posnetki pa bi se sproti uploadali/streamali na javnih portalih….

   • Duhec

    A se teb zdi Cerar hetero?

    • fmg9

     Ne. Ampak nima veze v tem primeru. Islamisti se ga ne bi lotili s posilstvom (majo raje plene tvoje sorte in spola).
     Tut če nisi hetero (kot si omenila pri Cerarju), še ne pomeni, da uživaš, ko te spolno zlorablja poganski član plemena Bantu iz centralne Afrike.
     (Sploh, če veš, da se live upstreama na facebook ;))

    • baldeagle

     Težko bi se opredelil. Za njegovo partnerico vem, da rada pade na $.

     • fmg9

      Kakšen kliše.

     • Duhec

      Ja no…

     • baldeagle

      Ti tudi padaš na $? Brez zamere, samo vprašam.

     • Duhec

      Ne… vseen mi je a jih ma al pa ne

     • Duhec

      Vsaka zenska si zeli pravega moskega…

     • baldeagle

      Samo $ še ni garant, da je nekdo pravi moški.

     • Duhec

      Sej Cmerar sploh ni moski…

     • baldeagle

      Tovrstno oceno pa prepuščam vam, ženskam.

    • pokvarjeniSvet

     Me ne zanima in nočem vedet. Prav bi pa bilo da bi to izvedeli njegovi sojetniki v zaporu. To pa ja, ker tja za svojo izdajalstvo in kriminaliteto tudi sodi.

  • baldeagle

   V kakšen ameriški zapor z njimi, bi imeli črevesni zdravniki veliko dela z njihovimi anusi.

  • sunday

   toti so pa tak gnili, da jih še ti gnili pritepenci musliči verjetno ne bi hoteli hebat!!

   • baldeagle

    Malemu sivemu bi oči ven vrglo.

    • Duhec

     Jst bi crknla od smeha

     • baldeagle

      Nisi edina.

    • pokvarjeniSvet

     bi ga bilo potrebno prej na pručko posadit, da bi segnil z ritjo.

     • baldeagle

      To bi bilo pa res zanimivo videt.

   • Duhec

    Jah…. tud ta moznost obstaja.

 • JohnSmith

  TIsti moment ko se en dotakne moje žene ostane po njihovem pravu brez glave. Po mojem pravu pa prej še izkrvavi.

  • Rožle

   Najprej jajca…., če hočeš, da izkrvavi…!

 • Tom Norris

  Kaj so to bili migranti ali begunci ? Drugače pa tipično delovanje ISIS mladcev, samo še posiljevanje nevernikov manjka.

  • fmg9

   Saj ne manjka. Saj je že tu, v EU.

   • Duhec

    To je sele zacetek

    • fmg9

     Se ne morem bolj strinjati. ++++++++++

     • Duhec

      Sej se bova znasla…

     • fmg9

      Ja mi že, ja.
      Kaj pa drugi?

     • baldeagle

      Večina se jih ne bo, ker nimajo podlage za kaj takega. Strah je že en velik sovražnik marsikaterega človeka, pomanjkanje znanja z baratanjem različnih vrst orožja, pa je v sedanjosti drugi sovražnik večine ljudi.

     • fmg9

      Ja no… Kakorkoli. Pomagat bo treba (če ne prej pa ko bo zagustilo).
      (Semper Fidelis)

     • baldeagle

      Seveda bomo v takem primeru stopili skupaj in se dostojno uprli in pomagali drug drugemu.

     • Duhec

      Odvisn od testa….

     • fmg9

      Se strinjam. Ampak pomagati bo treba predvsem tistim, ki pač ne bodo zmogli…

     • Duhec

      Nikol ne mors vsem… nardis kar je v tvoji moci.

  • baldeagle

   Kar naj pridejo v okolico mojega doma, imam učinkovito “zdravilo” za njih in jih bom, če bo potrebno, brez najmanjšega pomisleka “ozdravil”.

  • avtohtoni neandartalec

   Tako se začne, naslednja stvar opaziš šele, ko ti že ukradejo um.

   • baldeagle

    Če jim to dovoliš. Levičarjem so ga že davno nazaj ukradli.

    • avtohtoni neandartalec

     Kar naj ga imajo, ga nočem več nazaj, sem imel z njim same probleme.

     • fmg9

      Hej to je pa “deep”…. Nočeš nazaj svojega uma?

     • avtohtoni neandartalec

      Ne, je razmišljal same bedarije, od katerih sem imel samo stroške in sitnosti, naj se raje lopovi ukvarjajo s tistim idiotom.

     • fmg9

      Če ni ravno skrivnost… Kdo pa sedaj nadomešča tvoj um?

     • Duhec

      Hahaha… mater si zleht

     • fmg9

      Ja pa kaj še…

     • Duhec

      Aha… sej ves.

     • baldeagle

      To pa tudi mene zanima. Hehehe.

     • avtohtoni neandartalec

      Pojma nimam, me sploh ne zanima, če mi pri nas nič ne pomaga, lahko zaradi mene služi v zabavo hudiču in njegovim peklenščkom, v peklu.

 • avtohtoni neandartalec

  Ko sem bral naslov članka, sem že mislil, da gre za osebno izpoved neke povprečne vaške natakarice.

  • baldeagle

   In kaj misliš po prebranem članku?

   • avtohtoni neandartalec

    Bom odgovoril v ločenem komentarju.

    • sodnikisozločinci

     A si mogoče vijolični rjuhar?

 • hondica

  Getoizacija Evrope se nadaljuje, samo vprašanje kioliko teh antiasimilantov bo postalo teroristov v praksi.

  • Duhec

   Tolk kolkr jih bojo rabli…

  • Rožle

   A še zmer Hondo gonš…?

   • baldeagle

    Je kdo izmed vaju aktiven motorist?

    • Rožle

     Hondico upraš…jest odpadem ..! Zate pa vem, da si si že pisal o tem…

 • Rožle

  “Cerar: Slovenija se je odlično soočila z begunsko-migrantsko krizo in
  postavila primer dobre prakse v EU”……
  Da ne bo začel tale naš Kekec še tult tako kot AB…,
  da je rešu Slovenjo in jo pustil v najbolšem možnem stanju..

 • sodnikisozločinci

  Odprto pismo Herberta Gassena, 87 letnega člana Merkline stranke na Gelcin novoletni nagovor v arabščini: http://www.epochtimes.de/politik/deutschland/offener-brief-nach-neujahrs-rede-merkel-betreibt-vernichtung-nationaler-vorstellungen-so-herbert-gassen-cdu-a1295982.html

  Merklova hoče uničenje nacionalne identitete Nemcev, vere, jezika, kulture in zgodovine.

 • TOMLC

  Najmočnejše vojaško orožje na dolgi rok je posiljevanje.
  To se zdaj dogaja Evropejcem.
  Kametrajbarji nas bodo uničili s tiči.

  • pokvarjeniSvet

   Ja kdo pa jim dovoli pod taktirko antirasizma, če kdo kaj želi proti temu te izdajalci in mediji označijo za rasista, nacista, te demonizirajo in vlačijo po zobeh….na konci si z vsem živim etikiran samo za človeka ne. Si samo človek, ki opozarja na zločine in jih želi preprečit – pol veš kam smo prišli in vedno huje bo.

  • avtohtoni neandartalec

   Jaz imam večjega.

 • Ježek Teka Teka

  Tole ni rečen, da je slabo, pa to …

  • Rožle

   A da bo bumerang…?

   • Ježek Teka Teka

    Ma ja … stari k se bo začel bo prava veselica, pa to …

 • sodnikisozločinci

  Ena lepa stara pesmica: https://www.youtube.com/watch?v=edPn7MtawLs

  Mogoče bi se je bilo treba preventivno naučiti, kaj veš kaj nas čaka.

 • avtohtoni neandartalec

  Ne bi rad živel v deželi, kjer je mogoče debatirati o posilstvu, pravi Žižek.
  S tem verjetno misli, da se posilstvo zgodi ali pa ne, vmes ni, in če je, je treba tako obliko poniževalnega nasilja najostreje kaznovati ter preprečiti, brez vsake nadaljne debate.
  Zato predvsem ženske že od rojstva učimo in vzgajamo, da morajo takoj prepoznati nagonske izpade in se zavarovati, preden postanejo žrtev dosegljivega spolnega in agresivnega potešenja. Zadnje čase se opozarja tudi fante, vse več je pederastov, ki prežijo na mlade dečke, ker homoseksualni odnosi niso del biološke spolnosti, so istospolna posilstva, za žrtev še veliko hujša, če v tem primeru sploh lahko govorimo o posiljevanju, saj gre bolj za pretep.
  Ampak to je pa že debata o posilstvu, razpravljam torej, če obstaja kakšna razlika med heteroseksualnim in homoseksualnim posilstvom, če se o klasični obliki ne moremo pogovarjati, mogoče se da debatirat v mejnih conah. Ampak istospolno posistvo je še hujše, zato bi morala veljati ista ali še bolj represivna etika, to pa preprosto ni več mogoče, razen če bi država kršila univerzalne človekove pravice.
  Na žalost sem mnenja, da se je mogoče pogovarjati tudi o posilstvu, še več, ljudi bi lahko podučili kako naj se med takim napadom vedejo, da ne bi trpeli nepotrebnih poškodb in bolečine. Posilstvo je lahko tudi mehko, nenazadnje gre za najbolj izkrivljeno obliko normalnega spolnega odnosa, do katerega vsi ljudje čutimo nagonsko prirojeno potrebo. Obstaja namreč še veliko hujša oblika nasilja kot je posilstvo, takšno zlo naj bo prihranjeno pa za kazen. Ne trdim, da se žrtev ne bi smela braniti, ravno nasprotno, ampak le do tiste meje, ko se je že zgodilo. Torej se moramo pogovarjati o tem, da se bodo znale žrtve zavarovati pred najhujšimi poškodbami.
  Pa ne le zato, posilstvo je vendar del našega družbenega vsakdana, zakaj je tak tabu? Ker se ne pogovarjamo, žrtve domnevajo, da so preživele kakšno posebno obliko nevarnosti, z neskončnimi posledicami, ki bodo trajale večno,in kar je še huje, da storilce nikoli ne bo doletela ista kazen, ker ta v okviru zakonov in pravic ni mogoča. na tak način, še preostala družba pristavi svoj lonček, zato marsikatera žrtev raje molči ali si pride gor kaj se je pravzaprav zgodilo šele, ko je že zdavnaj vse zastaralo. Mogoče kdo ni vedel, ampak posilstva pri nas dejansko lahko zastarajo, za razliko recimo od drugih, precej lažjih kaznivih dejanj. Mogoče tudi zato, ker je ranjeno dušo ceneje celiti od poškodovanega telesa, čeprav je to večkrat pogubljeno predvsem zaradi nevzdržnih notranjih občutkov, ampak te povezave niso tako očitne.

  Kaj je torej posebnega na posilstvih, zakaj ima družba do teh stvari tako drugačen odnos kot do vseh ostalih oblik nasilja? Spolno izživljanje izvira iz temeljnega nagona vrste, inteligentni smo zato, ker imamo svoje živalske nagone neprestano pod zavestno kontrolo, posiljevalci so torej razčlovečene duše, podobno kot recimo kanibali. Gre tudi za napačno etično držo, o posistvih ne debatiramo zato, ker nismo živali. Ampak takšno izhodišče delno osvobodi storilca moralne odgovornosti, je pač žival, mogoče v njegovem svetu spolnost pač ni takšen tabu, Medtem, ko je pri nas inkvizicija zatirala vsako spolno slo, razen duhovne, je pol planeta pokrito s falusi in joškami, prve religije so bile ideološke skupine, kjer je nastajala tudi prva kolektivna psihoza, ta pa je potebovala stvari in senzacije, ki so jih vsi pripadniki sekte razumeli in občutili enako, in to so predvsem nagoni naše vrste. Zame bi bilo idealno, če bi se vsi ljudje oblačili edino iz potrebe po zaščiti in higieni, kar pomeni, da bi se lahko včasih sprehajali naokoli tudi popolnoma goli, zakaj pa ne, če bi živeli v tako razsvetljeni civilizaciji, da se na take malenkosti sploh ne bi ozirala, ker pač nikogar ne bi ovirale in s tem ne more nastati nobena škoda. Menim, da bi bilo potem tudi manj posilstev in spolnega nadlegovanja, več mogoče zato več drugih drobnih prekrškov, ki se jih bi dalo preprosto sanirati in zaradi katerih ne bi bilo vredno delati tako štalo.

  • Duhec

   Cudn dojemas posilstva…. predlagas mehka… zanimivo.

   • avtohtoni neandartalec

    V sarkastičnem smislu seveda, enako kot velja dogma, da je neka mehka oblika fašizma lahko sprejemljiva, pa seveda ni in po definiciji fašizem ne more biti mehak, lahko je samo en in edini fašizem ali pa ga sploh ni.

    • baldeagle

     Enako velja za komunizem. Se motim?

     • avtohtoni neandartalec

      Vsak režim se lahko izrodi v fašizem, brez izjem.

     • baldeagle

      Med komunizmom in fašizmom ni bistvene razlike. Oba sta skrajno zatiralska do ljudi. Komunizem že sam po sebi spominja na fašizem, tako da ni potrebno, da se izrodi, ker se je že v svojem nastanku. Po statistikah sodeč, je komunizem veliko večje zlo od fašizma in nacizma, saj je pod komunističnim škornjem moralo umreti veliko več ljudi, kot pod fašizmom. To je neizpodbitno dejstvo

     • avtohtoni neandartalec

      Ja, ampak predvsem zato, ker so se morali nekako znebiti nacizma, če komunisti ne bi pobili toliko svojih, bi danes povsod kar mrgolelo fašistov.

   • baldeagle

    Z mehkim pa ne vem, če se lahko pri ženski kaj konkretnega zgodi.

  • avtohtoni neandartalec

   Mogoče še tole spada v ta kontekst, po moje, bi moralo celotno človeštvo globalno prepovedati vsako obliko legalne prostitucije.
   Prostitucija je vendar najhujša oblika suženjstva, kjer se nasilje in represija čutita dobesedno znotraj telesa, je vdor v človeško telo in posiltvo duše, ki v takšen odnos ni šla zaželjena in občudovana, v pravem smislu, ampak zaradi denarja, manipulacije ter drugih mogočih koristi. Celo iz potrebe po golem preživetju, duša se takrat verjetno obnaša enako kot bi se telo samo izklopilo, v hlastanju za vodo, hrano ali zrakom.
   Odgovor je seveda družba oziroma splošna kulture, kjer bi se ljudje spontano in z veseljem predajali medsebojnemu draženju spolnih organov, z namenom potešitve spolnih nagonov in vzbujanja prijetnih senzacij telesa, ne zaradi razploda oziroma nagona po ohranitvi vrste.
   Mogoče se nekaj takega dogaja v glavah prišlekov, ki izhajajo iz ravno nasprotno, do skrajnosti zatrtega okolja, kjer se mlada dekleta od rojstva zavijajo v tiste frigidne prte in rjuhe, da prikrijejo vsako asociacijo na spolnost. Ker so v njihovem ideološkem smislu nečiste, že sam pogled na golo žensko telo, lahko sprovocira grešne misli, celo med družinskimi člani, zaradi česar lahko zelo hitro pride do usodnih problemov.
   Prostitutke pa toleriramo, ne sprašujemo se o njihovih razlogih in občutkih, nekako se nam zdiu samopumevno, da lahko določene ljudi konzumiramo po potrebi, kot orodje za potešitev svojih strasti. Če to ni celostno razčlovečenje, potem jaz ne razumem. Še več, v naši kulturi se partnerjem niti ne zameri, če konzumirajo prostitutko, že zato se ne sme kuhati jezo, ker je legalno in na embalaži piše, da nima stranskih učinkov na ljubeč partnerski odnos med možem in ženo.
   To vprašanje je pomembno zato, ker lahko določene stvari dobimo edino od drugih ljudi, jaz pa bi rad živel v družbi, kjer socialne in druge eksistenčne probleme rešujemo na bistveno bolj empatičen, spoštljiv in učinkovit način oziroma kjer o izkoriščanju človeka po človeku sploh ne debatiramo.

   • Duhec

    Brihtn, da ti skodi… kontra ti seka.

    • avtohtoni neandartalec

     Seveda pa se v Nemčiji določena oblika mehkega posilstva oziroma prostitucije dogaja tudi v obratni smeri, med temi migranti smrdi kot v živalskem vrtu, ampak ti ljudje so prijazni :)

     • baldeagle

      Če boš take ven sekal, ti bom še verjel, da so ti ukradli um.

   • baldeagle

    Pravijo, da je prostitucija najstarejša obrt. Zato dvomim, da se je bo kdaj izkoreninilo. Sicer pa nam je Bog dal svobodno voljo izbire. Torej, če neki ženski odgovarja tak način življenja, pa naj ga živi.

    • fmg9

     Jah nisem ravno zato, da se ženska preživlja s prvo najstarejšo obrtjo… Raje imam da se ukvarjajo z drugo najstarejšo… Če zmore, seveda. ;)

     • baldeagle

      Žal bo najstarejša obrt cvetela toliko časa, dokler bomo moški pripravljeni plačevati tovrstne usluge ženskam.

     • fmg9

      Se strinjam. Danes pa stojijo v vrsti še drugi (LGBT) v tej obrti.

     • baldeagle

      To je pa težava današnje družbe, ki se je povsem izrodila in odmaknila od naravnih procesov.

    • Get2 Business

     mora bit že res mentalno omejena da ji je kaj takega všeč. večina se poslužuje prostitucije ker je to izhod v sili.

     • baldeagle

      Nekaterim je všeč, druge so v to prisiljene. To je pač realnost človeške družbe.

     • Duhec

      Vsec jim ze ni…

     • baldeagle

      Nekaterim je.

     • fmg9

      Ja, kakšnim je res…. Zdej to je globja psiho tema (ponavadi zaradi kakšne zlorabe v otroštvu)….

     • Duhec

      Ti kr napis izkusnje…

     • baldeagle

      Veliko moških je že kdaj obiskalo kakšen bordel, če ne drugače, iz radovednosti. Tudi sam nisem izjema.

     • Duhec

      In… kako je blo?

     • baldeagle

      Meni nad pričakovanji. Res pa je, da sem si privoščil elito med prostitutkami. Zato je pa tudi cena zasoljena, vendar stvar odtehta ceno.

     • Duhec

      Hahaha…. ok..

     • fmg9

      Upam, ne v JV Aziji… ;)

     • baldeagle

      Ne, ne, v Miamiju v USA.

     • fmg9

      Razumem… Mal dopusta na Floridi… :) (Že brez bordela je drago.)

     • baldeagle

      Sem si privoščil malo tovrstne relaxacije v obdobju, ko sem se ločil od žene in bil nekaj časa samski. Se mi je zelo prileglo.

     • fmg9

      Jih nimam (katolik), razen tistih, kar so povedale same glede tega.

     • Duhec

      Hmm… kaj pa zveze?

 • tečnež

  Angelo naj tja pošljejo,mal naj njo prijatli musliji obdelajo…

  • Duhec

   Zgleda, da ni nobenmu seksipilna

   • baldeagle

    Stara baba ni za nikogar več užitna.

    • Duhec

     Joooj…

 • plamen100

  Skoda je samo ena, da se ni katera iz nase ZL fasala obrezanca, da vidimo kako bi potem kokodakali in se zavzemali za islamizacijo Slovenije!

  • baldeagle

   Mogoče ga še bo.

 • koza

  http://www.wnd.com/2016/01/1000-migrants-rape-steal-brawl-at-train-station/ …. včasih preberem nekaj komentarjev pod članki, da vidim kako drugi dihajo in tale je zanimiv – Sweden and Netherlands have already started deporting these foreign invaders. Germany and France will probably be next. Germany will have to remove Merkel first but the French president is already on board.

 • Zobje kot biseri

  ZL in SD organizirata sex izlet v Nemčijo, da zadovoljijo svoje nepotešene tovarišice. Po nepreverjenih novicah so že prijavljene naslednje tovarišice, Tomić, Makarovič, Košir, Potrata in še cel kup javnosti neznanih, exutzijo bo vodil Hanžek.

  • baldeagle

   Hanžek, tudi on bi potreboval tovrstno lekcijo od zadaj, da mu še bolj izbuli oči.
   Triperaš, ki se še danes nahaja v stanju delirija niti vedel ne bo natančno, kaj se mu je zgodilo.

   • Zobje kot biseri

    Zato gre pa zraven, na to računa.

 • Duhec

  Moske bojo pobijali, zenske pa posiljevali… vse zarad zgresene politike najvecjih.

  • Rožle

   Naša Barbika se bo zmuznila in samo na široko hodila….!

   • Duhec

    Haha… ne bo edini. Pa se pasal jim bo…

  • baldeagle

   Ne bomo se jim kar tako prepustili. Če bo situacija resnično prešla vse meje, morajo vedeti, da jih lahko zahodnjaki s svojo tehnologijo uničimo veliko več, kot jih lahko oni k nam pošljejo.

   • Xbit

    Pa se Vam ne zdi, da je situacija že prešla vse meje?!

    • Duhec

     Itak, da je…. in vsi se kr buljo kt teleta.

    • baldeagle

     No, če objektivno razmišljam, je situacija res kritična, vendar še v taki meri, da bi bilo potrebno uporabiti najskrajnejša sredstva. Bo pa nujno potrebno migrantski val zaustaviti. Če ne bo šlo drugače, tudi z uporabo sile.

  • avtohtoni neandartalec

   Huje bi bilo, če bi posiljevali moške in pobijali ženske, ampak tako zelo nas pa zgleda spet ne sovražijo. Mogoče so raje združili prijetno s koristnim, bi rekel.
   Sami smo si krivi, ko se je Evropa enkrat zmenila za posle, se odtlej pogajamo samo še za ceno.

   • Duhec

    Mnozili se bojo…

 • Get2 Business

  tile nemci so totalni bedaki. namesto zavarovati svojo družbo, raje z glavo skozi zid.
  no, ja, se bodo zrajtali – očitno ne zlepa, ampak zgrda. ha, ha.

 • Gurt1

  upam, da so ga fasale tiste, ki so histerično vpile mesec nazaj refugees welcome oziroma flüchtlinge willkommen…..

  • Vrhovni sodnik

   Te ga še niso, te ne bi Policiji prijavljale, edin če bi jih slabo raztegnil.

  • baldeagle

   Tistih nihče niti povoha ne. Staro, ohlapno in zateglo meso ni več užitno.

   • Duhec

    A nis ti ze v letih???

    • baldeagle

     Moški v klubu Abrahama smo v najboljših letih. Tudi veliko žensk tako misli o nas.

     • Duhec

      Vsaka tolazba je dobra… pa btw… kaj pa, ce lazejo?

     • baldeagle

      Iz lastnih izkušenj vem, da je tako. Res pa je, da je to odvisno od fizične in psihične kondicije vsakega posameznika.

     • Rožle
     • baldeagle

      Tisti je tip zapuščenega moškega, ki ne da nič za svoj izgled, predvsem pa ne za izgled lastnega telesa. Nimam se namena hvaliti, lahko samo povem, da sem tri desetletja aktiven športnik. Poslastica pa so mi borilni športi.

     • Duhec

      Predvidevam, da si samski… al se motim?

     • baldeagle

      Sem srečno poročen z 15 let mlajšo ženo od mene.

     • Duhec

      A zdej je pol pr sosedu??? Joke…a zato si me spraseval glede dolarjev… ok

     • baldeagle

      Ni ravno pri sosedu, je pa na službeni poti.

     • Duhec

      Hmm…. a so pogoste???

     • baldeagle

      Kakor kdaj. Vendar me ne daje ljubosumje, ker poznam svoje sposobnosti, kar se posteljnih aktivnosti tiče.

     • Vrhovni sodnik

      Za 1 let me šopaš, pri nama je sam 14.

     • baldeagle

      Je pri tebi ona starejša od tebe?

     • Vrhovni sodnik

      Ne, mlajša.

     • baldeagle

      Saj je lepo, ko ima človek ob sebi mlado meso. Tudi Janša to dobro ve.

     • Vrhovni sodnik

      ITAQ.

     • Vrhovni sodnik

      A ti imaš vse po predalih spravljeno.

 • Xbit

  Ka mi grejo ti politiki pošteno na jetra! Najprej spustijo zver v kletko s plenom in potem se čudijo, da je zver napadla plen… Mislim ej keri retardirani politiki! Migranti so povečini zveri! To nenehno dokazujejo. Oziroma so sovražni do Evropejcev in Evropejk, da bodo storili vse, da škodujejo državam in ljudem! Europe seeks a new Hitler…

 • tomson

  Mislim,da se je že začel razpad eu!za nas je bolše da začnemo bolj sodelovati z višjegrajskim državam.v eu z nemci na čelu bomo zmeram drugorazredni!!!

  • Vrhovni sodnik

   ITAQ.

  • Thaddeus

   naši bumbarji pa itak ves čas tišijo na zahod

 • tomson

  Upam,da se na bližajočih se volitvah najde kakšna različica SNS- stranke z pridihom patriotizma!

  • Rožle

   SDS bo čisto OK..!

   • Vrhovni sodnik

    Premal bo, na sredini je treba novo, pa nisem mislil Primca tukaj, če ne nav nič na volitvah.

  • Vrhovni sodnik

   Nujno je treba novo ustanovit, Jelinčiča so stisnil finančniki, pa tud v penziji je že.

   • avtohtoni neandartalec

    Pa še težko artilerijo so mu zaplenili.

  • avtohtoni neandartalec

   Najprej je treba vedeti kaj bi sploh radi, in zakaj bi kdo komu kaj dal, pa to…

 • sunday

  moje te svinje ne bi otipavale pa tudi če jih je 1000, kolko bi šlo bi jh fental (najmanj 3 do 5 ali več) ne glede kaj bi sledilo – do konca pa v 3pm -gnusijo se mi in sovražim jih !!

 • avtohtoni neandartalec

  Glede na to, da ljudi vodijo božja pota in nam je v življenju marsikaj usojeno, me zanima, ali je mogoče, da bi Bog načrtoval posilstvo?

  • baldeagle

   Ne, ni mogoče.

   • avtohtoni neandartalec

    Mislim, verjamem, da mora včasih prileteti kakšna vzgojna, ampak posilstvo, kakšna kazen je pa zdaj to? Ni čudno, da ne razumemo.

    • Rožle

     Kdo pa je rekel, da je Bog tole načrtoval…..a na Hudiča ste pa čisto pozabili…?

     • baldeagle

      V vsakem izmed nas je toliko dobrega, kot zla. Na nas pa je, da se odločimo, koga izmed njih bomo hranili. In tisto kar hraniš in zalivaš, tisto v nas raste.

    • baldeagle

     Sicer to ni ravno prava tema, vendar je tako, da smo sami kreatorji lastne usode. Bog nas namreč tako močno ljubi, da nam je dal svobodno voljo odločanja. S tem pa nam naložil tudi izjemno veliko odgovornost. Zato je od nas samih odvisno, kaj bomo počeli z dano nam svobodno voljo. V Univezumu pač vladajo določena pravila. Kaj in koliko daš, isto v enaki meri tudi prejmeš.

     • avtohtoni neandartalec

      Hm, mogoče obstaja potem tudi kakšna pravno formalno legalna oblika…

     • baldeagle

      Boga človeški razum ne more dojeti. Lahko ga samo začutimo s srcem.

     • baldeagle

      Ne mešaj človeškega prava z Bogom. Se ti bo še kdo smejal, če boš take ven sekal.

  • Rožle

   Na tem svetu je več Hudiča kot Boga…!

   • baldeagle

    Ne bo držalo. Vse v vesolju je v ravnovesju. Enako velja za dobro in zlo.
    Od nas je odvisno, za kaj smo se v življenju odločili.

    • Rožle

     Potem je pa na 1 mestu Hudič na 2 pa Bog…., če je že tako…!

     • Vrhovni sodnik

      Kaj če je pa bog ženskega spola.

     • baldeagle

      Tudi to ne drži. Kot sem zapisal v enem prejšnjih postov gre za to, da nam je Bog dal svobodno voljo odločanja med dobrim in zlim.

     • Vrhovni sodnik

      Pravilno.

  • macon

   Bog nam je dal svobodno voljo.

 • Vrhovni sodnik

  avtohtoni neandartalec, zakaj misliš, da se nam bog, stvarnik, višja sila ali kakor ga pač imenuješ ne pokaže.

  • Rožle

   Nima jajca…he !

   • Vrhovni sodnik

    Ne, mal bol se potrud.

  • baldeagle

   Saj se nam pokaže, vendar ne v fizični obliki.

   • Vrhovni sodnik

    Povej zakaj se ne v fizični obliki.

    • baldeagle

     Ker v taki obliki sploh ne obstaja.

     • Vrhovni sodnik

      Ni prav, stvarnik lahko postaja v bilo kateri obliki, če si to zaželi, saj je on vse ustvaril, zakaj se nam potem ne pokaže.

     • avtohtoni neandartalec

      Mogoče se je odločil za nevidno obliko, ker bi nas rad podučil, da ne moremo ukazovati Bogu kako in kdaj naj se nam pokaže, sploh pa ne kaj naj stori.

  • avtohtoni neandartalec

   Po moje, bo Bog šele spontano nastal.
   Gre za inverzno logiko nastanka zavesti človeka, neživa narava je ustvarila organsko bitje z domišljijo, to pa potrebuje najmanj Boga, da lahko živi v neskončnem vesolju. Ker bo ta vsemogoč in posledica edinega mogočega evolucijskega toka, bo lahko osmislil cel postopek in se vrnil nazaj v času, ko bo ustvaril vesolje in vse ostalo, približno tako kot si razlagamo, da piše v Bibliji. Ker je tudi razlaga nastajala spontano, skupaj z razvojem človeške duhovne in humanistične misli, sploh ni pomembno, če je res ali ne, drugače sploh ne znamo več razmišljati in ko bo Bog iskal inspiracijo, kaj naj bi sploh ustvaril in zakaj naj bi bilo tisto dobro, se bo spomnil kaj smo ljudje izkusili v njegovem stvarstvu. Bog bo torej šele nastal, iz istih razlogov kot je narava nekoč že spontano ustvarila človeka oziroma zavest.
   Saj to je tudi namen popolnosti, da se sama sebi dokaže, v vsem mogočem, dobrem in slabem, temu jaz pravim svobodna volja, brez stricev, ki bi jo kakorkoli omejevali ali nadzirali.
   Saj se nam kaže, meni zgleda kot celotno človeštvo, ki poganjamo oziroma predstavljamo njegovo edino zavestno izkušnjo.

   Ampak tisto s posilstvom mi pa še vedno ne gre v glavo, zgleda obstaja v našem biološkem organizmu tudi potreba, da onečastimo najbolj sveto mesto v človeku, tam kjer se vedno znova rojeva Bog. Zgleda na tem svetu res še ni nič sveto, rabimo nekaj, kar lahko združi našo telesno in duhovno izkušnjo v transcendentalno celoto, ne da bi pri tem uporabili kakršno koli silo, že zato bi bilo dobro, če bi skozi evolucije zavesti nekoč res nastal Bog, ker bomo sicer večno obsojeni na otipavanje in potiskanje spolnih udov v telesa drugih oseb.
   Aja, Boga menda ni več na tem svetu zato, ker smo ga ubili, če si slučajno pozabil, ampak je obljubil, da pride nazaj, čeprav to ne bo imelo nujno kakšno vezo z nami, sploh pa potem ta svet ne bo več isti.

   • mojadezela

    Daj povej mi od kje potem zavest. Vse, kar šteje v tem skrivnstnem vesolju ni materjal ampak zavest. Zavest ne potrebuje fizičnega telesa za svoj obstoj. Obratno oganizem potrebuje zavest, da lahko sploh deluje. Torej po logiki, je zavest obstajala pred materijo, jaz si to predstavljam, kot temno morje zavesti. Bog je abstrakten pojem, kar pomeni, da lahko s tem pojmom poimenijemo praktično vse, kar obstaja in kar smo sposobni zaznati. Samo od vsakega posameznika in njegove kognitivnosti je odvisno, kaj zanj predstavlja bog. Vse to pa je še vedno v okvirju posameznikove zavesti. Mene osebno zanima, kaj je izven teh meja. Zaenkrat je to področje neznano in tudi besed za poimenovanje česa takega ne poznamo. Verjamem, da se zavest rojeva iz tega področja neznanega. Ampak to je spet moj domet zaznave in moja kognitivnost, ki moj svet dela takega za kakršnega ga imam.

 • Igor Kavalar

  Za vse rope in posilstva je kriva Merklova in njena odprta politika pomoči drhali!
  Ko se bo v Sloveniji zgodilo isto, veste dobro kdo je sokriv za napade!

  • Rožle

   Ona se je tut že odločila kaj bo…!

  • Rožle

   A ti pa kr sam seb pluse štemaš…?

   • Vrhovni sodnik

    Zakaj pa ne, mu je pač post všeč, saj ti je orel povedal, da je na nas, da izberemo.

   • Igor Kavalar

    Več kot enga ne morem dat ne sebi ne tebi ;)

    • Vrhovni sodnik

     +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++, čista + 10 za odkritosrčnost, še bog je djal, če se ne boš sam imel rad, te tud drugi ne bojo imel.

    • Rožle

     Men pa sodniku nisi nobega prtisnu…skopuh…

     • Zobje kot biseri

      Sem ti ga jaz.

   • Vrhovni sodnik

    Kwa se pa finga delaš, na kurah prvo seb + užgeš.

  • avtohtoni neandartalec

   Kdo je kriv pa za vse tiste milijone vzhodno Nemških delavcev, ki so pustili svoja življenja v Porurju?

 • Vrhovni sodnik

  Čakam na odgovor, zakaj se nam stvarnik ne pokaže v fizični obliki, mogoče bo Marta to vedela.

  • Rožle

   Mislš 3 kralji..?

   • Vrhovni sodnik

    Ne dlakocepi, jasno, kot bel dan, še zmeraj čakam na odgovor.

    • Rožle

     Jest vem kdo vse je Bilderberg…!

     • Vrhovni sodnik

      Takoj povej, ali pa utihni, za razznaka to vemo.

     • baldeagle

      Ima po tvoje več nickov?

     • Vrhovni sodnik

      Tukaj vem za 2, na kurah jih je imel več.

     • baldeagle

      To me pa zanima, pod katerim nickom še piše, ali je to skrivnost.

     • Zobje kot biseri

      Kitajski pregovor pravi, ne daj sosedu ribe, raje ga nauči lovit. Tud nam bildi ne pove katere nicke ima, z Rožletom opazujeva in prebereva poste, mal primerjaš besednjak, stil pisanja, dolžino itd….. Šejtan ma na kurah 274 nickov, pa smo vse odkril.

     • avtohtoni neandartalec

      Mi jih imamo tudi eno par v občini.

     • Vrhovni sodnik

      Tud ti si mu podoben, bildiju mislim.

  • baldeagle

   Potem nas pa razsvetli in nam povej.

   • Vrhovni sodnik

    Če bi se nam stvarnik pokazal v fizični obliki, bi tudi vse barabe na svetu vključno s Kučanom vedle, kaj jih čaka po smrti, hajcanje v peklu ali še kaj hujšga, bi načrtno žrtvovali zemeljsko življenje, kaj je teh 80 let proti večnosti in bi bili vsi pošteni in dobri iz strahu pred stvarnikom, stvarnik pa tega ne želi, hoče, da smo pošteni in dobri po svoji izbiri, kakor si lepo dol napisal in da verujemo vanj, ne da ga bi videli. Energija je neuničljiva, edino obliko spremeni, zato vsak v svoji duši nosi svoj kodni zapis in ko na koncu življenja pride do sodbe, se samo ta zapis pogleda, ki nam vse pove o dotični osebi.

    • Zobje kot biseri

     Vsa čast Vs, tud jaz v tebe verjamem, ne, da bi te videl.

    • avtohtoni neandartalec

     Kaj Bog ve, se najbolje zavemo, ko pogledamo v nočno nebo. Vse ve, do zadnjega fotona, in vse je še vedno tam kjer je nastalo, sicer ne bi videli ničesar na nočnem nebu, ker iz preteklosti ne bi prišla do nas nobena informacija oziroma slika. Pa očitno je, če bi lahko razvili dovolj močne teleskope in potovali hitreje od svetlobe, bi lahko iz daljave opazovali dogodke, ki so se zgodili v preteklosti, če bi imeli še kakšne posebne senzorje, bi lahko slišali celo kaj so si posamezniki v tistem hipu mislili. Tudi misli so nenazadnje le fotoni, isto kot scvetloba zvezd na nebu, kjer se nekoč ti valovi odvijali v naših glavah. Vse je še vedno tam kjer je nastalo, niti ena sama malenkost ni nikamor izginila in tudi nikoli ne bo.
     Še bolj zanimivo je kam gre tehnološka revolucija, danes poznajo že čitalce možganskih valov, ki lahko na daljavo razvozljajo vsebino posamezne misli, ne da bi se človek tega fizično kakorkoli zavedal, ker se vse to že danes lahko beleži in shranjuje na večno,bo naša kopija nebes kmalu postala realnost, saj bodo lahko oligarhije na oblasti kontrolirali celotno zavedno sfero na celem planetu oziroma v celotnem znanem vesolju. To ni noben Jul Vern, to se že danes dogaja, tukaj in zdaj.

     • Zobje kot biseri

      ITAQ, saj tko se že zdaj z Rožletom pogovarjava, ne rabva ne mobe ne maila, pa to, vpraš ga če ne verjameš.

     • Rožle

      Itaq….tut mižikat ni treba…!

     • Zobje kot biseri

      Bi šlo brez namigov.

     • Rožle

      Se opravičujem…

     • Zobje kot biseri

      Hvala, pa to, kje je pa jelen.

  • Rožle

   Za Ney…pa mislim, da je bila Loben…

   • Zobje kot biseri

    Misliš črni panter, mislim, da ne, Maday, ki si vsake pol leta nick zamenja, vedno je pa y v nicku.

    • Rožle

     Tist je men bolj zgledala kot modri panter,,,,

     • Zobje kot biseri

      AAAAAAAAAAAAUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU, lihkr bom znoru, zadnje cajte maš res hude, si tak, ko ena prodajalka, ji rečem plave Ronhil, ona da men bele z 1 plavo črtico, ko ji rečem, da to niso plave in ji pokažem katere naj mi, da, mi odgovori, gospod, te so pa temno plave, me je razjezila tko, da sem ji rekel, kura, edine, ki so plave, a govorim mogoče Kitajsko.

     • Rožle

      A pol te več ne zanima kdo je Bildi…?

     • Vrhovni sodnik

      Povej že enkrat.

     • Rožle

      Čaki, rajš u kaslc…!

     • Vrhovni sodnik

      Ti si pa cepljen proti brzini.

   • ney

    ???

 • Rožle

  Poker time…?

  • Zobje kot biseri

   Moram bit pri volji, nisem Cankar.

  • Emigrant

   A ti igraš.

   • Rožle

    Ni šans…!

    • Emigrant

     Žetoni so zastonj.

     • Rožle

      Droga je tut prvič zastonj…..

     • Emigrant

      Se prav, da se bojiš sam sebe, se nimaš pod kontrolo, strah ima velike oči, to ti najbolje veš Rožle.

 • Rožle

  A je taprau…?

  • Vrhovni sodnik

   Je ja, pa razznak, pa avtohtoni tudi.

 • Rožle

  avtohtoni neandartalec….je pa čistokrvni Šeytan..!

  • Emigrant

   Tud to sem pomislil, sam mal preveč o duhovnosti ve in dolžine postov bolj bild.. odgovarjajo.

  • avtohtoni neandartalec

   Veseli me že, da v meni ne vidiš žival. Evolucija bi lahko tudi obrnila tok, hm… ampak je mogoče tako bolj praktično, če ljudje delajo za neandartlace, in ne obratno, nenazadnje človeški geni prevladujejo. Kdo je v Evropi avtohton, je pa menda tudi jasno, ljudje so se tu naselili vsaj par sto tisoč let za podalpskimi neandartalci, še veliko pred Norikumom.

 • Rožle

  baldeagle…je pa ZAGOR TE-NEJ iz 24kur…!

  • Emigrant

   Ne ga lomt, izdajalce so včasih streljal.

   • Rožle

    dr Janez Sveti = Nadškof Msgr. Svetislav

    • Emigrant

     ITAQ, kwa želi vaša gnada, da vam kahlo prinesem.

    • dr Janez Sveti

     Daj ga srat.
     Dr Janez Sveti originalni vesoljc

     • indijanka

      Pri tej temi nisi Vesoljc. Vedno pozabiš.

     • dr Janez Sveti

      Saj veš, da se moraš integrirat, ker drugače izstopaš in v Sloveniji to ni zaželjeno. :)
      Dr Janez Sveti Bipolar

     • indijanka

      Mogoče. Ali pa si tekmovalnejši kot misliš in je tvoj hobi na vseh nivojih zbiranje referenc pri psihiloškem marketingu?

     • dr Janez Sveti

      Hmmm. Mogoče. Veš, menda smo samo hologram, vendar tega ne razumemo in vidimo, ker smo del , oziroma V hologramu. Torej je tudi tvoja ocena lahko pravilna, sam pa tega ne opazim, ker sem IN. :)
      Dr Janez Sveti fatamorgana

     • indijanka

      Fatamorgana? Ne. Lahko smo hologram. Svetloba, valovanje, energija omogočajo, da se občutimo. Zato si popolnoma pravo podobo ustvarimo s srcem, z vizualizacijo pa neko obliko. Tako o drugem kot sebi. Mogoče je pri svetlobi pomemben odboj, ki je lahko ničen samo takrat, ko je svetloba ustrezna. Mogoče je to skrivnost iskanja. Mogoče zato ljudje svoj manjko najbolj glasno izražajo, ker o njem stalno premišljujejo? Kdo bi vedel?

     • mojadezela

      To je bilo lepo povedano.

     • indijanka

      Hvala.

     • mojadezela

      prosim

     • Novakec

      Ja, avtohtone sloovce res izstopajo od multi kulti pritepencev vseh vrst povečini iz bivše juge ki počasi prevzemajo vajeti pri vodenju slolandije. Amen.

     • Rožle

      No ja v bistvu si kar Bilderberg…

     • dr Janez Sveti

      Sem kar dr Janez Sveti, genij in lepotec

  • dr Janez Sveti

   A nebi vidva z Emigrantom raje smetila privat?
   Če že čutiš potrebo po zapisovanju svojih prebliskov, se vsaj teme drži.
   Dr Janez Sveti Strogost

   • Emigrant

    Bildi, zresen se.

    • dr Janez Sveti

     ??? zmeden?

 • Feriss.H

  Nemci imajo krivca za tole svinjarijo, in to niti niso ti “temnopolti” stvori, ampak nora Merkel ki je vse to zakuhala. Če jo ne odstavijo takoj, aretirajo in obtožijo ogrožanja varnosti celotne države, potem pa naj se im zgodi še več tega, vse dokler se ne srečajo z izgubljeno pametjo. Ta dogodek je živ dokaz da so liberalne “progresivne” množice EU mentalno neuravnovešene in se ih bo treba lotiti brezkompromisno in sistemsko.

  Dokler bodo debilne EU države blagodejno tolerirale posiljevanje svojih žensk se bo to stopnjevalo. Zanima me pa kakšna bo reakcija ko bodo prvi Fedri poleteli z kakšne stolpnice. Grem stavit da se bodo Federske oblasti šele takrat zganile, tu ne bo tolerance. Muslijim pa že ne bodo dovolili da se spravljajo na najbolj čislano vrednoto v EU.

  EU mediji pa vztrajno brenkajo v iste multikulturalne strune, gledam Sky in Črna bere novice, preklopim na BBC in imam vtis da gledam neko Afriško tv, CNN – Črnec z obvezno Belo blond kolegico, preskočim na RT, blesava Ruska reporterka naklada o Islamofobiji v UK, in končno na France24, tam pa novice o Afriki.

  Ker sta “kulturni dialog” in “tolerantnost” glavna orožja v konfrontaciji z temle kar nas preplavlja, nas bodo ta stvorenja obravnavala tako kot si zaslužimo, tako kot volkovi obravnavajo ovce.

 • Tanja Bor

  V razmislek pošiljam komentar FAZ (http://www.faz.net/aktuell/politik/inland/kommentar-mitten-in-koeln-13999029.html), v katerem avtor opozarja, da je posebnost dogodka v Kölnu to, da se je zgodil pred katedralo, sicer pa (tudi) v Nemčiji obstajajo deli mesta, ki jih policija že dolgo ne oblada več. V komentarjih pogosto omenjajo ime Thilo Sarrazin, ki je 2010 napisal uspešnico o prihodnosti Nemčije (https://www.rtvslo.si/svet/thilo-sarrazin-nemci-bodo-odpravili-sami-sebe/238153).

 • Novakec

  Hitro so se organiziral v tisočglaho hordo in terorizirajo nič hudega slutečo ljudstvo, trije štirje varnostniki se lahko pokakani samo skrijejo, scenarij za naprej, polcaji so pa itak vsi na mejah.

 • dr Janez Sveti
 • ney

  Treba je vedeti, da ti migranti iz vzhodnih držav niso rasli ob gledanju tv, računalnikih, mirnih pogovorih,modi…Ampak so rasli ob ubijanju,pokanju(kalašniki, bombe), tepežu, kamenjanju, poniževanju žensk…takšen odnos je za njih normalen za njih ni to nobeno presenečenje.In s psihološkega vidika, so to prinesli s seboj v EU.
  EU bi jih morala najprej izobraziti.

  • xtc

   Ti si nepopravljiv optimist tega se ne da ozdraviti.
   Oz gre samo na en način.
   Tudi tega še multikulti trajbarji niso dojeli,bodo pa kmalu.

   • ney

    Jaz tebi ne govorim, kaj si ti in tudi ti meni ne govori kaj sem jaz…
    Jaz za sebe dobro vem kaj sem…
    Malo razmisli preden komentatorje ozmerjaš (rusofilčki…) Kajti na tem forumu vsak lahko pove svoje mnenje brez, da drugega žališ…
    Ni ti treba mojega mnenja upoštevati in če imaš kaj proti, ga tudi prebrati ni treba.L.p.

    • mojadezela

     ne ukvarjaj se z njim nima smisla…..razpravljaj z ljudmi, ki so tega vredni. Tudi mene dobi včasih na limanice in se prepustim njegovi abotnosti, priznam. Vse opazke, ki jih lepi drugim, so ogledalo njegove lastne osebnosti.

     • ney

      Sem opazila in sem se najbolj nasmejala, ko si mu v nekem komentarju omenil, da naj se kar razpiše, da greš jest…Najbolj pametno…
      Je pa res da včasih napiše kakšno skropucalo, da ga sploh ne razumeš.L.p.

    • Emigrant

     ++++++++++++++++++++++ čista + 10.

   • Rožle

    A še nisi opazil, da ogovarjaš nežnejši spol….

    • mojadezela

     on je prepoln samega sebe, da bi opazil, da so na svetu še drugi…..

  • macon

   Naj se sami izobražujejo pri sebi doma.

 • Mitra Purusha

  “Policija in politika sta nad obsegom incidentov šokirani. ” Jaz sem šokiran nad tem, da so oni zdaj “šokirani”, saj je vsaj meni, kot večini drugim ljudem bilo jasno kam “pes taco moli”.

 • rudi breznik

  kje ste pa zdaj nekateri kulturniki ki zagovarjate golazen peljite jim svoje zene in hcere da jih posilijo tudi v dom k macku muriju naj pridejo na obisk.jaz se kar kupujem puskomitraljez zmago a ves kam se obrnit

  • Nova24TV Mod 1

   Opozorilo: golazen.

   • macon

    Zločinci so golazen in tu gre za zločince.

 • mojadezela

  Mene samo zanima, kaj je ta čas počela POLICIJA? Kje so bili? Baje obstaja visoka stopnja ogroženosti v EU zaradi terorizma, zato bi moralo na tak dan biti na terenu ogromno policije. In če že so bili v večjem številu na terenu, zakaj potem niso ukrepali?

  • Feriss.H

   Dobro vprašanje, pa dajmo to malo analizirati.

   V državo spustijo skoraj milijon moških primatov, večina je še iz kamene dobe
   Njihove babe doma so zavite v plahte, večinoma grde in zavaljene
   Tu pa kar mrgoli deklet ki ne skrivajo, celo razkazujejo svoje dobrine
   Primatom se dobesedno trga, in še Islam im pravi da im nevernice pripadajo
   Oblasti vedo s kom imajo opravka a so jih vseeno kar spustili iz zbirnih centrov

   A je možno da so experimentirali da vidijo ali bodo Nemke navdušene nad temi stvori. Zagotovo niso mislili da bodo vsi ti primati zadovoljni z avtomobilskim auspuhom, kot oni Črnec na YouTubu. Poleg tega socialni inženirji so planirali parjenje Nemk z temi, da nadomestijo izpad domače proizvodnje.

   Če so ih Nemke izneverile, a jih bodo z dekretom prisilili da sprejmejo novost, kot je o temu Francozom že pridigal Sarkozy, da če ne bo šlo zlepa bo pa država intervenirala.

   V tej prfuknjeni EU je tudi to opcija, čemu bi jih pa drugače uvažali, a zaradi prenosa visokih tehnologij.

   • mojadezela

    ja moram priznat, da si mi odprl še nova obzorja s tem komentarjem. Postavi pa se mi vedno več novih vprašanj?

   • ney

    In ena posledica tega je,da je danes A. Merkel dobila paket.

   • Nata

    O, MOŠKI PRIMATI ! Super naziv . In spomnimo se posnetkov teh primatov …….koliko jih je bilo , a ne ? Vendar pa so vsi mediji trajbali svojo – o beguncih in ubogih družinah ?

  • Nata

   + + + + + + + + + + + + + +

 • francelj3

  Menda so bili vsi močno alkoholizirani. Musliči, pa alkohol. To daje upanje, da imajo nemške želje po njihovi integraciji trdno podlago. Če že ne pri burkah in metanju po tleh petkrat na dan, pa vsaj pri alkoholizmu.

 • von Rhein

  Za take izmečke bo treba po mnogih letih odpreti zdravilišče v vasi blizu Muenchna.

 • južnificirana_si

  tile so pa čudni inženirji

  • mojadezela

   inženirji za zgubo časa.

 • mojadezela

  Česa se musliji najbolj bojijo: da bi njihove ženske postale pismene in izobražene, da bi imele enake pravice kot moški. Če bi se to zgodilo, mi lahko verjamete, da islam propade. Razgledana in izobražena ženska ne bo nikoli sprejela take vere, ki ji namenja suženjski status in ničvrednost. Z tako žensko se na da manipulirati in nikakor ni tovarna za otroke. To je pravo orožje proti fanatičnemu in izprijenemu islamu, ki ga moramo uporabiti. Ne pa da jim na zahodu dopuščajo islamske vrtce in šole, le te bi morali najstrožje prepovedati, prav tako kot burke in podobne rjuhe. Tu imamo svoje vrednote in navade, ki jih moramo za vsako ceno obdržati in vsem prišlekom zakonsko naložiti, da se jih dosledno držijo ali pa izgon. Pri takih ekscesih, pa najstrožje ukrepati s strani policije(če je treba premlatiti jih kot stare kante) in sodstva.

  • Feriss.H

   Pravo orožje za Muslije so že zdavnaj odkrili naši predniki tu in križarji takratne EU v expedicijah tam doli v sveti deželi. Danes je edino meč zamenjati z čem bolj efikasnim in to je to.

   • mojadezela

    ja saj pravim, da bo izobrazba njihovih žensk in nasploh revolucionarni dvig ženske v islamu privedlo do opuščanja te religije. To se mi zdi pravi ključ do uspeha. Oni to dobro vedo, zato pa na vso moč zatirajo žense in njihovo moč. V mojih očeh niso nič drugega kot strahopetne podgane.

    • Feriss.H

     Ma nebi se preveč zanašal na izobraževanje njihovih babnic. Ne vem če si spremljal ali videl na Youtubu, kako zavaljene krule, prekrite z plahtami, goreče branijo svojo PRAVICO do burkaste mode. Besnijo in norijo če im se sploh ponuja opcija burka-brez.

     • mojadezela

      to so ponavadi stare babnice, ki ne poznajo drugega, kot svoje stanovanje in vrt. Te pri tem projektu odpadejo. Najstnice je potrebno ločiti od družin(internat itd…), da ne padejo pod vpliv staršev. Ko bodo te ženske spoznale in okusile svobodo, mi lahko verjameš, da ne bodo hotele sprejeti suženjstva in prisilne poroke z nekim izprijenim starcem, ki je prijatelj njenega fotra.

     • Feriss.H

      A ni najbolj enstavno ne spuščati ih sem, tiste ki so že tu pa exportirati nazaj brez uveljavljanja garancije

     • mojadezela

      Ja to je najbolj enostavno, problem so vladajoči, ki hlapčujejo sivi eminenci. Varijanti sta samo dve: ali gremo skupaj kot homogen narod pred parlament in jih odnesemo ven in izvolimo vlado narodne enotnosti(neke prave ljudi-PATRIOTE) ali pa apatično gledamo, kako nam uničujejo deželo in izkrivljajo naše vrednote..

     • ney

      Saj to se že tudi dogaja ampak ponavadi te najstnice pristanejo mrtve pod kamni.

     • mojadezela

      Za take zverinske ekscese, bi se bilo potrebno vprašati ali vendar nebi bila smrtna kazen še kako na mestu. Obtoženi na smrt bi bili vsi vpleteni, tako posredno kot neposredno. Potem bi hitro bili pridni.

     • ney

      Potem, bi morali obtožiti vse moške iz cele vasi ali province,ker skoraj vsi sodelujejo pri kamenjanju,povdarjam SKORAJ.

     • mojadezela

      Mene ne zanima kaj počnejo v svojih državah. Moje mnenje se je nanašalo izključno na EU prostor. Verjamem pa da bi tudi te migrantke, ki bi jih v EU izobrazili in jim dali dihati, postopoma in v povezavi z iformacijsko tehnologijo, lahko osvestile svoje prijateljice ali pa družinske članice, ki so še v matičnih državah, da bi si upale tudi doma narediti nek preboj….

     • ney

      Se popolnoma strinjam, to je ena strateška rešitev, ki pa težko postane čez noč.
      Lepo pozdravljen! (imam opravke) :)

     • Feriss.H

      Ney je že povedala, tam bi jih kamenjali, fotri, bratje, sosedje, mimoidoči, policaji bi pa snemali to na mobilce, za kasneje gledat doma.

     • macon

      Sodelavec je bil v Egiptu in je šel na ekskurzijo na jug do starih templjev v Luksorju. Vojak mu je povedal, da so teroristi včasih napadli in pobili turiste in da so bili lokalci, ki so se žrtvovali, da je potem cela družina ali vas dobila nagrado (tudi po milijon dolarjev) in si jo razdelila. Vojska je to rešila tako, da je postavila topove pred vas iz katere je izhajal terorist in jo zbombardirala ter pobila pol vasi. Tako se tisti skupnosti ni več splačalo vzgajati “mučenikov”, ker so imeli vse podrto in pobito.

     • ney

      Nočejo biti brez,ker bi se potem videle njihove “zavaljene krule”…

     • mojadezela

      hahaha

  • novaknovak

   ja, in naši “demokrati in levičarji” so to pri nas zavrnil…še naprej jih veselo volte…

 • Danda

  Vse skupaj brezveze!!!!Mi,navadna raja,že dolgo opozarjamo na podobne možne scenarije,a politiki še naprej trobijo svoje!!!Češ,rabimo novo delovno moč,sprejmimo jih kot sebi enake….Vsi so izobraženi, sposobni,,,,,Zdaj pa vidimo česa so sposobni!!!!Seveda jih Merklova vabi,ona je brez skrbi,nje se nobeden ne bo dotaknil!!!Pa ne zato ker jo varujejo varnostniki:))

  • mojadezela

   noben moški, ki kaj da nase se je nebi dotaknil….

   • Danda

    Še bicikla ne bi naslonil nanjo…Fuj;-)

    • Feriss.H

     Ta bo pol zate..

     Kakšna je razlika med stati na robu prepada in Merkco ki ti ga fafa?

     NOBENA –

     V obeh primerih ne smeš gledati dol

     • mojadezela

      hahahaha

     • Danda

      Ej,dobro si me nasmejal!!!!Hvala ti,polepšal si mi popoldne:)

     • Feriss.H

      Le kdo bi si mislu da tudi Merkica lahko spravlja v dobro voljo…mogoče bi se v kakšnem cirkusu pa le obnesla

     • mojadezela

      saj smo v cirkusu-žalostno ampak resnično.

     • Feriss.H

      Pol pa DNAR NAZAJ – nč ni zabavno

     • Feriss.H

      Kdo bi si mislu da tudi Merkica lahko spravlja v dobro voljo…mogoče bi se v kakšnem cirkusu pa le obnesla

     • ney

      Huda!

     • Nova24TV Mod 1

      Bi šlo brez prostaškosti za spolno občevanje?

 • ney

  https://www.youtube.com/watch?v=-lX_lif8GA4

  Kot sem že spodaj opisala okolje.

 • Danda

  Moderator mi briše odgovor(očitno ga ni niti prebral),Tako,da ,nadaljujte zabavno temo brez mene!!!!

  • Feriss.H

   Kaj si pa tazga naredu, a si na glas izgovarjau HUDIČ, piščouka in podobno…

  • Nova24TV Mod 1

   Pozdravljeni, ni bilo nobenega izbrisa.
   Preglejte nastavitve komentarjev (pod temo) desno zgoraj – najnovejši naprej (bi moralo biti po defoltu), morda imate po pomembnosti.
   Prijazen pozdrav, admin

   • Danda

    Bil je izbris,kajti na drugo temo sem pa lahko komentiral!!!!Saj je vseeno,mogoče res napaka v sistemu….Odkrito povedano,se niti ne obremenjujem…Če pa je napaka z moje strani,se pa odkritosrčno opravičujem in mi je žal,da sem vas brezrazloga obdolžil… Sorrry!!!

    • Nova24TV Mod 1

     Spoštovani, še enkrat sem pregledal vse Vaše komentarje in noben od njih ni v kategoriji izbrisanih. Še enkrat poglejte, ali se je tisti komentar, za katarega ste napisali, da je bil izbrisan, kljub vsemu pojavil (če bi morda bil “na čakanju” in je bil naknadno od Vašega vprašanja morda potrjen). Izbrisa ni bilo. Lepo pozdravljeni, admin.

 • novaknovak

  ma fak…močno alkoholizirani?! močno alkoholiziran pokonc ne more stat, musloti pa ne uživajo alkota…kdo torej sedaj tu zavaja? folk, bolje da se zanesete na skinheade in mafijo, ki ve kaj je čast, kot na državne uradnike…

 • Mihael

  Močno alkoholizirani storilci so ravnali povsem “brez zavor in nasilno”. “Eden izmed storilcev je policistki v civilu segel v hlače,” poroča Plickert
  DOKAZ, da so migranti zbežali od Islama.
  Tako, da nehite ta fake news širiti.
  Da so migranti muslimani.
  Ne klanjajo, pijejo ALKOHOL, pa še posiljujejo, to je po šeriatu kazen z obglavljanjem, ali vislice.
  Samo zato ker mu je ime muslimansko ni musliman zaradi tega.
  Tako kot če je nekemu kriminalcu ime Mihael ali Jure, še ni kristjan zato, in ne hodi v cerkev zato.
  A boš cerkev zdaj napadel zaradi tega?
  Malo se zbudite od vsega črednega nagona.
  Taki niso dobrodošli migranti, zato ker so KRIMINALCI, ne zato ker so muslimani.
  Ker to pač niso. Ampak ker so KRIMINALCI, in nima veze to z vero.
  Ima pa z vašo vero to veze.
  Več kot očitno, pretirano se ogroženo počutite. Zaradi Islama.
  Kar se kriminalcev tiče, čisto razumljivo, običajno.
  Če je vsak migrant kriminalec, ker je mauwslims.
  Potem je vsak slovenski kriminalec zaradi krščanstva.
  Ker mu je ime iz Biblije, Peter, Jure, Tomaž, ipd
  Pa vsak pedofilski duhovnik, ker je kristjan.
  Pa vsak član narkokartela, ker nosi križ.
  Lahko ta fake news vsi spretno igramo.
  Ne sam islamofobni zionisti in njihove lutke.
  Zbudite se od nemega kopiranja lažnih novic.
  Bo boljše za zdravje, za vse nas.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!