fbpx

Sirski migrant okrutno zaklal žensko, ker ni hotela z njim v posteljo – sedaj trdi, da je mladoleten

Umorjena Jolanta K., Foto: Twitter

Sirski migrant je obtožen, da je z nožem za rezanje kebaba v divjem besu večkrat zaklal žensko. Mohamad H. trdi, da je mladoleten, čeprav so njegovi starši dejali, da je starejši od 21 let. Poleg umora ženske v Reutlingenu je obtožen tudi poskusa umora in petih povzročitev hude telesne poškodbe. Njegovo barbarsko klanje se je končalo, ko ga je mimoidoči voznik povozil.

Mohamad se je z nožem spravil na sodelavko poljske narodnosti Jolanto K., ki je delala v isti prodajalni kebaba. Jolanta se je morala spopadati s spolnim nadlegovanjem, a se je seksualnim ponudbam Mohamada jasno upirala. Ta je pobesnel in jo zaklal pri belem dnevu.

Seveda Mohamad trdi, da je še otrok
Ob začetku sojenja je Mohamad dejal, da je rojstni datum na njegovem potnem listu napačen. Trdil je, da se je rodil novembra leta 1995. Če bi to držalo, bi bil Mohamad ob storitvi dejanja star 20 let in bi ga kot takega moralo nemško sodišče obravnavati kot mladoletnega. Praksa v Nemčiji je, da mladoletni storilci prejmejo milejše kazni, le redkokdaj zapor.

Najvišja zagrožena kazen za umor, če gre za mladoletno osebo, je 10 do 15 let. Za polnoletno osebo pa je zagrožena dosmrtna ječa. Express poroča, da je treba preveriti, če navedbe Mohamada držijo, saj bi v tem primeru moralo primer prevzeti sodišče za mladoletne. Politična korektnost Evrope se kaže tudi v izjavi sodnika, ki je dejal, da bo treba upoštevati institut “in dubio pro reo” (v dvomu je treba razsoditi v korist obtoženca).

Foto: Youtube

“Mladoletni” migrant Mohamad, Foto: Youtube

A mit o Mohamadovi starosti so razbili njegovi starši, ki trdijo, da je bil Mohamad zagotovo že polnoleten ob storitvi kaznivega dejanja. Tako trdi tudi njegov sodelavec, ki je povedal, da Mohamad živi v migrantskem taboru. Sodelavec je dejal, da je imel obtoženi že prej težave s pravili in da je imel redno nasilne izpade. Obtoženi je videti kot odrasel moški.

Če bo spoznan za otroka, bo primer prevzelo sodišče za mladoletne
A pri nemški pravici, ki je v zadnjem času, sploh od začetka migrantske krize, vedno bolj politično korektna, ne moremo jasno napovedati rezultata. Glede na to, da so nemški sodniki na prostost izpustili islamske pedofile, morilce in posiljevalce, je popolnoma verjetno, da bodo tudi za Mohamada ugotovili, da je mladoleten.

Izpostaviti pa je treba, da ta umor jasno kaže na mentalno stanje celotne islamske populacije. Ženska ima v Evropi pravico zavrniti spolni odnos z neznancem in za to ne sme trpeti nikakršnih posledic. Mohamad pa jo je brutalno umoril, ker ga je vztrajno zavračala. V svoja nedrja sprejema Evropa psihopate, ki mislijo, da je ženska lastnina in predmet, globalna levica s feministkami na čelu pa jim ploska. Ob prekletem zavezništvu med feminizmom in islamom pa postaja vse bolj jasno, da se levica ne bori za nobene pravice, pač pa le za popolno prevlado. Globalni levici je treba enkrat za vselej napraviti konec.

Aleksander Rant