Spet napad v Parizu! Ilegalni afganistanski migrant s škarjami poštarja zabodel v grlo

Afganistanski migrant, ki je s škarjami poštarja zabodel v Parizu (vir: twitter)

Potem ko je afganistanski terorist v nedeljo z nožem zabodel sedem ljudi, je v ponedeljek prišlo do novega napada, v katerem je ilegalni afganistanski migrant v Parizu s škarjami v vrat zabodel poštarja in skušal raniti še mimoidoče.

Islamistični teroristični napadi v Franciji zahtevajo vedno več žrtev. Od terorističnega masakra islamistov na sedežu satiričnega časopisa Charlie Hebdo v letu 2015 je v Franciji po poročanju Daily Maila do danes življenje izgubilo 240 ljudi.

Potem ko je je afganistanski terorist v nedeljo z nožem ranil sedem ljudi, je v ponedeljek prišlo do novega napada, v katerem je afganistanski migrant sredi Pariza s škarjami v grlo zabodel poštarja. Uradni viri so razkrili, da je terorist pri sebi imel dokumente, ki so bili izdani za afganistanskega mladoletnika. Napadalec je star več kot 30 let.

Nedeljskega terorista skušali ustaviti civilisti
Ob tem so razkrili tudi podrobnosti nedeljskega terorističnega pohoda. Terorist se je v begu pred Francozi, ki so ga skušali ustaviti in vanj metali krogle, ki se uporabljajo v priljubljeni francoski igri, podobni balinanju, imenovani petanka, skril za parom britanskih turistov.

Sprva se je nameril na igralce priljubljene francoske igre, a so ga ti začeli obmetavati s kamni in težkimi kroglami. Niso se zbali njegovih groženj z 38-centimetrskim nožem. Afganistanec je zato raje pobegnil in v napadu ranil sedem mimoidočih. Igralci, ki so preganjali terorista, so Britanca opozorili na napadalca, a par ni ustrezno reagiral, kar je teroristu omogočilo, da je enega od njiju zabodel v prsni koš.

Ivan Šokić

 • Republic Commando

  Sem vesel, da sem si Pariz ogledal, ko je bilo še normalno urejeno evropsko mesto.

  • Mihilus

   Kaj se pa ti spoznaš na turizem? Le kdo danes še hoče videt brezvezne muzeje in Parižane, ki pijejo draga vina? Pariz je zdaj, ko so ga preuredili v adrenalinski park mnogo bolj zanimiv in privlačen. Mestne oblasti morajo pripeljat še več islamistov, da bo čim več teh “adrenalinskih” dogodkov.

   • slosin

    včas so rekl ‘videti Rim in umreti’, dons bo to Paris…greš v Paris in umreš….

 • pajot

  Kako je že rekel makaronček,mamin sinko: Treba se bo navadit na takšno življenje. he,he,he…

 • ZatonMesecnikov

  Multikulti podoba, sanje vsakega Levičarja, zgoraj na sliki. In multikulti oblačila. Kot nas je nekoč poučil Grega repovž v Mladini, so to dogodki, na katere se je splačalo čakati….

  Pa obudimo spomin;

  Učimo se torej o Siriji in Afganistanu, Eritreji in Iraku … Od tam prihajajo naši bodoči prijatelji, sošolci naših otrok, žene in možje, svaki in zeti, prva generacija bo še močno zaznamovana, druga pa bo
  predvsem skrbela, da čim manj »njihovega« utone v pozabo. Prihaja raznolikost, prihaja učenje za nas in zanje, skupni prazniki, enkrat njihovi, enkrat naši. A vseeno. Prihajajo nova hrana in čudovite
  restavracije pa literatura, glasba in seveda kakšna navada, ki se ji bomo čudili – oni naši, mi pa njihovi. Kar predstavljajte si, kako bodo debelo pogledali, ko bodo prvič videli na primer kurente.

  Pa brez panike ali pretiranega veselja: glede na obete se bo treba kar potruditi, da bodo med vašimi prijatelji. Dejansko govorimo le o vsakem 40., 30. državljanu, ki ga bo prinesel med nas tokratni eksodus.

  Dovolj torej teh razprav, v katerih smo danes. Ne moremo ustaviti sveta. Dobrodošli, novi sodržavljani.

  Prihajajo tudi novi načini uporabe škarij, ter pozdravi poštarja na vratih….

  • Valter BraniSlav

   Levi so fuknjeni…. zive v milnem mehurcku naivnih pricakovanj….

 • RATATA

  Afganistanska narodna: “Poštarja zakolješ najmanj enkrat”

 • Silvo Centrih

  Nedvomno je član udbomafije.

  • stajerc5

   Popolnoma pravo ime, saj je verjetno prisel cez balkansko yugoslenijo v Francijo!!!!!

   • Silvo Centrih

    Nikakor ne morem razumeti, zakaj so Biščak in kompanija tako zelo domobransko nastrojeni. Namreč… niso bili udeleženci WWII. Niti ideja v skrotumu ateja. Zdaj pa vse vedo. Hvala bogu, da so partizani zmagali. In da mi u ni treba pisati v nemščini. Hvala bogu, da Maister ni bil pri Nova24

 • Wqx Htr

  se pravi Pariz ni več varen.

 • Valter BraniSlav

  Tudi Ljubljana ne bo ce se bodo migracije nadaljevale.

 • Valter BraniSlav

  Jim bo Makaron povedal da morajo biti pridni pa bo vse OK…

 • slosin

  nori francozi…kaj pa prodajajo škarje…pa celo nože…

 • xtc

  Torej?
  Sanitarni odstrel.

 • Gr Enze

  KJE SI FAJONKA RDEČA ??? POJDI V PARIZ .

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!