Splitskega dilerja pred smrtjo brutalno mučili – zlomili so mu laket in prste na obeh rokah, mu iztrgali jezik in izkopali oči!

Ante Prnjak (Foto: Facebook)

Pripadniki specialne policije iz Splita so v četrtek, ob 9:15 zjutraj, v bliskoviti akciji blizu avtocestne postaje v Omišu prijeli 27-letnega Liridona B., Albanca s srbskim državljanstvom, ki ima že sedem let stalno bivališče v hrvaškem Stobreču. Razlog za aretacijo je sum umora nekdanjega pripadnika vojaške policije Anteja Prnjaka, čigar razmrcvarjeno truplo je bilo v sredo zjutraj najdeno na dvorišču enega izmed objektov v gradnji na splitskem trgovsko-transportnem terminalu. 

Po navedbah zanesljivih virov Slobodne Dalmacije je bil Prnjak pred smrtjo okrutno mučen, ob najdbi trupla so namreč videli, da je imel zlomljene prste in laket na obeh rokah, prav tako pa so mu iztrgali  jezik in izkopali oči. Nato so ga ubili s petimi streli v telo in enim v glavo ter ga z njegovim avtomobilom BMW 5, starim 15 let, odpeljali na splitski terminal.

V zasedi so ga pričakali specialci
Policijski uslužbenci so v četrtek aretirali 27-letnika, ki ga sumijo za umor 34-letnika, potem ko je prispel na tržnico, kjer delata njegova mati in sestra. Medtem sta ga dva zatemnjena kombija specialcev pričakala na tržnici, saj so pri prisluškovanju telefonskega pogovora slišali, da prihaja na tržnico z namenom, da materi izroči večjo količino denarja. Osumljeni sploh ni imel časa za upiranje in beg, saj ga je zaseda povsem presenetila.

Sumili so, da pod krinko dela za policijo
Po navedbah policije so Albancu prišli na sled po tem, ko so našli telo Prnjaka in zažgan avto. Najdena avtomatska puška blizu prizorišča pa je bila tista, ki ga je povezala z zločinom. Kljub temu, da policija z javnostjo ne želi deliti informacij glede splitskega podzemlja, pa je jasno, da – po okrutnosti sodeč – gre za mafijski umor. Obstajajo pa glasne domneve, da so glede pokojnega predvidevali, da je policijski vohun, ki bi lahko ogrozil njihovo delovanje.

Foto: Facebook

Konec julija so privedli 25-letnega D.B., po tem, ko so na njegovem domu našli 826,8 grama kokaina, orožje, opremo za nadaljnjo distribucijo droge in malo manj kot 100 tisoč bankovcev v domači in tuji valuti. Govori se, da je prav aretacija 25-letnika, sicer sorodnika aretiranega 27-letnika, tista, ki naj bi privedla do zločina, saj naj bi ta smatral, da je nekdanji vojaški policist kriv za aretacijo bratranca. Prnjak je bil namreč maja lani razkrit kot eden izmed četverice organizatorjev dilerske skupine. Mnoge je presenetilo, da je Prnjak kmalu po zadržanju in zaslišanju na svobodi, saj je bilo v policijski akciji zaseženo kar dva in pol kilograma amfetaminov, 44 gramov kokaina in 364 gramov marihuane.

Policija je prepričana, da za umor Prnjaka ni odgovoren le 27-letni Albanec, ta naj bi po njihovo imel vsaj enega pomagača. Obstajajo poročanja, da naj bi v zvezi z umorom tudi v Nemčiji potekale aretacije.

N. Ž.

 • Wqx Htr

  šiptar proklet!

  • RATATA

   serbo kroatski šiptar proklet plus busanc!

   • učko

    Peklenski koktail od genov, ja.

   • traktor

    Šiptarji so, kot rak. Kamorkoli pridejo zasejejo matestaze in se širijo dokler ne pojedo gostitelja. Tudi pri nas je tako. Zlasti na obali. In na Hrvaškem tudi. Domače birte so izrinili na periferijo, vse eminentne lokacije pa pokupili z grožnjami in za majhne denarje.

    • RATATA

     Ratali smo eno faking kosovo!

 • Janez

  Na natezalo in od njega izvedeti čimveč potem pa po kratkem postopku šus v čelo.Pa saj Hrčki to znajo.

 • Soave

  Predlagam, da raje kaj več napišete o naši ” kokainski sceni “. Vse mogoče se piše in govori. . . . .

  Jaz bi v takih primerih zopet uvedla smrtno kazen.

  • Steiermark

   Naj se jim sodi po njihovih zakonih, kjer storilca usmrtijo na natančno enak način, kot je on nekoga drugega.eno uro nazaj

   • Soave

    + + + + + . Edino pravično bi bilo !!

 • Felikss_AH

  Kar so Urbane Niggerske in MS13 Mestizo bande v ZDA, to so v Evropi Shqiptar-ske bande, ali po naše Šipci. Trump-pov plan zbrati na kup MS13 golazen in jo izgnati, bi v EU morali izvesti enako z Šipci.

  Imel enkratno priložnost spoznati ih v JNA za časa moje obvezne “specializacije” tam… to so humanoidi čigar mentalni sklop je podoben reptilom… kuščarjem… krokodilom… mrtve plazilske oči in zahrbtnost ob neverjetni plemenski kohezivnosti. Če s takimi prideš v resen konflikt, ih za lastno preživetje moraš dobesedno potamaniti… in to celo pleme, brez izjem… ker v nasprotnem bodo oni tebe. Krvni Dolg je njihov zakon!

  Nič čudnega da so Komunistične oblasti Slovenistanske do njih tako dobrohotne in ih naseljujejo po Sloveniji… baje Velenje je prava Šiptarija-domačija… in Komunisti ter Šiptarji… ena sama bratovščina.

  • KAPIBARA

   Zaposlitev zdravnika v Velenju, je med drugim znanje albanščine ??
   Na jesenicam, pa mi davkoplačevalci, plčujemo tolmača za albanski jezik
   Žal ni več daleč dan, da bo kot v Makedoniji- albanščina drugi uradni jezik v SLOVENIJI
   Bog ne daj !!
   :-(

   • Steiermark

    Če nebo albanščina, pa bo v Sloveniji, srbščina!

    • sloven

     ja to se ne sme zgoditi ravno tako velja za nemscino ane

     • Goran Hvala

      za nemscino to pa ne. so baje nemci avtohtoni v slo. oziroma so bli tukaj pred slovenci.. slovenci so jih pregnal. . sej Steiermark to nonstop ponavlja.. :-).

     • Steiermark

      za tupe in glupe slovene in ostale srbijance, lahko ponavljam kolikor hočem, vendar vam ne gre v glavo, “jer tamo gde srbin stavi svoju nogu, je srpska zemlja”, od beograda do Tokia!

     • sloven

      Ja ona je verjetno uciteljica zgodovine o kateri nima pojma in nemscine ki jo ne razume niti besedice v svoji namisljeni drzavi stajerski nekaksen frodo

     • Steiermark

      kretenček srbskega izvora ne ve, da je bila nemščina, vsaj na štajerskem, do 1918 večinski jezik, večine na štajerskem – štajercev…..

     • sloven

      Opica ne ve da so nemci trumoma prihajali in si prisvajali slovensko zemljo ker slovenci so ziveli nekdaj po celotni koroski stajerski ki so si ju nemci prisvojili ostal nam je le majhen koscek koroske in stajerske kjer pa se vedno mrgoli domacih izdajalcev in prodanih dus kot si ti

  • Hun1978

   ti bos kj potamanil

   • Felikss_AH

    Tebe in tvoje soplemenjake bi na primer okrasil z svincem iz čistega športnega zadovoljstva… če bi se ukazala dobra prilika… seveda taka brez zakonskih posledic. Sicer pa kdo ve… mogoče se pa še bomo gledali skozi cevi

    • Hun1978

     ja brez zakonskih posledic?!.se en jansist k se bi jebal, da mu ne uđe..
     jebe se men za siptarje..stos je da nakladas v prazno, kaj bi ti naredil, revše zahojeno

     • Felikss_AH

      Loj blejavi… kot navaden podrepni Levuhcasti insekt ki se komaj zaveda da obstaja se drzneš pojaviti tu in se šopiriti. Še enkrat se te usmilim in ti tudi zadnjič namenim par besed… zato ker sem že prvič odstopil od pravila da ne stopim na samohodne drekce tvojega tipa ko se mečete pod komentarje. Upam da bo kmalu prišel čas ko se bomo MORALI medsebojno obračunavati, ko ne bo hoču-neču, pol pa kakor bo… ti mizerijo Levuharska

     • Hun1978

      ne napihuj se revse nepomembno

     • LewGD

      Ta ti je mocna, nekomu pravis da je nepomemben a lepis se na istega kot kaksen neucakani grupi-peder

     • Hun1978

      sam se ti si mankal u grupo

     • LewGD

      Kadar koli vidim take tecne drekace kot si ti, vedno na kraju izpade da ste tolk vsiljivi samo zato ker se za vas v realnem zivljenju niti klateski cucki ne zmenijo. Zagotovo te tudi klosarji na cesti ne opazijo ko fehtajo za kaksen cent. Nezanimiv in monoton se nabijas ljudem tu v komentarje in si presrecen ko ti kdo odgovori. Ceprav bevskas nazaj strupeno le dajes vtis kot da mahas z repom, ali rep s tabo, ker te opazijo. Da nisi kaksen s krastavo ritjo odsluzeni homoseksualec?

     • Hun1978

      kako ves da imajo pedri krastave riti?

     • Felikss_AH

      Povedali na 24kur in RTV Slo

     • LewGD

      Prehitel si me za par minut! LOL

      Če tale Hunska pederčina nima krastačno rit, ma pa zagotovo kraste v glavi

     • Hun1978

      sumljiv si ti

     • Steiermark

      pusti ga reveža, to ima že v genih, kot vsi njemu podobni balkanci….

    • večni srb

     Misliš verjetno na leče v kamerah morilskih letečih dronov, v oči se že dolgo ne gledajo več, na frontah vsi nosijo zaščitna očala.

    • Spartan

     Balkan Safari praviš a? Pickup truck pa ta močni reflektorji na strehi pa komad na full v avtoradiu “Iron Maiden – Run To The Hills (Run for your life) – https://youtu.be/86URGgqONvA” in gremo na lov. Sem za!

  • Anja M.

   Poglej kolega, pri njih sta dve možnosti, 1: pustiti jih na miru ali pa 2: potamanit do zadnjega.

   Zahodnjaki smo po srcu pravični in ne uporabljano nesorazmerno velike sile. Ampak slej ko prej bo prišel dan, ko bo proti njim potrebna uporaba sile in takrat bosta na mizi samo ena opcija: totalna likvidacija.

   To se bo lahko zgodilo šele, ko jih bomo razorožili njihovega najmočnejšega orožja: statusa žrtve. Takšne zgodbe za dosego tega cilja NUJNE.

   • večni srb

    Sklepam, da si ti verjetno rojena pravim staršem, na strani zmagovalcev.

    • Anja M.

     Moje skromno mnenje je, da ni nič od tega dogajanja naključno. Cilj pa je depopulacija. V prvi fazi je zadeva potekala tako, da se je kar čimbolj zmanjševala rodnost avtohtonega prebivalstva. Ker sistem nebi prenesel postopnega zmanjševanja populacije se je ta primankljaj kompenziral z začasnim uvozom “humanoidov”. V drugi fazi pa se bodo ob prisotnosti močnega depopulacijskega pritiska izvršile etnične čistke.

     Začetek tega procesa se je z uspešnim izpodkopavanjem ideologije multikulturalizma že začel.

  • večni srb

   To je pa TIto kriv, ko je ohranjal albanski jezik in kulturo ter jih je s tem izoliral.

 • Duhec

  Zakaj je to pomembno?!

  • Slovenc

   Ocitno jim je pomemben albanc z srbskim drzavljanstvom…

 • bubamara

  Albanci v najlepšem srbskem mestu lahko samo sladoled prodajajo. Trg droge peljejo sinovi bivših SDV carjev.

  • večni srb

   Kje pa dobijo robo, verjetno trgujejo z albansko mafijo.

   • bubamara

    Možno, da gre roba preko Albanije. Ampak trg obvladuje srbska in črnogorska mafija, ki je nastala iz SDV-ja.

 • Zgornji

  Tatuji so mu prepustili preveč Zlih Duhov – Energij skozi Auro, in zato se ga je navlekla Nesreča Zaradi Pomanjkanja Stvarnikove Milosti. Žaaal.

 • Tweety Bird

  Albanec s srbskom državljanstvom?… A nimamo v Sloveniji Albanca s slovenskim državljanstvom… rojen v vasi Fushë Kosovë (Kosovo Polje) v bližini Prištine, sin Kosovarja Fatmirja in Makedonsko-Albanske matere Zamire Beqiraj?… Tudi on je imel avtomatsko puško…pa ne samo ene…na tisoče. Vse je prodal :)

  • Steiermark

   A jih je tebi prodal? Izgleda pa, da ti je nekdo , še prej, v tvojo velikansko prazno glavo, naredil še luknjo, s takšno puško……prepih v glavi imaš!

 • Vsakomur, ki se zdijo te mafijske metode krute, naj povem, da so to zelo “nežne” metode napram temu, kar bodo kmalu počeli invazivci z nami.
  Toliko, da veste, da ne boste potem govotili, da niste vedeli ….

  • večni srb

   Če se ti tako mučenje zdi milo, si verjetno doma iz kakšnega Vukovarja.

   • Steiermark

    Ali misliš, da je tisti srbski invazor iz Vukovarja, ki je kot prvo žrtev svoje jugosrbske povampirjene in krvi željne , pribil na vrata katoliške cerkve, v Vukovarju, 90 letno ženico, ki je tako , “križana” tudi umrla!

  • Goran Hvala

   bvahahaha.. . eni sanjate pr belem dnevu….

 • Franc Šink

  To niso Albanci.To so Yugo Šiptarji.Ki so okupirali Kosovo.

  • večni srb

   Krščani in ateisti torej, ne muslimanski albanci.

   • Steiermark

    “krščani”, kot vi srbi!

 • Olga2345

  Udbomafija!

 • tramal

  Ja kdo dela umore,kraje preprodaje .Seveda srbini ali pa šipterji ,obojni so isti.

  • večni srb

   V vsakem primeru so krivi srbi, tudi če gre za skorumpirano hrvaško vojaško policijo.

 • Hun1978

  na Nori24 izkljucno pozitivno naravnani članki..ta portal redno bere samo umsko skrenuti sa puta

  • BlackOpsSystem

   24ur in slovenske novice so boljše anede???? Nova 24 objavlja kar drugi režijski medijo na komando ne!!!! Ampak ja imbecila moti, ker ni o mireli lapi nč, ker ni ljubezni po domače, ker ni kmetije in ostalih bedarij.

   • rubec

    Malce so pa le dvignili nivo tovrstnih oddaj. Na rtv imajo zdaj eno novo imenovana Z Mišo. Poglobljeno, čustveno, duhovno doživetje. Pa tudi voditeljica je nova in predvsem mlada. Pred njo je še bleščeča kariera.

   • večni srb

    Slišimo veliko novic iz Hrvaške, če so pa sami slovenci, ki so po rodu iz Hrvaške in s Slovenijo niso zadovoljni.

   • Hun1978

    ja fila vs z arzenalom sovrastva

    • LewGD

     Sovrastvo do takih manijakalno sovraznih kot si ti je nuja

     • Hun1978

      teb ni pomoci

  • lokec

   Pojdi stran . Si hud provokator. Taki ste nevarni. Nič nimam proti, če nas ne maraš. Saj lahko greš na druge elektonske medije in tam piši. Predvidevam da si 1978 letnik, zagotavljam ti. da ti bo v življenju še hudo ker si tako hudoben.

   • Hun1978

    jst ti predvidevam hudo bolezn

  • ZatonMesecnikov

   Umsko napredni se posvečajo Arhivu Revije Borec….

   http://www.zalozba-sophia.si/katalog/2011/arhiv-starejsih-letnikov-2005-2011

   • Hun1978

    nism vedel da obstaja Borac

    • ZatonMesecnikov

     Boraca puna Juga bila….

     • Hun1978

      Pa vnebohodcev, romarjev v Jajce

     • ZatonMesecnikov

      S pištolo na tilniku bi vsak šel v Jajce….

     • Hun1978

      ne delj se budalo vecjo k si setać…ne izgovarjejte se clani partije, da vs je kdo silil v bilo šta

     • ZatonMesecnikov

      Morda ne pištolina cev, Hune. Je pa šla kariera, služba, šolanje, zate, za otroke….

     • Hun1978

      morda, morda.bla, bla, bla…v partijo si vstpil po lastni vesti

     • ZatonMesecnikov

      kristjanov Partija ni jemala Hune. šlo je za konkurenčno religijo….

      pa še premlad sem bil.

     • Hun1978

      ne govorim zate osebno..setać

     • Hun1978

      jemala je kristjane se najraj, ker so se moral odrect veri

     • KAPIBARA

      .. ker so bile ugodnosti večje, kot če nisi bil !!

     • Hun1978

      ovajanje za ugodnosti…kako dobro poznam take pićketine

 • Marjan Šarac

  Prav je, da med sabo razčistijo in poračunajo.

 • Tweety Bird

  Albanec s srbskom državljanstvom?… A nimamo v Sloveniji Albanca s slovenskim državljanstvom… rojen v vasi Fushë Kosovë (Kosovo Polje) v bližini Prištine, sin Kosovarja Fatmirja in Makedonsko-Albanske matere Zamire Beqiraj?… Tudi on je imel avtomatsko puško…pa ne samo ene…na tisoče. Vse je prodal :)

  • večni srb

   Za vse slabo na Hrvaškem so vedno krivi Večni Srbi, ščurki in podgane.

   • FORT WORTH

    In ne samo na Hrvaskem tudi ja Svedsken in se kje.
    Postenost in delavnost enostavno nista vasi vrlini pa tudi vojaki niste in nikoli ne bote.
    Enostavno ni ene stvari na svetu, kjer bi bili superiorni.
    No, mogoce le v zdrahah.

    • večni srb

     Na srečo si ti tukaj, da nas na to neprestano opozarjaš, sicer bi se nam še bolj zmešalo.

     • FORT WORTH

      Zdaj vsaj ves iz kasnega testa ste.
      Nicvredni dinar se mate ??
      Bratje Crnogorci raje prijateljujejo s Hrvati, kot s srbi.

   • Štalmajster

    V Srbiji pa menda Hrvati. ?? Provokatorji in hujskači pa ste menda iz istega gnezda.

  • Silos

   Ne laži !!!! Vem od kje je doma oče!!!!!! Je bolj Slovenec,kot si ti !!!!

   • ĐĐ Style

    A sedaj imamo lestvico kdo je večji slovenec? Samo v faco jajota pogledam pa mi je vse jasno.

    • Republic Commando

     Jooooooooooj ĐĐ, kako patetično spet. Podn :)

     • ĐĐ Style

      Tvoj način pisave mi vse pove o tebi, rad bi bil faca a si nažalost drek. SIN PROSTITUTKE IN ŠIPTARJA

     • Steiermark

      Ti pa izgleda, da si oče vseh drekov, tako srbskih kot šiptarskih!

     • Mojca pokraculja

      Napominjam…. izdal si se cefur, slovenscina te hebe.

     • ĐĐ Style

      Hebe hebe

    • KAPIBARA

     Pa poglej perkamandelca v faco… pa župana… pa Izolčana… pa boš videl same anomalije..

    • Silos

     Poglej si enkrat svojo radovednost pa ti bo tudi jasno. Jasno?

    • Mojca pokraculja

     Ti zmene cefutarsko, sam se poglej v spegu! Ajde bre, izgini, napominjem opet.

     • ĐĐ Style

      Srbijanka, srbska posla.

  • Olga2345

   Odgovor je : Kucan! Pojdite v Murgle!

   • Steiermark

    ta oskubljena kura ima preluknjano glavo , kar ji povzroča prepih, zato je sploh brez veze replicirati njene blodnje……”ne razumije dobro”….

  • centurion

   ŠAREC MARJAN

   To veš ti, mi in ONI.
   Pa še kaj vemo ali ne, ANTON PEINKIHER….

   http://www.slobodanpraljak.com/MATERIJALI/RATNI%20DOKUMENTI/LABRADOR/IZJAVA%20-%20RADENKO%20RADOJCIC%207.%20DIO.pdf

  • Clemen J.

   Veliko je albancev, vpraš Don zokita, mu dost gnarja prnesejo.

 • večni srb

  Bistveni podatek se mi zdi, da hrvaška vojna policija preprodaja droge in orožje.

  • antimur

   To je podobno kot naša bivša obrambna ministrica Kresalova, po domače pasja princesa, ki se je baje na veliko ukvarjala z drogo, toda ker je kučanistka, ji je bilo to dovoljeno.

  • učko

   Pah, Črna gora je glavna mafijska država, Đukanovići pa carji mafije !

 • Goran Hvala

  dobu kar je zasluzu… pravilno…
  policaj pa droge svercal. ko ga jebe….

 • RATATA

  Tudi jaz bi dilerja pred smrtjo brutalno mučil, mu zlomil laket in prste na obeh rokah, mu iztrgal jezik in izkopal oči, če bi mojega otroka navadil na drogo!

  • BlackOpsSystem

   Če diler navadi tvojega otroka na drogo….je krivda na tvoji strani ….kot starš si zatajil!!!

   • RATATA

    Brihtavc si…

   • KAPIBARA

    Res je !

    danes je uspeh- zmaga, da ti otrok ne konča na uličnem življenju.. !!
    Največji kapital za časa življenja , je ta, katerega vložiš v otroka..

 • Olga2345

  Tako je morila Kučanova UDBA!

  • Gor Pri

   Tako morijo vse mafijske združbe!

  • Kekec na Kosovem polju

   17. septembra 1958 je bil v vasi Fushë Kosovë (Kosovo Polje) v bližini
   Prištine rojen Ivani Jansha, sin Kosovarja Fatmirja Janshe in
   Makedonsko-Albanske matere Zamire Beqiraj. Ko je bil Ivani še otrok, sta
   ga biološka starša dala v posvojitev domobranskima rejnikoma iz
   Grosupljega. Ob prihodu v Slovenijo je bil krščen in pri krstu dobil ime
   Janez. Albanski priimek in ime Ivani Jansha so poslovenili, tako da je
   bil od tedaj znan kot Ivan Janez Janša. Janša se je celotno življenje
   zavedal svojih albanskih korenin, a jih je pred javnostjo uspešno
   skrival, dokler niso raziskovalni novinarji izbrskali zgodbo o njegovem
   pravem poreklu. Kot otrok je bil v okupiranem Kosovu velikokrat deležen
   zaničevanja Srbskih oblasti, kar ga je tako travmatiziralo, da ima še
   danes patološki odpor proti Srbom in vsem priimkom na IĆ…

   • Goran Hvala

    pravjo janseviki da resnica boli.. zdej jim pa kar verjamem… :-)

   • tramal

    Poznam veliko ljudi ki so prišli z juga pa so bolj vdani sloveniji kot vi izdajalci komunajzerji ki jo hočete uničiti

   • sunday

    hahahaha ti si močno zamešal – kučko je posvojeni srba – toliko v vednost !!!

    • Kekec na kosovem polju

     Ko je bil še mladinec, so sovaščani v Grosupljem večkrat podvomili o
     njegovem poreklu, saj obrazna morfologija ni namigovala na slovensko
     poreklo, pač pa je bila bolj podobna ljudem iz zahodnega Balkana, bolj
     natančno Albanije. Ko je Janša zasedel visoka mesta v državi so te
     govorice potihnile, saj so se vaščani Grosupljega bali sankcij, saj se
     je Janša izkazal kot zelo avtoritativna osebnost. Kot mladinec je bil v
     Jugoslaviji zaprisežen komunist, saj je bil mnenja, da lahko po Titovi
     smrti prevzame njegovo mesto kot avtoritativni vodja države. Ko je bil
     zaradi radikalnih militantnih pogledov izključen iz komunistične partije
     je postal zaprisežen antikomunist. Leta 1991 je kot poveljnik
     teritorialne obrambe dobil priložnost, da se maščuje komunistom in Srbom
     za travme iz otroštva in mladosti. Njegovo poveljevanje je bilo
     osnovano na agresiji, zato je bila Slovenija v veliki nevarnosti popolne
     ofenzive in uničenja s strani JNA. K sreči je bil glas razuma
     predsednik predsedstva Milan Kučan, ki je spor rešil po diplomatski poti
     in omogočil našo osamosvojitev hitro in brez veliko prelite krvi.

     • RATATA

      Blagoje Adźić ti še źiviš puška te ubila jebote

     • Steiermark

      revše zblojeno jugosrbsko!

     • Darth Vader

      vmes smo pobili kar nekaj izdajalcev…..kot naprimer Merlak v svoji gazelasti konzervi……ostali pa se cvrejo v lastnem infernu življanja, ki ni vreden psa, kaj šele samooklicanih komunistov (ki to niso) :)

    • Darth Vader

     milan kučan posvojen srb? kje se lahko to potrdi, kot dejstvo?

   • Silos

    Lep domišljijski spis!

   • Steiermark

    Kakec na Kosovem polju, zmotil si se pri črkovanju svojega imena: ne kekec ampak kakec

    • Kekec na Kosovem polju

     Če ti ni jasno kaj pomeni kekec si daleč od tega ,da si bil rojen v
     Sloveniji .Ne vem kako vam dajo državljanstvo, če ne obvladate jezika
     države v kateri živite.Kupi si slov.pravopis in poglej iz katerega imena
     je izvedenka kekec ?? In to ni moje ime ,teveč sinonim za človeka ,ki
     ga opisujem pod komentarjem. Slučajno ti povem ,če ti ni že prišlo !

     • Darth Vader

      ti si kakec na kosovskem polju :)

     • Steiermark

      Vsekakor kažeš na dejstvo, da si bolj kakec, kot kekec!

   • KAPIBARA

    To sem že nekje zasledil..
    Za šankom slišal idejo:
    Zdaj pa naredi isto ekspertizo, ali pa tisti novinarji, izseljevanje družin v Srbijo, o staremu, ki je prišlici pamža naredu, prišla nazaj v SLO, nekam preko Mure, pamž postal veljak, privlerkel ta male (pol brate-pol sestre- pol bratrance), od srbske kmetije, katerim omogočil kariero..ki jo nadaljujejo..
    Res pa je , da so te glave za šankom, bile opite..od Car Lazar in Carica Milica..

 • ĐĐ Style

  Je to mogoče diler pomladka SĐS? Ali so omladinci v paniki?

  • ԻմՏերնուիմԱստվածը

   To bi moral vprašati Violeto.

   • ĐĐ Style

    Violeta ni v pomladku SĐS-a, bo treba jajota vprašat kaj mu hitlerjugend počno med prostim časom.

    • plamen100

     Komunajzlerji se nekaj oglasate?? Poglej kaj ste v Velenju naredili? Spremenili v siptarsko mesto, samo dzamija se manjka. Isto na obali, siptarji na vsakem koraku..bruh. vas Pahor je pred nekaj meseci v kosovskem parlamentu obljubljal, da bo preprical pet EU drzav, da priznajo Kosovo. Res bi rad videl kako bodo Spanija, Grcija, Ciper priznali kosovo. Kakor koli, levicarji ste tisti, ki podpirate to mafijo na skodo Slovenije saj jih nemci in avstrijci po kratkem postopku izzenejo iz drzave pri nas pa jih gostimo v neomejenih cifrah!

     • ĐĐ Style

      Če samo še džamija manjka jo bomo zgradili, hvala ker ste nas napomnili. V tej temi se pogovarjamo o dilerjih in drogah. Ti pa omenjaš Velenje, šiptarje, Španijo in razne nebuloze, koncetracija in sledenje zgodbi ti povzroča težave. Očitno si v mladosti dostikrat padel na glavo , ali pa te je mama prostitutka zanemarjala ko so ji hodili moški iz partije. S tem si v rani mladosti zasovražil komunizem. Naj te napomnim, da je jajo bivši komunistični komisar.

     • Darth Vader

      ta zadeva ni šprint, kdo bo napisal bolj odrezav in diskretirajoč komentar :) imamo kontinuiteto življenja in klele ste ga popušil, zdej ste ujeti v kletki Slovenija, iz katere ne morete več ven :)

     • KAPIBARA

      Če si v prejšni državi, hotel vsaj karte za v kino ščipat al pa na vlaku, si MORAL biti komunist !
      Od tistih, jih nekaj ni vbeč, žal jih je več pa ostalo..

     • Mojca pokraculja

      Cigo razkrinkal si se – “napomniti” ni slovensko. Zgini oficir, jugoslovenar iz Slovenije!

     • Aton

      Nekateri komunisti so spregledali. Zaradi njih si priromal k nam.
      Tebi se to najbrž ne bo zgodilo.

  • Marjan Šarac

   To so pomladniki tvoje levice, tega ne moreš skriti.

  • Clemen J.

   Ne s tem se ukvarjajo predvsem volilci levice, razni osebki na ič, kot tošič in podobni.

 • Josip Broz Tito(UDBA)

  To je novica za naslovno stran? :)

  PS: Vi in vaše ustaše. :)

  • Ivan

   Jebo te ustaša v smrdljivi komunajzarski gobec.

   • RATATA

    Škrbasti gobec

  • Marjan Šarac

   Jasno tvoj je umoril tvojega. Tako ste delali, tako delamo.

 • to so pač rojaki ljubljenca tega portala

  • joza joza13

   Rad imam Srbe, ampak v Srbiji, ne tu! Enako Hrvate in Šiptarje.
   Tudi ti se spelji nazaj tja, kjer ti bo spet lepo ob sanjah o Sloveniji…

 • Darth Vader

  na metelkovi je polno kandidatov

 • Veritass

  Pa kaj nas briga, če se na jugu pobijajo med sabo drogeraši. Zopet samo, da imate nekaj za objaviti.
  Nora 24, pa še prevesti ne znate članka. Obenem seveda izkrivljate dejstva kot vedno. https://dnevnik.hr/vijesti/crna-kronika/ante-prnjak-je-najprije-okrutno-mucen-pa-tek-onda-izresetan-s-pet-metaka—528221.html
  Rajši malo raziščite našo narko sceno. Se ne upate dregati v narko mafijo, da ne bi tudi vi končali podobno.

 • Open mind

  A je bil diler komunist ali begunec? Pa še nič proti levičarjem ne klatijo in ne hvalisajo desnice. To sploh ni članek za ta portal (pa še samo o južnjakih je govora).

 • Tom Žnidarčič

  A še kdo verjame, da se lahko miljoni služijo ne da bi obveščevalne službe od tega imele korist? Kdo je najbolj proti legalizaciji drog?