fbpx

Sprevrženo! Levičarji napadli žalovalce za 15-letno Mio, ki jo je zabodel afganistanski ”begunec”, in vpili: ”Za obarvano Nemčijo!”

Foto: epa

Kandel je majhno nemško mesto blizu meje s Francijo. Tik pred koncem leta je meščane pretresel grozljiv zločin. Najstniški migrant iz Afganistana je do smrti zabodel 15-letno Mio, svoje nekdanje dekle, je poročal Deutsche Welle. Kar je sledilo prejšnji teden, pa kaže na vso pokvarjenost in sprevrženost levičarjev, še posebej njihove militantne skupine Antifa.

Pred dnevi se je med 400 in 600 meščanov s svečami v rokah sprehodilo po ulicah mesta in žalovalo za mlado Mio. Ko so prišli do kraja tragičnega dogodka, je iz bližnje stavbe z barvnimi dežniki skočilo okoli 30 levičarjev, ki so fizično napadli žalovalce in vpili: “Za obarvano Nemčijo.” Policija jih je na srečo odstranila, po dogodku se je zaradi nasilja levičarjev nad žalovalci pohodu pridružilo še več mimoidočih meščanov, je poročala policija.

Zdaj pa pozor! Žalovalce za 15-letnico so lokalni mediji označili za “skrajne desničarje”, a so jih lokalni policisti zavrnili, češ da gre za povsem ”običajne državljane”, ki so na ta način izrazili žalost zaradi zahrbtnega umora njihove najstniške someščanke.

Jože Biščak