Srhljivi načrti neonacistov, ki nameravajo SARS-CoV-2 uporabiti kot biološko orožje!

Atomwaffen Division (Foto: Facebook)

Kot razkrivajo zaupna poročila ameriških varnostnih in obveščevalnih služb, so se beli nacionalisti in neonacisti v Združenih državah Amerike že pred tedni pričeli dogovarjati, kako bi lahko novi koronavirus SARS-CoV-2 uporabili kot biološko orožje. Kot so ugotovili na podlagi pridobljenih sporočil, poslanih prek aplikacije za kriptirano komuniciranje Telegram, so se ekstremisti pogovarjali tudi o metodah širjenja virusa, s katerim bi ciljali na pripadnike organov pregona, manjšinske skupnosti in splošno javnost. Med drugim bi z okuženo slino pomazali kljuke na vratih pisarn FBI in pljuvali po gumbih v dvigalih.

Ameriški zvezni preiskovalci so razkrinkali srhljive načrte belih nacionalistov in neonacističnih skupin, ki so nameravale novi koronavirus uporabiti kot biološko orožje. Zvezna služba za zaščito, ki je del Oddelka za domovinsko varnost, se je dokopala do sporočil, ki so si jih pošiljali prek aplikacije za kriptirano komuniciranje Telegram, ki je med drugim priljubljena pri neonacističnih skupinah. Kot razkrivajo sporočila, so se beli nacionalisti med seboj dogovarjali, da bi z novim koronavirusom okužili pripadnike organov pregona in nebele ljudi, navaja Yahoo! News.

Virus bi beli nacionalisti med drugim širili tako, da bi s slino mazali kljuke na vratih pisarn FBI
Načrti belih nacionalistov so bili razkriti, ko so mediji pridobili zaupno poročilo obveščevalcev, ki je pokrivalo teden od 17. do 24. februarja, v njem pa je med drugim zapisano: “Nasilni ekstremisti se še vedno navdušujejo z bioterorizmom, ki je med njimi priljubljena tematika.” V poročilu še piše: “Beli rasno motivirani ekstremisti so nedavno razpravljali o koronavirusu in zatrdili, da je njihova dolžnost, da virus razširijo, če se kateri od njih okuži.”

Beli nacionalisti so se med drugim pogovarjali tudi o metodah, s katerimi bi virus razširili ne le med pripadniki organov pregona in manjšinskimi skupnostmi, pač pa tudi med splošno javnostjo. Ena od možnih metod je, da bi kljuke na vratih pisarn Zveznega preiskovalnega urada (FBI) pomazali z okuženo slino ali pa, da bi pljunili na gumbe v dvigalih.

Ameriške obveščevalne službe sicer že več mesecev spremljajo dogajanje v zvezi z epidemijo novega koronavirusa, z dogajanjem pa so bili precej hitro seznanjeni tudi ekstremisti. Poročilo je bilo namreč spisano v času, ko tudi ameriški predsednik Donald Trump ni pričakoval pretiranega širjenja virusa v ZDA, 26. februarja je na primer izrazil pričakovanje, da v nekaj dneh ne bodo imeli več novih primerov okužb.

White Supremacist Corona by Sharon Weinberger on Scribd

Domače ekstremistične skupine
Nasilje s strani zagovornikov bele nadvlade je Oddelek za domovinsko varnost že identificiral kot eno največjih domačih varnostnih groženj v državi in mnogi pričakujejo, da se bo takšnim ekstremističnim skupinam pričelo slediti tako kot tujim terorističnim skupinam. V zadnjem času je precej pozornosti s sodnimi postopki proti njihovim vodilnim članom vzbudila skupina Atomwaffen, o njih pa je obsežno pisal urednik portala Informant Nick Martin. Tudi Martin meni, da bi lahko Atomwaffen ali podobne skupine skušale izkoristiti pandemijo koronavirusa.

Rok Krajnc

 • sunday

  če so proti komunizmu in islamizmu, so čisto o.k. !!!

  • piko8

   Koronavirus nepozna levih in desnih !

 • Felikss_AH

  In to je “razkril” FBI ki je počel vse mogoče da kompromitira Trumpa in ustoliči Hillaryjevo. To je klasična subverzija NWO Cabale, ki je samo nadaljevanje dosedanjih nategov kot sta “Globalistično” Segrevanja i in izvor Corona virusa ki se je zgodil “naravno”.

  • All Bot

   FBI je znan po tem, da nastavja in potika in ustvarja teroriste za politično korist in opravičevanje lastnega obstoja. Na internetu iščejo jezne obupane ljudi, po tem jih pa hujskajo in prepričujejo v terorizem, jim priskrbijo eksplozive in otrožje in po tem jih “razkrinkajo”. Včasih pa tudi ne, in jim pustijo da izvedejo teroristični napad, da si lahko povečajo poblastila(inside job).

  • Felikss_AH

   Avtorica tega skropucala je Sharon Weinberger (Židinja) ki je študirala tudi na Yale-u (dominacija Židov) ki je inkubator Washingtonskega (Anti-Trump) establishmenta. Skupaj z Dov S. Zakheim (kakšno “presenečenje”, še en Žid) sta družno ustanovila think tank Center for Strategic and International Studies imenovan – Fortress Europe… ma ne ga srat… še en napad na ubogo Evropo ki je po njihovem kar “anti-Prijebežniška” trdnjava… čeprav je porozna kot preperelo sito

   • šmentanamuha

    Hvala za to proti utež, Feliks.

   • Ivan Ivanovič

    Gre za fake news, ki dokazuje, da je vse skupaj skrbno načrtovano in vodeno z določenim namenom, ki pa ni zajezitev epidemije koronavirusa. Cilj je prek izrednih razmer uničiti gospodarstvo Zahoda. To zdaj uspešno delajo. Ko bomo bosi in lačni ter odvisni od milosti države in njenih uradnikov, ki nam bodo delili racionirano hrano, pa nam bodo vsilili, karkoli bodo hoteli.

 • Olga101

  Komunisti=nacisti=fašisti=Islamisti v vseh verzijah! Zločinci!

 • Anton

  Saj to je že itak biološko orožje uporabljeno v trgovinski vojni. Samo ne vemo kdo ga je vrgu na svet, Zda ali Kitajska?

  • Ivan Ivanovič

   Zelo spekulativno, ne gre niti za ZDA niti za Kitajsko niti za EU – gre za globalistično kliko, ki obvladuje vso trojico. Kot kaže, so globalisti sklenili, da prek svetovne gospodarske krize, ki jo bodo namerno povzročili s pretvezo zajezitve epidemije koronavirusa, uresničijo svoj končni cilj, Svetovno državo. Ko bo čez kako leto svetovno gospodarstvo na tleh, ljudje pa lačni in odvisni od vsemogočne države in njenih uradnikov, ki bodo delili racionirano hrano, bodo ljudje pristali na vse, tudi na Svetovno državo. Ne trdim, da se bo to nujno zgodilo, ker se bodo pojavile tudi nasprotne težnje, toda svet so že vrgli s tečajev in zdi se, da nič več ne bo tako kot je bilo.

 • trumpet2018

  yahoo news, ja to je kredibilen vir inforamcij,hahahahaha, ne ga pokat s takšnimi, totalni fake news, FBI spet ponareja informacije, fotografije in dokumente , kot so to že počeli pri Trumpu, kjer so fabricirali cel kup ponarejenih dokumentov – russia gate. Demokrati hočeji očrniti nacionaliste in domoljube oz. patriote, da bodo imeli razlog,oz. da jih bodo lahko zaplenili orožje, potem bodo pa uvedli izredno stanje, odstranili Trumpa, potem pa nastopi new world order ajoj, nova24, niste nić boljši od 24 lažnivih kur, kateri pridno prepisujejo od CNN in podobnih lažnivih smeti (washington kompost, BBC. MSNBC, ABC in podobna levičarska lažniva globalsitična zalega

 • sodnikisozločinci

  Multi kulti globalistična združba na delu. Kot da so črnske in latino skupine kaj drugačne.

 • Steiermark

  Na youtubu si lahko ogledate Bujico i n Admirala Lošo, ki podaja svoje videnje glede širitve corona virusa, kdo ga je ustvaril in s kakšnim namenom posejal med ljudi.

 • xtc

  Hm?
  Kazalo bi zapisati Neo Nacional Socialisti,če spolohkejje na tem.