fbpx

Švedi so besni: Dovolj imajo levičarskih lažnivih medijev, hočejo resnico, ki jim jo je povedal policist Springare

Foto: printscreen

Policist Peter Springare, ki se je odločil, da na svoji facebook strani objavi, s katerimi zločini se je srečal v tekočem tednu, je naletel na neverjeten odziv. Več kot 160 tisoč Švedov se je v samo dveh dneh odločilo, da ga podpre pri njegovi nameri, da javno razkrije imena in narodnosti vseh osumljencev kriminalnih dejanj, število njegovih podpornikov pa raste iz minute v minuto. Kot je bilo pričakovati: zločine na Švedskem zakrivljajo večinoma migranti, kar je potrdil tudi zapis omenjenega policista.

V obdobju “razodetja” je bil Springare prijavljen policiji – prijavil ga je celo njegov delodajalec, pa tudi lokalni mediji in celo mainstream mediji, ki ga obtožujejo, da je rasist. Vendar pa je to ujezilo Švede, ki so v Springareju prepoznali tistega, ki širi resnico, saj si želijo resničnih podatkov, kdo je nevaren njim, njihovi lastnini in življenjem. Saj ne, da tega niso vedeli – ali pa vsaj slutili – že prej, vendar pa zdaj, ko je njihove sume potrdil policist Springare, zahtevajo javno razpravo o migrantih v njihovi državi. Prav tako zahtevajo, da se jim tovrstnih podatkov ne prikriva več.

V javni skupini na Facebooku, ki je stopila v bran Springareju, so tudi drugi švedski policisti, pa tudi policisti iz Danske, kjer se srečujejo z enakimi težavami.

Švedi o zapisih Petra Springareja pravijo, da je to “gibanje”
Nobenega dvoma ni, da je Springare začel na Švedskem trend, ki ga bo tamkajšnja vlada zelo težko prezrla. Nekateri Švedi omenjeno javno skupino na družabnem omrežju Facebook imenujejo že kar “gibanje”, čeprav se mainstream liberalni švedski mediji po svojih najboljših močeh trudijo, da bi pogumnega policista, ki mu je bilo dovolj potvarjanja resničnosti, prikazali kot rasista in nacionalista.

Policist Springare je za Švede pravi heroj. Na svojem facebook profilu je objavil fotografijo,koliko oboževalcev ima - ti ga zasipajo tudi z rožami. Foto: facebook

Policist Springare je za Švede pravi heroj. Na svoji facebook strani je objavil fotografijo,koliko oboževalcev ima – ti mu pošiljajo tudi rože. Foto: facebook

Komaj čakajo: tudi ta petek bo razkril zločince z imeni in narodnostjo
Neverjetna podpora švedskega naroda pa je Petru Springareju dala moč, obljubil je, da bo ljudi vsak petek seznanjal s kriminalnimi primeri, s katerimi se je srečal v dneh pred tem, prav tako bo razkril njihova imena in narodnost, poroča Speisa. Danes je torej petek in Švedi nestrpno čakajo njegovo objavo.

Marjanca Scheicher