fbpx

Švedska: Afriška migranta brutalno posilila švedsko mladoletnico, njenega prijatelja pa tako pretepla, da je v vegetativnem stanju

Richelieu Jarara

Švedska je učbeniški primer, kaj se zgodi z državo, ki ji predolgo vladajo ‘mehki’ levičarji in ‘vroči navijači’. Dva afriška migranta, ki sta skoraj do smrti pretepla moškega, nato pa brutalno posilila njegovo prijateljico, sta dobila eden le dve leti in pol kazni, drugi pa tri leta. Švedska bo skušala enega od njih deportirati, pa še to le začasno. Če je kaj dokaz, da se je Švedom od teorije spola in LGBT-izma zmešalo, je to zagotovo ta primer.

Freie Zeiten poroča, da so se tri najstnice in en moški, njihov prijatelj, odpravili na zabavo v stanovanje v Kisti, ki leži blizu Stockholma. Ena od prijateljic je na zabavo povabila tudi 21-letnega migranta iz Liberije, Richelieuja Jararaja, s katerim se je pred časom spoznala. Ta je s seboj pripeljal svojega prijatelja, prav tako migranta, Kenijca Fayeda Mwangija.

Migranta začela takoj nadlegovati dekleta
Ni minilo veliko časa, ko sta migranta začela spolno nadlegovati dekleta. Stvari so se stopnjevale, dokler ni prijatelj deklet želel posredovati. Migranta sta ga poškropila s solzivcem, nato pa sta ga začela brutalno brcati in pretepati. Moški je obležal na tleh. Krvavel je iz več ran na glavi, glava mu je zatekala, prav tako je imel več zlomov po celem telesu in odprtih ran. Dekleta so mislila, da je njihov prijatelj mrtev, prav tako sta to mislila migranta. Jarara se je slikal s ‘truplom’ in naložil fotografijo na Snapchat s pripisom: “Ubil sem tipa.” Moški je v resnici preživel, a je bil nezavesten in ima hude trajne možganske poškodbe.

Jararajev 19-letni prijatelj Mwangi je nato začel dušiti eno od deklet, ki je hotela pomagati prijatelju. Davil jo je, nato jo je z veliko silo pribil ob zid in jo vrgel na tla. Kenijec je nato pograbil eno od deklet, ki sta bili še pri zavesti. Za lase jo je odvlekel v spalnico in jo brutalno posilil. Kenijec jo je med posilstvom davil in ji grozil, da jo bo hudo pretepel, če bo kričala. Strahota se je končno končala, ko je sosed vdrl v stanovanje, kar je dalo dekletom možnost za pobeg.

Torej, še en brutalen napad migrantov na najstnice in avtohtone moške. Vprašanje je, kako bo ženska, ki je v svoji liberalni ‘vsevednosti’ in ‘dobroti’ povabila migranta na zabavo, živela sama s seboj. Rezultat njene odprtosti je prijatelj v vegetativnem stanju in brutalno posiljena prijateljica. ‘Močne’ švedske oblasti pa so za tako huda dejanja neizzvanega nasilja in posilstva dale migrantoma zgolj dve in pol ter tri leta zaporne kazni. Enega bodo deportirali, če bo šlo, pa še to začasno. Kot, da se delajo norca iz lastnih državljanov. Za njima pa ostajajo štiri uničena življenja, ki kažejo na to, da so časi mlahavih levičarjev prinesli v Evropo samo trpljenje in moralni razkroj.

A. R.