Švedska policija priznala, da je izgubila nadzor – razglasili so 55 prepovedanih območij, ki jim vladajo migranti

Fotografija je simbolična, Foto: Youtube

Tolpe mladoletnih migrantov so spremenile največji švedski nakupovalni center v prepovedano cono, kjer ustrahujejo policijo, nadlegujejo ženske in javno preprodajajo drogo. Gothenburška policija je morala zaradi vedno večjega števila incidentov uvesti izredne ukrepe. Zaradi dejanj migrantov je delavce in nakupovalce strah prihajati po nakupih in na delo.

Nordstan je glede na prodajo in število obiskovalcev največji nakupovalni center na Švedskem. Ko se trgovine ob osmih zvečer zaprejo, pa nakupovalni center prevzamejo tolpe migrantov, kljub temu da kar mrgoli policistov. Eden od vodij policijskih enot, Jonas Berggvist, je povedal: “Zaznali smo velik porast mladoletnih migrantov, ki živijo v severnem delu mesta. Zvečer preprodajajo droge, zgodijo pa se tudi spopadi med različnimi tolpami. Spore, ki so jih imeli doma, so prinesli s sabo.”

“Svojemu sinu ne bi pustil, da pride sem”
Berggvistov kolega Rikard Soresen je dodal, da opažajo povečanje nasilnih dejanj proti policiji. “V obtoku je veliko drog. Svojemu sinu ne bi pustil, da pride sem. Veliko je ropov in nadlegovanja žensk,” je še povedal Soresen. Čeprav so v spopade občasno vključeni tudi lokalni mladoletniki, je policija ugotovila, da so za izbruh nasilja in nezakonitih dejanj odgovorni predvsem migranti iz Afganistana, Sirije in Maroka.

Nakupovalni center so morali na Silvestrovo zapreti predčasno, saj so migranti grozili, da bodo sprožili ognjemet znotraj kompleksa. Zgodil pa se je tudi incident, ko je okoli 150 mladoletnikov sklenilo obroč okoli policistov in jim grozilo. Incidenti pa se kar množijo. Tako so migranti pred dnevi oropali mladeniča tako, da so mu razbito steklenico pritisnili na grlo in grozili s smrtjo. Prav tako so grozili prodajalcu, ko je hotel migrantom preprečiti, da bi ga oropali. Soresen je obsodil dejanja migrantov, predvsem pa je bil kritičen do Švedske migracijske politike. Po njegovem mnenju je preblaga, saj večina mladoletnih migrantov nima niti osebnih dokumentov.

Migrante so, ker niso imeli s čim dokazovati njihove starosti, predali socialnim službam. A tam jih niso prav dolgo zadržali, saj so se kmalu vrnili v nakupovalni center. “Pred sabo sem imel ljudi, ki so bili videti stari 35 let, trdili pa so, da so stari 15 let. Nismo mogli dokazati, da lažejo, zato smo jih morali izpustiti,” pravi Soresen.

Švedska policija je v poročilu priznala, da je Nordstan postal prepovedana cona. Takšnih območij je na Švedskem več, do sedaj pa jih je bilo razglašenih 55. Na teh točkah se dogajajo napadi na policiste, spolni napadi in splošen kaos, ki ga povzročajo migranti. Tretje največje Švedsko mesto Malmo je bilo v medijih razglašeno za “vojno območje”. Policija je priznala, da je izgubila nadzor.

Aleksander Rant

 • Anton

  Najprej bi ga kot policist ustrelil v koleno. Drugi bi mu sledili…..

  • pajot

   Nč bat. Tudi do tega bo prišlo. Slejkoprej.

   • Novakec1

    Policaji so po nalogu nadrejenih brez municije, da ne padejo v skušnjavo. Naši jo pa zaradi financ nimajo.

  • centurion

   In potem plačeval odškodnino.
   V glavo 5x!

 • Franjo Trojner

  Res je!
  Za takšno stanje, da se morajo naši otroci in ženske bati hoditi zunaj same ali da spotikajo migrante na meji smo krivi kastrirani vse moškosti oropani moški. Naši dedje in očetje se obračajo v grobu, kaj počnemo z njihovo veličino, zapuščino, sram naj nas bo vse moške; da dopuščamo takšno stanje v naših domovih, mestih, državah in EU. Naši dedje, očetje, voditelji narodov so vedeli kaj je prav in kaj ne in kdaj je čas, da zagrmi njihov glas in kdaj čas za stistnjeno pest, toti naši dekadentni voditelji danes pa iz varniih soban svojih palač samo nekaj momljajo, mencajo in z zbuljenimi vodenimi očmi zrejo v prazno. Vrag je šalo vzel prišel je čas za odločno politiko in odločne politike, čas pravih moških in pogumnih odločitev!

 • Peter

  MultiKulti, no.

 • indijanka

  Švedske politike to ne zanima. Ne zanima jih niti to, da se Švedinje ne želijo več poročati, zato cveti uvoz Tajk.Tipičen Šved bo čez 10 let pač izgledal popolno nasprotje vikinga.

  • Novakec1

   Zato pa film o Thoru vrtijo vsak teden enkrat.

   • Franc Šink

    Thor že kaznuje.

    • Novakec1

     Koga?

     • Franc Šink

      Skandinavce !

     • Novakec1

      Moral bi Alaha, sta oba gor na nebu.

     • Franc Šink

      Hudiča, na njega pa še pomislil nisem.Hvala za opozorilo.

  • Vince Blake

   Mislim, da so švedi sedaj tisti, ki se nočejo več poročati s švedskimi ženskami. Kar jih po svoje razumem. Le kdo pri zdravi pameti si bi pa hotel nakopati na grbo tega zlodja feminističnega.
   Je pa problem, ker zdaj trpijo vse ženske, tudi ne-feministke. Zato ker jih domači dedci ne šmirglajo in tudi na cesti nimajo več zaščite.
   Zati so pa tvorci Nove Svetovne Ureditve, katere tako zvesto podpirajo tudi feministke, privlekli v Evropo te barbarske horde, da bi osemenjevali evropske ženske. Ampak mislim, da so se ušteli. Ti so nas prišli pobiti in zasužnjiti, ne pa dvigniti našo nataliteto.

 • Janez Novak

  Refugees welcome! You are kindly invited to destroy our home!

  • Janez Novak

   Yours Sincerely
   European Useful Idiots

 • totex39

  Kdo bi si mislil, da se bo Evropa spreminjala v tak kaos, vse pa samo zaradi tega, ker evropski politiki ne dopustijo, da jih policija ne “obdela” tako kot bi morala.

  • Anton

   če bi nekdo obdelal tiste politikante v Bruslju tud nebi blo nič odveč

 • Janez Novak

  kdor ne verjame, da je Evropa izdana in žrtvovana na oltarju globalistov tipa Obama, Clinton, Juncker, Merkel, Hollande, Cerar, Soros, Kučan…, menda lahko sam vidi, da bi samo norec tako ravnal z lastno državo, lastno domovino. Globalisti hočejo ustvariti svetovno državo pod vodstvom svetovne korporatokracije. Etapni cilj je vzpostavitev anacionalnih Združenih držav Evrope po zgledu ZDA. Zato sesuvajo nacionalne države na Bližnjem Vzhodu in usmerjajo reke beguncev v Evropo – vse z namenom vzpostavitve kaosa in vojne, potem, ko bodo ljudje siti vsega, pa bodo pristali na vse. TTIP je bil blažen žegen v primerjavi s tem, kar nam pripravljajo globalisti. Desni globalisti delajo v interesu velekapitala, korporatokracije, levi globalisti pa mislijo, da bodo prek migracij in sesutja nacionalnih držav odpravili kapitalizem in vzpostavili komunizem. Kapitalizem bo preživel, Evropa oziroma avtohtoni Evropejci pa ne bodo.

  • Franc Šink

   Niti kapital bo izgubil svojo moč. Zavladala bo lakota.Levak žre pečenko in ne misli na kmeta ki jo je vzredil.

 • Janez Novak

  In zakaj noben novinar ne postavi Cerarju in vladi vprašanja, do kdaj še misli podpirat evropsko etnocidno migrantsko politiko in slovenofobno ter suicidalno politiko doma??

  • MižekFiga

   Cerar bo reku, da mora dobro premisliti in po treh dneh bo Kučan podelil še eno državno odlikovanje Sorosu zaradi ustvarjanje globalnega komunističnega nereda!

 • čips

  Kako lahko izgubiš nadzor v lastni državi bomo tudi v Slo hitro izkusili, če ne bomo počasi oz čimprej tele vlade shajkali v pozabo pa meje po zgledu Orbana varovali.

  • kokobily

   Ja, samo, po stari navadi, nam bo spet nekdo drugi kriv, namesto da bi se zavedali, da smo s svojim mencanjem sami pridonesli dreku v katerem bomo…
   Glavno, da smo odločni, kremeniti, polni bojevitosti, za Teran na vojno pripravljeni (Panvita-Židan press), dokler nam potiho nekaj sto neznanih naseljujejo, kjer se jim zahoče.
   Najprej so (25.000 ???) ljudem, ki so imeli urejeno stalno prebivališče v SLO (pomeni TUDI glasovalno previco), niso pa imeli slovenskega državljanstva (nekateri že odrasli, tudi rojeni pri nas), odvzeli vse pravice in jih (veliko) nagnali čez mejo, sedaj pa brez dokumentov, brez zanesljive preverbe, brez vedenje, kdo so, “po evropsko” a ne, brez privolitve lokalnega okolja sprejemajo po “multi-kulti” principu.
   A je to ta “civilizacijska pridobitev”, ki smo jo pojerbali z vstopom v EU ????

   • čips

    Ne piši v imenu vseh, če bi bila desnica na vladi bi bile meje pod nadzorom, js vem, da na mojem dvorišču sem jaz gospodar kar se pa prebrisanih tiče so imeli veeelikooo časa, da si papirje porihtajo, opozarjali so jih po vseh medijih, da si je treba papirje porihtat pa neee so bli pametni zaj je pa jj kriv . Sami so krivi pa ne mi neka jokat eni 30, 40 let tu živijo vlečejo vse možne soc transferje pa besede slovensko nea spregovori, otrokom se prevajalci v šole dajejo namesto, da bi jih naučili slovenščine. Črpanje soc. transferjev in delovna dovoljenja, vize itd bi morala bit pogojena z znanjem slovenščine. A si zamisliš , da doktor recimo v nemčiji z pacientom v srbohrvaščini govori, kot se to dogaja pri nas.

  • razerznak

   ma dobr pr nas mamo vsaj maribor pa viole, bo spet maribor lj reševal

 • centurion

  To so kulturniki, inženirji, profesorji…..
  Tovariš Kordiš, Mesec, Violeta, Serar in ostala leva drhal,
  ki ste pomagali pri tranzitu islamskih divjakov v Evropo, boste sedaj
  odgovarjali za zločine kameltrajbarjev?
  Seveda se mora zgoditi v Sloveniji umor ali kaj?
  Sicer je bil lani umorjen s strani kozojeba mlad policist v
  okolici Brežic.
  Tiho levi politiki, tiho žal tudi kolegi umorjenega-policisti.
  Signal levim divjakom in arabcem: Lahko umoriš policiste, seveda moraš biti naš.
  Vprašanje: Kdo bo branil SLOVENCE pred levo drhaljo in islamisti?
  Policija, z vodstvom takim kot je, ne.
  Skrajni čas je za formiranje nacionalne garde!

 • Unikatna

  Policisti bi morali zakon v svoje roke vzeti in izgnati vse iz države, tudi politike!

  • Franc Šink

   Je na žalost premalo policistov sposobnih za kaj takega.

 • domovina mili dom

  In tako se je začelo zavzemanje ozemlja na evropskih tleh. Levičarje obleči v policijske uniforme, pa nagnat na ta področja delati red.

 • Slovenec 33

  »Begunci«
  Zadeva ni enostavna in temelji ne naslednjih dejstvih

  – To niso begunci ampak migranti (beri dezerterji in kakšen terorist vmes), ki brez dovoljenja prestopajo državno mejo (dovoljenje omogočajo veljavni dokumenti za prestop meje). Nihče jih ne kaznuje, kot bi mene na primer.

  – med njimi je po fotografijah videti, da so to večinoma dezerterji, ki bi se morali doma boriti za ureditev, ki bi bila sprejemljiva zanje. Na ta način omogočajo nastanek zanje neprimerne ureditve v svojih krajih.

  – Zanimivo je to, da je ameriški predsednik B. H. Obama v istem času ukinil svinjsko meso v ameriških zaporih, da je za čas svojega vladanja s pomočjo evropskih umskih maloposestnikov razrušil red na Bližnjem Vzhodu. Posledica teh dejanj je slabljenje EU s pomočjo okupacije – po teoriji
  zarote šerije.

  – Problematično pa je, da imamo pri nas tako močno peto kolono, ki nam poskuša naprtiti novo okupacijo in opravilno nesposobno vlado (delujejo le na nivoju deklarativnih izjav, ki so zelo, zelo, zelo močne), da ne zmoremo nobenega poštenega ukrepa, ki bi zaščitil slovensko zemljo in njene
  državljane.

  Edina rešitev je spoštovanje pravil enakih kot za naše državljane in prepoved vstopa za vse, ki ne izpolnjujejo zahtevanih pogojev.

  Spoštovanje te prepovedi je potrebno izpeljati z vsemi sredstvi in za to je zadolžena država.

  Glede na dejstvo, da našo državo vodi fdvizem pa je moje pričakovanje verjetno neuresničljivo.

  Sedaj pa že skoraj vsi vedo, da to niso begunci ampak dezerterji in ženske ter otroke vlačijo s seboj za kamuflažo. Beguncev je pod 5%.

  Zadevo bo potrebno urediti, da nam ne bo čez nekaj dni zelo žal (ta žal ne velja za topoumne produkte usmerjenega izobraževanja, ki sebe imenujejo levičarji.

  Tem ljudem, ki drvijo v Evropo, je potrebno razložiti, da prihajajo v krščanske dežele in da nimajo pravice spreminjati kulture pokrajin v katere prihajajo.

  To pa pomeni, da morajo sprejeti etične, moralne in bivanjske standarde
  – morajo se prilagoditi okolici, da ne bodo izstopali

  -svoje farje morajo pustiti tam od koder so prišli (če ne morejo brez svoje vere naj ostanejo tam kjer so jo imeli.

  V krščanskih deželah je potrebno počistiti z islamsko navlako – vključno z mošejami, molilnicami in minareti- V krščanskih deželah nima kaj iskati.

  Na ta način se bo naval iz vzhoda zmanjšal na razumno mero in situacija bo postala obvladljiva, ker sedaj ni.

  Tudi teroristična dejanja bodo v veliki meri odpadla, ker ne bo moralne podpore islamskih farjev, ki si na ta način širijo prostor za svojo vero, ki je agresivna, histerična, pedofilska in krvava.

 • Borut Stari

  Napaka je ker ne pošljejo delati red vojsko ali nacionalno gardo. Avtoriteta policajev je premalo ali je sploh ni, Imigranti imajo respekt edino pred oboroženo profesionalno vojsko Vojske se bojijo še od tam kjer so pribežali in se dobro zavedajo njenega učinka. Za enkrat zapreti v konc taborišča in deportacija, Brez milosti in na način, ki se ga bodo bali in upoštevali.

 • Ryuk

  Včasih so bili švedi mogočni vikingi, ki ne bi prenašali desetine tega, kar počnejo njihovi gosti v njihovi državi. Pravzaprav jih še not ne bi spustili. Danes so pa švoh multikulti revčki.

 • montyamp

  KORDIŠA NA ŠVEDSKO !
  SE BO PODELAL V ŽE POLNE HLAČE .

 • moat

  To je noro, da na svojem ozemlju nimaš oblasti, ker ti jo jemljejo neki tujci, katerim daješ hrano, stanovanja, jih oblačiš in jim daješ celo žepnino. A ni očitno, da so tile, ki ne kažejo nobene hvaležnosti, prišli samo zaradi tega, da te ustrahujejo. Kaj počne politika? Zakaj ni pomoči vojske? Kaj potem sploh počno Švedi? Se še niso organizirali in jim dali vetra? Noro, res!

 • montyamp

  Kje je UDBA ???
  Saj so udbovci po škotskem streljali Hrvate , naj jih Švedi pokličejo , da jih kamenometalci murglosrbske idiote potolčejo in bomo imeli v Sloveniji
  POŠTENE VOLITVE .
  STRPNOST MED PODGANAMI = = = SAMOMOR

 • tzt

  Vse se da urediti, le če se hoče. V Avstraliji moraš sam dokazovati kdo si in kaj tam počneš. V kolikor ti dokumenti ne štimajo, jih nimaš ali pa si naredil kaznivo dejanje, sledi zapor in takojšen izgon. Za tiste brez dokumentov sledi deportacija v taborišči na tista dva otoka v Pacifiku.

  Evropa bi lahko sledila temu modelu. Brez dokumentov, kaznivo dejanje … sledi ti taborišče in izgon. V hipu bi naredili red.

  • Vince Blake

   Ja, Avstralci imajo to relativno dobro pošlihtano. Vse migrante v kampe (urejene seveda), da jim ne smetijo pred domačim pragom. Tako bi morali početi tudi mi v Evropi.

 • kokobily

  Ta drugi video..
  Očitno se ta “miroljubni, bogi, od vojne bežeči” zelo veselijo pokanja, pa bliskanja in to kar nizko, nad glavo.. Pa privoščimo jim veselje, saj smo ljubeče objemjoči, pošljimo jih nazaj v njihovo veselo pokajoče in bliskajoče okolje.. Kaj ?? Tam ne bodo imeli sociale, pa zastonj papice, pa še alkohola ne smejo srkati, joj groza, tudi plavolask tem ni za Hmmm “vesele trenutke” ? Groza, kakšen nehuman, nečloveški predlog se mi je ?…fobu izmuznil.. Opravičujem se, folk, opravičujem se vlada, verjetno sem kakšen nezaveden (a ne Roman?) fašist, tepe me Ojdip, pa še kakšnih ducat psihoz sem spotoma pokasiral.

 • elh

  To je politika EU, ki jo le višegrajci ne podpirajo, vse druge vlade z našo vred pa ji slepo slede.

  Kaj pa naši predstavniki v Bruslju? Je med našimi predstavniki v Bruslju kdo karkoli muksnil proti taki politiki ali samo tiho dvigajo roke, kot krovne evropske stranke hočejo?

  Orban pač ni povprečnež, mi imamo opraviti s sami povprečneži.

  Plujemo še vedno z isto hitrostjo v isto smer – polno usodnih čeri.

  • Dragan Krstič

   Tanja Fajon je največja borka protimigrantom v Bruslju. Častna komunistična, vse je res.
   Zato je pa tudi najpopularnejša političarka v Sloveniji in najresnejša kandidatka za prvo presednico Slovenije. Narodže ve koga mora izbrati.

  • KAPIBARA

   Fajonovo vpraši.. mislim da kar nekaj bifejev nosi njeno ime..

 • Peter

  Zelo primerno ime Nordstan. Še bolje bi bilo Nordistan, ampak nič ni idealno, no.

 • totex39

  Nezaslišano, Švedi v lastni državi razglasijo območja, kjer vladajo migranti, namesto da bi jih nagnali. S tem dokazujejo svojo nemoč do migrantov, ki si bodo še bolj vsega upali. Sramota za Evropo, ki je podlegla zapečenim afriškim in arabskim migrantom.

  • Jim Doe

   Vse v imenu tolerance in človekoljubja.Si nor, da jih Clooney razglasi za rasiste, progresivne Švede?

  • mona lisa

   Res to je sramota za vso Evropo.

  • razerznak

   sej bo prišel desničar na vlado pol pa bo zavladal martial law

 • tomobajec

  Oni nas s kolom, mi njih s potico. Še jih bomo fasal…
  Danke ženevski sporazum, danke Merkel.

  • Novakec1

   Pozabu si Človekove pravice, največje sranje kar ga je lahko.

   • čips

    Kreteni se obnašajo do te golazni, ki sili gor kot, da so mali bogovi. Delajo sranje nas pobijajo in potem so oni bogi a evropejci pa nimamo človekovih pravic. Od kje jim ideja, da se ne smemo branit?

    • Novakec1

     V marsikateri ustavi je lepo razloženo da te varuje policija in vojska, pri nas brez municije

     • čips

      Vse bolj se mi zdi, da sta evropska policija in vojska sami sebi namen…

 • montyamp

  Daljnogled s križem na okno .
  Kje ste vikingi ???
  STRPNOST MED GOLAZNIJO = = = SAMOMOR

 • Duhec

  Policija, da te kap… a na Novi pa še sam Rant prevaja in lepi članke?!

 • montyamp

  GORJE NARODU , KO PRIDEJO SANJAČI NA OBLAST .

  Se podgane zaredijo , okužijo okolico in to je to .

  • Novakec1

   Kakšni sanjači, debili.

 • Olga

  Najprej nagnati vlado, nato pa še MIGRANTE! Ne veš, kdo je bolj nor!

  • soc

   Migranti niso nori. So preprosto bebavi in potrebni verski fanatiki, ki so dojeli, da jim je v Evropi dovoljeno vse. Nore so vlade, ki so to dopustile in jih povabile, nori so ljudje, ki take vlade izvolijo. Od nemške do slovenske.

   • janez.pokoncni

    Točno.

   • Olga

    Se strinjam! Volivci v Sloveniji so izvolili mačka v žaklju!

  • mona lisa

   Odlična ideja.

 • soc

  Islamske opičnjake nazaj, kamor spadajo, preden se nam in njim zgodi novi Hitler z vsemi posledicami !

 • xtc

  Vpoklicati še vojsko na vsak naspad odgovoriti s strelnim rožjem;takoj bo mir:

  • Igor Kavalar

   Če bi bila to oblast v pravem pomenu besede bi bilo debate in preigravanja z no gone conami zelo hitro konec. Ker pa so na oblasti p… ki ne znajo vodit države, bodo pa državljani prisiljeni vzeti stvari v svoje roke.

 • Dragan Krstič

  Se bo pa stanje počasi umirilo. Allah sporoča žalostno novico za vse muslimane da v nebesih zmanjkuje devic tako da bo tudi vse manj samomorilskih napadov.

  • Dragan Krstič

   Bo pa treba v muslimanska nebesa poslati nekaj plastičnih kirurgov, da rezdevičenim poflikajo
   une.

 • Franc Bizjak

  Švede naj čimprej popapajo musliči, uvedejo naj šeriatsko pravo, pa bo mir. To so si vedno želeli pa naj tudi imajo. Idealna situacija in oboji bodo zadovoljni.

  • Novakec1

   Počas bo to z celo €U, že v drugo šaltengo prestavlajo.

  • mona lisa

   Saj tudi mi nismo več daleč od tega saj Šefic in Cerar ter ostali delajo na tem.

 • tomobajec

  Zakaj hudiča onadva nimata vsaj šokerja ali spreja? Opremljena sta kot za vrtec.

 • cploger

  Izredne razmere zahtevajo izredne ukrepe. Militarizacija policije, razširitev pooblastil vojski, začasna koncentracija oblasti v “štabu za krizno upravljanje”, ponovna vzpostavitev suverenosti in oblasti na celotnem ozemlju države, razpustitev parlamenta in ponovne volitve.

  • FRANC3

   Ob vsakem izgredu migranta naložit na tovorno letalo in ga s padalom odvreč na njegovo ozemlje.

   • simplya

    Padalo je nepotreben strošek…….

   • mona lisa

    To bi bilo odlično.

   • KAPIBARA

    Zakaj pa s padalom.. s tistim s čimer je prišel..

    • FRANC3

     Če bo šel peš nazaj, bo naredil še več zla, potrebno ga bo fotrat in spremljat. NATO ima zagotovo 100.000 starih padal, ki jih bo moral tako in tako uničit.

 • Iza Demos

  Vsem varnostnikom šokerje. Čeprav tale dva sta bila malo štorasta. Takoj bi morala pokazati kdo je “gazda” (tako kot pri dresuri psov) in tudi poklicati okrepitev. Ne pa parlamentirati z barabami.

  Upam, da bodo vse prijete nasilneže, ki so migranti per takoj poslali od koder so prišli. Vse, ki imajo njihovo državljanstvo pa kaznovali s smrtno kaznijo. Le tako se lahko nasilneže ustavi. Enkrat nasilnež vedno nasilnež.

  • Franc Šink

   Pa ravno zato so prišli (pardon, bili so povabljeni) da bi izvajali nasilje.Komu je to v interesu pa ne vem.

 • Oregon

  in rezultati levih vlad so na mizi.

 • centurion

  Češki predsednik Zeman je pred meseci pozval državljane,
  naj se oborožijo, da se bodo lahko branili pred migranti.

  http://nova24tv.si/svet/ceski-predsednik-zeman-je-pozval-drzavljane-naj-se-oborozijo-da-bodo-lahko-streljali-na-teroriste/

  Švedska pa WILLCOMMEN, slovenska vlada in levica tudi.
  Kdaj bomo dobili Slovenci predsednika, ki bo imel jajca
  zavarovati državljane oz pozval, da se oborožimo?

 • Dragan Krstič

  Kar dajate denar UNICEFU da redi afriške dojenčke. Čez 15 letbodo v Evropi nadlegovali,tepli,ropali,ubijali Evropejce.

 • holzer

  Ker policija in vojska ne bo mogla več na normalen način ustaviti nasilja migrantov,jih bo pač morala s silo in nazadnje tudi s streljanjem.
  Kar bo zagotovo prišlo še do več nasilja migrantov,kjer jih imajo nekatere države že sedaj mnogo preveč.Temu bo sledilo izredno stanje v marsikateri evropski državi,če bomo hoteli obdržati normalne razmere.Če temu ne bo tako,potem bodo pač musliči zavladali Evropi in nam sledi neizbežen kaos in nazadnje vojna.
  Če se ne bo evropska politika drastično uprla preseljevanja migrantov v Evropo,potem je z takšno Evropo kot jo imamo zdaj konec.
  Istočasno bodo začele dobivati volitve po Evropi skrajne nacionalistične stranke,ker bodo hotele tako politiko preseljevanja migrantov spremeniti.

  • Janez Novak

   Sedanjo garnituro evropskih politikov je treba nemudoma obtožiti veleizdaje in jih postaviti pred haaško sodišče za zločine proti človeštvu. Zavestno namreč izvajajo kulturocid, etnocid in genocid na Evropejci.

   • mona lisa

    Točno tako.

   • Olga

    ++++++++++++

  • FRANC3

   Švedska že stoletja ni imela vojne, zato pa se obnaša tako štorasto. Ko bodo izgredi presegli mejo, bodo pa jokali.
   Zlo je potrebno zatreti v kali.

 • roksa

  …potolčt golazen….

 • Dragan Krstič

  Se spomnite kaj je počela HANZITV, ko je Janša pred letom predlagal ustanovitev neprofesionalne narodne garde za obrambo proti migrantom, prednjačila pa je Jelena Aščič. Takoj ko jo zagledam na ekranu pritisnem na daljinca in zamenjam kanal.

  • FRANC3

   Takrat so Janša napadli z vsemi topovi. Danes, ko enako razmišlja upokojenec Kučan, pa mediji podpirajo to idejo.
   Kdo je v Slo zmešan. Verjetno bo Kučan dal TO orožje, ki ga je leta 1989 pobrala JLA???

  • Volkhv

   Jelena Aščić je srbkinja. Srbi bodo (oz. že) v Sloveniji zahtevali vedno večje “pravice”… Pripravite se kar na drugo Republiko srbsko in to v Sloveniji, v roku 20 let. Te pravice bodo zahtevali tudi hrvati in na koncu še arabci in albanci… Evropa v tej smeri, kot je zdaj nima nobene prihodnosti. Edino vojna nas lahko še reši, da se rešimo raznih parazitov v družbi. Kdor bo zmagal bo pač zmagal.

 • samotoje

  Eh, Švedi, same mone. Horde, ki še kar prihajajo in hočejo odprte meje, so brez dokumentov, lažejo sto na uro, so totalno navdušene nad Evropo. Delajo, kar hočejo- Indija Koromandija. V vseh no-go conah bi morala red narediti vojska in to takoj. Edino vojska je zanje avtoriteta. Vse drugo je hec.

  • Dragan Krstič

   Čim pozneje tem slabše bo za Švede. Naj kupijo nekaj Patrij pri sosedih in udri po golazni.

  • mona lisa

   Je drugod po Evropi in pri nas drugače. Vedno več je teh migrantov. In za vsakega sprejetega bo jih čez nekaj let četa.

 • FRANC3

  Od kje migrantom denar za petarde. Država jim daje socialno pomoč, to pa oni zapravijo za neumnosti, nekaj so pa nakradli, kar si pa država ne upa priznati.
  Nekulturen narod je prišel v kulturno okolje in tam sejejo nekulturne navade. Ta drhal pozna samo zakon moči in nasilja. Tudi Ciganu ne moreš dopovedati, da to, kar je moje, ni njegovo. On tega ne razume. Migranti so pa še 100x slabši. Cigani so v Evropi že 800 let, pa se še niso civilizirali. Torej se tudi ti migranti ne bodo civilizirali. Vseskozi bodo zahtevali vedno več. Država pa jim bo v imenu demokracije vedno ugodila.
  To je propad Evrope, zahodne civilizacije in krščanstva. ISIS je uničil skoraj vso kulturno dediščino na zasedenih ozemljih, sedaj pa to taktiko selijo še v Evropo.

 • montyamp

  Tile ognjemetalci so isti kot komunisti , ki so leta 1945 PO VOJNI med klanjem skakali in plesali po moriščih v Sloveniji .
  Opustošenje za obojimi je skrajno neužitno .

 • busnisman

  Si tudi naši vodilni to želijo, ki nastanjajo IS-ovce v centrih mest ?

 • Jim Doe

  So migranti ugrabili Švedinjo s pištolo in jo odpeljali v 60km oddaljen Malmo kjer so jo skupinsko posiljevali.Kazen?Samo 4 leta za dva migranta, ostale ne.Takšne anarhije v Evropi ni bilo od turških vpadov in to je sistematični napad na avtohtone narode obenem pa ščitijo golazen in kriminalce.

  • FRANC3

   Če pa enega migranta spotakneš, dobiš pa 2 leti pogojno.

 • mona lisa

  Začetek konca Evrope in njenih vrednot in varnosti evropskih državljanov. Politiki pa še naprej razlagajo o varnosti in koko moramo biti sočutni do migrantov in delati za njih.

 • Rožle

  Tale čoban je tudi med njimi ….
  https://s23.postimg.org/n1uytorrf/oban_Tunek_2.jpg

 • Ruggedplant

  Vsaka država, ki ni zmožna zagotavljati suverenosti in varnosti na VSEM svojem ozemlju, ni več država. Do te točke je za incidente odgovorna policija, od te točke naprej pa vojska. Če bi bil zloben, bi zahodnjakom in severnjakom privoščil ves kaos, ki se jim dogaja, saj še vedno nisem pozabil s kakšnimi izrazi je spletna skupnost obtoževala ameriške protiteroristične ukrepe, jih zmerjala s populisti, paranoiki, militaristi, policijsko državo,… Žal se ljudje večinoma še vedno učimo, le ko napake občutimo na LASTNI koži. Nepravično je edino to, da je v vseh takih primerih ogromno kolateralne škode – od partijskega enoumja v Sloveniji pa do multikulti mentalitete v EU – tisti, ki na nevarnost obeh opozarjamo že desetletja jih prav tako dobimo po grbi, čeprav nič krivi.

  • Olga

   ++++++++++++++

 • Franjo

  a jim je patronov zmankal?

 • Franjo

  abjajcat, namlatit, pobrat denar in deportirat ali pa zmlet za ribjo hrano, ni druge

 • razerznak

  sej ko bodo pa res fašisti prišli na power pol se pa tem slabo piše, sam očitno swedi so zgubleni

  • Din Don

   Posnetki sploh niso iz Švedske ;)

 • KAPIBARA

  DANCI so v novembru ugotovila, da plačujejo socialne dodatke državljanom, ki se borijo- so na fronti ZA I.S.

  • FRANC3

   Saj v Slo ni dosti bolje.

 • KAPIBARA

  Nič se pa NE piše, koliko jih Italijani poberejo še pred Libijsko obalo.. in nastanijo v EU..
  – Tudi ta hodra nas še čaka :-(

 • KAPIBARA

  Breviku, v kaki garaži, že stoji spomenik..
  – njemu so pa kratene ugodnosti v čuzi..

 • KAPIBARA

  OKUPACIJA DRŽAVE brez OROŽJA..
  KDO JE ŽE NEKAJ TAKEGA GOVORIL..??

  • bojan

   EU komisija je pred letom želela pobrat tud ilegalno orožje vsem državljanom evrope češ da smo lahko migtrantom nevarni…

   jst pa mislim da so EU butli ravno to hoteli da se državljani nebi mogli braniti … nabavte si orožje čimprej … kmal bo počlo

 • bojan

  Ja švedska po vse zahvale za vaš kaos hitro pošljite čestitke in se zahvalite Mrklci …

  Pa pamet je treba uporabljat …

  ampak pr nas bi, glede na to kakšno varnost imamo bil še večji kaos

  • Dragan Krstič

   Bojan Švedi so glede multikulti še bolj blesavi od Nemcev.

 • Ryuk
  • bojan

   Sploh ne vem kaj so ljudje okol samo gledali … vzeli bi palice in pomagali policistom

 • garfi

  Janša sicer omenja možnost Slovenije brez takšne eu
  Vendar bi moral biti bolj odločen in tudi Tomčeva in Zver
  še letos lahko eu razpade in euro

 • Montana

  Prav jim je, kaj so pa poslušal fanatično Merkelco?! Merkelca je v bistvu novodobni Hitler!

  • Danda

   Oprosti,a frau Merkel je daleč od GOSPODA HITLERJA,on bi ta gnoj kuril že na mejah EU..Če kaj drugega ne,vsaj Nemce bi zaščitil kot je treba…

   • Dragan Krstič

    V vsej zgodovini 20 stol.je imela Nemčija kar veliko prijateljskih vezi z muslimani z Jutrovega, tudi Hitler. Avstrijo in Nemčijo je privlačil Bližnji vzhod/Drang nach Osten/, seveda na škodo Angležev.

 • tomven

  Zakaj ima policija orožje? Bum, tako kot v Ameriki, potem pa naj raziskujejo dalje. Prekleti EU politiki, z vsemi ritolizniki, ki so zakuhali vse skupaj!

 • Kat Wilson

  Phahahah, nemoj, kakšno presenečenje! Nevem, kaj še čakajo, še več naj jih povabijo, najboljše da kar člane ISIS, pa jim dajo dobre socialke, da bodo lahko reveži lepo živeli skupaj z nešteto ženami in kukubinami in pankrti ki jih pridelajo…

 • ŠĆČĐŽŠČĆŠ

  Švedska nekoč najbolj varna država na svetu zdaj je druga držaba na svetu po posilstvih takoj za Južno Afriko.
  Švedska je izgubljen primer tako, da je sploh brez veze kaj o njih še pisati, ker to se in se bo dogajalo vsak dan.

 • Martin Herman

  Novo “presenečenje” iz Švedske, kjer so sledilci religije miru ugrabili 23-letnico, jo vklenili in v kleti skupinsko posiljevali: http://www.breitbart.com/london/2017/01/14/migrants-jailed-woman-abducted-gunpoint-gang-raped-hookah-bar/

  • Dragan Krstič

   Nasilje je neverjetno, je pa žrtevtudi sama kriva. Kaj pa je sama delala v muslimanskem lokalu?

 • Artur
 • Vince Blake

  A se še kdo spomni transparentov “refugees welcome”, ki so jih švedske feministke tako ponosno razkazovale?
  Tale golazen feministična se je zajedla v vse pore švedske družbe. Imajo svojo stranko “feminist initiative”, poleg tega jih je pa še polno v stranki zelenih in najmočnejši vladni stranki socialnih demokratiov. In ravno to se zgodi, če daš feministkam oblast v roke. Uničenje družbe. Jaz bi vsaki feministki naprtil po enega migranta na njen dom, pa naj jo tam vsak dan nagarba in posili.
  Letos so feministke prišle na “briljantno” idejo, da je pluženje cest čisti šovinizem, ker statistično glavne ceste več uporabljajo moški kot ženske. In pazi zdaj….uspele so doseči, da so se glavne ceste nehale pužiti, namesto tega so pa čistili kolesarske steze, okolice vrtcov, trgovin…itd.
  In rezultat? Stockholm je doživel prometni kolaps, avtobusi so zamujali, ali jih sploh ni bilo, reševalna vozila, policija in gasilci sploh niso mogli do kraja nesreče…..
  http://heatst.com/world/feminist-snow-plowing-system-brings-stockholm-to-a-standstill/

  Državljani zdaj razmišljajo o tožbah, ampak na žalost jih ne bodo plačale feministke, ampak vsi davkoplačevalci. Tisti, ki so že v štartu bili oškodovani.

  Čedalje bolj razumem zakaj je Švedska nevtralna država. Saj se niti ne znajo boriti in se postaviti zase. Država zmešanih žensk in copatkarjev.

  Zakaj omenjam feministke? Zato, ker so ravno le-te največ prispevale k popolnemu odprtju meja. Vse z namenom služiti Novi Svetovni Ureditvi. Ureditvi po meri elitistov, kamor spada tudi Merklca.

  • Dragan Krstič

   Vince, na švedskem ni bilo vojne že cca 300 let, zato so pomehkuženi, feministke so pa šepoglavje zase. Poglej tudi naše feministične “intelektualke”, niso dosti boljše, živijo pa na račun davkoplačevalcev.

   • Vince Blake

    Ja, saj tale pomehkuženost jih bo scat peljala. V bistvu mi je žal povprečne normalne švedske ženske, ki zdaj trpi zaradi nore politike feministk. Tiste normalne ženske, ki ji je Sven še vedno bolj všeč kot Hasan, ampak je Sven ne šmirgla več, ampak si bo domov raje pripeljal Aziatko. Škoda vikingov, da so padli tako nizko. Pri nas zaenkrat še nismo tako daleč, ampak trendi so. In zato se je treba boriti da feministke ne postanejo preglasne. Ker potem bomo tudi pri nas imeli no-go zone.

    • Din Don

     Fašisti, kot sta vidva, bodo rešili svet, ja. :))

     • samotoje

      Kaj pa pomeni beseda fašist? Vprašam, ker jo kar tako razmetavamo okrog. Žigosamo ljudi kar povprek, a? Začnimo s fascio ,recimo.

  • Darko Bukovec

   V Nemčiji pa isto sami liberalčki pa zelenci na oblasti. Sem gledal TV, na primer v oddaje sploh ne povabijo opozicijo, ampak samo nakladajo liberalčki pa zelenci med sabo in sevda neznajo niti en problem rešiti. Nemci so copatarji in še enkrat bodo volili Merkelovo.

   • Vince Blake

    Saj fora je v tem, da tisto niso ne levičarji, še manj pa liberalci in zelenci. Prej bi jim jaz rekel samooklicani liberali. V bistvu so pa to samo bebavi opranoglavci, ki jim je msm oprala možgane. Msm je pa itak pod vplivom multikorporacij ter kitajskega in arabskega denarja. isto kot Merklca, ki po mojem mnenju ni nič drugega kot Sorosova vlačuga.
    Za Nemce je zdaj zdnji čas, da se znebijo Merklove. Ker naslednji kancler bi potem res znal biti novi malar z brčicami. Eni sicer tule navijajo za to, jaz bi bil pa raje malo bolj previden. Naši dedje se še malo spomnejo kako to zgleda, ko Nemcem poči film. Baje ni bilo preveč fajn.

 • pokvarjeniSvet

  marksistični izdajalski EU Bruselj pritiska na nas da moremo imeti odprte meje:
  http://www.24ur.com/novice/slovenija/cerar-odgovoril-na-evropske-ocitke-begunci-v-sloveniji-ne-bodo-zmrzovali.html

  takoj ven iz te gnile marksistične izdajalske EU…..Trump je rekel da bo pomgala Veliki Britaniji in bo več sodeloval z njo ker ceni njihovo odločitev da noče bit pod marksistično EU.

  • Din Don

   Nujno preberi, kaj označuje pojem “marksizem”, da ne izpadeš popoln bedak. :)

   • pokvarjeniSvet

    zahtevanje enakosti ki je nikjer v naravi ni…uničenje moralnih in naravnih vrednot, družine, tradicije….marksizem je ideologija ki so jo ustvarili Askhenazi bankirji da uničijo Evropo kot smo jo poznali.

 • pokvarjeniSvet

  Švedska je po VSEH uradnih in verodostojnih statistikah 2. država na Svetu po številu posilstev na celem Svetu !

  mogoče ker so avtohtoni švedi tako pohotneži da posiljujejo svoje ženske ali so pa krivi migranti iz Tretjega Sveta, ki drugod po Evropi delajo enako !

 • Din Don

  Kako, da to veste vi, ljudje na Švedskem pa nič ne vedo o teh conah. :D

  • samotoje

   Je treba gledati z očmi, poslušati z ušesi in dojemati z možgani. Ko vse to začne delovati, potem vidiš tudi no-go zones na Švedskem. So, brez skrbi. Videno na lastne oči. In v Londonu in še kje.

  • Dragan Krstič

   Don Don donut na Google vpiši no-go zones in Sweden pa preberi. Švedska ambasada v Budimpešti zanika, vendar lažejo kot naši komunajzarji in Merkelca. Če vpišeš muslim riots in Sweden in pogledaš videe kaj delajo astrofiziki in kirurgi iz Jutrovega pa tega ne boš več zanikal, rdeči lažnivec.

   • Dragan Krstič

    Lahko pa blogiraš na 24kur. Tam ti bodo še verjeli, na Delu ne več, aja pa še Mladina bo rade volje objavljala tvoje bloge.

  • pokvarjeniSvet

   ti to resno al samo glumiš idiota ?

   NO GO ZONES so dejstvo DE FAKTO…če ne verjameš sam idi gor pa poglej na lastne oči in okusi na lastni koži….ne pa da tukaj igraš bedaka..

   aja ne upaš tja it, ker veš da je to resnica….takšni ste marksisti lažnivci in izdajalci lastnih narodov.

   a si prpo zdaj stistno da bi tja šel pogledat sam….če preživiš in se vrneš lahko poročaš da smo imeli prav….pa kake videe in slike, ki si jih posnel sam lahko prineseš od tam.

   • Dragan Krstič

    Nič mu ni treba igrati bedaka ker bedak pač je.

    • pokvarjeniSvet

     Saj to je problem bedak je že po defoltu pa se še zraven napravlja.

 • Din Don

  Nova 24, od kod so pa fotografije? Na Švedskem se policija še vedno imenuje Polis in nikakor ne Polizei. Je pa res, da tisti, ki vas spremljajo, ker vam verjamejo, tako ne uporabljajo možganov.
  Torej:
  NI TO ŠVEDSKA in
  VAŠA NOVICA JE LAŽNA, da
  VZPODBUJA NESTRPNOST.

  • Vince Blake

   A bejž no bejž? Pa saj ti piše spodaj, da je slika simbolična. In to je pisalo že, ko sem jaz prebral ta članek par ur nazaj. Članek se bolj nanaša na video pod to sliko. Samo ne mi reči, da tisto ni bilo na švedskem.

  • AlojzZ

   Swedish police lose control amid refugee crisis as number of ‘no-go zones’ rises to 55
   https://www.rt.com/news/360561-sweden-no-go-zones/

  • cosmosjasnovidec

   Kje pa ti na kakem posnetku vidiš POLIZEI butl zbukstlani?????
   Ali si slep in ne vidiš,da imajo na avtomobilih napise POLIS ???????
   Kaj pišeš neke levaško zahojene komentarje teslo zarukano,če ne veš niti prečitati.

  • Rožle

   Ja pa članek si preberi Kekec…v njem se tudi ne omenja Polizei…
   Ne samo slikice gledat…

   • KAPIBARA

    Na fotki v zelenih kombenizonih..

   • tomaž muhič

    Rožle: pri taki novice, ki obtožuje cel narod, še posebno ranljivo skupino NE moreš uporabiti simbolne slike! to samo spodbija verodostojnost novici. Razumeš?

 • MOSTISCAR

  Kot bi bral Severno Korejske novice

 • Dragan Krstič

  Din Don donut prepričan sem da si profesor na FDV ker si tako izobražen, hahaha.

  • pokvarjeniSvet

   če je FDV-jevec pol me ne čudi njegovo komentiranje, tam si propagandni marksistični stroj in papiga.

   • Dragan Krstič

    Če je srednešolec zabit kot štirna se vpiše na FDV.

 • garfi

  krivic v odmevih je zaskrbljen za ukinitev prostega pretoka migrantov
  nespoštovanje shengenskih pravil z 500.000 ilegalci ga ni motilo

  • Dragan Krstič

   Krivic naj gre raje vsak dan v cerkev molit za duše umorjenih, ki jih je njegov oče obsodil na smrt na dachauskih procesih, Ima dovolj pokore do konca življenja.

   • garfi

    potem je pa jasno zakaj počne takšne stvari

 • Vrhovni sodnik

  Idealno bi bilo, ko je bilo tok pokanja, da bi kakšen mal Kalašnikov iz probal.

 • lauraas

  Na Madžarskem teh problemov nimajo.

  • tomaž muhič

   na Madžarskem tut kršijo en kup mirovnih sporazumov, Slovenija je na poti, da se jim pridruži..

   • Jeb..s mirovne sporazume, ce se jim pa trga. Kar se mene tice so oni prisli sem in ne mi k njim torej se bodo drzali NASIH pravil!!
    Ce jih pa tako ljubis, pejdi dol in delaj zadeve po slovensko, pa me zanima koliko casa bos me zivimi.

 • Rožle

  Ko jim uleti tale čoban, bo šele pizdarija ,…..
  https://s23.postimg.org/n1uytorrf/oban_Tunek_2.jpg

  • Vrhovni sodnik

   Dobra.

   • Rožle

    Itaq..

 • Rožle

  Ujeli strelca iz kluba Reina
  Istanbul, 16.01.2017, 23:20

  Turški mediji poročajo, da so turški policisti ujeli napadalca, ki je v
  novoletni noči moril v priljubljenem turškem klubu Reina in ubil 39
  ljudi….

 • KAPIBARA

  Švedska policija ima temno modro-črno barvo uniforme (zeleni so Nemci)
  So pa ubogi Švedi
  http://www.vijesti.me/specijali/svedska-migrant-ubio-radnicu-centra-za-azilante-871794

 • Ana Job

  To je bilo jasno, kaj se bo zgodilo. Tudi v Franciji se dogaja isto. Zakaj so pa tolk neumni, da so to svojat vzeli? Kar seješ, to žanješ.

  • Rafaelus

   Madžari se je sedaj že drugič pokazalo da imajo prav. Prvič pri postavitvi žične ograje in 2. ne dovolijo vstopa tujcem in prekleto prav imajo če pogledaš kaj se dogaja na Švedskem !!!

   • Ana Job

    Ta golazen ne spada v evropski prostor, to se mi zdi, podobno, kot vpadi za časa Turkov.

 • Marjan Gavez

  hahahahaha…tega v Sloveniji ne bomo dopustili!!!!!!!!!!!

 • Hun

  a si je Aleksander Rant ze najdu fanta

 • gabrijelobid

  Ko se enkrat počutijo močne se nasilje samo še stopnuje.Ko ti taki osebki pridejo na tvoje dvorišče in postavljajo svoje pravilo je z narodom konec.Tudi v naši državi imamo politike,ki te migrante podpirajo in dobro si jih zapomnite.