Švedska profesorica: Vzpon desnice je naraven odziv na ekstremistično levico in vsiljevanje nereda – gre za preživetje!

Slika je simbolična (Vir: twitter)

Vzpon desnice v Evropi je naraven odziv na nasilje ekstremistične levice in globalistične politike, je pojasnila švedska profesorica Dr. Bilyana Martinovski v intervjuju za Sputnik. Švedske oblasti skrivajo uradno statistiko zločinov, saj ta podira njihove teze o raznolikosti.

“Vedno več je ljudi, ki želijo ostati živi, ne da bi jih posilili, oropali ali umorili,” je vzpon Švedskih demokratov in padec rezultata Socialdemokratv na švedskih parlamentarnih volitvah komentirala Bilyana Martinovski. Socialdemokrati so ogromno glasov izgubili v švedskih predelih in ogromno pridobili v predelih, kjer prevladujejo migranti.

“Socialdemokrati so na dan volitev razposlali 700 tisoč SMS-sporočil na območja, kjer prevladujejo imigranti, in volivcem obljubili ugodnosti, če glasujejo za njihovo stranko.” Podobno ravnanje v drugih državah EU, kjer so levičarji pripravljeni žrtvovati domače prebivalce v zameno za glasove migrantov in globalistično agendo, je glavni razlog za vzpon konservativnih strank, ki na prvo mesto postavljajo lastne državljane. “Na splošno in zgodovinsko gledano je desnica konservativizem: družinske vrednote, individualna svoboda, majhna vlada, prosti trg itd.,” je pojasnila Martinovskijeva.

Patriotizem in preživetje
“Tako da desnica nima nič drugega z levičarskimi ideologijami, kot sta internacionalni socializem ali Mussolinijev fašizem velike države, kot to, da je njihova opozicija. Ne zdi se mi, da je vzpon ‘desnice’ v smislu ‘Hitlerja’ ali nacionalizma,” je povedala Martinovskijeva in dodala: “To bi lahko imenovali ‘patriotizem’, sama bi temu rekla ‘preživetje’.”

Predsednik Švedskih demokratov Jimmie Akesson (Vir: Twitter)

Ob temu je Bilyana Martinovski izpostavila zavajanje medijev, ki na Švedskem uporabljajo termin begunci, medtem ko je velika večina prišlekov ilegalnih migrantov. Postregla je tudi s konkretnimi številkami. Od januarja do avgusta 2018 je na Švedskem dovoljenje za bivanje prejelo 87 tisoč migrantov, od katerih jih je zgolj 14 tisoč klasificiranih kot begunci.

“Vlada in osrednji mediji namerno skrivajo statistike, ki prikazujejo izvor storilcev, in preganjajo tiste, ki si drznejo o tem razpravljati, raziskovati ali ocenjevati take statistike,” je po poročanju Voice of Europe povedala Martinovskijeva in razkrila, da se je tudi sama znašla sredi kritik, zaradi katerih je stockholmska univerza prekinila sodelovanje z njo. Pri svojem delu je namreč preučevala statistike preverjenih in zabeleženih skupinskih posilstev na spletu.

Mediji molčijo o migrantskem kriminalu
Vseeno so “osrednji mediji iznenada objavili del statistik, ki so postale del javnega diskurza, Jeff Ahl (SD, zdaj AfS) pa je o zadevi prvič spregovoril tudi v parlamentu”. Toda švedski nacionalni svet za preprečevanje kriminala (BRA), ki naj bi nudil uradne statistike, še naprej zavrača beleženje porekla storilcev in žrtev zločina.

(Vir: Twitter)

Podatki, o katerih so poročali švedski mediji, so samo delni, saj so od registriranih 50 tisoč posilstev preučili nekaj več kot 800 primerov, na katerih so oblikovali mnenje pred volitvami. Pojavlja se vprašanje, kaj je s preostalimi 41 tisoč primeri, o katerih niso poročali. Kot je povedala Martinovskijeva, je problem posilstev s strani migrantov iz Severne Afrike in z Bližnjega vzhoda tako velik, da je nemogoče še naprej molčati.

Ivan Šokić

 • Olga2345

  Komuniste – kulturne matksiste (levičarje) in islamiste je treba obravnavati kot naciste in fašiste! Vse postaviti zaradi korupcije, terorizma in uničevanja Evrope, za rešetke! Vse, ki so prišli nezakonito, pa nagnati!

  • samsara

   Oboji delijo veliko podobnosti in sorodnosti. Vsekakor pa so protagonisti in promotorji totalitarnih, tudi žločinskih sistemov, ki se skrivata pod krinko nekakšne ideologije in religije.

  • KP

   To vsi vemo. Kdo pa jih bo? Se bodo sami? Si pozabil,da so vedno na oblasti?

  • janko

   Definitivno! O tem večkrat razmišljam, po moje so tudi dobro plačani (od Sorosa verjetno). Merkla Makron itd. Najprej bi marala desnica priti na oblast v vseh glavnih državah EU. Ampak tu so milijoni mladih divjakov in džihadistov (islam pa je menda samo eden), živi verjetno ne bodo nikoli zapustili Evrope.

 • samsara

  Iz daljne Indije je moral na Švedsko priti Tibetanec, tudi sam begunec v pravilnem pomenu besede, aktualni Dalajlama, da je zblojenim Švedom in njihovemu levičarskemu vodstvu, hkrati pa vsem podobnim evropskim zmedencem povedal, da, “Evropa pripada Evropejcem”.
  On sam namreč iz prve roke ve, kaj invazija tujerodnih povzroči domorodnim, njihovi kulturi, tradiciji…

 • samsara

  “Socialdemokrati so na dan volitev razposlali 700 tisoč SMS-sporočil na območja, kjer prevladujejo imigranti, in volivcem obljubili ugodnosti, če glasujejo za njihovo stranko.”
  Saj zato pa so jih uvozili.
  Zato jih uvažajo tudi drugje po Evropi, kjer prevladujejo levičarji.
  Tudi Miro Mirsad Küçanoglu se je potrudil kolikor se je le mogel.

  • Dragan Krstič

   Za Švedsko je prepozno. Tam levičarji sami sebe rešujejo enako kot bi požar gasil z bencinom.Da bi rešili svojo kožo pred razjarjeno množico, ki bo prej ali slej spoznala kam so zabredli, bodo levakarji še bolj uvažali muslimane in jih ščitili.Sicer so paŠvedi samo še poženščeni moški in možače, ki se bodo in se že parijo s testosteronom nafilanimi zapečenci.

   • KP

    Nihče na Švedskem ne bo več ničesar spoznal. Niti smel nihče ne bo nič spoznat. Veliko prepozno. Žal.

 • šmentanamuha

  In v zahvalo za brezplačno življenje na Švedskem jim ta muslimanska golazen zažiga zastavo. Ej, noro.

  • KP

   To so si zaželeli,kot izgleda,pa tudi naši levuharski vladarji!

 • Dragan Krstič

  Na Voice of Europe: tudi Italija se je pridružila Poljski, Češki in Slovaški z vetom proti obsodbi Madžarske s strani EU parlamenta. Matteo Salvini si želi tesnega povezovanja z Orbanom v protimigracijski politiki. Vedno večja naklonjenost Orbanovi politiki je med prebivalstvom EU.

  • Novakec1

   Pa še jodlarji spreminjajo zakonodajo v smislu očiščenja, niso pa tko direktni kot makaronarji. Naši debili pa uvažajo, Šefko se še kar naprej trudi z Wilkomen refuges.

 • xtc

  Ženska ne izumlja tople vode ampak govori zelo realno.
  Vzpon “današnje desnice” je posledica divjanja iztirjenje podivjane levice in robnih družbenih skupin,ki so enako iztirjene ,gre za logičen obrambni refleks,ki se bo še izdatno okrepil-gre za naravno uravnovešanje,ko stvari zaidejo v nek ekstrem-sedaj ultra levi.
  Seveda pa je zelo vprašjivo ali se je mogoče lzogniti uravnovešanju brez sistema WW” in izdatnim zmanjšanjem abnormalnepopulacije in njene agende.
  Zelo se bojim ,da ne in da bo “uravnovešanje” po naravnih zakonitostih-temu se pač človek ne more izogniti,kot ne smrti,lahko ju začasno prilisiči a rezultat je vedno enak ,da se zadevi ne bomo izognili s z vsaj2 do 5x nikom žrtev,ki jih je na EU tleh zahtevala WW2-žal.

  • Dragan Krstič

   Ultra levičarski fašizem neminovno rojeva posledično nasprotni tabor, ultra desni nacionalizem kar Evropi ne prinaša nič dobrega.Je pa za to stanje izključni krivec ta vzpon levičarstva in njihovega nasilništva nad razumnimi Evropejci, ki se zavedajo kam vodi njihova politika migracij.

   • xtc

    Glej nočem sedaj več operirati levo desno tako drugače itd.
    Pojasnil ti bom povsem realno in naravno.
    Svet temelji na ravnotežju,kot fizikalnih zakonitostih,ko se pojavi neka anomalija se na nasprotni strani pojavi protiutež.Npr. preveč divjadi-pojavi se več plenilcev in bolezni,ki zadevo uravnovesijo,nekje suša-drugje povodenj.Seveda je pač človek mislil predvsem levičarji,da se z nekim dekretom CK ,da spremeniti svet in naravne zakonitosti-NE,NE gre,narava vedno udari nazaj in zadeve uravnovesi-VEDNO PROPADEJO.
    Ker pa je človek mislil ,da bo z nekimi sociološkimi igricami pretental naravo,mu je ta vrnila milo za drago,dala mu je vojno,to ima zapisano v genih,kot boj za obstanek.Ali po domače,ko se neka drhal,ki je izrojena anaravno iztirjena prerazmnoži,narava naproti pošlje anti pol ,ki zadevo uravnovesi,na tak ali drugačen način.

    • Goran Hvala

     tocno tak.. tud leta 45 so se eni zlo namnozil. pa ves kaksen je bil rezultat….nikol ne ves na kateri strani bos….tak da se ne veselit prevec….

     • xtc

      JeP1Ne se bat popravni izpit prihaja.

    • Dragan Krstič

     Ne enači človeka in človeško hudobijo z naravo in zakoni narave.Evropa je na prelomnici in narava ne bo rešila evropske civilizacije pred muslimanskimi hordami.

     • xtc

      Zopet mimo vse temelji na ravnovesju.,očitno ne razumeš osnov fizike-akcija-=reakcija tako zadeve delujejo.
      Zadeve se nikoli ne spreminjajo,ko ti gre dobro ampak vedno v slabem.

 • ljubinica

  Na Svedskem so socialdemokrati najmocnejsa stranka ze 100 let. In storili bodi vse, da tudi ostanejo ….
  Ce parafraziram Dolanca:
  Na Svedskem smo na oblasti mi, socialdemokrati. Ce ne bi bili mi , bi bil kdo drug. To se pa ne bo nikoli zgodilo.

  Pogledala sem nekaj videov o stanju na Svedskem. Obup.
  Volilni sistem imajo nemogoc, nedemokraticen. Tak, da omogoca vecno vladavino socialdemokratov. Tajnost volitev ni zagotovljena …

  • Wizeman

   Zato pa so v kurcu. verjetno bodo kmalu propadli. Šur…..

  • xtc

   Ne se bat nakoncu bodo zamenjani…. pa četudi z orožjem zgodovina vedno poskrbi kot narava za vrnitev v normalnost.

 • Goran Hvala

  ta je huda.. posljes sms ilegalnim migrantom pa pridejo na volitve tebe obkrozit….:-)…

  • ZatonMesecnikov

   Tako Levičar razume pravico do volitev Gorane….Ko naj bi bila temeljna človekova pravica.

   • Novakec1

    Poln rukac mam teh temeljnih človečnjakovih pravic.

  • Novakec1

   To se prakticira v lublani bulani, bo kmalu vidno ob volitvi šerifa.

 • sodnikisozločinci

  Hrvatica?

 • Wizeman

  Ha ha, malo ste zamešali. Če bi to prevedli v razmljivejši jezik, bi se glasilo: ljudem gre predobro, zato je desnica na vzponu, da se preveč ne navadijo….

  • ZatonMesecnikov

   ne verjamem da je komu dobro, če ga naskakuje 2x zapečeni Vajzmen. Morda kakšnemu Levičarju, vendar gre za deviantna obnašanja…

  • xtc

   Ljudje se pobunijo,ko jim gre slabo-saj veš bimbo-zato socializem vedno crkne in NE more uspeti-vedno ga bodo naravni zakoni POVOZILI,nikoli nebo uspel.

 • Mimoidoči

  3. Newtonov zakon.

 • Mihael Ankh

  Kaj se z tem Svetom dogaja ?

  • šmentanamuha

   Gremo u rikverc.

   • Novakec1

    U rukac.

 • xtc

  Spremembe se nikoli ne zgodijo v obilju vedno v krizi.
  Vendar pa spremembe prinašajo neizbežno,če kdo sedaj butasto nabija,da so Dachau,Auschwitz itd preteklost,sem hudo v dvomih,to kar prihaja imam občutek,da bodo te stvari tako glede stanja kot produktivnosti izgledala kot hoteli in letovišča.
  To žal prinese človeška norost.
  Definitivno pa se bodo vloge iz zgodovine malce zamenjale in prav smešno bo videti,ko bodo “sovražniki” iz WW 2 silom prilike in preživetja postali trdni zavezniki zaradi golega preživetja.

 • Ana Job

  Levica je anarhija in brezvladje, ki dovoljuje krajo, laganje in uničevanje temeljnih moralnih vrednot!

  • Novakec1

   Kje pa je meja med desnaki in levaki pri opredelitvi? Nekaj podobnega kot definicija demokracije-svinjarije, jo ni.

   • if

    Meje ne zaznavate, ker imate od komunstičnega know-howa pokvarjen soft-ware?

    • Novakec1

     Tvoj pametni telefon ima pokvarjen sw.

   • Ana Job

    Desni zagovarjajo moralo in tradicijo, levi pa anarhijo in razvrat.

    • Novakec1

     Vice in pekel?

 • kokobily

  Ma, kaj Švedska, zanima me Slovenija..Naši parlamentarci…

  Poln gobec imajo vladavine prava, ko je treba naribat nos Hrvaški..

  Kje je spoštovanje prava (našega in mednarodnega), ko gre za očitna kazniva dejanja zoper lastne državljane in ostale državljane EU. ILEGALEN prehod meje (za razliko od ” legalen legálen -lna -o prid. (ȃ) 1. ki je v skladu z zakoni, predpisi, zakonit:”) je NEZAKONIT. Mejne prehode imamo, da tja pridejo obiskovalci SLO ( iskalci azila pa iskati zaščito). Ko ti nekdio pride na obisk, potrka na vhodna vrata. Tisti, ki ti po noči, naskrivaj odpira okno in se pretihotapi v tvoje domovanje NI iskalec zaščite, ampak TAT. Na šengenski meji, kjer imamo MEDNARODNOPRAVNO obvezo dokažimo, da spoštujemo vladavino prava. No, veliki ljubitelji spoštovanja mednarodnih pogodb, ki se jih MORA spoštovati, zajemite zrak in nam povejte, zakaj ste za NEZAKONITOST. Vi ste ti, ki rušijo zakonitost, ker ste plačani za striktno uveljaljanje (žal tudi množice butastih) veljavnih zakonov. Je na hrvaškem vojna, pa so ljudje prisiljeni čez hrib, pa zato kdo jbe neko namišljeno črto, za življnje gre ??? Kako že tisto v “Gadih” pove Kalezička… “jok brate”..
  Moj sosed si je prejšnji teden, 100m od hiše prislužil 50€ kazni (2 koraka 1€), ker ob sebi ni imel osebne izkaznice !! Slovenec, v lastem mestu, v svoji državi !!! Ker je takšen predpis (magari skrajno butast). Ampak VELJA ! Ne pa za Aliju, Mustafa, Sulejmana, nasploh za nobeneha Mohameda in njegove “bratrance”.
  No, dosti je, jezen sem kot pes, jezen, ker sem ponižan od lastne države, popljuvan od Cerarja, Erjavca,Židana,Gjerkeševe,Mesca in ostale drzuščine.. Kje pa so ti modeli zdaj ?? Aha, v parlamentu . SPET !!! Budale smo, ker jim to dovolimo.. Naj se roka posuši vsakemu, ki jih je tja (na volitvah) poslal. Mozek se mu je že itak

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!