fbpx

Švedska znova šokira: LGBTQ nevladne organizacije migrantom izdajajo brošure o homoseksualnem seksu

Švedska je država, ki s svojim načinom integracije migrantov šokira iz dneva v dan. Zdaj zanje nevladne organizacije tiskajo nazorne brošure o homoseksualnih spolnih odnosih. Pamflet svetuje migrantom, naj se ne posvetujejo z oblastmi, sicer jih čaka deportacija. LGBT organizacije denarno izdatno podpira švedska vlada, ti pa so popolnoma preplavili javne ustanove s certifikati “LGBT prijazno”.

Socialna omrežja na Švedskem so znova “pregorela” zaradi izzida kontroverzne brošure, v kateri so nazorno prikazani homoseksualni spolni odnosi, namenjene pa so novim migrantom. V brošuri so hkrati navedena pravila homoseksualnih spolnih odnosov, objavljen je tudi poziv nelegalnim migrantom, naj v primeru vprašanj ne sodelujejo z oblastmi, sicer tvegajo, da bi jih izgnali.

Pričakovano pa ukrepa levičarske švedske organizacije za geje, lezbijke in kvirseksualce ne podpirajo vsi Švedi, saj jih je večina pobesnela nad nasveti o vprašanjih spolnih odnosov z istospolnimi osebami ter o izogibanju oblastem zaradi deportacij. “Nihče ni ilegalen,” pa jih želijo prepričati švedski levičarski homoseksualni aktivisti, ki verjamejo v svet brez meja.

Seks s pijanimi je posilstvo
Brošura o seksualnem zdravju migrantov nazorno navaja nasvete o različnih načinih spolnih odnosov, zraven pa so priložene slike različnih spolnih položajev homoseksualnih parov, moškega na invalidskem vozičku in celo scene skupinskega seksa. Poleg tega pa daje migrantom navodila v angleškem in švedskem jeziku, kako uporabljati kondome in se redno testirati na spolno prenosljive bolezni.

V brošuri je še navedeno, naj v primeru spolnih zlorab primer prijavijo policiji in jih opominjajo, da spolni odnosi z alkoholiziranimi ter nezavestnimi osebami po zakonu pomenijo posilstvo.

C. Š.