fbpx

Temna stran Facebooka: Ameriški najstniki silili žensko k oralnemu seksu in jo brutalno pretepali

Foto: Facebook

19-letna Hayleigh Alexis Hudson in dva 17-letnika, Ezzie Johnson in Kadari Fabien Booker, iz mesta Gulfport v ameriški zvezni državi Mississippi so nedolžno žensko, medtem ko so jo pretepali, prisilili k oralnemu seksu. Celotno dogajanje so v živo predvajali na socialnem omrežju Facebook. Do dejanja je prišlo v hiši omenjene najstnice. Hudsonova na posnetku žensko klofuta in jo vleče za lase, medtem ko žrtev kriči in joka, poroča Daily Mail.

Posnetek je na Facebooku, preden je bil odstranjen, dosegel okoli 47.000 ogledov.

Vsi trije najstniki so bili včeraj aretirani in obtoženi ugrabitve ter spolnega napada s hudo telesno poškodbo.

Novinarji časopisa The Clarion Ledger, ki so si ogledali celotni posnetek, preden je bil odstranjen, poročajo, da se je zloraba pričela v kopalnici, kjer so žrtev prisilili k izvajanju oralnega seksa neznanemu moškemu. Po določenem času so najstniki kopalnico zapustili, vrata so se zaprla, zatem pa je bilo slišati  Hudsonovo, kako ženski govori, naj odpre vrata in jo spusti notri. Ko so se vrata odprla, sta ženska in  moški, ki mu je prva izvajala omenjeno dejanje, kopalnico zapustila ter odšla v dnevno sobo ter se usedla k preostalim v hiši.

Kmalu zatem jo je skupina začela nadlegovati in obtoževati, da je izvajala oralni seks za denar, in zahtevati, naj to stori še enkrat, zato da si bo več ljudi ogledalo njihovo Facebook predvajanje. To je zavrnila in hotela oditi domov, na to pa je Hudsonova odgovorila: “Nikamor ne gre, dokler ji grlo ne zateče!” Hudsonova naj bi nato začela s pretepanjem žrtve, ki je jokala in kričala, ostali navzoči najstniki pa so se smejali ter Hudsonovo pri tem maltretiranju še spodbujali. 19-letnica je žrtev večkrat udarila v glavo in jo vlekla za lase. Videoposnetek se konča po minuti in 37 sekundah.

Na tiskovni konferenci je predstavnik policije dejal, da pričakuje v zvezi z omenjenim dejanjem še več aretacij. Jezno je obžaloval tudi nov trend predvajanja tovrstnih vsebin na Facebooku in posvaril vse, ki se priključijo takšnemu snemanju oziroma predvajanju. “Spet imamo priložnost, da si ogledamo temno plat socialnih omrežij,” je dejal in dodal, da si ne more pomagati, da bi ne bil razburjen zaradi velikega števila delitev in ogledov tega krutega in podlega dejanja.

U. V.