To so tri Trumpove žene: Preverite, zakaj je prav Melania ’tista prava’

Trump je bil poročen že trikrat, a kljub temu velja za zagovornika družinskih vrednot. A ne tistih družinskih vrednot iz prejšnjih desetletij. Danes je ločitev nekaj popolnoma normalnega. Kot pravijo poznavalci, pa je ravno Melania, čeprav tretja žena, ona tista, ki bo ob Trumpu za vedno. 

Michael D’Antonio je napisal knjigo o Donaldu Trumpu in njegovih treh ženah, kjer je opisal razmerje z vsako izmed njih. Avtor je prepričan, da je Melania tista prava. ”Ona je tista, ki mu najbolj paše, in prepričan sem, da bo prav ona z njim do konca življenja,” je dejal D’Antonio.

Prva žena Ivana. Foto: epa

Prva žena Ivana. Foto: epa

Prvi zakon propadel zaradi afere
Prva izbranka Donalda Trumpa je bila Ivana Zelničkova, češka manekenka, s katero se je poročil leta 1977. Skupaj imata 3 otroke, Donalda mlajšega, Ivanko in Erica. Čeprav sta v osemdesetih letih veljala za enega najuspešnejših parov v poslovnem svetu, pa njuna romanca ni trajala večno. Leta 1992 sta se ločila, saj je imel Donald afero z znano lepotico Marlo Maples.

Druga žena Marla. Foto: epa

Druga žena Marla. Foto: epa

Njuna ločitev je preplavila naslovnice vseh časopisov, afera pa je povzročila veliko trpljenja tudi njunim otrokom. Prav Marla Maples je bila tudi Trumpova druga žena.

Z Maplesovo je bil Donald poročen od leta 1993 do 1999. Znana je bila kot izjemna lepotica, igralka in televizijska osebnost. Skupaj imata eno hčerko Tiffany. Par se je razšel leta 1997, dve leti kasneje pa sta se tudi dokončno ločila.

Foto: epa

Foto: epa

Melania tista prava
Leta 2005 pa se je Donald še tretjič poročil, tokrat s slovensko lepotico Melanio Knavs. Skupaj imata desetletnega sina Barrona, Melania pa ga zvesto podpira v njegovi bitki za predsedniško nominacijo. Kot je v intervjujih že velikokrat poudarila, sta z možem zelo srečna in odlično delujeta skupaj. Očitno ime D’Antonio prav, da bo prav Melania ’tista prava’.

M. G.